bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aşı vurulucakmısınız ben onada güvenemiyorumki mikrobu yaydılar şimdide aşı çıkardılar nasıl güvenicez
Bakalım deneyen ülkeler olur sonuç iyi derlerse vurunurum neden vurunmayım nereye kadar kaçıcaz ki böyle sosyal mesafe diyoruz bi yere gidiyorum market pazar alışverişi dibime dibime geliyorlar geçen gün uyardım bi uzak durun ya diye

Ben gitmiyorum sipariş veriyorum ama yıka topla tek tek uğraş dur

Harika bi konuya değindin gerçekler çıkıyo işte
Aynennn geçen 3000 küsur sonra 4000 sonra 5000 bugün 6017
Takip etmiyorum ben bin bin mi artıyor artık yavaştan alıştıralım diyorlardır
Aynen 1000 1000artmaya başladı 100/200 den gınageldi herhal
Vaka değil hasta sayısıdır o vaka olsa duramayız . Hoş Hasta sayısı da doğru olsa bari
Neyse işte anladınız siz onusorma en baştan beri de hiç inanmıyordum

Aynennn geçen 3000 küsur sonra 4000 sonra 5000 bugün 6017

Aynen 1000 1000artmaya başladı 100/200 den gınageldi herhal

Neyse işte anladınız siz onusorma en baştan beri de hiç inanmıyordum
Sen bilirsin az çok astrolog adayısın nede olsa nezamana çıkar bu maskeler tahmini bide ben koç burcuyum yükselenimde koç yorumlarsan severim böyle şeyleri

Sen bilirsin az çok astrolog adayısın nede olsa nezamana çıkar bu maskeler tahmini bide ben koç burcuyum yükselenimde koç yorumlarsan severim böyle şeyleri
Vallahi 2020 den çıkcaz da 2021-2022 için pek hoşnut olmuycaz maalesef.. covid durumları yazı bulur

Hayır yani her gün 3-4 sela okunuyor ki kovidden ölenlerle normal ölenleri. Sela sonları farklı nasıl oluyor da TR genelinde 60 vefat.. en basiti
Hele bi ara ayy bizim burda sela sela ne çoktu bu ara okadar değil bende sela dinlemeyi çokk severim hatta vasiyetim var ben ölünce 3 defa okutun dedim selamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…