bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Benim muhabbet kuşum öldü çok üzülmüştüm bir daha istemem ya öyle deme şu pandemi sürecinde keşke akvaryum olsaydı dedim evet bakımı çok zor bizim ölmüyordu çok şükür Allah muhafaza bi ölseydi vay başımıza

Kandaki oksijen seviyesini gosteren, pulse oksimetre diye bir cihaz var. Mandala benziyor, genelde parmaga takiliyor ve o anda kandaki oksijeni gosteriyor.

Pandeminin basindan beri evde kullaniyorum,ben de denedim o haberleri okuyunca ama oksijen seviyem düşmedi, zaten doktorlar da maskenin boyle bi etkisi olmadigini söylüyor.

Cihaz hakkında bilgim yok videoda gördüm paylaşanların halkı yanlış bir bilgilendirmeye teşvik ettiğini düşünüyorum. Bunları gören insanlar maske takmaktan vazgeçecek. Ama bugün dışarıda maskesiz insan görmedim sanırım cezalar etkili olmuş.

Geçmiş olsun test de yaptırmış değilsiniz demek ki. Evet herkeste farklı belirti ve şiddette.

Geçiren de bir daha olmayacak diye bir durum da yok ne yazık ki.

bugun karantinada olmasi gereken apartman gorevlimizin oglunun disarda cocuklarla oynadigini gördum sinirlerim alt üst oldu ya
bu insanlar neden bu kadar şuursuz

Bana söylememiş bir de çok abartcakmışım çünkü. Daha bugün öğrendim temas olayını.
iyi ki dikkat ediyorum da bulaştırabilecek olduğum kişi yoktu nerdeyse
Peki karantinası yok muydu o kişinin? Bizim arkadaşa da karantina vermemişler, niye bilmiyorum. Hiç değilse yanına gittiğinizde söyleseydi "temaslıyım, mesafeli duralım" diye. Ben söylemeyenlere kızıyorum, bencillik bence. Bizim arkadaş söyledi ama covid olduğunu bilmiyorlardı, bir kaç gün ateşi ve boğaz ağrısı olmuş patronun şüphelenmişler ama doktor bademcik iltihabından kaynaklanıyor demiş; sonra gece kötüleşince hastaneye kaldırmışlar covid çıkmış.

cihazı biliyorum. Kandaki oksijenin düşmesi ciddi bir durum, öyle maske takmakla, nefesini tutmakla ya da biraz karbondiyoksit solumakla falan düşmez. Sağlık çalışanları ne yapsın bütün gün takıyorlar

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere gün doğumunu, bir limon yasemini, kırmızı sardunya çiçekleri ve mavi yasemin çiçekleri ile Kedim Tarçının gün batımında siluetini gönderiyorum, sevgilerimle

Sırf her gün Gülün attığı resimlere bakmak için buraya giriyorum bir de kedisi Gözdeyi görmek için G gul2016 yoksa her yerde korona
Ay dün Gözde yine bahçe dışına kaçtı, 5 saat gelmedi. Deliye döndük, her yerde aradık, üstteki sitede, alttaki sitede, bakmadığımız yer kalmadı, bulamadık. Sonra üsteki siteden bir yerlerden çıktı geldi. Başına bir şey geldi diye çok korktum ama. Galiba o sitede birileri seviyor bunu, o da insanlara sokulan bir kedi. Dün gece koynumda yattı. Ben dışarıdan gelen herşeyi uzun süre bekletip dezenfekte edip öyle sokarken eve, Gözde dışarıdan gelir gelmez böyle kucağımda, sevip öpüyorum onu, ne büyük tezatlık! Neyse aşı vazifesini görüyordur herhalde
O halde senin için bir Gözde resmi gönderiyorum. Eşim 1 leğen üç mandala verelim bu yaramazı diyor

Gelmiş çok şükür dün akşam bizim kedicik de gelmedi gezip gezip geliyor annemlerden dönerken diyorum kedi gelmedi ya gelmezse diyorum annem de diyor gelir gelir gezip gezip geliyor

Cadı Gözde

1 leğen üç mandala verelim bu yaramazı diyor ben iki leğen vereyim diyen çıksa da sen vermezsin ki

bizimkine de eşim sahibinden diye ilan vereceğim, bol tüy döker biriktirip kışlık yorgan yapın diye de not yazacağım diyor

bu arada bizim kız kışa girerken bebek istiyormuş

elalem baharda yapar bebeyi bizimki Eylül de tutturdu

Kedilerden yani hayvanlardan korona geçmiyor Gül minnoşlara sarılabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…