Kesinlikle suruntu dogru sonuç verir.canlar uzun zamandir bu basliga ozellikle girmiyorum psikolojim cok fazla etkilendi cunku koviti hayatin bir parcasi gibi temkinli ama siradanlastirarak yasamaya calisiuorum.
fakat simdi size bir isim.dustuesim set gorevlendirmesine gidecek onumuzdeki hafta, malum guvenlik icin kovit testi yapiliyor setlerde. kan ya da suruntu seklinde yapilabilir sen hangisini istersen demisler. kan testi mi daha saglikli sonuc verir suruntu mu?
Günaydın ve Geçmiş olsun. Aslında bir dermatoloğa danışsanız iyi olur. Daha önce bir dermatoloğa gitmiş miydiniz bunun için? Ben bir kere geçirdim dermatolog bana "Roza" diye bir krem verdi, Beyaz mavi bir ambalajı var, eczaneye sorarsanız bilir. Bana iyi gelmişti. Ancak bir tedavi süresi var, o süre içinde düzenli bir şekilde kullanıp sonra ara vermek gerekiyormuş, sürekli kullanıma uygun değilmiş. Bir de güneşten uzak durun, güneş bu hastalığı azdırır.Günaydın canım arkadaşlarım.
Hepiniz büyük ihtimalle uyuyorsunuz. En tatlı rüyalardasınız inşallah. Ferdi gibi oldu.
Uyanınca okuyan, bilen varsa diye taktım kafama.
Gül hastalığım tavanyapmış vaziyette. Bilen, kullanan, memnun kalan krem ya da ev ürünü varsa önerinizi dikkate alırım. Tabii daha önce ben kullanmadıysam. Piyasada ne duyduysam yüzüme sürdüm şu son 4 senedir.
Hepimize bol şifalı ve sevgi dolu mutluluklar diliyorum.
Çok çok teşekkür ediyorum.Günaydın ve Geçmiş olsun. Aslında bir dermatoloğa danışsanız iyi olur. Daha önce bir dermatoloğa gitmiş miydiniz bunun için? Ben bir kere geçirdim dermatolog bana "Roza" diye bir krem verdi, Beyaz mavi bir ambalajı var, eczaneye sorarsanız bilir. Bana iyi gelmişti. Ancak bir tedavi süresi var, o süre içinde düzenli bir şekilde kullanıp sonra ara vermek gerekiyormuş, sürekli kullanıma uygun değilmiş. Bir de güneşten uzak durun, güneş bu hastalığı azdırır.
Anneniz nasıl oldu hastanede mi hala? Acıl şifalar diliyorum.Çok çok teşekkür ediyorum.
İzmir’de gitmediğim dermatolog kalmadı galiba.
Siroz hastalığımdan dolayı ilaç kullanamıyorum. O yüzden tedavi tıkanıyor sanırım.
Pandemi ilk başladığında sokağa çıkma yasaklarında düzelmişti, herkesin aksine ben evimde çok mutluydum. Şimdi yine delirdiler maalesef.
O krem daha kötü yapmıştı beni. Aslında piyasadaki tüm kremler ve jelleri kullandığımı düşünüyorum. O yüzden ev yapımı bir ürün aradım.
Ahhh güneş...
Şu hastane ortamında güneşe nasıl hasret kaldığımı tarif edemem...
çok geçmiş olsun benim de bir dönem olmuştu. aşırı stresten oluyor aslında. pek de çaresi yok maalesef. şu sakinleştiren şefaf sulardan geceleri kullanıyordum. stres bitince kendisi de bırakıp gidiyor. gül suyuna allerjiniz yoksa pudra ile karıştırıp sürüyordum ben. tabi küçük bir alanda deneyin daha fena azmasın. herkesin teni farklı belki yanlış bir etki gösterir. bu arada anneciğiniz nasıl?Çok çok teşekkür ediyorum.
İzmir’de gitmediğim dermatolog kalmadı galiba.
Siroz hastalığımdan dolayı ilaç kullanamıyorum. O yüzden tedavi tıkanıyor sanırım.
