arkadaşlar maalesef çok can sıkıcı bir durum başına geldi
bulasik makinem bozuk tedirginlikten tamirci cagiramazken koridor duvarında islaklik oluştu birden, kapıcıyi aradık usttendir umuduyla üst kuru içerden bakmak lazım dedi. burada beni bilenler bilir kabus gibi çöktü üstüme korkusunasıl yapi cam iki adam gelecek içeri girecek merdiven getirip tuvalete koyacaklar , vana acip kapatmak icin ikiye bir iceri girip disari cikacaklar, içerde nefes alip verecekler, mutfak kapimaçık benim kapı yok
ay nasıl yapicam nasil temizlicem ben evde kendimizken bile rahat dokunamiyorum her yere
oglumun canli dersi var sabah bakamicam nereye dokunup dokunmadiklarina neyle silicem ne kadar silmek yikamak yeterli olacak
tuvalete girdirirken çıkarirken merdiveni etrafa carpacaklar mi. mutfak olsa balkon kapisini acar havalandirirsin tuvaleti nasıl havalandiricamen korktugum sey ayskkabiyi cikardigi yere basip girerse Allah im işkence gibi
var mi bu dönemde böyle sorun yaşayan ne yaptınız bu durumda
Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaralarını, yeri halı gibi kaplayan rengarenk yer minesi çiçekleri, yakından görüntülediğim mor duranda çiçeği ile bir limon yasemini ve kedim Gözde'yi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2697506 Eki Görüntüle 2697507 Eki Görüntüle 2697508 Eki Görüntüle 2697509 Eki Görüntüle 2697510 Eki Görüntüle 2697512
hopefor canım çok geçmiş olsun, yeni okudum. can sıkıcı bir durum ama inşallah kolaylıkla atlatırsınız. Adamlar anladığım kadarıyla hem tuvalete hem de mutfağa girecekler. Ben olsa ne yapardım? Akşamdan bir börek yapardım, bazı yiyecekler, kettle, sonra mutfakta adamların dokunmasını istemediğim mutfak eşyalarını evde asla girmeyecekleri bir odaya koyardım. ortalıkta bir şey bırakmaz hepsini dolaplara yerleştirir adamlara da ne olursa olsun dolapları açmamalarını rica eder hatta bir işaret koyardım. Sonra tüm ev ahalisini odaya toplar, adamlar gelince galoş, maske ve eldiven giymelerini rica eder kendim de maske ve siperlik takar ve adamlara mümkün olduğunca yaklaşmazdım. Adamlar gittikten sonra evde çift tuvalet varsa adamların girdiği tuvalete bir süre girmezdim, tek tuvalet varsa önce tuvaleti baştan aşağı kloraklardım. Sonra evi ve mutfağa en az 2-3 saat, mümkün olduğunca uzun süre havalandırırdım ev ahalisi de odada otursun o süreçte, sonra evi ve mutfağı baştan aşağı çamaşır suyu ile siler hayatıma kaldığım yerden devam ederdim. Kolay gelsin ve geçmiş olsun.arkadaşlar maalesef çok can sıkıcı bir durum başına geldi
bulasik makinem bozuk tedirginlikten tamirci cagiramazken koridor duvarında islaklik oluştu birden, kapıcıyi aradık usttendir umuduyla üst kuru içerden bakmak lazım dedi. burada beni bilenler bilir kabus gibi çöktü üstüme korkusunasıl yapi cam iki adam gelecek içeri girecek merdiven getirip tuvalete koyacaklar , vana acip kapatmak icin ikiye bir iceri girip disari cikacaklar, içerde nefes alip verecekler, mutfak kapimaçık benim kapı yok
ay nasıl yapicam nasil temizlicem ben evde kendimizken bile rahat dokunamiyorum her yere
oglumun canli dersi var sabah bakamicam nereye dokunup dokunmadiklarina neyle silicem ne kadar silmek yikamak yeterli olacak
tuvalete girdirirken çıkarirken merdiveni etrafa carpacaklar mi. mutfak olsa balkon kapisini acar havalandirirsin tuvaleti nasıl havalandiricamen korktugum sey ayskkabiyi cikardigi yere basip girerse Allah im işkence gibi
var mi bu dönemde böyle sorun yaşayan ne yaptınız bu durumda
hopefor Daha önce de söz ettim, reklama girecek diye de çekiniyorum ama Sabanci üniversitesinin üretiği ANTİMİC diye bir ürün var, sprey şişede geliyor; virüs bakteri ve mantara karşı 1 ile 3 ay arasında yüzeylerde etkili, ellerde de 6 saat etkisini sürdürüyormuş. İnternetten satılıyor, biz aldık, kapı kollarına, kapıya, bahçe kapısına, evde musluğun açma kapama vanalarına, sabunluğa, sık dokunduğumuz yerlere, arabanın içine vs hep sıktım. Kolonya şişesine ve kendi şişesine de sıktım. Yine kolanya da kullanıyorum ama bu ürün beni psikolojik olarak çok rahatlattı.hopefor canım çok geçmiş olsun, yeni okudum. can sıkıcı bir durum ama inşallah kolaylıkla atlatırsınız. Adamlar anladığım kadarıyla hem tuvalete hem de mutfağa girecekler. Ben olsa ne yapardım? Akşamdan bir börek yapardım, bazı yiyecekler, kettle, sonra mutfakta adamların dokunmasını istemediğim mutfak eşyalarını evde asla girmeyecekleri bir odaya koyardım. ortalıkta bir şey bırakmaz hepsini dolaplara yerleştirir adamlara da ne olursa olsun dolapları açmamalarını rica eder hatta bir işaret koyardım. Sonra tüm ev ahalisini odaya toplar, adamlar gelince galoş, maske ve eldiven giymelerini rica eder kendim de maske ve siperlik takar ve adamlara mümkün olduğunca yaklaşmazdım. Adamlar gittikten sonra evde çift tuvalet varsa adamların girdiği tuvalete bir süre girmezdim, tek tuvalet varsa önce tuvaleti baştan aşağı kloraklardım. Sonra evi ve mutfağa en az 2-3 saat, mümkün olduğunca uzun süre havalandırırdım ev ahalisi de odada otursun o süreçte, sonra evi ve mutfağı baştan aşağı çamaşır suyu ile siler hayatıma kaldığım yerden devam ederdim. Kolay gelsin ve geçmiş olsun.
