- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Çarşamba görülmüş en son, ben de çok merak ediyorum D DurummleylaBir arkadaş vardi ismini unuttum hatayda babasi yoğun bakımdaydı acaba yazdi mi hic?
Evet inşallah iyi haberlerle yazarÇarşamba görülmüş en son, ben de çok merak ediyorum D Durummleyla
Ortada bir virüs olduğu gerçek, öyle bir virüs ki genç yaşlı demeden bazı insanların ölümüne dahi sebep oluyor, kimi yaşlı ya da kronik hastalar iyileşirken, kimileri hiçbir sağlık sorunu olmadığı halde vefat ediyor, hayatına bir şey yokmuş gibi devam edenlerin hepsi sağlıklı kalmıyor maalesef.valla son zamanlarda kafam çok karıştı. inşallah oyun değildir. onca insanı kaybettik. yani ne bileyim. bir yandan da her türlü aktivetisini yapıp hayatını kısmayanlar var. hiç bir şey olmadı. dayımla yengem kesinlikle aldırmadan yaşıyorlar. her yere girip çıktılar. maske desen yengem nefessiz kalıyorum der kullanmaz. hijyene de hiç dikkat etmezler. hiçbir şey olmadı.
Normal gripte de uzun süre burun tikanikligi devam ederArkadaşlar biliyorsunuz annem ağır grip atlattı, dışarı hiç çıkmadığı ve kimseyle görüşmediği için ve 2 gün yorucu temizlik yapıp üşüttüğü için koronadan şüphelenmedik, teste götürmedik. Baş ağrısı, tıkanma, burun akıntısı hepsini yaşadı. Şu an 10. gün. Şu an sadece burnu ve genzi tıkalı. Diğer şikayetlerinin hepsi geçti. 10. günde bu tıkanıklık normal midir? Kaloriferi de 10 gündür yakıyor gerçi, acaba ondan mıdır? Kötüye gitme durumu olur mı bundan sonra sizce, mantıklı düşünemiyorum çünkü çok yıprandım bu süreçte. Ama hastaneye götürmediğim İçin pişman olmak da istemiyorum. Bir de alt ve karşı komşusu da korona olmuş, balkondan mı bulaştı acaba diye düşünmüyor da değilim
haklısınız. her kafadan bir ses çıkıyor işte. bilgi kirliliği ile dolu her yer. çok üzüldüm. ilaçları kullansalarmış keşke. aylardır izole yaşıyoruz annemle. kimse olmayan yerlerde elbet yürüyüş yaptık. hani market pazarı ben de. ama artık umursamazlar yüzünden evde kalmaktan yorulduk sanırım. doğru dürüst kimseyle görüşmedim. çok sosyal bir insandım. asosyale dönüştüm. çevremde dalga geçiliyorum. ben de bayılmıyorum böyle yaşamaya ama işte süreç böyle napalım. haklısınız bir an evvel salgının bitmesi dileği ile.Ortada bir virüs olduğu gerçek, öyle bir virüs ki genç yaşlı demeden bazı insanların ölümüne dahi sebep oluyor, kimi yaşlı ya da kronik hastalar iyileşirken, kimileri hiçbir sağlık sorunu olmadığı halde vefat ediyor, hayatına bir şey yokmuş gibi devam edenlerin hepsi sağlıklı kalmıyor maalesef.
Burada yazmıştım annemin mahallesinde korona olmayan 3 kişi kaldı biri annem, 3 kişi dışında herkes korona, ki annemin mahalle yapısını biliyorum, hepsi ya akraba veya çok eski komşu, herkes herkese gidip geliyor, korona öncesi rutin hayatları neyse devam ediyorlardı, ta ki hepsi korona olana kadar, hatta korunanın varlığına da pek inanmıyorlardı ama hepsi yoğun bakımlık oldu maalesef.
Korona olmayan 3 kişi de kronik hastalıkları olan ve kesinlikle kendilerini koruması gereken kişiler, onlar diğer komşuların bir şey olmaz laflarını dikkate almadı, evde izole ettiler kendilerini.
Siz de haklısınız, hele sosyal insanların birden eve kapanması psikolojik olarak yıpratıyordur illa ki ama dalga geçenlere kulak asmayın, şöyle düşünün kendiniz için olmasa dahi annenizi düşünerek izole yaşıyorsunuz ve annenizi düşünmeniz dalga geçilecek bir şey değil.haklısınız. her kafadan bir ses çıkıyor işte. bilgi kirliliği ile dolu her yer. çok üzüldüm. ilaçları kullansalarmış keşke. aylardır izole yaşıyoruz annemle. kimse olmayan yerlerde elbet yürüyüş yaptık. hani market pazarı ben de. ama artık umursamazlar yüzünden evde kalmaktan yorulduk sanırım. doğru dürüst kimseyle görüşmedim. çok sosyal bir insandım. asosyale dönüştüm. çevremde dalga geçiliyorum. ben de bayılmıyorum böyle yaşamaya ama işte süreç böyle napalım. haklısınız bir an evvel salgının bitmesi dileği ile.
