Atanmasa miydi?191 vaka oldu.
Ama içimizi ferah tutalım, ne de olsa 20 bin öğretmen atandı. Şimdi korona düşünsün.
Hâlâ oturmalara ve gezmelere gidenler var ne yazık ki. İnsanın başına gelmeden anlamıyor bazı şeyleri.
Findikli un kurabiyesiyle arttiriyorumIspanaklı börek ile yanında yer alıyorum kuzum
Ben de çikolatalı gofrete fena düştüm, çok fena çok
Benim akil yoksunu komsularim da her gun bira aradalar. Su an bile sesleri geliyor yan daireden. Kahkahalar konusmalar. Millet gercekten sorumsuz.Eşimin halası da aramış misafirliğe gelmek için ağzımı arıyor, virüs çıktı size gelecektik filan diye. Aman dikkat et hala ben misafir kabul etmiyorum sen de etme dedim. Umreden gelen komşusu varmış ziyarete gidemedim diye üzülüyormuş. Evet umreden gelen komşu karantinada değil, mevlit okutmuş daha yeni
Sira onlada geldiginde sanirim.Ah tonton haci teyzelerim haci amcalarim durumun vehametini nasil anlayacaklar acaba
Benim akil yoksunu komsularim da her gun bira aradalar. Su an bile sesleri geliyor yan daireden. Kahkahalar konusmalar. Millet gercekten sorumsuz.
Ne oluyorsa öyleler yüzünden oluyor zatenBenim akil yoksunu komsularim da her gun bira aradalar. Su an bile sesleri geliyor yan daireden. Kahkahalar konusmalar. Millet gercekten sorumsuz.
Siz de o seçtikleri hasta sizin yakininiz olmadığında bu rahat davranışınızi sergilersiniz.Tamam siz hastaların koridorlarda öldüğü bir salgın hastanesinde görev yapmaya çalışırsanız oradaki doktorlara ne yapmaları ne yapmamaları gerektiğini öğretirsiniz.
Bugun dayanamayip msj attim birkacina. Insan olana laf bir kere soylenir bakan bir tarafini yirtti kac gundur dedm.Millet sorumsuz evet maalesef öyle... Koyun gibi güdülmeyi hakediyoruz illa, koskoca insanlara bir kere söylemek yetmiyor evinizde oturun cümlesini. yasaklayınca oturacaklar yerlerinde. Yoksa ciddiye alamıyorlar belli.
Hangi hasta yasamali secimini doktor yapamaz!
Anne ile çocuk arasinda hastanin birinci derece yakinin da gorusu alinir. Ayni olay degil. Sapla samani karistirmayalim ve sistemin yetersizligini hastalarin uzerinden tamamlamayalim.
Bugun dayanamayip msj attim birkacina. Insan olana laf bir kere soylenir bakan bir tarafini yirtti kac gundur dedm.
Hayir bir de foto atmislar storye
Yazmis ki altina "disari cikamiyorsa eve gideriz"
Su insana laf anlatilir mi?
Yazdim yani. Olay sosyal mesafelendirme. Virus cafedeki masadan mii bulasiyor? Dedim.Çünkü amaç evden çıkmamak.
Allah yardımcımız olsun ne diyelim, işimiz Allah'a kaldı
Bazıları uyarınca sanki komik bişey demişsin gibi abartıyorsun birşey olmaz der gibi pişkince gülüyorMillet sorumsuz evet maalesef öyle... Koyun gibi güdülmeyi hakediyoruz illa, koskoca insanlara bir kere söylemek yetmiyor evinizde oturun cümlesini. yasaklayınca oturacaklar yerlerinde. Yoksa ciddiye alamıyorlar belli.
Ay birisi story atmış. "Nasıl gidiyor karantina" demişler, "kitap okuyorum, dans ediyorum, yakın arkadaşlarım gelip gidiyor" demiş...Bugun dayanamayip msj attim birkacina. Insan olana laf bir kere soylenir bakan bir tarafini yirtti kac gundur dedm.
Hayir bir de foto atmislar storye
Yazmis ki altina "disari cikamiyorsa eve gideriz"
Su insana laf anlatilir mi?
Sunlarla ayni ulkede yasamak istemiyorum..Ay birisi story atmış. "Nasıl gidiyor karantina" demişler, "kitap okuyorum, dans ediyorum, yakın arkadaşlarım gelip gidiyor" demiş...
Karantina=evden çıkmamak çünkü sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?