Ne düşüneceğimizi şaşırdık, ulaşabilirsem sorarım. KV kp zaturrre aşısı oldular 1 ay sonra da grip aşısı olacaklarmis. Pek guvenmezdim grip aşısına ama şu anki durum her şeyi alt üst ettiaile hekimliginizi arayip sorun
gecen kuzenim aile hekimligine alakasiz bir sey icin gitti bagisiklik sistemi baskilayici ignede kullaniyor
dr gel hemen yapayim demis aşiyı yapmis kuzenime
kiz sonradan evhamlandi ya bu asiyi bana vurduda millet bulamiyorken bu bana ne vurdu acaba baska aşımi denedi diye falan strese girdi
ben boyle seyler dusunmeyi sevmem dr lara guvenim her daim sonsuzdur.
ama şuan cidden ortalik cok karisik ve benimde kafam karisik belkide dr da zaturre aşısı vurdugunu saniyor ama alakasi yoktur ne bileyim ya
hayirlisi olsunNe düşüneceğimizi şaşırdık, ulaşabilirsem sorarım. KV kp zaturrre aşısı oldular 1 ay sonra da grip aşısı olacaklarmis. Pek guvenmezdim grip aşısına ama şu anki durum her şeyi alt üst etti
Canm hangi siteden bulabilirim acabakuruduktan sonra bir tabaka oluşturuyormuş, belli bir süre gitmiyormuş, yıkamaya, silmeye dirençliymiş. sert / kimyasal bir temizlik ürünü ile ovaladıysam o zaman tazeliyorum.
hepsiburada'da var ama eşim aldı hangi siteden aldı bilmiyorum sorar öğrenirim.Ca
Canm hangi siteden bulabilirim acaba
Günaydın.Kızlar koku duyum acayip düştü. Az biraz tat ve koku alabiliyorum şu an. Türk kahvesi kokladım, ilk fırtta biraz vardı ikincisinde sıfır koku. Ayrıca reçel yedim ,az biraz sirke içtim falan , alıyorum tadını ama böyle ağır şeyler gibi değil. Sadece hafif tad alıyorum. Yani reçelin ne olduğunu söylerim ama öyle lezzetli bol aromalı değil. Tat ve koku kaybı bu mu? Başka belirtim yok.
Günaydın. Tat ve koku durumum aynı. Yalnız yeni bir şey var ,bu sanırım covid değil dedirtti bana. Sol kulağımda dolu gibi ve hafiften ağrıyor . Aynı şekilde sol burun tarafımda tıkanık gibi ama nefes alabiliyorum. Boğazımda ve sinüslerimde sıkıntı yok ama sanırım soğuk şeyler yiyip içtiğimden oldu. Gerçi bu covid belirtisi olabilir mi onu da bilmiyorum amaGünaydın.
Olumsuz bir durum yoktur inşallah.
Geçmiş olsun.Günaydın. Tat ve koku durumum aynı. Yalnız yeni bir şey var ,bu sanırım covid değil dedirtti bana. Sol kulağımda dolu gibi ve hafiften ağrıyor . Aynı şekilde sol burun tarafımda tıkanık gibi ama nefes alabiliyorum. Boğazımda ve sinüslerimde sıkıntı yok ama sanırım soğuk şeyler yiyip içtiğimden oldu. Gerçi bu covid belirtisi olabilir mi onu da bilmiyorum ama
Çok çok geçmiş olsun.Günaydın. Buraya yazmayalı olmuş bayağı. Malesef covid artık çok yabancı gelmiyor bana. Apartmanda 4 komşudan sonra eşimin anneannesi ve yiğeni de oldu. Bugün kv me test yapacaklar. O kadar kızıyorum ki, ne misafirliği bitirdiler, ne izole oldular. Eşimi göndereceğim yanlarına mecbur gitmek istiyor. Başkasının cezasını umarım biz çekmeyiz.
Neden gitmek istiyor ki şimdi , hastalığı atlantinca gitse iyi olmaz mi? Herkes diyor hastalar izole olsun kimse yanlarina gitmesin Hayrlisi olsunGünaydın. Buraya yazmayalı olmuş bayağı. Malesef covid artık çok yabancı gelmiyor bana. Apartmanda 4 komşudan sonra eşimin anneannesi ve yiğeni de oldu. Bugün kv me test yapacaklar. O kadar kızıyorum ki, ne misafirliği bitirdiler, ne izole oldular. Eşimi göndereceğim yanlarına mecbur gitmek istiyor. Başkasının cezasını umarım biz çekmeyiz.