Pandemi ilk başladığında sokağa çıkma yasaklarında düzelmişti, herkesin aksine ben evimde çok mutluydum. Şimdi yine delirdiler maalesef.
O krem daha kötü yapmıştı beni. Aslında piyasadaki tüm kremler ve jelleri kullandığımı düşünüyorum. O yüzden ev yapımı bir ürün aradım.
Ahhh güneş...
Şu hastane ortamında güneşe nasıl hasret kaldığımı tarif edemem...
GünaydınGünaydın canım arkadaşlarım.
Hepiniz büyük ihtimalle uyuyorsunuz. En tatlı rüyalardasınız inşallah. Ferdi gibi oldu.
Uyanınca okuyan, bilen varsa diye taktım kafama.
Gül hastalığım tavanyapmış vaziyette. Bilen, kullanan, memnun kalan krem ya da ev ürünü varsa önerinizi dikkate alırım. Tabii daha önce ben kullanmadıysam. Piyasada ne duyduysam yüzüme sürdüm şu son 4 senedir.
Hepimize bol şifalı ve sevgi dolu mutluluklar diliyorum.
Gözdem benimmmGünaydın sevgili dostlarım, Bugün parçalı bulutlu bir hava var ve şimdi de fırtına başladı. Öncelikle tüm hastalarımıza acil şifalar diler, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle sizlere bu sabahki gün doğumunu ve bulutları, hanımeli çiçekleri arasından doğan güneşi, yasemin çiçekleri ve kedilerim Gözde ve Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2696714 Eki Görüntüle 2696715 Eki Görüntüle 2696716 Eki Görüntüle 2696717 Eki Görüntüle 2696718 Eki Görüntüle 2696719 Eki Görüntüle 2696721
Kıvanç gelmedi bugün :)Gözdem benimmmçok pofuduk ya Kıvanç napıyor Kıvanç
Bulmuştur çevrede çıtır kızları gelir miKıvanç gelmedi bugün :)
Çok teşekkür ediyorum. Tüm hastalara şifa olsun inşallah.Anneniz nasıl oldu hastanede mi hala? Acıl şifalar diliyorum.
temaslı olmasaydınız görüşürdünüz ama ben olsam gitmezdim. bu riske girmeye gerek var mı? candan önemli mi? bir şey olsa vicdan azabı çekersiniz. öbür türlü içinizde ukde kalır sadece. görüntülü görüşürsünüz. hem temaslıysanız nasıl şehir değiştirceksiniz ki?Kızlar bana bir akıl verin lütfen..
Büyük bir kurumda çalışıyorum her gün en az bir pozitif vaka odamızdan çıkıyor. Bu hafta pozitif bir arkadaşımla temasta bulundum. Sonradan öğrendik durumu. İki hafta yillik izinliyim. Çocuguma annemler bakıyordu ( annem babam kalp hastası) şimdi onlar kardeşimin yanına bir sahil şehrine gitmek istiyorlar. Orada vaka sayısı cok az , birde hususi arabayla gidecekleri için çok sıkıntımız yok. Bende eşim ve çocuğumla onlarla gitmek istiyorum. Kardeşimi çok özledim, eşini çok özledim, kızım da dayisini görsün istiyorum ki dayısı da kızımı çok özledi o da can atıyor gelmemiz icin. Ama ben çok korkuyorum ya pozitifsem diyeBüyük şehirde yaşadığımız için burda riskimiz çok fazla. Ya virüsü alır onlara tasirsam diye aklım çıkıyor ama bir yanımda deli gibi kardeşimi görmek istiyor. Uzak şehirlerde oturduğumuz için senede bir kere gidebiliyorduk bu sene de hiç gidemedik siz olsaydınız anne babanız giderken sizde onlarla gider miydiniz ? Gitsek maske taksak evde diyorum ama yine bulasirsa diye düşünüyorum sonra gitmeyelim nolur nolmaz diyorum bu kezde diğer yanım belki de negatifsin bir daha izin alamayacaksin bu yüzden bu fırsatı değerlendir diyor. Nolur bana bir akıl verin
.çok geçmiş olsun benim de bir dönem olmuştu. aşırı stresten oluyor aslında. pek de çaresi yok maalesef. şu sakinleştiren şefaf sulardan geceleri kullanıyordum. stres bitince kendisi de bırakıp gidiyor. gül suyuna allerjiniz yoksa pudra ile karıştırıp sürüyordum ben. tabi küçük bir alanda deneyin daha fena azmasın. herkesin teni farklı belki yanlış bir etki gösterir. bu arada anneciğiniz nasıl?
