- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Seçimi doğanın yapması baska insanoğlunun yapması baska. O zaman bütün yaslilar ölsün diyelim. Hatta hastaneye de ugramasinlar. Malum yer kapliyorlar ve kurtarilamayacak durumdalar. Her zaman daha genc bir hasta vardir. Sistem yetersiz ve seçim yapılmak zorunda. Dikkat edin ayni seçim bir gun size de yapılmasın.Kaynak ve sağlık çalışanı yetersizliğiyle boğuşan hastanelerde herkese eşit hizmetler sunulan bir ütopya sizin dediğiniz.
Ayrıca doğa zaten seçimini yapıyor,ölmek üzere olan bir hasta ile kurtarılacak hasta arasındaki farkı o eğitimi alan bilir,zar atmıyorlar hasta başında,durum değerlendirmesi yapıp birini seçmek durumunda kalınca farkı anlarsınız.Sağlık çalışanı olmak sadece gidip iğne vurmak değil işte,keşke bir şeylerin farkında olup yorum yapsanız.Hiçbir doktor bu seçimi yapmak zorunda kalmak istemez.
Konu atanmamaları mı? Saatlerdir ekran başında açıklama bekledik. Ekonomik önlemler haricinde ne söylendi? Sırası mı bu açıklamaların sizce? Bende öğretmenim. Ama ulusa seslenişte ulus senden daha katı önlemler, belki yaşlılara sokağa çıkma yasağı vb bir şey beklerken bu ne?Atanmasa miydi?
Iclerinde senelerdir bugunu bekleyenler var.
Yazdim yani. Olay sosyal mesafelendirme. Virus cafedeki masadan mii bulasiyor? Dedim.
Engelledi beni oksijen israfi sahsiiyet
Demek ki insan beyninin kullanmayınca daha komik geliyor daha mutlu oluyor. Gece bu saatte sayfayı her yenildiğimde karşılaştığım sayı uykularımı kaçırıyor. Onlar bir sayıdan ibaret değil sadece.Bazıları uyarınca sanki komik bişey demişsin gibi abartıyorsun birşey olmaz der gibi pişkince gülüyor
Aylar önce yapıldı atama takvimi.191 vaka oldu.
Ama içimizi ferah tutalım, ne de olsa 20 bin öğretmen atandı. Şimdi korona düşünsün.
Böyle insanlar ömür çürütür, samimi değilsinizdir inşallah.Ay birisi story atmış. "Nasıl gidiyor karantina" demişler, "kitap okuyorum, dans ediyorum, yakın arkadaşlarım gelip gidiyor" demiş...
Karantina=evden çıkmamak çünkü sadece
Böyle giderse ölme ihtimalleri olduğu için sonuçta aynı ülkede yaşamayabiliriz.Sunlarla ayni ulkede yasamak istemiyorum..
Gercekten istemiyorum. Sinir disi etsek keske
Valla storyde öyle paylaşmışlar ama ben gayet muhtemel görüyorum böyle bir ihtimali ne yazık ki. Sorsanız "e evden çıkmıyorum ya" der kesin.Böyle insanlar ömür çürütür, samimi değilsinizdir inşallah.
Aylar önce yapıldı atama takvimi.
Of 200 e. Geliyoruz yeni sayı yaaÜlkemizde sayı çok hızlı şekilde artacak, bunu biliyoruz.
Bizlere yayılması söz konusu iken kapatılmalar tatiller başladı, çember büyümeden önlemek için.
Çünkü gerçekten kalabalık bir ülkeyiz, her ilde yeterli donanımda doktor ve teçhizat olabileceğini hiç sanmıyorum.
Mesele sayılardan öte, onların tedavisinde yetersiz kalmak, önlem amacı bu.
Yoksa gerçekten ölüm oranı az, her can çok çok değerli olsa da yaşayabilecek hastayı kaybetmeye sürüklemek başka bir durum.
Böyle giderse sayıları azalacak galiba, kötü olan beraberlerinde suçsuzları da götüreceklerSunlarla ayni ulkede yasamak istemiyorum..
Gercekten istemiyorum. Sinir disi etsek keske
Ya birtane video dolasiyo YouTube da. Baktiniz mi hiç..
Seçimi doğanın yapması baska insanoğlunun yapması baska. O zaman bütün yaslilar ölsün diyelim. Hatta hastaneye de ugramasinlar. Malum yer kapliyorlar ve kurtarilamayacak durumdalar. Her zaman daha genc bir hasta vardir. Sistem yetersiz ve seçim yapılmak zorunda. Dikkat edin ayni seçim bir gun size de yapılmasın.
Böyle insanlar ömür çürütür, samimi değilsinizdir inşallah.
Valla storyde öyle paylaşmışlar ama ben gayet muhtemel görüyorum böyle bir ihtimali ne yazık ki. Sorsanız "e evden çıkmıyorum ya" der kesin.
O tarafta işim yok hiç, bilmiyorum o yüzden.Duygu Özaslan diye bir youtuner kendisi
Murat boz konuşuldu mu önceki sayfalarda bilmiyorum bence devletin ceza vermesi gerek.. dışarı spor yapmaya çıkıyordu geçen gün, sporumu dışarıda yapıcam karantina demek evde kalmak demek değil temiz hava faydalı falan diyor bir de.. cimere mi şikayet etsem bir yere şikayet ediliyor mu insanları evden çıkmaya özendirmek suç mudur?
Biz burda yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?