bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hâlâ oturmalara ve gezmelere gidenler var ne yazık ki. İnsanın başına gelmeden anlamıyor bazı şeyleri.

Eşimin halası da aramış misafirliğe gelmek için ağzımı arıyor, virüs çıktı size gelecektik filan diye. Aman dikkat et hala ben misafir kabul etmiyorum sen de etme dedim. Umreden gelen komşusu varmış ziyarete gidemedim diye üzülüyormuş. Evet umreden gelen komşu karantinada değil, mevlit okutmuş daha yeni

Benim akil yoksunu komsularim da her gun bira aradalar. Su an bile sesleri geliyor yan daireden. Kahkahalar konusmalar. Millet gercekten sorumsuz.

Benim akil yoksunu komsularim da her gun bira aradalar. Su an bile sesleri geliyor yan daireden. Kahkahalar konusmalar. Millet gercekten sorumsuz.

Millet sorumsuz evet maalesef öyle... Koyun gibi güdülmeyi hakediyoruz illa, koskoca insanlara bir kere söylemek yetmiyor evinizde oturun cümlesini. yasaklayınca oturacaklar yerlerinde. Yoksa ciddiye alamıyorlar belli.

Tamam siz hastaların koridorlarda öldüğü bir salgın hastanesinde görev yapmaya çalışırsanız oradaki doktorlara ne yapmaları ne yapmamaları gerektiğini öğretirsiniz.
Siz de o seçtikleri hasta sizin yakininiz olmadığında bu rahat davranışınızi sergilersiniz.

Millet sorumsuz evet maalesef öyle... Koyun gibi güdülmeyi hakediyoruz illa, koskoca insanlara bir kere söylemek yetmiyor evinizde oturun cümlesini. yasaklayınca oturacaklar yerlerinde. Yoksa ciddiye alamıyorlar belli.
Bugun dayanamayip msj attim birkacina. Insan olana laf bir kere soylenir bakan bir tarafini yirtti kac gundur dedm.
Hayir bir de foto atmislar storye
Yazmis ki altina "disari cikamiyorsa eve gideriz"
Su insana laf anlatilir mi?

Hangi hasta yasamali secimini doktor yapamaz!

Anne ile çocuk arasinda hastanin birinci derece yakinin da gorusu alinir. Ayni olay degil. Sapla samani karistirmayalim ve sistemin yetersizligini hastalarin uzerinden tamamlamayalim.

Kaynak ve sağlık çalışanı yetersizliğiyle boğuşan hastanelerde herkese eşit hizmetler sunulan bir ütopya sizin dediğiniz.
Ayrıca doğa zaten seçimini yapıyor,ölmek üzere olan bir hasta ile kurtarılacak hasta arasındaki farkı o eğitimi alan bilir,zar atmıyorlar hasta başında,durum değerlendirmesi yapıp birini seçmek durumunda kalınca farkı anlarsınız.Sağlık çalışanı olmak sadece gidip iğne vurmak değil işte,keşke bir şeylerin farkında olup yorum yapsanız.Hiçbir doktor bu seçimi yapmak zorunda kalmak istemez.

Bugun dayanamayip msj attim birkacina. Insan olana laf bir kere soylenir bakan bir tarafini yirtti kac gundur dedm.

Çünkü amaç evden çıkmamak.
Allah yardımcımız olsun ne diyelim, işimiz Allah'a kaldı

Bazıları uyarınca sanki komik bişey demişsin gibi abartıyorsun birşey olmaz der gibi pişkince gülüyor

Ay birisi story atmış. "Nasıl gidiyor karantina" demişler, "kitap okuyorum, dans ediyorum, yakın arkadaşlarım gelip gidiyor" demiş...

Karantina=evden çıkmamak çünkü sadece

Ay birisi story atmış. "Nasıl gidiyor karantina" demişler, "kitap okuyorum, dans ediyorum, yakın arkadaşlarım gelip gidiyor" demiş...

Karantina=evden çıkmamak çünkü sadece
Sunlarla ayni ulkede yasamak istemiyorum..
Gercekten istemiyorum. Sinir disi etsek keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…