Allah'ım razı olsun çok teşekkür ediyorum.Günaydın
Yaşadığınız soruna ne yazık bir çözümüm yok, inşallah bir çaresini bulursunuz, geçmiş olsun Allah şifa versin.
temaslı olmasaydınız görüşürdünüz ama ben olsam gitmezdim. bu riske girmeye gerek var mı? candan önemli mi? bir şey olsa vicdan azabı çekersiniz. öbür türlü içinizde ukde kalır sadece. görüntülü görüşürsünüz. hem temaslıysanız nasıl şehir değiştirceksiniz ki?
Test yaptırma şansınız yok mu. Temasın üzerinden kaç gün geçti. Bu şekilde riskli bir durumda kardeşimin gelmesini istemezdim. Onun da çocuğu, ailesi vardırKızlar bana bir akıl verin lütfen..
Büyük bir kurumda çalışıyorum her gün en az bir pozitif vaka odamızdan çıkıyor. Bu hafta pozitif bir arkadaşımla temasta bulundum. Sonradan öğrendik durumu. İki hafta yillik izinliyim. Çocuguma annemler bakıyordu ( annem babam kalp hastası) şimdi onlar kardeşimin yanına bir sahil şehrine gitmek istiyorlar. Orada vaka sayısı cok az , birde hususi arabayla gidecekleri için çok sıkıntımız yok. Bende eşim ve çocuğumla onlarla gitmek istiyorum. Kardeşimi çok özledim, eşini çok özledim, kızım da dayisini görsün istiyorum ki dayısı da kızımı çok özledi o da can atıyor gelmemiz icin. Ama ben çok korkuyorum ya pozitifsem diyeBüyük şehirde yaşadığımız için burda riskimiz çok fazla. Ya virüsü alır onlara tasirsam diye aklım çıkıyor ama bir yanımda deli gibi kardeşimi görmek istiyor. Uzak şehirlerde oturduğumuz için senede bir kere gidebiliyorduk bu sene de hiç gidemedik siz olsaydınız anne babanız giderken sizde onlarla gider miydiniz ? Gitsek maske taksak evde diyorum ama yine bulasirsa diye düşünüyorum sonra gitmeyelim nolur nolmaz diyorum bu kezde diğer yanım belki de negatifsin bir daha izin alamayacaksin bu yüzden bu fırsatı değerlendir diyor. Nolur bana bir akıl verin
Gidin tabi ki temasli olan herkes pozitif olmuyor bu dönemde zaten ondan kac bundan kaç kork sehir dışına çıkma derken kafayi yicek herkes gidin de farahlayin zaten olsaydi belli olurdu.Şöyle temasliydim 50 kişilik bir odadanin içinde beraber çalıştığımız bir arkadaşımız pozitif çıktı. Biz test yaptirdik negatif çıktik. Daha sonra o karantinaya alındı ama biz alınmadık. Hala işimize devam ediyoruz. Ama yine de ne olur ne olmaz diye kardeşimin yanina gidemedimtest yaptirali aradan dört gün geçti gerçi belirtisi belki şimdiye çıkardı ama yine de riske atmak istemedim ama ne faydaki çocuğuma ailem baktığı iicn eğer bana bulasmissa Allah korusun onlara da bulaşma ihtimali var bilmiyorum ama her türlü vicdan azabı duyuyorum. Gitseydim ya bulasmissa diye vicdan azabı duyacaktim gitmeseydim keşke gitseydim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?