bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yalan olsa bu hastanede yatanlar ve ölenler niye ölüyor? O kadar doktora, sağlık çalışanına bulaştı, hayatlarını kaybettiler . Görümcem de geçirdi ama hafif geçirdi; buna rağmen "grip gibi ama grip gibi değil, çok farklı bir hastalık" diyor.

Çok geçmiş olsun canım, annenizin daha iyi olmasına sevindim. Anneniz 10 gündür evde izole zaten, bir şey olacağını düşünmüyorum. Bu aralar çok kişide burun tıkanıklığı ve burun akıntısı var; bu mevsimlerde oluyor çoğunlukla.

Arkadaşlar bu işin yalanı,şakası yok.Yarı devlete ait şirkette çalışıyorum.Belki tahmin etmişsinizdir.Çok uzun haftalardır verasetle,ölüm kağıtlarıyla işlemler yapıyoruz sürekli.Eskiden haftada 3 en fazla 5 adet gelen veraset devir işlemleri ki ben küçük bir ofiste,küçük bir ilçede çalışıyorum şimdi haftada en az 20-25 tane geliyor.Çoğununda ölüm sebebi başka bişey yazılmış.Lütfen dikkat edelim.

Çok teşekkür ederim, inşallah öyledir İnşallah hiç kimse grip bile yaşamaz, psikolojisi daha kötü çünkü

Annem de bana hep grip gibi dedi. Bir süre telefonla gorusmemistim. Bugün baya iyidi ve size öyle dedim ama garip birşey ciğerlerim koptu sandım dedi, korkularını ve acılarını ilk kez bugün anlattı. Farklı birşey belli, annem daha önce şeker komasına girip kendinizi hazırlayın dendiği aşamaları bir kac kez yaşadı, ama ilk defa çok acı çekmiş ve korkmuş gördüm onu.

Annem, babam, kardeşlerim korona oldu temasım oldu korona olmadım.
Eltim ve çocukları korona oldu ki üst katımdalar. Temas oldu, korona olmadım.
Şimdi eşim pozitif, evde karantinadayız bende hala tık yok. Çağırmış gibi olmayayım gelmesin tabi da buradan devlet büyüklerine sesleniyorum. Beni alın, tedavi bende. Kanımı alın, böbrek dalak falan hep alabilirsiniz.

Bir kaç gündür kan grubu ile ilgili şeylere denk geliyorum. Kan grubunuz ne merak ettim.
Ben de hem annemle hem yeğenim ve ablamla temasim vardı depremden dolayı aynı evde kalmıştık ama ben evde maskeliydim hep kan grubum A +. Eniştem yegenimle çok yakın teması olmuştu hiçbir tedbir almıyordu o da negatif,0 + kan grubundan diye tahminler oldu kendi aramızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…