bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Öyle tabi ikiler diğerlerinden daha eksik temelle başlıyorlar ilkokul eğitimine. Ama açılırsa haftada bir gün gidecekler birler gibi. Aradaki 6 günde hepsini unutacaklar. İmkansız bir sistem. Birinci sınıflar haftasonu unutup geliyorlardı. Şimdi nasıl haftada bir günle okuma yazma öğreniyorlar bilmiyorum. Benim sınıfımla (2.sınıf) o kadar güzel oturttuk ki, zoom da birine hata versin ağlıyorlar bağlanamıyoruz diye. Ya her gün kesintisiz eğitim verilmeli, ya da okulların hepsi bir yıl dondurulmalı. Aksi taktirde asla eşitlik sağlanamayacak ve çok verimsiz olacak.

Canları sagolsunda bende hem calisiyorum hemde omirilik hastasiyim. Devlete göndersem yarim güne bakıcı ile kolej parasi ayniya geldigi icin hemde benim oğlan cok haraketli aktiviteleri fazla cevremde hic arkadasi yok diye gönderiyorum . 6 yasindaki cocuga bakici nekadar faydali diye düsündüm. Devlet okullarindada cok özverili öğretmenler var. özelede gitseler devletede gitseler İş öğretmende bitiyor. Şu süreçte önemli olan can sağlıkları.

işte şikayet etmek istemiyorum kimseyi ben. ama zorluyorlar et beni şikayet et beni diye ha ha ha

Benim yeni tasindigim evin bagli oldugu saglik ocagindaki doktorda cok cins bir kadın. 1 sefer gittim ilk tasininca misafir hasta olarak. Sırf oyüzden ikametimi eski oturdugum mahallede bıraktim oranin saglik ocagindaki doktor cok yardimci

Birinci sınıflar ikiye bölündü pazartesi sali bir grup okula gidiyor persembe cuma diğer grup okula gidiyor. Öğretmen 4 gün okulda 20 saat ders yapıyor kalan 10 saari de canlı dersle tamamlıyor.

Grip aşısı yazdırmıştık şimdi kafalar karışık zaturemi grip mi doktora danişacağız
Doktorunuza mutlaka danışın. Anneniz zatürre aşısını vuruldu mu? Doktor annenize muhtemelen hem zatürre hem de grip aşısı verir. Bu zatürre aşısı covidden korumaz, hatta sanırım covid kaynaklı zatürre'den de korumuyor ancak 23mü 28 mi (tam sayısını bilmiyorum) çeşit zatürre var ve çoğu hastane kaynaklı; yani Allah göstermesin hastaneye yatan kronik hastalığı olan 65 yaş üstü bireylerin çoğu hastane kaynaklı zatürre'den vefat ediyor; bunu engellemek için zatürre aşısı öneriliyor, pandemi öncesi de yapılan bir aşıydı bu ama pandemi ile daha büyük önem kazandı. Bu zatürre Allah korusun herkes için risk aslında; doktorlar ası olmayı öneriyor.
Bu grp aşısı ise kronik hastalığı olan yaşlılara önceleri de sağlık ocaklarında yapılıyordu ama sağlıklı bireylerin yaptırıp yaptırmaması tartışmalıydı. Ben de nedense grip aşısına sıcak bakmayanlardanım. Kayınpederim hem zatüre hem grip aşısı oldu bize de grip aşısı olmamızı söylüyor (biz sadece zatürre olduk), bunu söyleme sebebi de eğer grip olursak Covid 19 ile karıştırırmışız. Bazı doktorlar sağlıklı genç bireylere grip aşısını önermiyor, grip aşısının da üzün vadede bağışıklık sistemi üzerinde olumsuz etkileri olabileceği söylentileri de çıktı. Ben grip aşısı olmayı düşünmüyorum.

Birinci sınıflar ikiye bölündü pazartesi sali bir grup okula gidiyor persembe cuma diğer grup okula gidiyor. Öğretmen 4 gün okulda 20 saat ders yapıyor kalan 10 saari de canlı dersle tamamlıyor.
Canlı ders yapmadı bizim öğretmen hic, ben yüzden ek ders aldırıyorum . Peki öğretmen yapmazsa bişey olmuyor mu?

Mrb. ben 38 yaşındayim saglik ocagindan ücretsiz vuruldum.

Günaydın,bende anlamadım her sağlık ocağı farklımı uyguluyor desem oda olmaz ki.
2.doz olayında ücret alınıyormuş oda doğruysa tabi.

Şiödi sağlık ocağını aradım gene sordum.
65 yaş altı kronikte aşı vuruluyormuş.
Daha önce farklı söylendi çünkü.

Tünaydın arkadaşlar vaka sayılarını hergün takip ediyordum 1500_1800 arası değisiyor. Ama dün tv de 29bin 30bin rakamlari verildi. Sonrada bakan aciklama yapiyor ülke çıkarları bla bla. nerde şeffaflık. En bastan beri sağlik bakaninin destekcisiydim ama artik korkmaya başladım.

Günaydın,bende anlamadım her sağlık ocağı farklımı uyguluyor desem oda olmaz ki.
2.doz olayında ücret alınıyormuş oda doğruysa tabi.

Bana 2.dozdan hic bahsetmediler. O ücretli olabilir belki. Simdilik ilk dozu vuruldum artik ücretliysede mecbur vurulucam

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah zakkum çiçekleri arasından soğan güneşi, denizde bir balıkçı teknesi, bir beyaz gül goncası ve açmak üzere olan beyaz gül tomurcukları,turuncu Hint gülleri ve kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Zaten çevremizde duyduğumuz vaka sayılarıyla açıklanan tutarlı değildi, ki zaten bir süredir vaka diye değil hasta diye açıklıyorlardı verileri, yani bizim gibi eve yollanmayıp hastaneye yatırılan kişilerdi onlar. Bir ay öncesinde pozitif çıktım ama istatistik bile olamadım ona yanarım :)) bakan twitterda ülke çıkarlarını da düşnüyoruz dedi, yani turizm geliri veya benzer sebepler. Zaten yazın yapılan yeni kısıtlamalarda sahil şeridini hiç katmıyorlardı.

Vakalar bulaştırmıyor mu?Olurmu hiç hasta değil.Belirti göstermesse göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…