bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Ben de inanıyorum kan grubu ile alakalı bir durum olduğuna. Babam b negatif çok ağır geçirdi. 20 gün hastanede kaldı. Kardeşim genç olmasına rağmen AB negatif o da çok ağır geçirdi. Hala kortizon tedavisi alıyor ciğerleri için. Annem ve abim biri 0 diğeri A pozitif ayakta geçirdiler anlamadılar bile. Sadece koku kaybı vardı onlarda.

Eşim A pozitif. İlerleyen günleri bilmiyorum ama 3 gündür hafif geçiriyor. Hafif öksürük ve ilk iki gün baş ağrısı vardı.

Ben 0 pozitifim. Henüz kapmadım ama ilerleyen günlerde ne olur bilmiyorum. Aynı evde korunmak çok mümkün olmuyor. Banyo, tuvalet ortak. Ev de küçük. Ayrı odada kalıyor ama daima odada kalamıyor.

Bana da inandırıcı gelmiyordu ama mesajınızı görünce sormak istedim. Bizim testi pozitif ve negatif çıkanların çoğu A pozitif . Kimisi hiç belirti yaşamadı, kimisi kısmen belirti yaşadı,kimisi ağır geçirdi.
Umarım bu süreci iyi atlatirsiniz.
Benim o kadar temasa rağmen bulaş olmamasını evde maske ile gezmeme, aynı WC yi kullandigimiz için sürekli kullanmadan önce ve sonra dezenfekte edisime, oda da 3 kişiden fazla olunca odayı terkedisime bağlıyorum yada şanslıydım.

Mesajına kahkaha emojisi koydum ama artık valla herkesin siniri bozuldu, çok geçmiş olsun idrak.
Aman sen bari korona olma, oğlun da iyi değil mi?

Ben zerre dikkat etmiyorum aynı odaya girmemek dışında ki bazen giriyorum da yemek çay falan vermek için. Evde maskeyle de dolaşmıyorum sadece odasına girince maske takıyorum. Belamı arıyorum sanırım ajsjsj.

Çünkü annem, babam korona olduğunda dezenfektan içmek dışında ruh hastası gibi elinde çamaşır suyu ve sirkeyle dolaştı, yine de kaptı. Saldım ben de. Hiçbir şeyi ve yeri silmiyorum. Dip dibe gelmemeye, aynı odada olmamaya özen gösteriyorum o kadar.

Mesajına kahkaha emojisi koydum ama artık valla herkesin siniri bozuldu, çok geçmiş olsun idrak.
Aman sen bari korona olma, oğlun da iyi değil mi?

Valla ben de gülüyorum abla gül bir şey olmaz :) toplumca delirdik zaten. Sağolasın, ben ve oğlum İyiyiz, sanırım iyiyiz yani :) henüz bir belirti yok. Başım ağırıyor ama normalde de başı sürekli ağıran bir insan olduğum için koronaya yormuyorum. Arada sarımsak kokluyorum hala koku yetim yerinde mi diye test ediyorum ahajajs.

Açıkçası o kadar sıkıldım ki, çok fazla da dikkat etmiyorum. Saldım.

İyi olun inşaallah.
Valla doğru diyorsun, yani delirmemek mümkün mü? Geçen gün sitedeki üyelerden biri yazmıştı bir korona topiğinde, kadıncağız maske takmış, kimseyle temas etmemiş, çok da dikkat etmiş ama bir anlık dalgınlıkla elini gözüne sürmüş, gözünden korona bulaşmış

Annen gibi de yapamam, evi her dakika çamaşır suyuyla silmiyorum valla, pandeminin ilk döneminde yaptım ama baktım ben ben olmaktan çıkıyorum, her yer çamaşır suyu kokuyor saldım, maske takıp dışarı çıkıyorum, elleri yıkıyorum o kadar.

Bi illet geliyo hayatını alt üst ediyo kardeşimin benden benim ondan başka kimsemiz yok evler ayrı yakın ama hep iç içeyiz kanser hastası olduğu andan itibaren hayat bana durdu bir saniye bırakmadım yeğenim dünyam zaten ama bu vakalar artınca benim kızın işyerinde 8 kişi pozitif çıkınca apartmanda üst katımda pozitif olunca kardeşimle görüşmeyi kestim temas olarak bunun vebalini alamazdım çünkü çok dikkatliyiz ama yinede bizden bulaş olabilme ihtimali ve çok riskli olması böyle bi karar aldırdı canları sağolsun iyi olsunlarda Yani diyeceğim şu amannnn bişey olmaz amannnn maske bunaltıyo amann benin bağışıklğım kuvvetli gel bi kahve içelim geçmiş olsuna gidelim atın ölümü arpadan misali kafadakiler varken nasıl biticek gidicek biz yanıbaşımızdaki bize ihtiyacı olan sevdiklerimize sadece sesmi vericez valla psikoloji alt üst oldu siz biteceğine inanıyomusunuz ?

ben de 0 pozitifim, belirtim hiçbirşeyim yok testim negatif, üstelik 2 pozitifle aynı evdeyken. Ben de inanıyorum artık bu duruma.

Günaydın sevgili dostlarım, havalar iyice soğudu, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek, sağlıklı kalabilmek ve iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu ve daha önce görüntülediğim, bir yasemin çiçeği, limon yasemini çiçekleri, fonda mine çiçekleri ile beraber bir kırmızı gül ve bir pembe yer minesi çiçeği ile bahçe kedimiz Helva'yı gönderiyorum, sevgilerimle

Covid olup atlatan arkadaşlar. Ilk pozitif testten sonra ne zaman negatife dondunuz acaba ? Ésim iyileşti görünürde. 3 hafta önce pozitifti. 2. Testi ne zaman yaptirsa eşim bilemedi.

Covid olup atlatan arkadaşlar. Ilk pozitif testten sonra ne zaman negatife dondunuz acaba ? Ésim iyileşti görünürde. 3 hafta önce pozitifti. 2. Testi ne zaman yaptirsa eşim bilemedi.
Muhtemelen negatif çıkacak 10 gün sonra bulaştırıcılığı azaldığı için
Eşimde hastalık devam etmesine rağmen 3 testi de negatif çıkmıştı
Hastalığın 15 ya da 16. günleriydi sanırım

Bir de bu çıktı canım bu bir oyun he he oyun bunca insan çevremizdeki gripten öldü Allahım bi aşı karşıtlarına bir de böyle boş dedikodulara sinir olmamak elde değil ortada bir virüs var bunca profesör yalan mı söylüyor

Teyzemin de kronik hastalıkları var ishal öksürük ateş belirtileri geçmiyor ilaçları içtiği halde devam ediyor hastaneye yatırıldı. Bursada eğitim ve araştırma hastanesi var orada boş yatak kalmadığı için acilde yattı yatak boşalmasını bekledi koridorlara bile yatak koymuşlar şimdi o hastanenin ek hizmet binasına götürüldü inşallah düzelir iştahı yok bişey yiyemiyor kronik hastalığı olanları ve yaşlıları baya hırpalıyor dicem ama bi arkadaşımız hiçbir kronik hastalığı yok sigara alkol içmez çok zor atlattı bir haftada 6 kilo verdi vaka sayıları düşmüyor nolacak böyle halimiz bilmiyorum annem de kronik hasta evden çıkmamasını tembihliyorum şuanda ben de görüşmüyorum kızımı da görüştürmüyorum taşıyıcı olma ihtimaline karşı bi yakınımız 2 yaşında kız pozitif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…