bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
arkadaşlar maalesef çok can sıkıcı bir durum başına geldi
bulasik makinem bozuk tedirginlikten tamirci cagiramazken koridor duvarında islaklik oluştu birden, kapıcıyi aradık usttendir umuduyla üst kuru içerden bakmak lazım dedi. burada beni bilenler bilir kabus gibi çöktü üstüme korkusu nasıl yapi cam iki adam gelecek içeri girecek merdiven getirip tuvalete koyacaklar , vana acip kapatmak icin ikiye bir iceri girip disari cikacaklar, içerde nefes alip verecekler, mutfak kapimaçık benim kapı yok
ay nasıl yapicam nasil temizlicem ben evde kendimizken bile rahat dokunamiyorum her yere
oglumun canli dersi var sabah bakamicam nereye dokunup dokunmadiklarina neyle silicem ne kadar silmek yikamak yeterli olacak
tuvalete girdirirken çıkarirken merdiveni etrafa carpacaklar mi. mutfak olsa balkon kapisini acar havalandirirsin tuvaleti nasıl havalandiricam en korktugum sey ayskkabiyi cikardigi yere basip girerse Allah im işkence gibi

var mi bu dönemde böyle sorun yaşayan ne yaptınız bu durumda

Kızlar geçen yazmistim kardeşimin yanına gidemedim diye. Şimdi esimle konuştuk acaba otobüsle bizde gitsek mi dedik. Kızım 17 aylık. 8-9 saatlik yolculuğa otobüste dayanır mı sizce ? Yada şu dönemde bebekle beraber otobüsle gider miydiniz ?

Benim mayis gibi kombim bozuldu.elemanlarin girmedigi ellemedigi yer kalmadi evde.sinir bozucu zamanlardi.camasir sulu su ile yerleri etrafi sildim.uxerine kolanya ile fis fis yaptim.tertemiz olduktan sonra bir de baktim aaa su akitiyor.gece yine usta geldi.sonra yine temizlik.
3 gun sonra yine geldi ustalar.yine evin altini ustune getirdiler.yine temizlik yine sinir harbi.ama hasta olmadik.
Su an 2 firinim bozuldu su sebilim bozuldu, ustalarin takmadan kactigi dolabim oyle duruyor, muslugumu da bozmuslar.basima gelmeyen kalmadi.mutfak mutfak degil ama kombi calisiyor allaha sukur.

Bebek o kadar sureye dayanir mi bilmiyorum da, nasil bu kadar riski goze aliyorsunuz anlamadim.

Onlar Maske takarlar sizde eldiven verin ateşlerini ölçün sonrada heryeri açıp havalandırın. Korkmayın herkesin evine illaki birileri geldi marttan beri tamirciden bulaştı diye bişey duyulmadı hiç.

Başınıza gelmeyen kalmamış sizinde:)geçmiş olsun:)

Başınıza gelmeyen kalmamış sizinde:)geçmiş olsun:)

Temmuz başında ustalar gelip mobilya kurdu benim de doguma 20 gün kalmıştı. Usta sabah şoför yok gec gelecegiz diye haber verdi. Ben işkillendim. Şoför tsst yaptırmış pozitif çıkmış. Diger elemanlar ve usta geldi bizde bisey yok dediler. Onlar da biz de maskeliydik. Ben yanlarina girmedim. 1 gece hastanede kaldım orda da sorun yaşamadık. Sonrasinda kombi icin 2 kez daha usta geldi. Temizlige bayan geldi ama ben hep uzak kaldim. Evdeyken esim de mesafeliydi.cok şükür problemsiz atlattık. Yine usta gelecek tamirat tadilat var 2 saatlik isleri var tedirgin değilim. Kaldi ki aylardir evdeyiz o hic cikmayanlardaniz. Disardan aldığım şeyleri koronadan önce de deterjanla yikayan bir tipim. Mecburi durumlarda her türlü tedbirimizi aliyoruz isimizi hallediyoruz hayat devam ediyor.

Biz 28 ağustosta şehir değiştirerek taşındık, planlarda indirilen koliler önce dezenfekte edilecek sonra açılacaktı, öyle olmadi, dışardan yemek söyledik kutudan cikardik yedik. Sonra ınternet için adamlar geldi, ankastre için geldiler, aşağı kata bizim wcden su damlamış , bize geldiler bakmaya bu sürede birsey olmadi allahin izniyle. Maskeyle durun gidince heryeri silin , havalandırın. Maskeli geliyorlar zaten mecbur yapılacaksa yapılacak yani siz tedbiri alin. Iki wc varsa birini kullanın birkac gün içiniz rahat eder

Biz bile getiremedik mecbur kalmadıkca:)Kombiye bakım yapılacak,2 gündür klozetin altı sızıntı yapıyor.Klozet mecbur yapılacak,vs vs
Simdiki planim butun her seyden anlayan bir usta bulup butun tamirat tadilati ona yaptirmak.en azindan tek kisi gelir risk azalir.vardir insallah oyle biri

bebek dayansa da ben gitmezdim

aman Allah im çok gec mis olsun ben daha gelmeden gern korkiyorum ben şimdi siz gibiyim stres tavan bende. tuvalette bi de nasp 65l havalandiricam ne kadar süre kullanmazsam tehlikeyi atlatmis oluruz

Onlar Maske takarlar sizde eldiven verin ateşlerini ölçün sonrada heryeri açıp havalandırın. Korkmayın herkesin evine illaki birileri geldi marttan beri tamirciden bulaştı diye bişey duyulmadı hiç.

ateş ozlcsem artık ne derler bana bilmiyorum ölçer de koltuk altinda ölçülen var hayatta veremem , balkon kargodan gelen eşyalarla dolu aldigim market pazar balkona koyarim. Allah im korusun insaallah tesekkur ederim

Ah çok geçmiş olsun. Allahım beterinden korusun inşallah.
Usta işi zor hele bu dönemde daha da büyük sıkıntı maalesef.
Biz de bu işlerin içindeyiz, çok iyi anlıyorum.
Allahım hepimize yardım etsin inşallah.

Çok çok iyi anlıyorum.
İnşallah kolaylıkla ve tertemiz halledersiniz.

Simdiki planim butun her seyden anlayan bir usta bulup butun tamirat tadilati ona yaptirmak.en azindan tek kisi gelir risk azalir.vardir insallah oyle biri
İnşallah gönlünüzce olsun.
Kolayca ve tertemiz çözülür sorunlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…