Ama yinede 2. Siniflar diğer sinfilara göre yinede iyi durumda değiller. Benim fikrim bu yönde 1. ve 2.sinfilar bu zamanin en madur olanlari. 1. Sinif çocuğu ortalaman 6 yaşında , okula başlıyorlar okuma yazmadan ziyade henüz anaokuldan kopup okul kültürünü alismadan eğitime ara vermek zorunda kaldılar. Yani benim oğlumda 1. Sinif ama desteklenmezse temeli sağlam atılmamış kalacak. Bir dönem okula gidince yetmez , şahsi fikrim 1 ve 2 ye giden çocuklar icin cok parlak değil. Cok garip şekilde bu cocuklar sokaktalar en azindan ben oturduğum sitede gördüğüm çocuklar böyle.Ben ikinci sınıflarla canlı ders yapıyorum şu an. Mart ayına kadar okuma yazmayı öğrenememiş olan ya çocukta ya da öğretmende bir sıkıntı vardır. Bakan da dedi, işin kemik kısmını aldılar diye. Aralık ayında okuma yazmay geçiliyor normal şartlarda.
ben astım hastasıyım ücreti önemli degil zaten bulabilseydim eczaneden de ucretli alacaktik sonuctaBiz isim yazdırıp öyle alabildik aşıyı,yaklaşık 1,5 ay kadar bekledik ..
Senin kronik mi rahatsızlığın,şayet öyleyse 65 yaş altına ücret ödeniyormuş aşı için sağlık ocağı görevlisi öyle söyledi.
ben astım hastasıyım ücreti önemli degil zaten bulabilseydim eczaneden de ucretli alacaktik sonucta
ekimin 2.haftasi arayin dediler arayacagim ozaman bakalim ne diyecekler
eczaci var evet isim yazdirabilirim.Tanıdık eczane varsa isim yazdır geldiği zaman arayıp haber verirler,birde çok fazla aşı gelmiyormuş nedense.
eczaci var evet isim yazdirabilirim.
sabah bir eczaneyi aradim zaturre asisi varmi demek icin artik saglik ocaklarina gidiyo dedi
acaba ozel satisi kaldirdilar eldeki tum zaturre asilari aile hekimlerinemi ulastiriliyor direk
yetersizlikten
1 ay once aradigimda kalmadi diyorlardi bugun boyle dediler
bir arkadasimizin oyle bir tanidigi vardi sanki bir ara kanserli bir hastaya ilac ararken sormuslardi sanki esim gelince sorayim bir onaSağlık ocaklarıda kronik olanlara yapıyor aşıyı,ondan pek eczanelerde bulunmuyor.
Şimdi talep arttı tabi,herkes aşı olmak istiyor.
Mutlaka sim yazdır,yada ecza depolarında tanıdık varsa o daha iyi olur sanki bulma açısından.
bir arkadasimizin oyle bir tanidigi vardi sanki bir ara kanserli bir hastaya ilac ararken sormuslardi sanki esim gelince sorayim bir ona
Biz isim yazdırıp öyle alabildik aşıyı,yaklaşık 1,5 ay kadar bekledik ..
Senin kronik mi rahatsızlığın,şayet öyleyse 65 yaş altına ücret ödeniyormuş aşı için sağlık ocağı görevlisi öyle söyledi.
Annem kanser tedavisi gördüğü için aile hek zature aşışısı yazmış eczaneden ücretsiz aldı doktor tarafından yazılıyor kronik hasta olunca bendede alerji var çoğunlukla hastalıga cevırıyor annem ısrarcı sende yaptır diyeEşimde yaptırdı geçen hafta zatürre aşısını ücret ödedik biz gerçi aşıya.
Grip aşısı yazdırmıştık şimdi kafalar karışık zaturemi grip mi doktora danişacağızSağlık ocaklarıda kronik olanlara yapıyor aşıyı,ondan pek eczanelerde bulunmuyor.
Şimdi talep arttı tabi,herkes aşı olmak istiyor.
