- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Hali hazirda bulasmis vakalar tedavi goruyor ya da gormuyor(evde kendi haline birakilanlar). Temiz taburcu olanlar var,, hayatini kaybedenler bir de arada olanlar var. O aradaki sayı hala cok fazla.Benim anlamadm sokaga cikma yasagina ragmen nasil.azalmadi ya Hala cok.fazla
Sabah pişi , akşam karnabahar kızartması, yarın yine pişi ve çikolatalı ıslak kek... İki oğlum var siparişleri böyle... Ben nere gidemOhh tatlılar, makarnalar konuşuluyor
Ben de fırından yeni çıkmış sıcak patatesli börekle dahil olayım bari. Beni 300 kilo olmadan kimse çıkartamayacak bu evden belli oldu
Tabiki ama bir azalma olmasi gerekmezmiydi blmyrmHali hazirda bulasmis vakalar tedavi goruyor ya da gormuyor(evde kendi haline birakilanlar). Temiz taburcu olanlar var,, hayatini kaybedenler bir de arada olanlar var. O aradaki sayı hala cok fazla.
Bende zeytinli açma yaptım, çocukları bahane edip en çok kendim yiyorum
sonumuz, kilomuz hayr olsun
Ispanaklı börek ile yanında yer alıyorum kuzum
Ben de çikolatalı gofrete fena düştüm, çok fena çok
Sanki bir yorumunda bisikletle fırına gidip hamur işleri aldığını sonra bir kısmını yolda düşürdüğünü hatırlıyorum:)))
Bastırma sebebim hazır şeylere yöneliyorum, onlarda sağlıklı olmuyor, yaş 48 oluyor vücutta olmadık şeyler biriksin istemiyorum, yaşarsam eğer mümkün olduğunca sağlıklı yaşlanmayı istiyorum, malum yazmıştım annemde tansiyon ve diyabet var, çok şükür annemin bu hastalıkları henüz bizlerde görünmedi ama diyabet olursam ben tatlısızlıktan ölürüm resmen, herşeyi frenliyorum tatlıyı asla
Sizde demlikte kalan son bardağın senin-benim kavgasını yapıyor musunuzEşlerimiz bizlere uymuş demek ki, zeytinyağ ve çaya benim yüzümden alıştı adam :)))
Tabiki ama bir azalma olmasi gerekmezmiydi blmyrm
Sende evde misin tatlım?Ohh tatlılar, makarnalar konuşuluyor
Ben de fırından yeni çıkmış sıcak patatesli börekle dahil olayım bari. Beni 300 kilo olmadan kimse çıkartamayacak bu evden belli oldu
Ben makarna kusacağım artık!
Ki çok severim, özellikle iyi yapılmış lezzetlendirilmiş aldante şekilde bayılırım.
Evde her gün ya pilav ya makarna var ve sade ya da salçalı yiyorlar.
İçlerine sebze, kemik suyu gizleyeceğim diye makarna makarnalıktan çıkıyor, tuhaf bir hal alıyor.
Et, sebze yemeyi özledim ben de
Masallah ya
Bizim evde son bardak benimdirSizde demlikte kalan son bardağın senin-benim kavgasını yapıyor musunuz
Sus sus, niye açık ediyorsunSanki bir yorumunda bisikletle fırına gidip hamur işleri aldığını sonra bir kısmını yolda düşürdüğünü hatırlıyorum
Sende evde misin tatlım?
Hakli olabililirsin belki ama bunun bilimsel bir dogrulugu yok. Ayrica virus bulassa zaten dondurmaya kalmaz o is.Ya yanlis anlamayin ama dondurma yemsyin bu virus soguk ortami sever dondurma ozellikle yemeyn bommsicak. Seyler tuketmek faydali
Sabah pişi , akşam karnabahar kızartması, yarın yine pişi ve çikolatalı ıslak kek... İki oğlum var siparişleri böyle... Ben nere gidem
Anacım biz karı-koca resmen maşrapayla içiyoruzSizde demlikte kalan son bardağın senin-benim kavgasını yapıyor musunuz
Ekleme yapayım, arada yeşil çay, limonlu tarçınlı su içerek direnmeye çalışıyorum, Allah kabul etsinSabah pişi , akşam karnabahar kızartması, yarın yine pişi ve çikolatalı ıslak kek... İki oğlum var siparişleri böyle... Ben nere gidem
Bende zaten kilo fazlasıyla mevcut olduğundan takmıyorumGel seni beni eve alayim o zaman. Yarin menüde et ve sebze (brokoli, karnibahar, havuç) var menüde. Ha kendimiz için pilav :) Ama onu bulgur yapmayi düsünüyorum. Abur cuburdan aldigim kilolari, normal yemek ile vermeyi çalisiyorum
Stress aninda yiyemiyenler nasil yapiyorsunuz? Ip ucu verirmesiniz? Hayatim boyunca hep gipta ile baktim size. Nasil oluyor yemiyorsunuz? Ben sanki açliktan çikmis gibi yiyorum abur cuburu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?