- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Bir kaç gündür kan grubu ile ilgili şeylere denk geliyorum. Kan grubunuz ne merak ettim.
Ben de hem annemle hem yeğenim ve ablamla temasim vardı depremden dolayı aynı evde kalmıştık ama ben evde maskeliydim hep kan grubum A +. Eniştem yegenimle çok yakın teması olmuştu hiçbir tedbir almıyordu o da negatif,0 + kan grubundan diye tahminler oldu kendi aramızda.
Bana da inandırıcı gelmiyordu ama mesajınızı görünce sormak istedim. Bizim testi pozitif ve negatif çıkanların çoğu A pozitif . Kimisi hiç belirti yaşamadı, kimisi kısmen belirti yaşadı,kimisi ağır geçirdi.Ben de inanıyorum kan grubu ile alakalı bir durum olduğuna. Babam b negatif çok ağır geçirdi. 20 gün hastanede kaldı. Kardeşim genç olmasına rağmen AB negatif o da çok ağır geçirdi. Hala kortizon tedavisi alıyor ciğerleri için. Annem ve abim biri 0 diğeri A pozitif ayakta geçirdiler anlamadılar bile. Sadece koku kaybı vardı onlarda.
Eşim A pozitif. İlerleyen günleri bilmiyorum ama 3 gündür hafif geçiriyor. Hafif öksürük ve ilk iki gün baş ağrısı vardı.
Ben 0 pozitifim. Henüz kapmadım ama ilerleyen günlerde ne olur bilmiyorum. Aynı evde korunmak çok mümkün olmuyor. Banyo, tuvalet ortak. Ev de küçük. Ayrı odada kalıyor ama daima odada kalamıyor.
Mesajına kahkaha emojisi koydum ama artık valla herkesin siniri bozuldu, çok geçmiş olsun idrak.Annem, babam, kardeşlerim korona oldu temasım oldu korona olmadım.
Eltim ve çocukları korona oldu ki üst katımdalar. Temas oldu, korona olmadım.
Şimdi eşim pozitif, evde karantinadayız bende hala tık yok. Çağırmış gibi olmayayım gelmesin tabi da buradan devlet büyüklerine sesleniyorum. Beni alın, tedavi bende. Kanımı alın, böbrek dalak falan hep alabilirsiniz.
Bana da inandırıcı gelmiyordu ama mesajınızı görünce sormak istedim. Bizim testi pozitif ve negatif çıkanların çoğu A pozitif . Kimisi hiç belirti yaşamadı, kimisi kısmen belirti yaşadı,kimisi ağır geçirdi.
Umarım bu süreci iyi atlatirsiniz.
Benim o kadar temasa rağmen bulaş olmamasını evde maske ile gezmeme, aynı WC yi kullandigimiz için sürekli kullanmadan önce ve sonra dezenfekte edisime, oda da 3 kişiden fazla olunca odayı terkedisime bağlıyorum yada şanslıydım.
Mesajına kahkaha emojisi koydum ama artık valla herkesin siniri bozuldu, çok geçmiş olsun idrak.
Aman sen bari korona olma, oğlun da iyi değil mi?
İyi olun inşaallah.Valla ben de gülüyorum abla gül bir şey olmaz :) toplumca delirdik zaten. Sağolasın, ben ve oğlum İyiyiz, sanırım iyiyiz yani :) henüz bir belirti yok. Başım ağırıyor ama normalde de başı sürekli ağıran bir insan olduğum için koronaya yormuyorum. Arada sarımsak kokluyorum hala koku yetim yerinde mi diye test ediyorum ahajajs.
Açıkçası o kadar sıkıldım ki, çok fazla da dikkat etmiyorum. Saldım.
başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun inşallah.Kelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta oldu
ben de 0 pozitifim, belirtim hiçbirşeyim yok testim negatif, üstelik 2 pozitifle aynı evdeyken. Ben de inanıyorum artık bu duruma.Ben de inanıyorum kan grubu ile alakalı bir durum olduğuna. Babam b negatif çok ağır geçirdi. 20 gün hastanede kaldı. Kardeşim genç olmasına rağmen AB negatif o da çok ağır geçirdi. Hala kortizon tedavisi alıyor ciğerleri için. Annem ve abim biri 0 diğeri A pozitif ayakta geçirdiler anlamadılar bile. Sadece koku kaybı vardı onlarda.
Eşim A pozitif. İlerleyen günleri bilmiyorum ama 3 gündür hafif geçiriyor. Hafif öksürük ve ilk iki gün baş ağrısı vardı.
Ben 0 pozitifim. Henüz kapmadım ama ilerleyen günlerde ne olur bilmiyorum. Aynı evde korunmak çok mümkün olmuyor. Banyo, tuvalet ortak. Ev de küçük. Ayrı odada kalıyor ama daima odada kalamıyor.
Kendim yaptırmadım ama şuan dayım pozitif çıktı. Tek belirtisi kusma ve halsizlik.Korona Virüs COVID-19 testi yaptırdınız mı? ve sonuç ne çıktı?
yeniden anket aktif edilmiştir...
Başınız sağolsun Allah sizlere sağlıklı uzun ömür sabır versin sözün bittiği yer çok üzgünümKelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta oldu
Muhtemelen negatif çıkacak 10 gün sonra bulaştırıcılığı azaldığı içinCovid olup atlatan arkadaşlar. Ilk pozitif testten sonra ne zaman negatife dondunuz acaba ? Ésim iyileşti görünürde. 3 hafta önce pozitifti. 2. Testi ne zaman yaptirsa eşim bilemedi.
Ay insallahhhMuhtemelen negatif çıkacak 10 gün sonra bulaştırıcılığı azaldığı için
Eşimde hastalık devam etmesine rağmen 3 testi de negatif çıkmıştı
Hastalığın 15 ya da 16. günleriydi sanırım
Allah rahmet eylesin leyla cok uzuldumKelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta oldu
Başınız sağolsun canım çok üzüldüm Allahım yerinde dinlendirsin geride kalanlara sağlık sıhhat versin RabbimKelimelerim bitti ben babamı kaybettim 1 hafta oldu
Bir de bu çıktı canım bu bir oyun he he oyun bunca insan çevremizdeki gripten öldü Allahım bi aşı karşıtlarına bir de böyle boş dedikodulara sinir olmamak elde değil ortada bir virüs var bunca profesör yalan mı söylüyorYalan olsa bu hastanede yatanlar ve ölenler niye ölüyor? O kadar doktora, sağlık çalışanına bulaştı, hayatlarını kaybettiler. Görümcem de geçirdi ama hafif geçirdi; buna rağmen "grip gibi ama grip gibi değil, çok farklı bir hastalık" diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?