Günaydın sizin bu motivasyonunuza hayranım çok teşekkürler sevgilerGünaydın sevgili dostlarım; bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu,yine sizler için daha önce görüntülediğim mor duranda çiçekleri, mor akasya çiçekleri üzerinde bir arı, bir Japon gülü ve bir pembe gül goncası ile Kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2725729 Eki Görüntüle 2725730 Eki Görüntüle 2725731 Eki Görüntüle 2725732 Eki Görüntüle 2725733 Eki Görüntüle 2725734
Dediklerinize katılıyorum önceden şöyle bulaşıyor denince inanıyordum ama artık inanmıyorum resmen insan seçiyor bu virüs temaslı olup da geçmeyen insanlar var o kadar ilginç ki bağışıklık mı güçlü anlayamadım gitti ama kan grubu ile de alakalı değil sanırım teyzem pozitif ve ağır atlatıyor belki kronik hastalıkları olduğu için olabilir. Kardeşimin kız arkadaşına geçmedi mesela o kadar yakın sürekli gezdiler bir evin içinde geçmeyen eşler var nasıl geçtiği bilinmediği için insan daha çok korkuyorBende virüs yükünün önemli olduğuna inanıyorum. Ama tek başına da yeterli değil. Kan grubu etkili deniliyor ona da pek ihtimal vermiyorum aksi örnekler gördüğümden. Kimi nasıl ne ölçüde etkilediğine hala anlam veremiyorum. Mesela bulunduğum yerde dermataloji dr larına sıklıkla saç dökülmesi için gidiliyormuş kapı sıra kuyruğuydu bir ay öncesinde. Dr a sorduğumda bu bölgede iyileşme sürecinde çok fazla saç dökülmesi gördük ya da saçkıran başlayan hastalar oldu dedi. Başka yerde var mı bilmiyorum. Sanki bölge bazında da değişim geçiren ve farklı etkiler bırakan bir virüs. Çözemedim. Kesinlikle sağlıklıyım deyip ciddiye alınmamazlık yapılmamalı. Kronik hastalığı olmayıp 38 yaşında hasta kaybı yaşadık demişti bir hemşire arkadaşım. Her türlü rahatsızlığı olup atlatan yaşlı insanlarda var. Sağlıkçı arkadaşımla konuştuğumda bilim insanları olmamıza rağmen artık bu virüsün insan seçtiğine kanaat getirmeye başladık dediğini duydum. Virüs yükü de bir yere kadar etkili. Çünkü ciddi anlamda virüs yükü içinde kalıp belirti göstermeyen de oldu. Asemptomatik olarak virüsü yayan kişiler yaydıkları kişileri daha kötü etkileyebildi. Gerçekten tuhaf. En kötü tarafı bu bilinmezliği zaten. Lütfen bol su için (akciperleri buzlanan kayınvalideme hastanede günde 5 lt su içtirildi çok faydası var suyun) vitamin takviyesi yapın, yaşlılarınız varsa balonla nefes egzersizi yaptırın, sizlerde spor yapın sağlıklı beslenin. Olumlu düşünün herşeye rağmen.
Çok geçmiş olsunBizde geçireli 2 hafta oldu bEbeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj olucaktım operasyon öncesi test yaptılar haydaaa pozitif dedim şaka mı hiç belirti yok üstelik düşük tehlikesinden işe de gitmiyordum 3 haftadır hemşire dedi normal kıyafetten gözden heryerden bulaşıyoNeyse akşam ilaçları getirdiler kullandık 5 gün baş ağrısı sırt ve biraz et ağrısı dışında pek birşey Olmadı çok şükür ama ilk zamanlarında bile bu kadar etrafımda pozitif vakalar yoktu şuanda çok fazla ağır geçirenler hele Rabbim yardımcıları olsun
Apartmanda iki çocuklu aile sadece kadın pozitif eş ve çocuklar negatif onlar bile şaşkınDediklerinize katılıyorum önceden şöyle bulaşıyor denince inanıyordum ama artık inanmıyorum resmen insan seçiyor bu virüs temaslı olup da geçmeyen insanlar var o kadar ilginç ki bağışıklık mı güçlü anlayamadım gitti ama kan grubu ile de alakalı değil sanırım teyzem pozitif ve ağır atlatıyor belki kronik hastalıkları olduğu için olabilir. Kardeşimin kız arkadaşına geçmedi mesela o kadar yakın sürekli gezdiler bir evin içinde geçmeyen eşler var nasıl geçtiği bilinmediği için insan daha çok korkuyor
Allah şifa versinTeyzemi yoğun bakıma aldılar oksijen miktarı kritik seviyedeymiş hepimiz çok üzgünüz
Rabbim şifa versin çok üzüldümTeyzemi yoğun bakıma aldılar oksijen miktarı kritik seviyedeymiş hepimiz çok üzgünüz
