bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
evevt ne yazikki bunun farjindayim ama olmuyor bana bise olsa onlar perisannolcak onlara bise olsa ben perisana olcam. gecen gittigim hastahane karantinda orda 3 tane vaka var arka sokogimda ozel hadtahane karantinda burnumun dibi dolu yani
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben de psikolojik olarak zorlanıyorum anlıyorum sizi de. Şuan elimizden gelen tek şey tedbirimizi almak ve dua etmek.

Seçim senin üzerinden degil senin yakının üzerinden yapilmali. O zaman bu kadar sakin olabilir miydin? Sorum bu.

Yani böyle mantıksız bir soru olabilir mi? Bir yakınımı kaybettiğimde tabii sakin olamazdım. Annem 49 yaşındaydı kanserden öldüğünde, o zaman da kadere mi ne dersen artık ona kızdım, neden yaşlı birini değil de annemi aldın diye. Çünkü psikolojin sağlıklı olmuyor, sağlıklı düşünemiyorsun. Anneannem yaşlıydı mesela yeni kaybettim.
Anneanneni mi kurtaralım yoksa genç kardeşini mi deseler tabii kardeşimi seçerdim. Herkes aynısını yapardı.

Kesinlikle acillere gidilmemeli çok mecbur kalmadıkça

Bu konuda en çok sağlık personeli tehlike altında

Yani haklılar aslında
Dün asi için bebekleri götürdük ve şu an vicdan azabı duyuyorum. Çok sordum araştırdım. Sağlıkçı arkadaşlar yaptırın dedi bir tanesi bekleyin dedi ama nereye kadar bekleyecektik. O da belli değil. Eğer gerekli değilse günü gününe Keşke devlet aşılar için de gelmeyin deseydi. Çünkü bilemiyoruz gitsek bi risk gitmesek bı risk.

Bence bunda doktorlarin bir sucu yok, kaynak saglamasi gerekenler kimler ? Asil suclu onlar... yeterli kaynak olsa secim yapmak zorunda kalmazlar
Asil tartışılması gereken bu aslinda ama arkadaslar bana yuklenmeyi tercih ettiler cunku amaçları baska.

Koca hastanelerde solunum cihazlari, baska cihazlar normal zamanlarda bile paylasiliyor. Neden yeterli kaynak yok.

Asil tartışılması gereken bu aslinda ama arkadaslar bana yuklenmeyi tercih ettiler cunku amaçları baska.

Koca hastanelerde solunum cihazlari, baska cihazlar normal zamanlarda bile paylasiliyor. Neden yeterli kaynak yok.

Hayır size yüklenen yok, siz gereksiz yere doktorlara yükleniyorsunuz. Yoksa hepimiz aynı şeyden şikayet ediyoruz, kaynak yetersizliği. Gereksiz yere doktorlara yüklenmenin anlamı yok diye yazıyorum ben size.

bende oyleyim gecen namazda bayilmisim ve esim o gun nobete gitmedi tam oturuo selam verecekken dinya karardi gozumu actim hic tepki vermiyor musum doktor omuzlarima vuruyor mis enjekyosla ayagima natiriyor tepki vereyim yok sakinlestiri serum lac tane aldim bilmiuorum esim oldugumi sanmis kv aglamis kadin oldu kizim kalk kalk suan hala oyleyim nrfes almiyorum doktor sinir krizi gecirmis muhtelemn kuvukkende boyle bir vaka gecirmis diye anlamdim gitti

evevt ne yazikki bunun farjindayim ama olmuyor bana bise olsa onlar perisannolcak onlara bise olsa ben perisana olcam. gecen gittigim hastahane karantinda orda 3 tane vaka var arka sokogimda ozel hadtahane karantinda burnumun dibi dolu yani
Virüsler duvarlarını aşarak evinize giremezler, siz ailenizin izolasyonu u sağlandıktan sonra bişey olmaz inşallah, teedbirinizi alın dikkatinizi başka şeylere verin, bugünler geçecek inşallah.

