bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
bir sey sormak istiyorum mesela musluk baslarina sıktım diyorsunuz ya temizlik yaparken yikayinca gitmiyormu o ilac
kuruduktan sonra bir tabaka oluşturuyormuş, belli bir süre gitmiyormuş, yıkamaya, silmeye dirençliymiş. sert / kimyasal bir temizlik ürünü ile ovaladıysam o zaman tazeliyorum.

teşekkür ederim
rica ederim. Bir de şu var ben yine dikkat ediyorum ama örneğin ellerimi yıkarken acaba değdim mi? bulaştırdım mı? psikolojisinden kurtuldum en azından, çünkü çok gergindim önceleri. Bu ürünü bize güzellik salonu olan bir arkadaşımız önerdi. Bir ay çok uzun bir süre, gerçekten etkisi o kadar sürüyor mu bilemeyeceğim ama bir gün bile sürse benim için yeterli.

ben artik saldim evin icinde oraya dokundum ya koronaysam bunada bulasirsa endisesini attim uzerimden disardan gelenleri hallediyorum sadece
bir dayim var bildiginiz pasakli valla bu turkiye de o korona olmadiysa azicikda olsa temizlige dikkat eden insan esyadan ordan burdan kapmaz kaparsa nefes yoluyla vs.
oyuzden kasmiyorum artik

Çok talep var tutturdukları fiyata satıyorlar galiba. 750tl isteyen bile oldu. 345'e bulduk bir yerde ama aşı yokmuş gelecekmiş. Biz 350tl'ye aldık.
Evet banada o cıvarda bir fiyat vermişlerdi

Aslında aylardir zatüre ve grip aşısına talep olacagi belliydi. Benden ücret alınmadı ama eşim icin ödiyecegiz mecbur. Sağlık olsun napalım. Sifa olsun herkese

Ben ısrarla hâlâ terapiye başlamanızı öneriyorum.
Pandemi sürecinde evimde parkeler değişti, asma tavsn yapıldı, boya badana vs yapıldı. 20 gün önce de koltuklar yikandi evde.
Ustalar gelince camları açın, galoş veya terlik verin, terlikleri makinede yikarsiniz. Siz ve ustalar da maske takın. Gittikten sonra mutfak banyo kapısına dezenfektan sıkın ya da çamaşır suyu ile silin bu kadar.

Benim arkadasim bebegimi kucagina aliyor bisey diyemedim darılır diye nezaman bulussak kucagindan indirmiyor bide giderken õptü onu ne demem lazim sizce

Benim arkadasim bebegimi kucagina aliyor bisey diyemedim darılır diye nezaman bulussak kucagindan indirmiyor bide giderken õptü onu ne demem lazim sizce
Ne düşüncesiz insanlar var ya pandemi zamanı bebekli arkadaşlarıyla buluşur birde üstüne öperler. Buluşmanız çok elzemse 'öpme beni' yazılı önlüklerden takın sizin
söylicek haliniz yok ya sonuçta beraber zaman geçirmeye razısınız.

Söyleseniz bir de alınır "benden bebeğine bir şey mi bulaşacak?" der. Bu kadar düşüncesiz insanlar, bencil. Zor bir durum ne diyeceğimi bilmiyorum ama ben olsam görüşmezdim

Günaydın sevgili dostlarım. Bu sabah çok bulutlu bir hava vardı. bir an "nerede bu güneş?" dedim. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güz bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki bulutları ve gün doğumu manzaralarını, kırmızı bir sardunya çiçeği ve üzerine konan küçük bir arı ile beraber pembe sardunya çiçekleri ve kedim Gözde'yi gönderiyorum, sevgilerimle

görüşmeniz şart mı şu dönemde? ben açıkça evde annem olduğunu söylüyorum. pek kimseylede görüşmüyorum. valla kırılan kırılsın. bu konuda netim. açıkça pandemi var deyin.

Gözde Hanım adı gibi çok gözde bizim kedicik de kızımla bildiğin arabayla oynuyor neler yapıyor çok tatlı bunlar çokkk

Buluşmamanız lazım, en temel en basit korunma yolu.
Ben 7 ay olacak annemi öpmüyorum, değil öpmek evine girmekten çekiniyorum uzaktan görüşüyorum.
Kimseyle de buluşmuyorum.

Bende çocukları çok severim.Sokakda gördüğümde karşıdan el sallayarak,aman ne şeker şeysin sen diyerek geçiştiriyorum.Bu süreçde 2 kere yeğenimle görüştük,6 ve 10 yaşında 2 kızı var.sarılmadık bile

chamallows siz sordunuz mu? Eşimi ikna edemiyorum aşı olmak istemiyor galiba gitmiyor sağlık ocağına endişe içindeyim

chamallows siz sordunuz mu? Eşimi ikna edemiyorum aşı olmak istemiyor galiba gitmiyor sağlık ocağına endişe içindeyim
bende sormadim sormayacagimda
cevremde cok fazla koah hastasi kanser atlatmis insanlar coviti ayakta dogru duzgun sikayetleri bile olmadan atlatti
cokta luzum gormedim oyuzden sonradan
artik cidden bilimcli bir sekilde korku saldiklarini dusunuyorum.
apartman gorevlimizin oksijene bagli kaynanasi bile atlatti valla

Evet öyle atlatan da çok bebekleri bırakabilsem gideceğim soracağım. Ama şu an zor görünüyor.

Evet öyle atlatan da çok bebekleri bırakabilsem gideceğim soracağım. Ama şu an zor görünüyor.
aile hekimliginizi arayip sorun
gecen kuzenim aile hekimligine alakasiz bir sey icin gitti bagisiklik sistemi baskilayici ignede kullaniyor
dr gel hemen yapayim demis aşiyı yapmis kuzenime
kiz sonradan evhamlandi ya bu asiyi bana vurduda millet bulamiyorken bu bana ne vurdu acaba baska aşımi denedi diye falan strese girdi
ben boyle seyler dusunmeyi sevmem dr lara guvenim her daim sonsuzdur.
ama şuan cidden ortalik cok karisik ve benimde kafam karisik belkide dr da zaturre aşısı vurdugunu saniyor ama alakasi yoktur ne bileyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…