bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Doga intikamını her zaman alir ama yine de kimin öleceğine kimin tedavi gorecegine insanoğlu karar vermemeliydi. Italya'da doktorların hasta seçtiğini soylediler.
Mecburlar. Kaynaklar kısıtlıyken yaşama ihtimali en yüksek olana şans verilir. 90 yaşındaki hastadansa 50 yaşındakine kaynak kullanmak daha mantıklı ne yazık ki.

Hatta normal zamanlarda doğumda bile öncelik annenindir, bebekle anne arasında seçim yapılması gerektiğinde annenin seçilmesi esastır.

Çok zor bir durum, oradaki doktorların neler yaşadığını tahmin bile edemiyorum hasta kaybeden doktorların psikolojisini bildiğim için

Ya ailem yurt dışında orada da var çokça bin küsur vaka 2 ölüm var, bura gibi çalışıyor işe gidenler, gitmeyenler evde , ablam basks şehirde bekar ve oda çalışıyor , bir tane oğlum var ve allah korusun birimizin başına birsey gelse yok yani ulaşım bundan nefesim daraliyor aslinda. Allah yardim etsin. Zaten inanıyorum allaha biliyorum. Ecel geldi mi kacis yok ama denir ya allah hayrli ölüm versin diye insan buna dua ediyor. Ve hani insan geleceği bilmek istemez ya ölümünü vs şuanda boşlukta gibiyim.

Nerdeyse 100 artmış vaka 1 gunde.. hepsi yurtdışı bağlantılı mi yoksa salgın var mı acaba

Hangi hasta yasamali secimini doktor yapamaz!

Anne ile çocuk arasinda hastanin birinci derece yakinin da gorusu alinir. Ayni olay degil. Sapla samani karistirmayalim ve sistemin yetersizligini hastalarin uzerinden tamamlamayalim.

Hangi hasta yasamali secimini doktor yapamaz!

Anne ile çocuk arasinda hastanin birinci derece yakinin da gorusu alinir. Ayni olay degil. Sapla samani karistirmayalim ve sistemin yetersizligini hastalarin uzerinden tamamlamayalim.
Tamam siz hastaların koridorlarda öldüğü bir salgın hastanesinde görev yapmaya çalışırsanız oradaki doktorlara ne yapmaları ne yapmamaları gerektiğini öğretirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…