bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaralarını, yeri halı gibi kaplayan rengarenk yer minesi çiçekleri, yakından görüntülediğim mor duranda çiçeği ile bir limon yasemini ve kedim Gözde'yi gönderiyorum, sevgilerimle

sakin sakin

ben geçen size mi yazmıştım bulaşık makinama gelen servisi

ne olacak ki adamlar dışarı basıp içeri basarsa mesela silersin gider

gelmeden kapı önünü sil

galoş al

giysinler ayakkabılarının üstüne senin kapının önünde sildiğin yerlere bassınlar ayakkabı giy çıkart da olmaz

sen tak maskeni

adamların yoksa onlara da ver maske

bir de canlı dersi var oğlumun bakamayacağım nereye dokunduklarına demişsin neden

canlı dersi olan oğlun, o dersine girecek sen ustaların başında dur gerekiyorsa (bana kalsa gerekmez)

zaten adamlar tuvalete bakacak nereye dokunabilirler ki tuvalete koridora bir de kapılara işte en fazla

onlar gidince tuvaleti kapat

koridoru ve evin kapısını sil çamaşır suyu ile

bir iki saat sonra da yıka tuvaletin fayansını vs çamaşır sulu su ile oldu bitti

(bu yazdıklarımın çoğunu ben yapmam da siz yapın)

Bayılıyorum şu gözdeye,nasıl bir keyif ondaki muhteşem gelde mıncıklama bunu .

hopefor canım çok geçmiş olsun, yeni okudum. can sıkıcı bir durum ama inşallah kolaylıkla atlatırsınız. Adamlar anladığım kadarıyla hem tuvalete hem de mutfağa girecekler. Ben olsa ne yapardım? Akşamdan bir börek yapardım, bazı yiyecekler, kettle, sonra mutfakta adamların dokunmasını istemediğim mutfak eşyalarını evde asla girmeyecekleri bir odaya koyardım. ortalıkta bir şey bırakmaz hepsini dolaplara yerleştirir adamlara da ne olursa olsun dolapları açmamalarını rica eder hatta bir işaret koyardım. Sonra tüm ev ahalisini odaya toplar, adamlar gelince galoş, maske ve eldiven giymelerini rica eder kendim de maske ve siperlik takar ve adamlara mümkün olduğunca yaklaşmazdım. Adamlar gittikten sonra evde çift tuvalet varsa adamların girdiği tuvalete bir süre girmezdim, tek tuvalet varsa önce tuvaleti baştan aşağı kloraklardım. Sonra evi ve mutfağa en az 2-3 saat, mümkün olduğunca uzun süre havalandırırdım ev ahalisi de odada otursun o süreçte, sonra evi ve mutfağı baştan aşağı çamaşır suyu ile siler hayatıma kaldığım yerden devam ederdim. Kolay gelsin ve geçmiş olsun.

hopefor Daha önce de söz ettim, reklama girecek diye de çekiniyorum ama Sabanci üniversitesinin üretiği ANTİMİC diye bir ürün var, sprey şişede geliyor; virüs bakteri ve mantara karşı 1 ile 3 ay arasında yüzeylerde etkili, ellerde de 6 saat etkisini sürdürüyormuş. İnternetten satılıyor, biz aldık, kapı kollarına, kapıya, bahçe kapısına, evde musluğun açma kapama vanalarına, sabunluğa, sık dokunduğumuz yerlere, arabanın içine vs hep sıktım. Kolonya şişesine ve kendi şişesine de sıktım. Yine kolanya da kullanıyorum ama bu ürün beni psikolojik olarak çok rahatlattı.

Onlar Maske takarlar sizde eldiven verin ateşlerini ölçün sonrada heryeri açıp havalandırın. Korkmayın herkesin evine illaki birileri geldi marttan beri tamirciden bulaştı diye bişey duyulmadı hiç.
Ben de duymadım tamirciden bulaştı diyeateşlerini ölçsün bir de test tamamdıraffedin güldürdünüz beni ateşini ölçerse tamirciler kahkahayı basar

Ben de duymadım tamirciden bulaştı diyeateşlerini ölçsün bir de test tamamdıraffedin güldürdünüz beni ateşini ölçerse tamirciler kahkahayı basar
Aklıma alından ölçer gelmişti ama yokmuş
Aç abi koltukaltını ateşinizi ölçücem.
G gul2016 de klorak demiş 40 yıllık İzmirliyim ben bile unuttum klorak ne

İyi aksamlar kızlar aranızda zatüre aşısı olan varmi. Benim doktorum önerdi bugün vuruldum. Iyimi yaptim bilmiyorum. Kolum bayaaa agriyor

İyi aksamlar kızlar aranızda zatüre aşısı olan varmi. Benim doktorum önerdi bugün vuruldum. Iyimi yaptim bilmiyorum. Kolum bayaaa agriyor
geçmiş olsun. Biz de vurulduk. Bize de doktor önerdi. Benim kolda hafif bir hassasiyet oldu pek ağrı olmadı. Sanırım bu biraz da vuran kişi ile de ilgili, biraz hızlı verdilerse ağrı ondandır. Bize "ağrı olabilir ve ateş yapabilir korkmayın" dediler. Bizde ateş yapmadı.

Benimde halsizlik ve kolda baya ağri var. Saglik ocaginda vurdular cart diye vurdu valla. 1 günde 50 kisiye yapiyorlarmis

Ben yaptırdım.Bütün yan etkisi kol ağrısı oldu.1-2 günde geçti oda

Bizim ailede sadece bana yaptilar .oğlum icin gerek yok dediler. Esiminde kronik rahatsizligi olmadigindan eczaneden temin etsin dediler ama cok talep var ve 450tl falanmis

Bizim ailede sadece bana yaptilar .oğlum icin gerek yok dediler. Esiminde kronik rahatsizligi olmadigindan eczaneden temin etsin dediler ama cok talep var ve 450tl falanmis
Çok talep var tutturdukları fiyata satıyorlar galiba. 750tl isteyen bile oldu. 345'e bulduk bir yerde ama aşı yokmuş gelecekmiş. Biz 350tl'ye aldık.

Ateş ölçmek Covid-19 için hiç de güvenilir bir tarama yöntemi değil. Bir de adamlara temas edecek vs, hiç ateşlerini ölçmesin bence.

bir sey sormak istiyorum mesela musluk baslarina sıktım diyorsunuz ya temizlik yaparken yikayinca gitmiyormu o ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…