Ne yaptıysam edemiyorum ben .Bunu da paylaşmış olayım
Corona dan aşırı kaygılananlar
Lütfen izleyin
Bence olmaz sonucta makineye bagli cook kisi var elektirikler kesilirse kotu olur evlerinde makineyle solunum alan cok. Sanmam kesinti olmazHazır yemek pişirmekten bahsetmişken yabancı kaynaklarda ilerde elektrik kesintisi olabilir tüp bulundurun diyorlar. Sizce olabilir mi öyle bir şey
O sebeple hemen okullar ara tatili öne çekti, en son dışarı çıkış tarihimi düşünüyorum ve 10 gün geçmeden üzerine rahata ermeyeceğim.Aklıma bişey geldi yaa, bu virüsün şiddetlenmesi 8-9ncu gün depil mi? Ya anlamıyosak ve patlak verirse. 8nci gündeyiz ülke olarak
Aklıma bişey geldi yaa, bu virüsün şiddetlenmesi 8-9ncu gün depil mi? Ya anlamıyosak ve patlak verirse. 8nci gündeyiz ülke olarak
Elektrikle ne alakası varki...Hazır yemek pişirmekten bahsetmişken yabancı kaynaklarda ilerde elektrik kesintisi olabilir tüp bulundurun diyorlar. Sizce olabilir mi öyle bir şey
Kızınla zaman geçiriyorsun ne güzelEvet ben 1 aydır ücretsiz izindeydim zaten, kaynanam memlekette, bebeğime bakıyorum. İznim devam edecek gibi duruyor
Buna sevindimAnacım biz karı-koca resmen maşrapayla içiyoruzakşam yemeklerinde daha sofradan kalkmadan çay demlenmiş olmazsa vay başımıza gelenler çay içmemek baş ağrısı yapıyor ya:))
Aslında karın yağması iyi oldu, eve çekildi insanlar.O sebeple hemen okullar ara tatili öne çekti, en son dışarı çıkış tarihimi düşünüyorum ve 10 gün geçmeden üzerine rahata ermeyeceğim.
Hepimiz için bu böyle.
Bir de şuan lapa lapa kar yağıyor, virüs sıcak havada yaşayamaz efsanesine inanmasam da martın ortasında kar yağıyor yani, nasıl etki eder virüsü kapmasak bile hasta olacağız ve karıştırma olasılığımız yüksek, panik halinde hastanelere dolacağız falan filan.
Oh millet börekler, pisiler, kekler felan götürüyormus. Biraz rahatladim. Ben yine iyiyim o zaman. Yani sunun surasi bir iki gofret, bisküvi ve çikolata yedim. Hani yorumlari görünce hatta daha fazlasini yesem mi ne diye düsünüyorum artik
Bende zaten kilo fazlasıyla mevcut olduğundan takmıyorum
Gerçekten sebze ve et yemeyi özledim.
Ya da hafif akşam yemekleri, sağlıklı salataları, detoks günleri yapardım kendime bol cacık ve çavdarlı ekmekle.
Şuan evde kek, poğaça ve bilimum tatlı var.
Akşam yemeğimizde ise lahmacun vardı, tabi ki ben yaptım.
Artık çıkamıyorum mutfaktan, kilosunu geçtim hazırlamak da işkence 10 saat mesai harcıyorum günde
Ama abur cubur asla yemem, en kötü o poğaçayı alırım yanına domates peynirle yerim.
Çerez yiyeceğime tost yaparım falan filan.
Karnımı doyurmayan gereksiz işlerle midemi meşgul etmem
ben de sakinim zannediyordum.Ben de çok etkilenmiyorum açıkçası. Bir de her bilgiyi okuyorum, yalan yanlış bilgiler de var içlerinde ve bunları ayırt edebiliyorum. Tabii sonuçları düşünmek endişe veriyor bazen ya da üzülüyorum hastane manzaralarını gördüğümde ama onun dışında gayet sakinim. Niye böyle diye düşünüyorum ben de kendime şaşkınım
Nedense bana soguk oldugu ve kar yagmur yagdigi icin havada duran mikroplar kırılır gibi geliyor oyle dusunuyorum belki sicakta degil de sogukta yok olur diyorum esime yok olmaz ama disari cikmazlar evde atlatan atlatir dediAslında karın yağması iyi oldu, eve çekildi insanlar.
Tiryakilikten işte:))) valla artık çay bardağı kesmiyor, koca bardaklarla içiyoruz, bir ara eşim iyice yoldan çıkmıştı, büyük bira bardaklarından istiyordu, demliği dayayayım ağzına dedimKızınla zaman geçiriyorsun ne güzel ☺ ama ücretsiz olması iyi olmamış
Buna sevindim ☺çay içmeyince baş ağrısı tutan sadece ben değilmişimbuarada senin o maşrapalardan bende de var abla
O zaman farklı bir bakış açısı geliştir.Ne yaptıysam edemiyorum ben .
Paketleri silmeyi bırak bir şeyin kalmazben de sakinim zannediyordum.
Bugün anladım ki vücudum alarm veriyor.
Yüzümde, bacağımda çıbanlar çıktı, 32 senelik ömrümde ilk defa burnum oluk oluk kanadı, ağzımdan da gelecek kadar.
Meğer stres yapıp içime atmışım haberim yok
Vücudum belirtmese onu anlayamayacak kadar gevşek ruhluyum, tabi tedbirler hat safhada çocuk olunca, o ayrı.
bendensin ben de tatlilara gomuldum bu ara deli gibi sabahtan aksama ev temizliyorum sil supur sil enerjimi cikolatadan cikartiyorum yoksa yapamam valla
Beni anam mutfakta doğurdu herhalde, sürekli ‘ben bunu yaparım yeahh’ modundayım.Tamam anlasildi, sen benim eve gel kiz. Ben sana etli sebzeli yemekler yediririm (Ki harikalar yaratmiyorum mutfakta, ama et dedin sebze dedin yapilir).
Sende bana kek pogaca aman tanrim LAHMACUN yap. Gerçekten canim çekti yaa. Ben ne yazikki hiç bu mutfak islerinden anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?