Sizin de eşiniz gripti yanlış harçtırlamıyorsam, nasıl oldu?Normal gripte de uzun süre burun tikanikligi devam eder
Gözlemleyin şikayetleri artmazsa hastane ortamina girip risk almaya gerek yok
Arkadaşıma doktoru 10. Günden sonra bulaş olmuyor demiş oda koronaydı doğrumu bilmiyorumEşim 15 gün önce burun akıntisi,halsizlik ve grip belirtileri ile kendini karantinaya aldi
7.gün tat kaybı ateş öksürük takip etti bu durumu
Bugun 15.gün öksürüğü hâlâ devam ediyor
Şimdi bu durum da bulaşılığını kaybetti mi ?
Bugun 15.günSizin de eşiniz gripti yanlış harçtırlamıyorsam, nasıl oldu?
Insan yine de tedirgin oluyor işte :/Arkadaşıma doktoru 10. Günden sonra bulaş olmuyor demiş oda koronaydı doğrumu bilmiyorum
şu bahsettiğiniz belirtilerin hepsi kv de vardı benim 11.gün oldu bugun onun biz de grip sandık ama koronaymış meğer, biz de pozitifmişiz haberimiz yok. Benim de burnum tıkalı.Arkadaşlar biliyorsunuz annem ağır grip atlattı, dışarı hiç çıkmadığı ve kimseyle görüşmediği için ve 2 gün yorucu temizlik yapıp üşüttüğü için koronadan şüphelenmedik, teste götürmedik. Baş ağrısı, tıkanma, burun akıntısı hepsini yaşadı. Şu an 10. gün. Şu an sadece burnu ve genzi tıkalı. Diğer şikayetlerinin hepsi geçti. 10. günde bu tıkanıklık normal midir? Kaloriferi de 10 gündür yakıyor gerçi, acaba ondan mıdır? Kötüye gitme durumu olur mı bundan sonra sizce, mantıklı düşünemiyorum çünkü çok yıprandım bu süreçte. Ama hastaneye götürmediğim İçin pişman olmak da istemiyorum. Bir de alt ve karşı komşusu da korona olmuş, balkondan mı bulaştı acaba diye düşünmüyor da değilim
Şu an inanılmaz korktumşu bahsettiğiniz belirtilerin hepsi kv de vardı benim 11.gün oldu bugun onun biz de grip sandık ama koronaymış meğer, biz de pozitifmişiz haberimiz yok. Benim de burnum tıkalı.
Bence bir hastaneye götürün, değilse bile en azından ilaç alır vücudu dinlenir. Hastalığın üstünde eskimesinden iyidir.
Sakin olun öncelikle, korona olsa bile çok ağır atlatmıyor ki sanırım 10 güne kadar bi nefes darlığı vs olmamış annenizinŞu an inanılmaz korktumfarklı bir belirti yok muydu, sadece grip belirtileri mi vardı kv nizde? Şu an nasıl? İlaç mı alıyor? Yüreğim sıkıştı
Size de çok geçmiş olsun. Annem koah hastası olduğu için ekstra korkuyorumSakin olun öncelikle, çok ağır atlatmıyor ki sanırım 10 güne kadar bi nefes darlığı vs olmamış annenizin
kv de bildiğin grip gibi başladı eklem ağrısı, baş ağrısı, koku kaybı, bu şekilde devam etti. bilmediğimizden tabi normal grip ilaçları kullandı ve parol.
Bitkisel karışımlar, biz temaslı olduğumuzu yebi öğrendik kv iyileşti bile bir sorun yok şükür. ilaç da kullanmadı çünkü temaslı olduğumuzu dün öğrendik
filyasyon ekibi bugun geldi, ilaç da kullanmıyor
eğer gerçekten kimseyle görüşmüyorsa bir marketten korona kapacağını sanmıyorum ben, annem de genelde üşüttü mü öyle olur,kolay kolay da geçmez. siz yine de takipte olun. Ama test konusunda bir özel hastaneye gitmenizi tavsiye ederim. Devlet çok kalabalık, polk. içeri girdiğimde şok oldum herkes bankonun dibinde ağız ağıza duruyordu. korona olmayan ordan korona çıkar valla.Size de çok geçmiş olsun. Annem koah hastası olduğu için ekstra korkuyorumben de görüşmüyorum, evden de çıkmıyor ama o gün markete götürmüştüm ondan sonra hastalanınca kötü oldum bu zamana kadar koku kaybı, tat kaybı, eklem ağrısı olmadı. Bana mı söylemiyor acaba diyorum bazen ama sigara içmezdi sanırım korksaydı. İlaçlar kalp krizi geçirtiyormuş korona olursam vermeyin sakın dediği için yalan söylemesinden de korkuyorum burnu ve genizi tıkalı onun dışında bir şeyi yok 10. gün.
Çok yıprandım valla, götürsem bir türlü orada kapacak diye aklım çıkıyor, 8 aydır 10 kez çıkmamıştır dışarı
Çok geçmiş olsun kv ve sizekaç gün sayacağm bilmiyorum ki, illet hastalık sonradan vurur mu bilmiyorum ki
Kelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta olduÇarşamba görülmüş en son, ben de çok merak ediyorum D Durummleyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?