- 10 Nisan 2014
- 43.778
- 116.421
- 798
yazlığı var oraya gitti izole yanii gene
Benim muhabbet kuşum öldü çok üzülmüştüm bir daha istememdev akvarym bizde de vardı ama başedemedik durmadan ölüyordu aldığımız pahalı pahalı balıklar temizliği de çok zordu otomatik filtre vs. olmasına rağmen kurtuldum çok şükür.muhabbet kuşu olsa beslerim gene ama o seviliyor balık ne işe yarıyor
İzole ola ola bi hal olduk neyse ki aşı gönüllü sağlık çalışanlarında başlanmış denenmeyeyazlığı var oraya gitti izole yanii gene
Bir de internette bir akım oldu paylaşım olarak neymiş maske takarak karbondioksit çok fazla soluyormuşuz ciğerlere çok zararlıymış cihazla ölçüp sosyal medyada paylaşıyorlar aşı karşıtları gibi birşey türedi
Cihaz hakkında bilgim yok videoda gördüm paylaşanların halkı yanlış bir bilgilendirmeye teşvik ettiğini düşünüyorum. Bunları gören insanlar maske takmaktan vazgeçecek. Ama bugün dışarıda maskesiz insan görmedim sanırım cezalar etkili olmuş.Kandaki oksijen seviyesini gosteren, pulse oksimetre diye bir cihaz var. Mandala benziyor, genelde parmaga takiliyor ve o anda kandaki oksijeni gosteriyor.
Pandeminin basindan beri evde kullaniyorum,ben de denedim o haberleri okuyunca ama oksijen seviyem düşmedi, zaten doktorlar da maskenin boyle bi etkisi olmadigini söylüyor.
Geçmiş olsun test de yaptırmış değilsiniz demek ki. Evet herkeste farklı belirti ve şiddette.Biz ev halki olarak ishal, hafif ates ve de kusma yasadik gecen hafta. Kizim kustu, oglum ishal semptomlar ayni siddette değildi.
Hastaneye gittik dr a endisemi söyledim ve kan testi yaptılar kızıma . Korona degil dediler kizim icin. Serumla toparladi hemen. Sonrasinda sira sira olduk.
Korona da kanda bazi degerler cok yuksek cikiyormus. Crp gibi ferritin gibi. Mevsim gecisi, Eylul ayi ishal ayi vs dendi.
Ben tabi yine de izole kurallarina uydum. Kimseyle gorusmedik. 1 haftada gecti.
Bu virüs herkeste farkli çıktığı icin bilemedik ki ya.
Allahım acil şifalar versin inşallah.Hamileyim bende koronaya tutuldum
Peki karantinası yok muydu o kişinin? Bizim arkadaşa da karantina vermemişler, niye bilmiyorum. Hiç değilse yanına gittiğinizde söyleseydi "temaslıyım, mesafeli duralım" diye. Ben söylemeyenlere kızıyorum, bencillik bence. Bizim arkadaş söyledi ama covid olduğunu bilmiyorlardı, bir kaç gün ateşi ve boğaz ağrısı olmuş patronun şüphelenmişler ama doktor bademcik iltihabından kaynaklanıyor demiş; sonra gece kötüleşince hastaneye kaldırmışlar covid çıkmış.Bana söylememiş bir de çok abartcakmışım çünkü. Daha bugün öğrendim temas olayını.
iyi ki dikkat ediyorum da bulaştırabilecek olduğum kişi yoktu nerdeyse
cihazı biliyorum. Kandaki oksijenin düşmesi ciddi bir durum, öyle maske takmakla, nefesini tutmakla ya da biraz karbondiyoksit solumakla falan düşmez. Sağlık çalışanları ne yapsın bütün gün takıyorlarKandaki oksijen seviyesini gosteren, pulse oksimetre diye bir cihaz var. Mandala benziyor, genelde parmaga takiliyor ve o anda kandaki oksijeni gosteriyor.
Pandeminin basindan beri evde kullaniyorum,ben de denedim o haberleri okuyunca ama oksijen seviyem düşmedi, zaten doktorlar da maskenin boyle bi etkisi olmadigini söylüyor.
