- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Allah şifalar versin...Canım benim çok teşekkür ediyorum.
Maalesef anneciğim son 6 yıldır hasta.
Bu sene akciğer metastazına kadar geldik işte.
51 gündür hastanedeydik, yeni çıktı işte, bakalım.
Allahım tüm hastalara şifa versin inşallah.
Yok işte hiç çıkarmak istemiyor.Seni çok iyi anlıyorum canım benim.
Rabbim anneciğine şifa versin,tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.
Oksijen alıyor demi,onu arada çıkartıp normal oksijenini havadan alması lazım,sürekli kullanınca baş ağrısı çok oluyor.
Bu dönemlerde çok hassas oluyorlar,bizde yaşadık annemde sinirli ve kabullenmeme durumları oluyor.
Sanada kolaylıklar diliyorum,sen sakin olman çok önemli burada.
Ben hastanede resmen kriz geçirmiştim.
Çok iyi anlıyorum seni bu duru.
Amin inşallah. Allahım razı olsun inşallah.Allah şifalar versin...
Astım olduğu için mi
evet raporlu astım hastasi olduğum içinAstım olduğu için mibunu eşime söyleyeceğim bizim aile hekiminiz bilmiyor
Şifa olsun inşaallah, yaptıracaksanız değil mi?evet raporlu astım hastasi olduğum için
Bir de sizinki de alerjik astimdi yanlış hatırlamıyorsam. Esimin rapor zamanı geçti galiba raporum yok dedi önceden vardı.evet raporlu astım hastasi olduğum için
kafam karisikŞifa olsun inşaallah, yaptıracaksanız değil mi?
ilaclarini eczaneden dr a yazdirmadan alamiyormu esinizBir de sizinki de alerjik astimdi yanlış hatırlamıyorsam. Esimin rapor zamanı geçti galiba raporum yok dedi önceden vardı.
Alıyor miflonid (yanlış yazmış olabilirim) böyle bir toz kullanıyordu son zamanlarda azalttı iyice bir de ventolin kullanıyor fisfis. Eczaneden alıyor direkt. Doktora yazdiriyordu eskiden ama o zaman raporu olduğu için mi bilmiyorum.ilaclarini eczaneden dr a yazdirmadan alamiyormu esiniz
Yok işte hiç çıkarmak istemiyor.
Gayret etmiyor, uğraşmıyor hiç. Doktor kızıyor, biz kıyamıyoruz. Biraz çaba gösterse belki bir kaç adım ilerleyeceğiz...
Neyse...
Allahım hepimize yardım etsin inşallah.
Allahım senin de anneciğini nur içinde yatırsın inşallah.
Yoook hiç üzerine gitmiyoruz inan.Arada mutlaka çıkarması lazım,dediğim gibi baş ağrısı çok oluyor sonra,fazla oksijenin etkileri buda.
Bizde neler yaşadık hem hastanede hem evde,annemde takılınca fena oluyordu onlarıda anlamak lazım ama hepsi onların iyilikleri için.
Biraz çaba lazım,çok ta üstüne gitmeyin bence.
Amin inşallah canım benim sağol,sende dikkat et kendine lütfen olurmu sabır gerekiyor bu tedavide.
doktora yazdirmadan her 3 ayda bir direk gidip alabiliyorsa raporludur.Alıyor miflonid (yanlış yazmış olabilirim) böyle bir toz kullanıyordu son zamanlarda azalttı iyice bir de ventolin kullanıyor fisfis. Eczaneden alıyor direkt. Doktora yazdiriyordu eskiden ama o zaman raporu olduğu için mi bilmiyorum.
eve Gelince soracağım bir de asi işini konuşmasını isteyeceğimdoktora yazdirmadan her 3 ayda bir direk gidip alabiliyorsa raporludur.
raporsuz ilaclari recetesiz vermezler cunku
Ben ikinci sınıflarla canlı ders yapıyorum şu an. Mart ayına kadar okuma yazmayı öğrenememiş olan ya çocukta ya da öğretmende bir sıkıntı vardır. Bakan da dedi, işin kemik kısmını aldılar diye. Aralık ayında okuma yazmay geçiliyor normal şartlarda.ZATEN tabloların gerçeği yansıtmadığını biliyorduk sadece onaylanmış oldu.yalniz benim anlamadığım düşüş.oldu deniliyor ya ona nasil kara.veriliyor, belirtisiz pozitifler dahil mi değil mi?
Yalniz su da vardi aslinda cokta şaşırmamak lazim test negatif cikan ama tomografide pozitf görünenlerde hasta sayilmiyordu.
Eğitim konusuna gelince avrupada açıldı genel. Olarak. Okullar. Corona eğitim hayatına ciddi darbe vurdu.ama en cok etkilenen bence 2. Sinfilar okumaya geçemeyen çocuklar vardi belki iyi bur2 temel atılamadı
kafam karisik
biz bulamadik asiyi gecen ay eczanelerdeEşimde yaptırdı geçen hafta zatürre aşısını ücret ödedik biz gerçi aşıya.
biz bulamadik asiyi gecen ay eczanelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?