bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
az once aradim size cevap yazdiktan sonra yok dediler
ne kadar umarsız insanlarımız var az önce etiketli olduğum brezilya fönü konusuna yazdım gene yapmak isteyenleri uyarmak için.ben yaptırdım 4 kere 2 kere de kendim yaptım sonucu beyin tümörü.2 yıl süren ameliyatla biten acılar içinde tedavi cepten çıkan yüzmilyonlarca lira para yazdım.yapmayın değmez kansorejen madde var hepsinde dedim insaniyet namına uyardım.kadının cevabıı:ayyy genetiktir tümörrr hem ben formaldehidsiz olandan yapacağım ha ha ha.ama 50 100 tl ye alacakmış bir de evlere şenlik.benden günah gitti valla yapsın da sonuçlarını görsün bir iki yıl sonra.

gercekten etkiliyormuymus brezilya fönü

gercekten etkiliyormuymus brezilya fönü
evet çok tehlikeliymiş maalesef.araba kokusunu bile bıraktım doktor tavsiyesiyle farkında olmadan zehirliyoruz kendimizi oda spreyleriyle temizlik maddeleriyle parfümle deodorantla.birikiyormuş vucudda bir süre sonra da hastalık olarak çıkıyor işte kiminde kanser kiminde tümör kimin de başka şeyy

gecen seneydi sanirim bir yerde okumustum bu kullanilan kimyasal maddelerden kaynakli artik her insan kanser hucresiyle doguyormus
ama nukseder ama nuksetmez belli olmuyormus ama herkes bu hastalikla doguyormus

gecen seneydi sanirim bir yerde okumustum bu kullanilan kimyasal maddelerden kaynakli artik her insan kanser hucresiyle doguyormus
ama nukseder ama nuksetmez belli olmuyormus ama herkes bu hastalikla doguyormus
kanser hücreleri zaten her insan da varmış evet ama vücud bağışıklığı düştüğünde savaşamıyor onlarla yok edemiyor o zaman hasta oluyoruz maalesef

aile hekimi bugun kendisi aradi kronik hastaliklar sinifindasiniz aşi olmaniz gerekiyo dedi
peki asi varmi yada ne zaman gelir dedim 2 hafta sonra bizi arayin dediler bakalim nolacak
Valla 22 yillik kronik hastayim hic arayan aile.hekimi ya da eczane olmadı bugune kadar. Ilk.kez mahallemdeki eczane dedi telefonunuz yoktu aramak istedik arayamadik diye. Aşıyı da ben sordum hemsireye yönlendirdi doktor o sekilde telefon bıraktım da arandim

kendi çabanız olmasa arayan soran olmayacak yanii

İşim yazdırdık ama yeterli sayıda gelmezse bu seferde eczacılar önceliği kronık hastalara vericek sanırım bu sene talep çok zature aşısı daha onemlı bence öksürük ve cıger kapasıtesınin önemli olcude hasar görmesını önlüyor iyi yapmışsınız özellikle astım hastaları zaman kaybetmeden yaptırmalı

aile hekimimiz cok ilgili saolsun
bir kac ay oncede kizim icin aradi kontrol zamani gecmisti pandemiden dolayi getirmek istemedik diyince telefondan boyunu kilosunu genel durumunu sorup kapatti.

aile hekimimiz cok ilgili saolsun
bir kac ay oncede kizim icin aradi kontrol zamani gecmisti pandemiden dolayi getirmek istemedik diyince telefondan boyunu kilosunu genel durumunu sorup kapatti.
ayy değişelimm lütfennn.bizimki tam cinsss.geçen hafta kızım evde kaza geçirdi gözlüğü kırılıp alnına saplandı çayyolu güvende dikiş atıldı doktor ağrı kesici krem şurup vs. yazdı aile hekimine yazdırmaya gittim güvenin reçetesi geçerli olmadığından bana demezmi:ee o hastaneye gidecek paranız varsa ilaçlarınız da alırsınız ben de şalter attı sana mı soracağım hangi hastaneye gideceğimi hem sigortamız var orası bize bedavayken şu virüste şehir hastanesine mi gidecektim dedim.yazmayacaksanız doktor olan kuzenimi arıyorum şimdi sizi nereye şikayet edebileceğimi soracağım da dedim ha ha ha.bembeyaz oldu sinirden hiçç konuşmadan yazdı verdi elime

allah allah istedigim hastaneye gider istedigim yerde de ilaci yazdiririm
devlet hastanesine gitsek ilaci alirken eczanede muayene ucreti odemiyoruz sanki.
sigorta falan oldugu zaman bazi ozel hastaneler gayette uygun oluyor hele şu donem para hesabi yapilacak bir donem degil yani.
bu arada gata çocuk acil çok iyi

H Heytttt be bu dr dan once bir aile hekimi vardi gebelik tedavisi gordugum surecte haliyle her ay kan vermeye gidiyordum gebelik varmi yok mu diye
2 ay gittim 3.ay adam bana her ay gebelik testi yapamam ben sana dedi
napayim tedavileri size gore ayarlayip 5 ayda birmi yaptirayim dedim.
ciktim şikayet ettim bidaha görmedim adami sikayettenmiydi yoksa gidecegimi vardi bilmiyorum

aile hekimi zengin fakir orta halli hepimiz için var zengin olsaydım da giderdim ihtiyacım olunca .şikayet edilmişti virüsten önce onlarca kişi tarafından düzeldi diyorlardı arkadaşlar ama yokk düzelmemiş hala cinssss buun tan tersi en ünlü prpf.lar o kadar nazik ve yardımsever ki esprili yaklaşıyorlar aynı zamanda rahatlatıyorlar hastayı.bu herifte gerdikçe geriyorrr

işte şikayet etmek istemiyorum kimseyi ben. ama zorluyorlar et beni şikayet et beni diye ha ha ha

evet ya bende onu anlamiyorum
annemden gelen bir huy sanirim bir saglik sorunu ciktiysa hep o bolume bakan bir prof tercih ederim gercekten aşırı mutevaziler.
kizimin 2 dr vardi bir ara iki yere goturuyodum biri nerdeyse dovecek digeri prof olan allahim naziklik kibarlik had safha insanin odadan cikasi gelmiyor masal anlatiyo sanki oyle dingin oyle sakin ki adam

Özel kolejlerinde hergün olmasi yasak mesela :) benim oğlum da devlet okuluna başladı, haftada 2 gün baksana ikimiz arasinda bile eşitlik yok, gittikleri halde. Haftada 3 gün ek ders aldırıyoruz. Bu sene artik okumaya ve temel matematiği otursun yeterli benim için gönderme konusu benim icin zor bir karar oldu , gönderdik ALlah hayırlısını versin.

bilgisayarı tableti olmayan çocuklarda var eşitliğin olması mümkün değil

Nasil olur annem 60 yaşında kronik kalp hastasi zatürre aşısını ücretsiz yaptırdı sağlık ocağında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…