bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Tlc de coronavirus belgeseli yapılmış, onu izledim
Doktorların çaresizliği, geçirdikleri krizler oof off.. Çok kötüydü gerçekten

Kızlar benim aklıma bir şey geldi neden sürekli televizyonda kırmızı yazıyla EVDEN ÇIKMAYIN uyarısı geçmiyor?? Her yerde camilerden falan anons edilmiyor??

Hatta termal kameraları kalabalık noktalara kursalar ateşi yüksek çıkan hastaneye götürülecek dense bence aman hastaneye götürülürüm korkusuyla gerçekten işi olmayan çıkmaz bence .

keşke böyle şeyler yapılsa

Elinden geleni yapmak kimse fazlasını beklemiyor.

Evet işte ellerinden geleni yapıyorlar, 2 hastaya elindeki kaynağı yarım yarım kullanıp ikisini de kaybetmektense en azından birini yaşatmaya çalışıyorlar. Yapacak birşey yok maalesef. Bu seçimin konusu ben de olsam aynı şeyi söylerdim.

Yapmayın lütfen, bağışıklığınız için zencefil, kefir, ıhlamur, bol c vitamini, bronşlarınız için ada çayı, biraz sakinleşmek için melisa için, içiniz rahat etmiyorsa aile hekiminize gidin, panik atak hastası mısınız? Bunlar önemli. 4 çocuğunuz var, güçlü olmak zorundayız.

Kesinlikle acillere gidilmemeli çok mecbur kalmadıkça

Bu konuda en çok sağlık personeli tehlike altında

Yani haklılar aslında

Yooo seçim sen değilsin, senin hasta yasli bir yakının olmali.

Bilemiyorum,belki daha önce böyle bir şey yaşadı diye üye,daha da devam ettirmek istemiyorum tartışmayı.Yalnız o doktorların hiçbiri kaybettikleri hasta için ''sen yaşlısın sen öl bence'' tarzı şeyler düşünmüyor,bu kadar katı yorumlar yapmasın kimse.Kimseye hesabın kesildiği falan yok,doğa denmiş ama iyi de doğanın kendisi hastalığı yaşlılara karşı zorlaştırmış,burada doktorların da bir suçu yok.
Şöyle zor günlerde herkes home office yolu yapmaya çalışırken o sağlık çalışanları hastalarla burun buruna.Keşke biraz empati yapsanız.
İkisine de kaynakları bölüştürüp sonra işi doğaya bıraktım kadar basit de değil işte.Belki birini kurtaracakken ''neden yapmadım ki'' diye vicdanıyla o insan baş başa kalacak,klavye başındaki bizler değil maalesef.

Hangi hasta yasamali secimini doktor yapamaz!

Anne ile çocuk arasinda hastanin birinci derece yakinin da gorusu alinir. Ayni olay degil. Sapla samani karistirmayalim ve sistemin yetersizligini hastalarin uzerinden tamamlamayalim.

Sağlık çalışanı misiniz?
Doktor seçim yapar.
Aynı aileden birden fazla hasta varsa aralarında seçim yapılacaksa görüş alınır ama bu bile esasında doğru değil (şahsi fikrim)
Hiç tıp Eğitimi almamış insanlardan, ifade edilen yuzdelere gore, duygusal seçim yapmalarını bekliyoruz.
Ardından hayatı boyunca bir vicdani yük biniyor, dogru secim miydi diye.

Tlc de coronavirus belgeseli yapılmış, onu izledim
Doktorların çaresizliği, geçirdikleri krizler oof off.. Çok kötüydü gerçekten
Yahu adamlar günlerdir bizim 5 dk gitmek istemediğimiz yerlerde canla başla çalışıyor. Emekli doktorlar bile personel yetmediği için göreve koşmuş. Sanki çok keyifli bir iş yapıyorlar. 100 mg ilaci iki hastaya 50-50 bölüp ikisini de kurtaramamak, birine 100 mg verip kurtarmaktan daha makul herhalde.

Elinizden geleni tedbiri alın. Gerekmedikçe dışarı çıkmayın. Elinizden geleni yaptıktan sonra elinizden gelmeyeni için de dua edin. Bu kadar stres vücuda çok zarar verir.
evevt ne yazikki bunun farjindayim ama olmuyor bana bise olsa onlar perisannolcak onlara bise olsa ben perisana olcam. gecen gittigim hastahane karantinda orda 3 tane vaka var arka sokogimda ozel hadtahane karantinda burnumun dibi dolu yani

Yoo mesela ben bağışıklığı sıfır bir kanser hastası da olabilirdim. O zaman da benim yerime daha sağlıklı, atlatabilecek birine ellerindeki kaynakları kullanmalarını anlayabilirdim.
Seçim senin üzerinden degil senin yakının üzerinden yapilmali. O zaman bu kadar sakin olabilir miydin? Sorum bu.

61 yaş çok genç değil mi ölmek için

Ben koronadan değil de...

Üzüntü endişe ve panikten öleceğim.

Gerçekten yeterince nefes alamıyorum. Çünkü içim çok daraldı. Hava sığmıyor içime

Bu ruh halinin açıklaması nedir. Deliriyor olabilir miyim

Hasta yakını olarak bakınca kulağa kötü geliyor evet. Ama çare yok ki. Genç de olsa yaşlı da olsa ailemin çoğunu toprağa verdim. Hepsi acıydı. Ama böyle bir salgın durumunda doktorların o kararları keyiflerinden verdiğini zannetmiyorum. Bir doktor için hasta kaybetmek ne kadar acı tahmin bile edemem.

bizim mahalede anos geciyor belediye gayrt iyi calisiyor sanirim burasi ilk karantinaya alinacak bolge olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…