Mutlaka sim yazdır,yada ecza depolarında tanıdık varsa o daha iyi olur sanki bulma açısından.
Ama yinede 2. Siniflar diğer sinfilara göre yinede iyi durumda değiller. Benim fikrim bu yönde 1. ve 2.sinfilar bu zamanin en madur olanlari. 1. Sinif çocuğu ortalaman 6 yaşında , okula başlıyorlar okuma yazmadan ziyade henüz anaokuldan kopup okul kültürünü alismadan eğitime ara vermek zorunda kaldılar. Yani benim oğlumda 1. Sinif ama desteklenmezse temeli sağlam atılmamış kalacak. Bir dönem okula gidince yetmez , şahsi fikrim 1 ve 2 ye giden çocuklar icin cok parlak değil. Cok garip şekilde bu cocuklar sokaktalar en azindan ben oturduğum sitede gördüğüm çocuklar böyle.
Online dersi alabilen var alamayan, mesela neti olmayan ya da evde birden fazla pc olmayan cocuklar giremediği zaman derse zorunluluk nE bilmiyorum. Herkes eşi şartlarda değil malasef, okulda en azindan görebiliyorlardi. Pandemi çocukların geleceğini gerçekten mahvetti
Grip aşısı yazdırmıştık şimdi kafalar karışık zaturemi grip mi doktora danişacağız
Eczaneler direkt bağlı bulunduğunuz aile hekimine sorun diyorlar. Benim de kronik hastalığım var hatta günü gelen raporlu ilaclar icin arıyoruz bile dediler (ilk kez karsilastim boyle bir eczaneyle)eczaci var evet isim yazdirabilirim.
sabah bir eczaneyi aradim zaturre asisi varmi demek icin artik saglik ocaklarina gidiyo dedi
acaba ozel satisi kaldirdilar eldeki tum zaturre asilari aile hekimlerinemi ulastiriliyor direk
yetersizlikten
1 ay once aradigimda kalmadi diyorlardi bugun boyle dediler
aşı yok biz de bulamadık en son çayyolu güven e sorduk yok temin edemiyoruz dediler eczacı arkadaşta temin edemedi bize maalesefbiz bulamadik asiyi gecen ay eczanelerde
aşı yok biz de bulamadık en son çayyolu güven e sorduk yok temin edemiyoruz dediler eczacı arkadaşta temin edemedi bize maalesef
aile hekimi bugun kendisi aradi kronik hastaliklar sinifindasiniz aşi olmaniz gerekiyo dediEczaneler direkt bağlı bulunduğunuz aile hekimine sorun diyorlar. Benim de kronik hastalığım var hatta günü gelen raporlu ilaclar icin arıyoruz bile dediler (ilk kez karsilastim boyle bir eczaneyle)
Aşı icin de gittim aile hekimine söyledim, o da hemşireye yönlendirdi adimi yazdirdim baya iki hafta oluyor, salı günü gidip yaptirdim ikinci doz icin de 1 yil sonra eczaneden parayla alip yaptirin dedi hemsire. Hala kolum hafif agriyor ama iyi ki yaptırmisim, sinuzitim de var ona da iyi geldi (zaten ayni bakteriden kaynaklıymış).
Varsa bir kronik rahatsızlığınız, aile hekiminize danışın derim. Ücretsiz şansınız varsa kullanın yoksa zaten parayla alin derler.
ben bugun kırikkaleyi falanda aramayi dusundum aslinda fark edermi bilmiyorum tabide var derlerse gider alirimaşı yok biz de bulamadık en son çayyolu güven e sorduk yok temin edemiyoruz dediler eczacı arkadaşta temin edemedi bize maalesef
kırıkkale mi hiçç sevmemm o şehriiiiben bugun kırikkaleyi falanda aramayi dusundum aslinda fark edermi bilmiyorum tabide var derlerse gider alirim
kırıkkale mi hiçç sevmemm o şehriiii
ben buldum da çoruma gitmem lazım almak için.doktor akraba torpili.torpil işlerine de karşıyımdır bu aradaaz once aradim size cevap yazdiktan sonra yok dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?