bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Test yaptırma şansınız yok mu. Temasın üzerinden kaç gün geçti. Bu şekilde riskli bir durumda kardeşimin gelmesini istemezdim. Onun da çocuğu, ailesi vardır

Temasın uzerinden dort gün geçti. Malesef dört gün önce yaptirdigim için tekrar yapmıyorlar

Gidin tabi ki temasli olan herkes pozitif olmuyor bu dönemde zaten ondan kac bundan kaç kork sehir dışına çıkma derken kafayi yicek herkes gidin de farahlayin zaten olsaydi belli olurdu.

Gitmedim
İçim acıyor kardeşimi bir yıldır görmemiştim, kızım dayisini, dayısı kızımı çok özlemişti şu an çok pişmanım keske gitseydim

Merhaba. Test yaptıran arkadaşlara sorum olacak. Arkadaşlar siz testleri ücretli mi yaptırdınız? Eşimin babası kanser hastası, hastaneye götürdü getirdi vs hep temas halindeydi. Şimdi babasının testi pozitif çıktı. Biz de test yaptırmak istiyoruz bir süredir bende öksürük var, kızımda hafif ateş ve ishal var. Yine de test yaparsak ücretli yaparız diyorlar birkaç özel hastaneyi aradık, 450lira fiyat çekiyorlar. Normal mi bu, yaptırmak istiyorsak illa ödeyecek miyiz?

Hangi ildesin bilmiyorum ama devlet hastanelerine durumu izah edersen ücretsiz yapıyorlar.

Hangi ildesin bilmiyorum ama devlet hastanelerine durumu izah edersen ücretsiz yapıyorlar.
İstanbuldayız. Kayınpederimin yattığı hastanede bile sadece kendini karantinaya alsın demişler eşim için. Biz de o yüzden özellerle görüşmüştük. Eşim bankacı, pazartesi iş başı yapması lazım... Başkalarını riske atmaktan daha çok korkuyoruz şu an, izin alabilirse kendi yıllık izinlerindne kullanacak..

Geçmiş olsun. Özeller ücretli test yapıyor. Devlet hastanesinde ücretsiz. Şilayetlerinizi söylerseniz yaparlar bence

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaralarını, hanımeli çiçekleri arasından doğan güneşi, mor duranda çiçekleri ile mor begonvil çiçekleri ve turuncu Hint gülleri ile kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Yok ismini verdirtmemiş. Bir de benim adımı verme diyenler türemiş işimden gücümden olmayayım diye pozitif kişiyle düğüne gidip aynı masada oturup sarılıp öpüşmüşler ama geçmemiş. O ara da biz oturduk o kişiyle işte
Öğrensem kıyamet kopartırım diye 1 hafta sonra söylemişler bana bir de
Sıkıldım artık herkesin bana takıntılıymışım gibi davranmasından

Hayırlı olsun evet sen uzun bir süre evdeydin, psikolojik olarak o korkudan kurtulmana sevindim

Hayırlı olsun evet sen uzun bir süre evdeydin, psikolojik olarak o korkudan kurtulmana sevindim
Avm, dükkan hepsini gidip gezmek zorunda kaldım iş başa düşünce. Mecbur olmasam korkumu yenemezdim herhalde
Şimdi kafelere de gitmeye başladım bu ay. Hatta her gün gittim nerdeyse, yemeği de hep dışardan yedim
Şimdilik sorun yok ama eylül bitince gitmem artık hiçbir yere
Hep açık alan ve kimsenin olmadığı salaş yerlere gidiyordum, artık havalar soğuyor mecburen eve dönüş

Oy hayırlı olsun sen aşmışsın):Ben hala yakın çevredeyim:)

Oy hayırlı olsun sen aşmışsın):Ben hala yakın çevredeyim:)
Çevremdekiler çok abarttığımı, çok takıntılı olduğumu söylüyor hala
Sürekli kolonya kullanıyorum nereye dokunsam, kafede, lokantada yan masada birileri varsa oturmuyorum, kapalı yerlere daha hiç gitmedim. Bunlar zaten olması gerekenler ama çevrem çok rahat benim sanırım

Mutluluklar diliyorum.
Allahım hayırlısıyla, sağlıkla, mutlulukla tamamına erdirsin inşallah.

Ama dezenfekdan bizde kullanıyoruz.Yan masa biraz uzaksa oturuyoruz.Mevsim dolayısıyla dışarı oturuyoruz zaten kış gelirse naparız bilmiyorum.Tek yaptığımız minübüse tramvaya binmemek mümkün olduğu kadar.Avm ye ilk yatıştı biraz yanındaki bir avm ye 2 kere gittim.Yeniden artınca vakalar kestim onuda.Bu iş çıktı çıkalı onun dişında avm işi bitti

Ben de sadece beyaz eşya için girip çıktım bir kaç kez. Kışın hiçbir kafeye oturmam ancak açık 1-2 yer oluyor ateş yakılıyor o tarz yerler olursa belki
Çok yorucu bir kış beni bekliyor ruhen
Şu an gündemimizde olmasına rağmen araba almaya karar verdik, sırf dolmuşlara binmemek için. Çok zorlucak bizi nikah önü napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…