Hayıııır kabul etmiyorum bunuTamam bir daha bu konuya yazmayim madem
Ay dün Gözde yine bahçe dışına kaçtı, 5 saat gelmedi. Deliye döndük, her yerde aradık, üstteki sitede, alttaki sitede, bakmadığımız yer kalmadı, bulamadık. Sonra üsteki siteden bir yerlerden çıktı geldi. Başına bir şey geldi diye çok korktum ama. Galiba o sitede birileri seviyor bunu, o da insanlara sokulan bir kedi. Dün gece koynumda yattı. Ben dışarıdan gelen herşeyi uzun süre bekletip dezenfekte edip öyle sokarken eve, Gözde dışarıdan gelir gelmez böyle kucağımda, sevip öpüyorum onu, ne büyük tezatlık! Neyse aşı vazifesini görüyordur herhalde
Gelmiş çok şükürAy dün Gözde yine bahçe dışına kaçtı, 5 saat gelmedi. Deliye döndük, her yerde aradık, üstteki sitede, alttaki sitede, bakmadığımız yer kalmadı, bulamadık. Sonra üsteki siteden bir yerlerden çıktı geldi. Başına bir şey geldi diye çok korktum ama. Galiba o sitede birileri seviyor bunu, o da insanlara sokulan bir kedi. Dün gece koynumda yattı. Ben dışarıdan gelen herşeyi uzun süre bekletip dezenfekte edip öyle sokarken eve, Gözde dışarıdan gelir gelmez böyle kucağımda, sevip öpüyorum onu, ne büyük tezatlık! Neyse aşı vazifesini görüyordur herhalde
O halde senin için bir Gözde resmi gönderiyorum. Eşim 1 leğen üç mandala verelim bu yaramazı diyor
Eki Görüntüle 2696245
Ay dün Gözde yine bahçe dışına kaçtı, 5 saat gelmedi. Deliye döndük, her yerde aradık, üstteki sitede, alttaki sitede, bakmadığımız yer kalmadı, bulamadık. Sonra üsteki siteden bir yerlerden çıktı geldi. Başına bir şey geldi diye çok korktum ama. Galiba o sitede birileri seviyor bunu, o da insanlara sokulan bir kedi. Dün gece koynumda yattı. Ben dışarıdan gelen herşeyi uzun süre bekletip dezenfekte edip öyle sokarken eve, Gözde dışarıdan gelir gelmez böyle kucağımda, sevip öpüyorum onu, ne büyük tezatlık! Neyse aşı vazifesini görüyordur herhalde
O halde senin için bir Gözde resmi gönderiyorum. Eşim 1 leğen üç mandala verelim bu yaramazı diyor
Eki Görüntüle 2696245
Kedilerden yani hayvanlardan korona geçmiyor GülAy dün Gözde yine bahçe dışına kaçtı, 5 saat gelmedi. Deliye döndük, her yerde aradık, üstteki sitede, alttaki sitede, bakmadığımız yer kalmadı, bulamadık. Sonra üsteki siteden bir yerlerden çıktı geldi. Başına bir şey geldi diye çok korktum ama. Galiba o sitede birileri seviyor bunu, o da insanlara sokulan bir kedi. Dün gece koynumda yattı. Ben dışarıdan gelen herşeyi uzun süre bekletip dezenfekte edip öyle sokarken eve, Gözde dışarıdan gelir gelmez böyle kucağımda, sevip öpüyorum onu, ne büyük tezatlık! Neyse aşı vazifesini görüyordur herhalde
Eki Görüntüle 2696245
Covidli biri eline hapşırıp okşasa, tüylerine bulaştırsa imkansız değil ama risk milyonda bir herhalde.Kedilerden yani hayvanlardan korona geçmiyor Gülminnoşlara sarılabilirsin
Yok canım o kadar da değilCovidli biri eline hapşırıp okşasa, tüylerine bulaştırsa imkansız değil ama risk milyonda bir herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?