Offff doprudurrr.. ama o zaman niye ülkemizde az , iyi gibi şeyler deniyor. Ben tam 11 inde hastanedeydim. Analık iznim oldupundan aylardır evdeydim.O sebeple hemen okullar ara tatili öne çekti, en son dışarı çıkış tarihimi düşünüyorum ve 10 gün geçmeden üzerine rahata ermeyeceğim.
Hepimiz için bu böyle.
. Bir de şuan lapa lapa kar yağıyor, virüs sıcak havada yaşayamaz efsanesine inanmasam da martın ortasında kar yağıyor yani, nasıl etki eder virüsü kapmasak bile hasta olacağız ve karıştırma olasılığımız yüksek, panik halinde hastanelere dolacağız falan filan.
Benim için sayilar cok onemli degil. 1"i de can, 475i de. 21 yuzyilda boyle olmamaliydi.
Bahse girerim, cogumuz kendine bulaştığını ve hafif atlattigini bilse disarda gezmekten cekinmez. Bulastirma korkusu yok cunku... Burada insanlık devreye giriyor.
Çay bardağı mıTiryakilikten işte:))) valla artık çay bardağı kesmiyor, koca bardaklarla içiyoruz, bir ara eşim iyice yoldan çıkmıştı, büyük bira bardaklarından istiyordu, demliği dayayayım ağzına dedim
Çay makinesi yetmiyor, semaver aldıracak bana
Aynen oyle yaaa bahane cookSanki evime kamera takmissinda bizi anlatiyorsun gibi
Bizde bügün evi temizledik yorulduk. Cikolata tabi ideal ödüllendirme sekli. Bir tarafimda hastalanacaksak, bare keyfini çikartalim diyor. Cikolata yemek için daima bir bahane var :)
Ülkemizde sayı çok hızlı şekilde artacak, bunu biliyoruz.Offff doprudurrr.. ama o zaman niye ülkemizde az , iyi gibi şeyler deniyor. Ben tam 11 inde hastanedeydim. Analık iznim oldupundan aylardır evdeydim.
Virgülden sonraki son cümleyi hayal etmek istemiyorum . Allahım yardım et
ben de sakinim zannediyordum.
Bugün anladım ki vücudum alarm veriyor.
Yüzümde, bacağımda çıbanlar çıktı, 32 senelik ömrümde ilk defa burnum oluk oluk kanadı, ağzımdan da gelecek kadar.
Meğer stres yapıp içime atmışım haberim yok
Vücudum belirtmese onu anlayamayacak kadar gevşek ruhluyum, tabi tedbirler hat safhada çocuk olunca, o ayrı.
Bizde çay bardakları misafirden misafire çıkıyorÇay bardağı mıkendime hakaret sayarım. Asla yetmez bana bi semaver çayı olsa da içsek şimdi
Peki bu mesajı elimde çayımla yazmam
Kızınla zaman geçiriyorsun ne güzel ☺ ama ücretsiz olması iyi olmamış
Buna sevindim ☺çay içmeyince baş ağrısı tutan sadece ben değilmişimbuarada senin o maşrapalardan bende de var abla
Şimdi özendim benim gibi çay kahve sever insan içemiyorÇay bardağı mıkendime hakaret sayarım. Asla yetmez bana bi semaver çayı olsa da içsek şimdi
Peki bu mesajı elimde çayımla yazmam
Şuan anladım ki sen = ben demektirBizde çay bardakları misafirden misafire çıkıyormaşrapalarımızla mutluyuz ama birilerine ziyarete gittiğimizde zor oluyor, düşünsenize ev sahibi elindeki çay bardağındaki çayı üfleye üfleye içerken çay bardağını tek dikişte sömüren misafir kibar olmaya çalışıyoruz ama eşimi zaptetmek zor
Off çok üzüldüm yaEvet şu durumda evde olmasam aklım kalırdı zaten. Ama eşim de şu an için evden yürütüyor, ücretsiz izne çıkma durumu var. O zaman ne yaparız bilmiyorum
Neden kiŞimdi özendim benim gibi çay kahve sever insan içemiyor
Doga intikamını her zaman alir ama yine de kimin öleceğine kimin tedavi gorecegine insanoğlu karar vermemeliydi. Italya'da doktorların hasta seçtiğini soylediler.Bu dönemde kimlerin insan, kimlerin insanlıktan nasibini almamış bir yaratık olduğunu çok iyi anladım.
Eskiden üniversite kadrolarına başvururken kriterlerim çok farklıydı.
Şimdi ise rektörü insan gibi insan olan üniversiteleri kafama kazıdım.
Bu bir çok konuda böyle. Herkes kendini belli etti. Dışarı çıkın dolaşın diyen ünlüler mi ararsın, Türke bir şey olmaz diyen cahiller mi, camide melekler bizi yıkıyor camileri kapatmaya gerek yok diyen embesiller mi ..
Evet 21.yüzyılda böyle olmamalıydı. Bu olay bana doğa karşısında nE kadar savunmasız olduğumuzu gösterdi.
Off çok üzüldüm yainşAllah olmaz öyle bişey. Allah yardımcınız olsun canım benim
"Ben" i 'ban' diye okumamŞuan anladım ki sen = ben demektir❤
Dur bakalım ya kötüyü düşünmeyelim. Gidişat düzelir ve gerek kalmaz inşAllah kuzum.Hepimizin yardımcısı olsun Allah bizden çok daha zor durumda insanlar var. En kötü kaynanamı çağırır ben başlarım işe, tedbirli bir şekilde gider gelirim ne yapalım
Mune yi gördün diye olmasın"Ben" i 'ban' diye okumam
Hamileyim canısıNeden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?