Başınız sağolsun Allah sabır versin.Kelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta oldu
Başınız sağ olsun, Allah sabır versinKelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta oldu
Mekanı cennet olsun. Allah sabırlar versinKelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta oldu
Allah rahmet eylesinKelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta oldu
Çok çok çok üzüldüm allah rahmet eylesinKelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta oldu
Kelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta oldu
Başınız sağolsunKelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta oldu
Başın sağolsunKelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta oldu
Başınız sağolsun çok üzüldümKelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta oldu
başınız sağolsun. acınızı derinden hissettim. Rabbim sabır versinKelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta oldu
Yalan olsa bu hastanede yatanlar ve ölenler niye ölüyor? O kadar doktora, sağlık çalışanına bulaştı, hayatlarını kaybettilergeçmiş olsun yengenize. valla son zamanlarda kafam çok karıştı. inşallah oyun değildir. onca insanı kaybettik. yani ne bileyim. bir yandan da her türlü aktivetisini yapıp hayatını kısmayanlar var. hiç bir şey olmadı. dayımla yengem kesinlikle aldırmadan yaşıyorlar. her yere girip çıktılar. maske desen yengem nefessiz kalıyorum der kullanmaz. hijyene de hiç dikkat etmezler. hiçbir şey olmadı. olmasın tabi de insanın aklı karışıyor. acaba ben mi hatalıyım diyorsun. bilemiyorum. çok kafam karışık yani. ben tüm kurallara uyarak yaşıyorum. eğer yalansa çok canım sıkılır. resmen depresyondayım kimseyle görüşememekten. bütün hayatım sıfırlandı yani. psikolojik olarak bittim. eğer yalansa cidden büyük vebal.
Çok geçmiş olsun canım, annenizin daha iyi olmasına sevindim. Anneniz 10 gündür evde izole zaten, bir şey olacağını düşünmüyorum. Bu aralar çok kişide burun tıkanıklığı ve burun akıntısı var; bu mevsimlerde oluyor çoğunlukla.Arkadaşlar biliyorsunuz annem ağır grip atlattı, dışarı hiç çıkmadığı ve kimseyle görüşmediği için ve 2 gün yorucu temizlik yapıp üşüttüğü için koronadan şüphelenmedik, teste götürmedik. Baş ağrısı, tıkanma, burun akıntısı hepsini yaşadı. Şu an 10. gün. Şu an sadece burnu ve genzi tıkalı. Diğer şikayetlerinin hepsi geçti. 10. günde bu tıkanıklık normal midir? Kaloriferi de 10 gündür yakıyor gerçi, acaba ondan mıdır? Kötüye gitme durumu olur mı bundan sonra sizce, mantıklı düşünemiyorum çünkü çok yıprandım bu süreçte. Ama hastaneye götürmediğim İçin pişman olmak da istemiyorum. Bir de alt ve karşı komşusu da korona olmuş, balkondan mı bulaştı acaba diye düşünmüyor da değilim
Ah üzüldüm, başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun..Kelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta oldu
Çok teşekkür ederim, inşallah öyledirÇok geçmiş olsun canım, annenizin daha iyi olmasına sevindim. Anneniz 10 gündür evde izole zaten, bir şey olacağını düşünmüyorum. Bu aralar çok kişide burun tıkanıklığı ve burun akıntısı var; bu mevsimlerde oluyor çoğunlukla.
Ah çok üzüldüm basınız sağolsun, babanızın mekanı cennet olsun.Kelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta oldu
Annem de bana hep grip gibi dedi. Bir süre telefonla gorusmemistim. Bugün baya iyidi ve size öyle dedim ama garip birşey ciğerlerim koptu sandım dedi, korkularını ve acılarını ilk kez bugün anlattı. Farklı birşey belli, annem daha önce şeker komasına girip kendinizi hazırlayın dendiği aşamaları bir kac kez yaşadı, ama ilk defa çok acı çekmiş ve korkmuş gördüm onu.Yalan olsa bu hastanede yatanlar ve ölenler niye ölüyor? O kadar doktora, sağlık çalışanına bulaştı, hayatlarını kaybettiler. Görümcem de geçirdi ama hafif geçirdi; buna rağmen "grip gibi ama grip gibi değil, çok farklı bir hastalık" diyor.
Başınız sağolsun ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim sabir versin hepinizeKelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta oldu
Bir kaç gündür kan grubu ile ilgili şeylere denk geliyorum. Kan grubunuz ne merak ettim.Annem, babam, kardeşlerim korona oldu temasım oldu korona olmadım.
Eltim ve çocukları korona oldu ki üst katımdalar. Temas oldu, korona olmadım.
Şimdi eşim pozitif, evde karantinadayız bende hala tık yok. Çağırmış gibi olmayayım gelmesin tabi da buradan devlet büyüklerine sesleniyorum. Beni alın, tedavi bende. Kanımı alın, böbrek dalak falan hep alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?