bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hazır yemek pişirmekten bahsetmişken yabancı kaynaklarda ilerde elektrik kesintisi olabilir tüp bulundurun diyorlar. Sizce olabilir mi öyle bir şey

Bunu da paylaşmış olayım

Corona dan aşırı kaygılananlar

Lütfen izleyin

Aklıma bişey geldi yaa, bu virüsün şiddetlenmesi 8-9ncu gün depil mi? Ya anlamıyosak ve patlak verirse. 8nci gündeyiz ülke olarak
O sebeple hemen okullar ara tatili öne çekti, en son dışarı çıkış tarihimi düşünüyorum ve 10 gün geçmeden üzerine rahata ermeyeceğim.
Hepimiz için bu böyle.

Bir de şuan lapa lapa kar yağıyor, virüs sıcak havada yaşayamaz efsanesine inanmasam da martın ortasında kar yağıyor yani, nasıl etki eder virüsü kapmasak bile hasta olacağız ve karıştırma olasılığımız yüksek, panik halinde hastanelere dolacağız falan filan.

Aklıma bişey geldi yaa, bu virüsün şiddetlenmesi 8-9ncu gün depil mi? Ya anlamıyosak ve patlak verirse. 8nci gündeyiz ülke olarak

Şiddetlenmesinden kasıt belirti vermekse genelde 5.-6. gün belirti vermeye başlıyor. Ama kuluçka süresi 14 gün yani ortak karar bu yönde.

Evet ben 1 aydır ücretsiz izindeydim zaten, kaynanam memlekette, bebeğime bakıyorum. İznim devam edecek gibi duruyor
Kızınla zaman geçiriyorsun ne güzel ama ücretsiz olması iyi olmamış
Anacım biz karı-koca resmen maşrapayla içiyoruz akşam yemeklerinde daha sofradan kalkmadan çay demlenmiş olmazsa vay başımıza gelenlerçay içmemek baş ağrısı yapıyor ya:))
Buna sevindim çay içmeyince baş ağrısı tutan sadece ben değilmişimbuarada senin o maşrapalardan bende de var abla

Aslında karın yağması iyi oldu, eve çekildi insanlar.

bendensin ben de tatlilara gomuldum bu ara deli gibi sabahtan aksama ev temizliyorum sil supur sil enerjimi cikolatadan cikartiyorum yoksa yapamam valla

Tamam anlasildi, sen benim eve gel kiz. Ben sana etli sebzeli yemekler yediririm (Ki harikalar yaratmiyorum mutfakta, ama et dedin sebze dedin yapilir ).

Sende bana kek pogaca aman tanrim LAHMACUN yap. Gerçekten canim çekti yaa. Ben ne yazikki hiç bu mutfak islerinden anlamiyorum.

ben de sakinim zannediyordum.
Bugün anladım ki vücudum alarm veriyor.
Yüzümde, bacağımda çıbanlar çıktı, 32 senelik ömrümde ilk defa burnum oluk oluk kanadı, ağzımdan da gelecek kadar.

Meğer stres yapıp içime atmışım haberim yok
Vücudum belirtmese onu anlayamayacak kadar gevşek ruhluyum, tabi tedbirler hat safhada çocuk olunca, o ayrı.

Kızınla zaman geçiriyorsun ne güzel ☺ ama ücretsiz olması iyi olmamış
Buna sevindim ☺çay içmeyince baş ağrısı tutan sadece ben değilmişimbuarada senin o maşrapalardan bende de var abla
Tiryakilikten işte:))) valla artık çay bardağı kesmiyor, koca bardaklarla içiyoruz, bir ara eşim iyice yoldan çıkmıştı, büyük bira bardaklarından istiyordu, demliği dayayayım ağzına dedim
Çay makinesi yetmiyor, semaver aldıracak bana

Ne yaptıysam edemiyorum ben .
O zaman farklı bir bakış açısı geliştir.
Ölümden kaçış var mı?
Eninde sonunda öleceksem ne zaman olduğunun çokta önemi yok...
Ayrıca korku bağışıklık sistemini çok zayıflatır...
Ve büyüklerin bir sözü vardır "korktuğum başıma geldi" diye...
Önleminizi alın, gerisini aklınızdan çıkarın

Paketleri silmeyi bırak bir şeyin kalmaz

bendensin ben de tatlilara gomuldum bu ara deli gibi sabahtan aksama ev temizliyorum sil supur sil enerjimi cikolatadan cikartiyorum yoksa yapamam valla

Sanki evime kamera takmissinda bizi anlatiyorsun gibi

Bizde bügün evi temizledik yorulduk. Cikolata tabi ideal ödüllendirme sekli. Bir tarafimda hastalanacaksak, bare keyfini çikartalim diyor. Cikolata yemek için daima bir bahane var :)

Beni anam mutfakta doğurdu herhalde, sürekli ‘ben bunu yaparım yeahh’ modundayım.
Dışarıda ne yesek evde hemen denerim, çoğunda daha iyisini yaparım.
Bir tek mantı, tövbeler olsun asla bir daha yapmam.
Yapana saygım sonsuz, onun dışında bizim mutfak otel mutfağı gibi işliyor 7 24

Ve şuan tüm nüfus evde olduğumuzdan yetişemiyorum yahu!
Bulaşık makinası 3 kere çalışıyor evde, sen düşün halimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…