Ben de duymadım tamirciden bulaştı diyeOnlar Maske takarlar sizde eldiven verin ateşlerini ölçün sonrada heryeri açıp havalandırın. Korkmayın herkesin evine illaki birileri geldi marttan beri tamirciden bulaştı diye bişey duyulmadı hiç.
Çamaşırsuyunun eski Bi markası izmirde çiğdem çitler gevrek yer heryeri klorakla temizlerdikKlorak neymiş ben de öğreneyim
Ben yaptırdım.Bütün yan etkisi kol ağrısı oldu.1-2 günde geçti odaİyi aksamlar kızlar aranızda zatüre aşısı olan varmi. Benim doktorum önerdi bugün vuruldum. Iyimi yaptim bilmiyorum. Kolum bayaaa agriyor
geçmiş olsun. Biz de vurulduk. Bize de doktor önerdi. Benim kolda hafif bir hassasiyet oldu pek ağrı olmadı. Sanırım bu biraz da vuran kişi ile de ilgili, biraz hızlı verdilerse ağrı ondandır. Bize "ağrı olabilir ve ateş yapabilir korkmayın" dediler. Bizde ateş yapmadı.İyi aksamlar kızlar aranızda zatüre aşısı olan varmi. Benim doktorum önerdi bugün vuruldum. Iyimi yaptim bilmiyorum. Kolum bayaaa agriyor
Ben yaptırdım.Bütün yan etkisi kol ağrısı oldu.1-2 günde geçti oda
geçmiş olsun. Biz de vurulduk. Bize de doktor önerdi. Benim kolda hafif bir hassasiyet oldu pek ağrı olmadı. Sanırım bu biraz da vuran kişi ile de ilgili, biraz hızlı verdilerse ağrı ondandır. Bize "ağrı olabilir ve ateş yapabilir korkmayın" dediler. Bizde ateş yapmadı.
Çok talep var tutturdukları fiyata satıyorlar galiba. 750tl isteyen bile oldu. 345'e bulduk bir yerde ama aşı yokmuş gelecekmiş. Biz 350tl'ye aldık.Bizim ailede sadece bana yaptilar .oğlum icin gerek yok dediler. Esiminde kronik rahatsizligi olmadigindan eczaneden temin etsin dediler ama cok talep var ve 450tl falanmis
Evet banada o cıvarda bir fiyat vermişlerdiBizim ailede sadece bana yaptilar .oğlum icin gerek yok dediler. Esiminde kronik rahatsizligi olmadigindan eczaneden temin etsin dediler ama cok talep var ve 450tl falanmis
1 liralık maskeleri 5-7 liraya aldık ilk zamanlar.Şimdi daha ucuza bile var.Tutturabildiğine herkesÇok talep var tutturdukları fiyata satıyorlar galiba. 750tl isteyen bile oldu. 345'e bulduk bir yerde ama aşı yokmuş gelecekmiş. Biz 350tl'ye aldık.
Ateş ölçmek Covid-19 için hiç de güvenilir bir tarama yöntemi değil. Bir de adamlara temas edecek vs, hiç ateşlerini ölçmesin bence.Ben de duymadım tamirciden bulaştı diyeateşlerini ölçsün bir de test tamamdır affedin güldürdünüz beni ateşini ölçerse tamirciler kahkahayı basar
bir sey sormak istiyorum mesela musluk baslarina sıktım diyorsunuz ya temizlik yaparken yikayinca gitmiyormu o ilachopefor Daha önce de söz ettim, reklama girecek diye de çekiniyorum ama Sabanci üniversitesinin üretiği ANTİMİC diye bir ürün var, sprey şişede geliyor; virüs bakteri ve mantara karşı 1 ile 3 ay arasında yüzeylerde etkili, ellerde de 6 saat etkisini sürdürüyormuş. İnternetten satılıyor, biz aldık, kapı kollarına, kapıya, bahçe kapısına, evde musluğun açma kapama vanalarına, sabunluğa, sık dokunduğumuz yerlere, arabanın içine vs hep sıktım. Kolonya şişesine ve kendi şişesine de sıktım. Yine kolanya da kullanıyorum ama bu ürün beni psikolojik olarak çok rahatlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?