- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
Allah bilerek yapanları bildiği gibi yapsın ne diyim bunlaraBunlar bilerek yapıyo kesinlikle zaten bu covidinde hayvandan bulaştığına inanıyomusunuz
Atlatsak noolur sürekli yeni bişey çıkarıyorlar pisliklerDaha covidi atlatamadıkaşı ne zaman çıkacak bakalım
Aşı vurulucakmısınız ben onada güvenemiyorumki mikrobu yaydılar şimdide aşı çıkardılar nasıl güvenicezDaha covidi atlatamadıkaşı ne zaman çıkacak bakalım
Bakalım deneyen ülkeler olur sonuç iyi derlerse vurunurum neden vurunmayım nereye kadar kaçıcaz ki böyleAşı vurulucakmısınız ben onada güvenemiyorumki mikrobu yaydılar şimdide aşı çıkardılar nasıl güvenicez
Ben gitmiyorum sipariş veriyorum ama yıka topla tek tek uğraş durBakalım deneyen ülkeler olur sonuç iyi derlerse vurunurum neden vurunmayım nereye kadar kaçıcaz ki böylesosyal mesafe diyoruz bi yere gidiyorum market pazar alışverişi dibime dibime geliyorlar geçen gün uyardım bi uzak durun ya diye
Harika bi konuya değindin gerçekler çıkıyo işteBi kaç gündür ne olduda bin bin artyr vakalar hayırdır inş
Ben de gidiyorum da milletten kaça kaçaBen gitmiyorum sipariş veriyorum ama yıka topla tek tek uğraş dur
Takip etmiyorum ben bin bin mi artıyor artık yavaştan alıştıralım diyorlardırBi kaç gündür ne olduda bin bin artyr vakalar hayırdır inş
Bugün 6017Takip etmiyorum ben bin bin mi artıyor artık yavaştan alıştıralım diyorlardır
Vaka değil hasta sayısıdır o vaka olsa duramayızBi kaç gündür ne olduda bin bin artyr vakalar hayırdır inş
Pozitif sayısıVaka değil hasta sayısıdır o vaka olsa duramayız. Hoş Hasta sayısı da doğru olsa bari
Aynennn geçen 3000 küsur sonra 4000 sonra 5000 bugün 6017Harika bi konuya değindin gerçekler çıkıyo işte
Aynen 1000 1000artmaya başladı 100/200 den gınageldi herhalTakip etmiyorum ben bin bin mi artıyor artık yavaştan alıştıralım diyorlardır
Neyse işte anladınız siz onuVaka değil hasta sayısıdır o vaka olsa duramayız. Hoş Hasta sayısı da doğru olsa bari
Tabi canım en başından anladık hemdeAynennn geçen 3000 küsur sonra 4000 sonra 5000 bugün 6017
Aynen 1000 1000artmaya başladı 100/200 den gınageldi herhal
Neyse işte anladınız siz onusorma en baştan beri de hiç inanmıyordum
Sen bilirsin az çok astrolog adayısın nede olsa nezamana çıkar bu maskeler tahmini bide ben koç burcuyum yükselenimde koç yorumlarsanAynennn geçen 3000 küsur sonra 4000 sonra 5000 bugün 6017
Aynen 1000 1000artmaya başladı 100/200 den gınageldi herhal
Neyse işte anladınız siz onusorma en baştan beri de hiç inanmıyordum
Hayır yani her gün 3-4 sela okunuyor ki kovidden ölenlerle normal ölenleri. Sela sonları farklı nasıl oluyor da TR genelinde 60 vefat.. en basitiTabi canım en başından anladık hemde
Vallahi 2020 den çıkcaz da 2021-2022 için pek hoşnut olmuycaz maalesef.. covid durumları yazı bulurSen bilirsin az çok astrolog adayısın nede olsa nezamana çıkar bu maskeler tahmini bide ben koç burcuyum yükselenimde koç yorumlarsanseverim böyle şeyleri
Hele bi ara ayy bizim burda sela sela ne çoktu bu ara okadar değil bende sela dinlemeyi çokk severim hatta vasiyetim var ben ölünce 3 defa okutun dedim selamıHayır yani her gün 3-4 sela okunuyor ki kovidden ölenlerle normal ölenleri. Sela sonları farklı nasıl oluyor da TR genelinde 60 vefat.. en basiti
Neden nolucak yeni bişilermi var yoksa tövbee tövbeVallahi 2020 den çıkcaz da 2021-2022 için pek hoşnut olmuycaz maalesef.. covid durumları yazı bulur
Neden nolucak yeni bişilermi var yoksa tövbee tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?