bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yok işte hiç çıkarmak istemiyor.
Gayret etmiyor, uğraşmıyor hiç. Doktor kızıyor, biz kıyamıyoruz. Biraz çaba gösterse belki bir kaç adım ilerleyeceğiz...
Neyse...
Allahım hepimize yardım etsin inşallah.
Allahım senin de anneciğini nur içinde yatırsın inşallah.

Günaydın sevgili dostlarım, bugün bulutlar yine şahane görünüyor. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki bulutları ve gün doğumunu, kırmızı sardunya çiçekleri, kayısı ağacının yorgun yaprakları arasından görünen denizde bir balıkçı teknesi ve özleyenler için denizin köpüklü dalgalarını gönderiyorum. Kedim Gözde de size iyi bir gün diliyor, sevgilerle

ilaclarini eczaneden dr a yazdirmadan alamiyormu esiniz
Alıyor miflonid (yanlış yazmış olabilirim) böyle bir toz kullanıyordu son zamanlarda azalttı iyice bir de ventolin kullanıyor fisfis. Eczaneden alıyor direkt. Doktora yazdiriyordu eskiden ama o zaman raporu olduğu için mi bilmiyorum.

Arada mutlaka çıkarması lazım,dediğim gibi baş ağrısı çok oluyor sonra,fazla oksijenin etkileri buda.
Bizde neler yaşadık hem hastanede hem evde,annemde takılınca fena oluyordu onlarıda anlamak lazım ama hepsi onların iyilikleri için.
Biraz çaba lazım,çok ta üstüne gitmeyin bence.
Amin inşallah canım benim sağol,sende dikkat et kendine lütfen olurmu sabır gerekiyor bu tedavide.

Yoook hiç üzerine gitmiyoruz inan.
Sadece sakinlikle yatıştırmaya çalışıyorum.
Allahım hepimize güç kuvvet versin inşallah.

doktora yazdirmadan her 3 ayda bir direk gidip alabiliyorsa raporludur.
raporsuz ilaclari recetesiz vermezler cunku

Ben ikinci sınıflarla canlı ders yapıyorum şu an. Mart ayına kadar okuma yazmayı öğrenememiş olan ya çocukta ya da öğretmende bir sıkıntı vardır. Bakan da dedi, işin kemik kısmını aldılar diye. Aralık ayında okuma yazmay geçiliyor normal şartlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…