İyi de ''seçimi insan yapmamalı'' diye sağlık çalışanlarını suçlayan sizsiniz,burada kimse ''her hastanede yeterli kaynak olmasın''ı savunmuyor zaten,böyle saçma mantık mı olur yapmayın lütfen.
Yukarıda da yazdım,her hastanede kaynak yok işte,evet burada suçlu bunu sağlamayanlar ama bunu söylememize gerek var mı gerçekten,bu gerçeği kabul etmeyen var mı ? Her hastane mükemmel diyen bir üye var mı ortada ?

Doktorların hasta kaybettikten sonra eve ne halde geldiklerini bilseler sanki insanlar bile isteye "amaan pf bu da ölsün" diye hasta seçiyor gibi davranmazlar ama işte...

Buyuk ihtimalle baska bir hastaligi vardir
İtalyadaki istatistiklerde olenlerin yuzde 97 sinin baska bir hastaligi oldugu soylendi

Bilemiyorum aşı konusunda ne ne kadar doğru
Hamileliğim 20 haftalarında tetenos aşısı yapılır biliyorsunuzdıur
18. Haftadayım sağlık ocağına başka bir sebeple gitmiştim doktorum gelmişken aşını yapalım dedi
Ne kadar çok gelirsen o kadar risk var dedi
Dikkatli olmak gerekiyor lakin abartmadan tabiki

Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah

Tabiki beklenen bu degil. Ama bunun da bugun aciklanmasi onemliydi. Tabiki beklenen daha fazlasi. Insallah ilerleyen gunler icin saglam onlemler alinir. Siz de ise gitmek zorunda kalmazsiniz umarim.

Doktorların hasta kaybettikten sonra eve ne halde geldiklerini bilseler sanki insanlar bile isteye "amaan pf bu da ölsün" diye hasta seçiyor gibi davranmazlar ama işte...

Doktorlar bir günde 20 hastayla ilgilenmek yerine 200 hastayla ilgilenmeye çok mu meraklılar acaba? Keşke kaynak yeterli olsa, keşke doktor sayısı daha fazla olsa, keşke doktorlar da daha az tehlike altında işlerini yapsa, keşke keşke keşke..

yorumlari okuyamadim ama twitterda da gordugum birkac sey icin yazacagim.

doktorlar cok zor durumda hanimlar. benim babam 3 gun once gece yarisi bir telefonla cagirildi ve gitti. umreden donen pozitif tanili bazi hastalar icin gitti. hala bunun uzerinde calisiyor. gunde 2-3 saat uyuyabildiginden supheleniyorum. telefonla ulasamiyorum. ne durumda, ne halde, iyi mi kotu mu bilmiyorum. ve kendisi 70 yasinda. insanlara yardim ederken olmesinden gercekten cok korkuyorum sabaha kadar uyuyamiyorum.

gercekten kabusta gibiyim. babamin su an maskesi var mi, nasil insanlarla muhatap oluyor, yemek yiyor mu uyuyor mu, ilaclarini aliyor mu bilmiyorum. sadece vaka sayisinin 190 olmadigina eminim ve babamin ve butun doktorlarin en fazla hastayi kurtarmak icin her seyi yaptigindan eminim.

Buyuk ihtimalle baska bir hastaligi vardir
İtalyadaki istatistiklerde olenlerin yuzde 97 sinin baska bir hastaligi oldugu soylendi

Off,kendimden değil de 87 yaşında anneannem var ona bulaşırsa diye çok korkuyorum.Vicdan azabından kahroluruz herhalde biz de.Yürüyemiyor bir de hastaneye götürmemiz de aşırı zor olur öyle bir durumda.
Dışarı çıkmıyoruz gerekmedikçe,sürekli eller yıkanıyor ama bakalım artık,birkaç ilaç denenmiş olumlu sonuç alanlar var diyorlar ama yine biraz sürer ilaçların tam olarak sunulması.

Umarım baban iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…