bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Offff doprudurrr.. ama o zaman niye ülkemizde az , iyi gibi şeyler deniyor. Ben tam 11 inde hastanedeydim. Analık iznim oldupundan aylardır evdeydim.
Virgülden sonraki son cümleyi hayal etmek istemiyorum . Allahım yardım et

Bu dönemde kimlerin insan, kimlerin insanlıktan nasibini almamış bir yaratık olduğunu çok iyi anladım.

Eskiden üniversite kadrolarına başvururken kriterlerim çok farklıydı.
Şimdi ise rektörü insan gibi insan olan üniversiteleri kafama kazıdım.

Bu bir çok konuda böyle. Herkes kendini belli etti. Dışarı çıkın dolaşın diyen ünlüler mi ararsın, Türke bir şey olmaz diyen cahiller mi, camide melekler bizi yıkıyor camileri kapatmaya gerek yok diyen embesiller mi ..

Evet 21.yüzyılda böyle olmamalıydı. Bu olay bana doğa karşısında nE kadar savunmasız olduğumuzu gösterdi.

Çay bardağı mıkendime hakaret sayarım. Asla yetmez bana bi semaver çayı olsa da içsek şimdi
Peki bu mesajı elimde çayımla yazmam

Aynen oyle yaaa bahane cook ciddrn dip kose girdigim zaman illa tatli olacak enerjim tukenene kadar yapiyorum isim bittiginde ellerim bacaklarim titriyor. Ki sabah baslayip aksam bitiyor temizlik, yaninda yemek hazirlamasi bebemi emzirip yemek yedirmesi cikan bulasiklarin toplanip yikanmasi mutfagin supurulmesiiii

Offff doprudurrr.. ama o zaman niye ülkemizde az , iyi gibi şeyler deniyor. Ben tam 11 inde hastanedeydim. Analık iznim oldupundan aylardır evdeydim.
Virgülden sonraki son cümleyi hayal etmek istemiyorum . Allahım yardım et
Ülkemizde sayı çok hızlı şekilde artacak, bunu biliyoruz.
Bizlere yayılması söz konusu iken kapatılmalar tatiller başladı, çember büyümeden önlemek için.
Çünkü gerçekten kalabalık bir ülkeyiz, her ilde yeterli donanımda doktor ve teçhizat olabileceğini hiç sanmıyorum.
Mesele sayılardan öte, onların tedavisinde yetersiz kalmak, önlem amacı bu.
Yoksa gerçekten ölüm oranı az, her can çok çok değerli olsa da yaşayabilecek hastayı kaybetmeye sürüklemek başka bir durum.

18 Mart 2020.

Dünyada COVID-19 olgu sayısı: 216.833

123.542'si halen takip ediliyor, 6868 hasta (%6) yoğun bakımda.

Kalan 93.291 hastanın 84.383'ü taburcu edilmiş, 8908'ü ise yaşamını kaybetti (%10)

Çok geçmiş olsun canım
Belkide içimize atıyoruz dediğin gibi bilmiyorum. Evet çocuk var dikkat ediyoruz, hatta dikkat edelim diye bugün neredeyse zehirleniyordum çamaşır suyundan ama işte

Çay bardağı mıkendime hakaret sayarım. Asla yetmez bana bi semaver çayı olsa da içsek şimdi
Peki bu mesajı elimde çayımla yazmam
Bizde çay bardakları misafirden misafire çıkıyormaşrapalarımızla mutluyuz ama birilerine ziyarete gittiğimizde zor oluyor, düşünsenize ev sahibi elindeki çay bardağındaki çayı üfleye üfleye içerken çay bardağını tek dikişte sömüren misafirkibar olmaya çalışıyoruz ama eşimi zaptetmek zor

Kızınla zaman geçiriyorsun ne güzel ☺ ama ücretsiz olması iyi olmamış
Buna sevindim ☺çay içmeyince baş ağrısı tutan sadece ben değilmişimbuarada senin o maşrapalardan bende de var abla

Evet şu durumda evde olmasam aklım kalırdı zaten. Ama eşim de şu an için evden yürütüyor, ücretsiz izne çıkma durumu var. O zaman ne yaparız bilmiyorum

Şuan anladım ki sen = ben demektir

Evet şu durumda evde olmasam aklım kalırdı zaten. Ama eşim de şu an için evden yürütüyor, ücretsiz izne çıkma durumu var. O zaman ne yaparız bilmiyorum
Off çok üzüldüm ya inşAllah olmaz öyle bişey. Allah yardımcınız olsun canım benim

Doga intikamını her zaman alir ama yine de kimin öleceğine kimin tedavi gorecegine insanoğlu karar vermemeliydi. Italya'da doktorların hasta seçtiğini soylediler.

Radikal karar ise radikal karar. Millet madem vatandaşlık görevini yapip evde oturmuyor, ona gore yaptırım uygulayacaksin. Calisanlari ayri tutuyorum. Alışveriş icin olmasa hic cikmam disari. Birinden alip bes kisiye bulastirma, o bes kişinin de başkalarına bulastiracagi ve birilerinin olecegi dusuncesiyle nasil rahat gezilir nasil rahat arkadas toplantilari yapilir. Hic anlamam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…