bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ohh tatlılar, makarnalar konuşuluyor
Ben de fırından yeni çıkmış sıcak patatesli börekle dahil olayım bari. Beni 300 kilo olmadan kimse çıkartamayacak bu evden belli oldu
Sabah pişi , akşam karnabahar kızartması, yarın yine pişi ve çikolatalı ıslak kek... İki oğlum var siparişleri böyle... Ben nere gidem

Hali hazirda bulasmis vakalar tedavi goruyor ya da gormuyor(evde kendi haline birakilanlar). Temiz taburcu olanlar var,, hayatini kaybedenler bir de arada olanlar var. O aradaki sayı hala cok fazla.
Tabiki ama bir azalma olmasi gerekmezmiydi blmyrm

Sanki bir yorumunda bisikletle fırına gidip hamur işleri aldığını sonra bir kısmını yolda düşürdüğünü hatırlıyorum

Gel seni beni eve alayim o zaman. Yarin menüde et ve sebze (brokoli, karnibahar, havuç) var menüde. Ha kendimiz için pilav :) Ama onu bulgur yapmayi düsünüyorum. Abur cuburdan aldigim kilolari, normal yemek ile vermeyi çalisiyorum

Stress aninda yiyemiyenler nasil yapiyorsunuz? Ip ucu verirmesiniz? Hayatim boyunca hep gipta ile baktim size. Nasil oluyor yemiyorsunuz? Ben sanki açliktan çikmis gibi yiyorum abur cuburu

Ben de çok etkilenmiyorum açıkçası. Bir de her bilgiyi okuyorum, yalan yanlış bilgiler de var içlerinde ve bunları ayırt edebiliyorum. Tabii sonuçları düşünmek endişe veriyor bazen ya da üzülüyorum hastane manzaralarını gördüğümde ama onun dışında gayet sakinim. Niye böyle diye düşünüyorum ben de kendime şaşkınım

Sizde demlikte kalan son bardağın senin-benim kavgasını yapıyor musunuz
Anacım biz karı-koca resmen maşrapayla içiyoruz akşam yemeklerinde daha sofradan kalkmadan çay demlenmiş olmazsa vay başımıza gelenlerçay içmemek baş ağrısı yapıyor ya:))

Ohh tatlılar, makarnalar konuşuluyor
Ben de fırından yeni çıkmış sıcak patatesli börekle dahil olayım bari. Beni 300 kilo olmadan kimse çıkartamayacak bu evden belli oldu
[/QUOTE]
Sorma bende findikli cikolataya düstüm şu aralar olurda sokaga cikma yasagi gelir melir bana ozel stok yap diyorum benimkine

Aklıma bişey geldi yaa, bu virüsün şiddetlenmesi 8-9ncu gün depil mi? Ya anlamıyosak ve patlak verirse. 8nci gündeyiz ülke olarak

Bende zaten kilo fazlasıyla mevcut olduğundan takmıyorum

Gerçekten sebze ve et yemeyi özledim.
Ya da hafif akşam yemekleri, sağlıklı salataları, detoks günleri yapardım kendime bol cacık ve çavdarlı ekmekle.

Şuan evde kek, poğaça ve bilimum tatlı var.
Akşam yemeğimizde ise lahmacun vardı, tabi ki ben yaptım.
Artık çıkamıyorum mutfaktan, kilosunu geçtim hazırlamak da işkence 10 saat mesai harcıyorum günde
Ama abur cubur asla yemem, en kötü o poğaçayı alırım yanına domates peynirle yerim.
Çerez yiyeceğime tost yaparım falan filan.
Karnımı doyurmayan gereksiz işlerle midemi meşgul etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…