bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Kimseye yapılmasın,ama bunu yapan doktorları sanki suçlar gibi konuşmanız da doğru değil.Hiçbir doktor o seçimi keyfi olarak yapmıyor.Şahsen başıma gelse üzülürüm,ama bir doktor adayı olarak yapan doktoru da ''neden bu seçimi sen yaptın'' diye yargılayamam,ortada kaynak yoksa yapacak bir şey de kalmıyor maalesef.Bu kadar bağırmamızın sebebi bu aslında evde oturun diye.Her şehirdeki hastane aynı olanaklara sahip değil.Sırf bu virüsle boğuşan hastaların çoğalması yüzünden belki trafik kazasında yaralanan bir hasta ihmalden,kaynakların azalması yüzünden hayatından olacak.Eğer ortada kurtarılamayacak bir durum ve karşılaştırılınca daha olumlu sonuç alabileceğiniz bir hasta varsa ve kaynağınız tek birine yeterse siz ne yapardınız ? İkisine bölüştürüp şansınızı daha da mı düşürürdünüz ?

Evet haklisiniz baksanıza bir günde 100 arttı
Şimdiye kadar corona testi yapılmıyordu
Size başımdan geçen bir olayı anlatayım
Bir hafta önce ağır bir grip atlattım
Acile gittim hamile olduğum için doktor yaklaşmadı bile
Hani hamilesin ne işin var burada gibisinden bir muame hissetim
Belimle aynı anda odaya başka bir kadın ve adam girdi
Sonuçlarını doktora sormaya gelmişti
Bana doktor isterseniz bir serum yazayım ama beni dinlerseniz evinize gidin dedi
Doktor kadının sonuçlarına bakıyor
Ablacım ateşin bir haftadır düşmemiş zatürreye çevirmiş yatışını yapıyoruz dedi

Doktor daha genç acıdım inanki
Kadın kim bilebilir ne olduğu
Böyle bir şikayetlerle gelen hasta konusunda siz ne düşünürsünüz

Cunku birini seçmek demek diger hastayi olume terketmek demek.

Seçim :yasli hasta
Sebep : yas aralığı

Ya acaba karar alindi magazalar kapatma kararini oyle mi aldi agiz birligi yapmiscasina karar aldi
Baska kararlarda var ve duyrulmamis olabilirmi

mesajimi goren olursa sunu soyleyeyim evet ben cok etkilendim bu durumda hala yuregim hop hop iki gun once namazda bayildim 3 satte kendime gelemedim o kadar kotuymusum ki esim oldugumi sanmis sinir krizi gecirmisim bu durumda ve ben iyi degilim abartiyorsun diyen olcak abartmiyorum cunku boguluyorum nefes alamiyorum basim donuyor ve 4 tane cocugum icin bu kadar endisem

Ya acaba karar alindi magazalar kapatma kararini oyle mi aldi agiz birligi yapmiscasina karar aldi

Beni bugün lazer epilasyon merkezinden aradılar. Zaten gitmeyecektim ama randevunuz iptal edildi dediler. Kapatıyorlarmış bir tarihe kadar.

Elinizden geleni tedbiri alın. Gerekmedikçe dışarı çıkmayın. Elinizden geleni yaptıktan sonra elinizden gelmeyeni için de dua edin. Bu kadar stres vücuda çok zarar verir.

Panik daha kötü yapar
Lütfen sakin olmaya çalışın
Üzüldüm durumunuza

Hangi mağazalar?Boyner,İpekyol,Mavi falan kapalı başka var mı?

Biz de yaklaşık 1 ay önce kızım için gitmiştik doktora, kan tahlili yapmak istemedi doktor bekleyelim biraz ateşi düşsün, eğer düşmezse yaparız hastane daha çok hasta edecek çeşit çeşit virüs var dedi. Mecbur kalmazsanız ateşi düşerse tekrar gelmenize gerek yok diye de ekledi

daha 1 tane vaka varken hemsire bir arkadasima sordum bana sunu dedi saglik bakani yaskalar getirmis ilerleyen zamnalrda aciklayacak dedi bu da onun gibi bise

Ben de başından beri evden çıkılmasın hatta evden cikma yasağı ilan edilsin diyorum cunku bu toplum kendi adina karar veremiyor ve durumu kotulestiriyor. Simdi bu gezenlerin sorumsuzlugu neden yasli hastaya kesiliyor. Ben onu anlamiyorum

Ben ne mi yapardım? Kaynakları ikisine bolusturudum ve secimi dogaya birakirdim.

KızlAr yaaa napıcaz çoook panikledim . Katlanarak artıyo. İnşaallah ölümsayısı artmasınn

Daha da artacak malesef.. een en az hasarla atlatmaya çalışıyoruz.. önümüzdeki günler daha da artabilir ben de dün fenalık geçirdim neee bir günde 50vaka mı nasıl olur kıyamet mi geldi diye sonra düşündüm 80 milyonluk ülkeyiz. Kendimi alıştırdım akıl sağlığım açısından.. size de öneririm bu iş geçip gittiğinde sağ kalanlar psikiyatrik hasta olacak

Adamlar olağanüstü şartlarda hasta bakmaya çalışıyor. Solunum cihazını nasıl bölüştürecekler mesela, 2 dk sen kullan 2 dk sen diye mi?

Hastaların hikayelerine, mevcut tablolarına bakıp hangisinin kısıtlı kaynaktan en yüksek faydayı sağlama ihtimali varsa ona verecekler. "Önce gelen faydalanır" gibi bir şey değil bu.

Desa tommy hilfiger birsuru magaza var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…