bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Seçimi doğanın yapması baska insanoğlunun yapması baska. O zaman bütün yaslilar ölsün diyelim. Hatta hastaneye de ugramasinlar. Malum yer kapliyorlar ve kurtarilamayacak durumdalar. Her zaman daha genc bir hasta vardir. Sistem yetersiz ve seçim yapılmak zorunda. Dikkat edin ayni seçim bir gun size de yapılmasın.

Atanmasa miydi?
Iclerinde senelerdir bugunu bekleyenler var.
Konu atanmamaları mı? Saatlerdir ekran başında açıklama bekledik. Ekonomik önlemler haricinde ne söylendi? Sırası mı bu açıklamaların sizce? Bende öğretmenim. Ama ulusa seslenişte ulus senden daha katı önlemler, belki yaşlılara sokağa çıkma yasağı vb bir şey beklerken bu ne?

Bir diğer örnek YÖK bize mail atmış bugün. İnsan acaba ne demişler diye açıyor içini. Umutla vs. İçinde 15 temmuz geçiyor. Yahu ne alaka? Sen bana virüsten haber versene. Ne müteahhitim, ne iş yerim var. Ben özel sektörde çalışan ve işe gitmek zorunda olan biriyim. Benim ve ailem için ne önlemin var ? Bana bunları anlatsana.

Yazdim yani. Olay sosyal mesafelendirme. Virus cafedeki masadan mii bulasiyor? Dedim.
Engelledi beni oksijen israfi sahsiiyet

Ben kardeşime bile gel demiyorum. Kendisi geleyim derse mecburen kabul ederim sanırım ama davet etmiyorum. Çünkü toplu taşıma kullanıyor, işe gidiyor vs
Evde bebeğim var, dikkatli olmak zorundayım. Bu hastalığın illa öldürmesi gerekmiyor, bir de hastalık ve tedavi süreci var. Ben 1 ay hastanede kalmak zorunda olsam kızıma kim bakacak?

Bazıları uyarınca sanki komik bişey demişsin gibi abartıyorsun birşey olmaz der gibi pişkince gülüyor
Demek ki insan beyninin kullanmayınca daha komik geliyor daha mutlu oluyor. Gece bu saatte sayfayı her yenildiğimde karşılaştığım sayı uykularımı kaçırıyor. Onlar bir sayıdan ibaret değil sadece.

Of 200 e. Geliyoruz yeni sayı yaa

Zaten herkes bundan bahsediyor. Eminim o doktorlar da çok bayılmıyordur seçim yapmaya. Aynı şekilde kendi aileleri de, hatta kendileri de bir seçime dahil olabilirler. Çünkü çareleri yok. Çünkü kaynak yetersizse, sağlık çalışanı yetersizse ne yapsınlar? Tabii yaşlılar ölsün denemez ne ilgisi var ki?

Valla storyde öyle paylaşmışlar ama ben gayet muhtemel görüyorum böyle bir ihtimali ne yazık ki. Sorsanız "e evden çıkmıyorum ya" der kesin.

Murat boz konuşuldu mu önceki sayfalarda bilmiyorum bence devletin ceza vermesi gerek.. dışarı spor yapmaya çıkıyordu geçen gün, sporumu dışarıda yapıcam karantina demek evde kalmak demek değil temiz hava faydalı falan diyor bir de.. cimere mi şikayet etsem bir yere şikayet ediliyor mu insanları evden çıkmaya özendirmek suç mudur?
Biz burda yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz

Aptal herif
Nerenin malısın diye dm atasım geldi
Sonra 180 derece döndü kıvırdı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…