Allah'ım acil şifalar versin inşallah.Teyzemi yoğun bakıma aldılar oksijen miktarı kritik seviyedeymiş hepimiz çok üzgünüz
Bu hastalığın artık nasıl geçtiği muamma şuan pozitif olan eniştem teyzeme refakatçi eniştemin erkek kardeşinin testi negatif çıkıyor üstelik ateşi falan da var eniştemle bir araçta birlikte çalışıyorlar ama kardeşinin eşi hemen pozitif eşinde belirti yok pozitif anlamak mümkün değil mutasyona uğradı ondan mıdır nedirApartmanda iki çocuklu aile sadece kadın pozitif eş ve çocuklar negatif onlar bile şaşkın
Testlerin yüzde 50si hatalı çıkıyor. Ama pozitif çıkarsa kesin oluyor negatifte hata payı oluyor. Belirtisi olmayana test yapıyorlar mı hala.Bu hastalığın artık nasıl geçtiği muamma şuan pozitif olan eniştem teyzeme refakatçi eniştemin erkek kardeşinin testi negatif çıkıyor üstelik ateşi falan da var eniştemle bir araçta birlikte çalışıyorlar ama kardeşinin eşi hemen pozitif eşinde belirti yok pozitif anlamak mümkün değil mutasyona uğradı ondan mıdır nedir
Ben de senden farksizim o yuzden Allah korusun demekten başka bir şey gelmiyo elimdenArkadaşlar biliyorsunuz annem ağır grip atlattı, dışarı hiç çıkmadığı ve kimseyle görüşmediği için ve 2 gün yorucu temizlik yapıp üşüttüğü için koronadan şüphelenmedik, teste götürmedik. Baş ağrısı, tıkanma, burun akıntısı hepsini yaşadı. Şu an 10. gün. Şu an sadece burnu ve genzi tıkalı. Diğer şikayetlerinin hepsi geçti. 10. günde bu tıkanıklık normal midir? Kaloriferi de 10 gündür yakıyor gerçi, acaba ondan mıdır? Kötüye gitme durumu olur mı bundan sonra sizce, mantıklı düşünemiyorum çünkü çok yıprandım bu süreçte. Ama hastaneye götürmediğim İçin pişman olmak da istemiyorum. Bir de alt ve karşı komşusu da korona olmuş, balkondan mı bulaştı acaba diye düşünmüyor da değilim
Bilmiyorum ki yapmıyorlardı ama vücudumda ağrı var deyince yapmışlar eşine eklem ağrıları varmış eniştemin kardeşinin 2.kez negatif çıktı belirtisi olmasına rağmenTestlerin yüzde 50si hatalı çıkıyor. Ama pozitif çıkarsa kesin oluyor negatifte hata payı oluyor. Belirtisi olmayana test yapıyorlar mı hala.
Canım çok geçmiş olsun, umarım çabuk atlatır ve sağlığına kavuşur.Teyzemi yoğun bakıma aldılar oksijen miktarı kritik seviyedeymiş hepimiz çok üzgünüz
Niloyam geçmiş olsun.Tez aamanda iyileşir inşTeyzemi yoğun bakıma aldılar oksijen miktarı kritik seviyedeymiş hepimiz çok üzgünüz
Çok geçmiş olsun. Benim eşimin bir akrabası, anne, kız ikisi de covid-19 oldular, aynı evde yaşayan kız kardeşi olmadı. Kızı (40lı yaşlarda ve sigara içiyor) evde atlattı, verdikleri ilaçları içti. Annesi KOAH idi ve evde bile oksijen kullanıyordu zaman zaman. Onu hastanede yoğun bakıma aldılar, ağır atlattı ama atlattı. Umarım teyzeniz de tez zamanda atlatır.Bursa'da tüm hastanelerin yoğun bakımlar dolmuş teyzem Şehir Hastanesinde boşluk bulunmuş oraya sevkediliyor kronik hastalıkları olup yakını atlatan oldu mu?
Ay inşallah bu yazdığın ne çok umut oldu GülcümÇok geçmiş olsun. Benim eşimin bir akrabası, anne, kız ikisi de covid-19 oldular, aynı evde yaşayan kız kardeşi olmadı. Kızı (40lı yaşlarda ve sigara içiyor) evde atlattı, verdikleri ilaçları içti. Annesi KOAH idi ve evde bile oksijen kullanıyordu zaman zaman. Onu hastanede yoğun bakıma aldılar, ağır atlattı ama atlattı. Umarım teyzeniz de tez zamanda atlatır.
Ben her yaptırdığım testte doktorum test kesin net bilgi değil dedi yanılma oluyo dedi öksürük ateş varsa tomografi çekiliyo bugünkü vaka sayısı korkunçççBu hastalığın artık nasıl geçtiği muamma şuan pozitif olan eniştem teyzeme refakatçi eniştemin erkek kardeşinin testi negatif çıkıyor üstelik ateşi falan da var eniştemle bir araçta birlikte çalışıyorlar ama kardeşinin eşi hemen pozitif eşinde belirti yok pozitif anlamak mümkün değil mutasyona uğradı ondan mıdır nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?