Annesi yeri göğü inletti yapayalnız kaldım buralarda ölürsem yalnız öleceğim diye. Eşim hüngür hüngür ağlıyor resmen. Daha o test yaptırmadı ama annesi 94 yaşında onun testi pozitif çıktı, ben ona bakmaya gideceğim sen gelmezsen diyor. Anne var anne var, eşim giderse o da bana getirecek böyle yayılıyor zaten. Napayım, ağzımı açsam kötü gelin olcam. Eşim beni suçlayacak. Off Allah önce sağlık sonra sabır versin herkese.Neden gitmek istiyor ki şimdi , hastalığı atlantinca gitse iyi olmaz mi? Herkes diyor hastalar izole olsun kimse yanlarina gitmesin Hayrlisi olsun
Amin canım. Gerçekten çok sinirleniyorum, halen diyor ki torunum pozitif çıktı ama ayaklarımı ovdurdum. Bundan ne olacak. Eşim mahvoldu burda. Allah cahille sınamasın.Çok çok geçmiş olsun.
İnan çok üzüldüm ama dikkat etmeyenlere gerçekten kızıyorum, kırılıyorum, sinirleniyorum.
Allahım hepimizi korusun inşallah.
Annesi yeri göğü inletti yapayalnız kaldım buralarda ölürsem yalnız öleceğim diye. Eşim hüngür hüngür ağlıyor resmen. Daha o test yaptırmadı ama annesi 94 yaşında onun testi pozitif çıktı, ben ona bakmaya gideceğim sen gelmezsen diyor. Anne var anne var, eşim giderse o da bana getirecek böyle yayılıyor zaten. Napayım, ağzımı açsam kötü gelin olcam. Eşim beni suçlayacak. Off Allah önce sağlık sonra sabır versin herkese.
Amin canım. Gerçekten çok sinirleniyorum, halen diyor ki torunum pozitif çıktı ama ayaklarımı ovdurdum. Bundan ne olacak. Eşim mahvoldu burda. Allah cahille sınamasın.
O kadar iyi anlıyorum ki sizleri...Her an anne ya da babam da olabilir
Beni asla dinlemiyolar artık
Nerde o ağustosa kadar evden çıkmayan ailem, nerde şimdiki ailem
Biri kahveye gidicem diye tutturur, biri komşularıma.
Öyle cahil insan da değiller aslında ama tanıyamıyorum.
komşuları anneme “bak biz kaç aydır geziyoruz sen korktun da noldu” falan diyorlarmış
Cok üzüldüm böyle arada kaldığınıza, benim halam oldu oğlu yurt dışına görevlendirildi, gitti ertesi gün halam test verdi pozitf cikti. 1 tane çocuğu var ve esi yok hastaneye yatti bizde gidemedik. Ihtiyaclarini hastaneye götürdük, 3 haftaya yakin yatti, cikmadan önce evini dezenfekte ettirdik, evine gecti yalniz kaldi, biz bağlı bir aileyiz ama hiçbirimiz gitmedik. Kardeşleri , yeğenleri balkondan konuştuk yemek verip, 2 ay olacak ağır attlatti ve halen nefesi düzgün değil , ilk defa geçen gün mesafeli şekilde bir kişiyle görüştü . Sizde eşinize engel olamiyorsaniz en azindan aynı ev icinde görmemesini söyleyin, sizi biliyorum ben, sizinde endişe ve paniginiz var anlayışlı olabilir eşiniz. Tabiki canli kanli görmek ister, bari ayni ev icinde olmasin.Annesi yeri göğü inletti yapayalnız kaldım buralarda ölürsem yalnız öleceğim diye. Eşim hüngür hüngür ağlıyor resmen. Daha o test yaptırmadı ama annesi 94 yaşında onun testi pozitif çıktı, ben ona bakmaya gideceğim sen gelmezsen diyor. Anne var anne var, eşim giderse o da bana getirecek böyle yayılıyor zaten. Napayım, ağzımı açsam kötü gelin olcam. Eşim beni suçlayacak. Off Allah önce sağlık sonra sabır versin herkese.
Coronadan ölmeyen bir grup insan bu gidişle huni takacak pes.Bu kadar aşılar olalim insan gormeyelim nefes almayalim eve usta almayalım vb uzar gider corona 10 sene bitmezse 10 sene böyle mi yaşanacak. Tedaviye nasil gitsinler ki psikiyatrist ya coronaysa.Ben ısrarla hâlâ terapiye başlamanızı öneriyorum.
Pandemi sürecinde evimde parkeler değişti, asma tavsn yapıldı, boya badana vs yapıldı. 20 gün önce de koltuklar yikandi evde.
Ustalar gelince camları açın, galoş veya terlik verin, terlikleri makinede yikarsiniz. Siz ve ustalar da maske takın. Gittikten sonra mutfak banyo kapısına dezenfektan sıkın ya da çamaşır suyu ile silin bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?