Bana sordunuz galiba.Asi mi var?
Yukarida asi olmaktan bahsedilmiste anlayamamistim. Zaturre asisiymis bahsedilen sonradan farkettim.Bana sordunuz galiba.
Temaslıydı eşim 14 gün izole olması istendi. Bir kaç belirtisi olunca verdikleri numarayı aradı, onlar da geldiler pcr testi yaptılar.
Hee tamam:)Yukarida asi olmaktan bahsedilmiste anlayamamistim. Zaturre asisiymis bahsedilen sonradan farkettim.
Dogru, bakan onayladi. 10 eylulde 30000 vaka cikmis bir gunde. Bu kanitlanan. Diger gunler bilinmiyor.Eki Görüntüle 2698673
az önce boyle bir tablo gördüm
haberi olan var mı bilmiyorum ama durum anlatıldıgı gibi değil maalesef.
hayret ya birde semptom gostermeyenleri yansitmiyoruz gibi sacma sapan bir aciklama madem onlari hastadan saymiyosunuz karantinayada almayin madem.Dogru, bakan onayladi. 10 eylulde 30000 vaka cikmis bir gunde. Bu kanitlanan. Diger gunler bilinmiyor.
onlar semptom gostermiyorlar önemli değil oyuzdenDaha da haftaya ara sınıfları açacağız diyor, gerçekten bu sayılarla yürek yemiş olmalılar.
he almışlardır tedbir turistlerle tatilciler çekilince tabi düşüş olmuştur baya buyuk bir tedbir.Ben Antalya’da yaşıyorum turızm açıldığından buyana vakalar tırmandı diğer illerde olduğu gibi yüksek sevılere ulaştık fakat ne bir açıklama ne de bir tedbir vardı.
Şimdilerde Vali bir açıklama yapmış; yükselen vakalara aldığımız tedbirler sayesınde eskisi gibi düşüş yaşıyoruz diye.Titanic batarken çalan orkestraya benzıyor hadi hayırlısı
Amaç sezonu olaysız atlatmak turizmi canlı tutmak nitekim öyle oldu ama sezonu uzatma niyetindeler covıd mılyonlarca km öteden ben gelıyorum diye bağırıyordu noldu gerçeği değiştirmedi.Biz insanlara bırakırsak dibi görürüz bugün haberlerde gördüm 10 yaşındaki kız cocugu maske takmayan 2 kadını uyarıyor ve videolarını cekıyor kadınlar telefonunu elınden alıp küçük kızı dövüyorlar.Derste almıyorlar ki nasıl bi felaket yaşamamız gerekıyorhe almışlardır tedbir turistlerle tatilciler çekilince tabi düşüş olmuştur baya buyuk bir tedbir.
çok sinirlendim ya vaka sayisini en dogru sekilde ogrenmek hepimizin hakki
düsük rakamlar verip aman ne varmis ya diyen halki rehavete suruklediler iyice
birde utanmadan cikip kendileri sutten cikmis ak kaşık gibi tedbirsiz olmakla sadece halkı suçluyorlar
Rabbim şifa versin. Geçecek bugünler de. Anneniz düzelcek Allah ın izniyle. Rabbim yardımcınız olsunGünaydın.
Anneciğimle evde ilk gecemizi şükür olaysız bir şekilde atlattık.
Yardımsız ayağa kalkmıyor, yürümüyor. Tuvalete elele yürüyoruz. Doktor kalk yürü, arada oksijen makinesini çıkar diyor da maalesef laf dinlemiyor.
Olsun canı sağ olsun da Allah’ımın izniyle kendi de sıkılacak diye umut ediyoruz.
Allahım hepimize yardım etsin, hastalara şifa, hasta yakınlarına kolaylık versin inşallah.
Bu gerçekten giden gider kalan sağlar bizimdir, herkes başının çaresine baksın mantığı, başka bişey değil. Hastanelik olanları sayıyoruz, tedavi etmeye çalışıyoruz daha da bişey gelmiyor elimizden demiş kısaca.hayret ya birde semptom gostermeyenleri yansitmiyoruz gibi sacma sapan bir aciklama madem onlari hastadan saymiyosunuz karantinayada almayin madem.
çocuklari iceri hapsettiler yaslilari iceri hapsettiler simdi e biz semptom gostermeyenleri saymiyoruz bu kadar onemsiz semptomsuz atlatanlar listeye bile alinmiyor iceri neden hapsettiniz diyesi geliyo insanin
30.000 insanin 1500 ü haric hepsimi semptomsuzdu yani.
Günaydın.
Anneciğimle evde ilk gecemizi şükür olaysız bir şekilde atlattık.
Yardımsız ayağa kalkmıyor, yürümüyor. Tuvalete elele yürüyoruz. Doktor kalk yürü, arada oksijen makinesini çıkar diyor da maalesef laf dinlemiyor.
Olsun canı sağ olsun da Allah’ımın izniyle kendi de sıkılacak diye umut ediyoruz.
Allahım hepimize yardım etsin, hastalara şifa, hasta yakınlarına kolaylık versin inşallah.
Amin inşallah canım sağ olasın.Rabbim şifa versin. Geçecek bugünler de. Anneniz düzelcek Allah ın izniyle. Rabbim yardımcınız olsun
Canım benim çok teşekkür ediyorum.Günaydın.
Lalecim çok geçmiş olsun,ne oldu anneciğine önemli birşeyi yoktur umarım.
Acil şifalar diliyorum.
Canım benim çok teşekkür ediyorum.
Maalesef anneciğim son 6 yıldır hasta.
Bu sene akciğer metastazına kadar geldik işte.
51 gündür hastanedeydik, yeni çıktı işte, bakalım.
Allahım tüm hastalara şifa versin inşallah.
gerçek vefat rakamlarini dusunun birde bu durumdaBu gerçekten giden gider kalan sağlar bizimdir, herkes başının çaresine baksın mantığı, başka bişey değil. Hastanelik olanları sayıyoruz, tedavi etmeye çalışıyoruz daha da bişey gelmiyor elimizden demiş kısaca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?