bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben her yaptırdığım testte doktorum test kesin net bilgi değil dedi yanılma oluyo dedi öksürük ateş varsa tomografi çekiliyo bugünkü vaka sayısı korkunççç
Vaka sayılarına da inanmıyorum artık Bursa'da o kadar vaka vardır ya artık gerçek sayıları açıklasınlar hastaneler dolu hala daha kısıtlama kısıtlama bizzat hastaneye giden kuzenim söyledi koridorlarda bile insan yatıyormuş teyzem bile acilde yatış bekledi ne kadar yoğun bakımlar da dolmuş 1 saat öncesi bile sevkedilmeyi bekliyordu Allahım korusun gittikçe durum vahimleşiyor çok korkuyorum

Varlığı ayrı kötü bu mikrobun yokluğundada korunucaz diye kafayı yicez valla masumlar apartmanındaki safiyeyi geçtim valla

Ayyy Allah şifalar versin hepsine hayat eve sığar bakıyorum kıpkırmızı heryer felaket Allah o çinlileri kahretsin

Varlığı ayrı kötü bu mikrobun yokluğundada korunucaz diye kafayı yicez valla masumlar apartmanındaki safiyeyi geçtim valla
Bir de çevremde anlamayan insanlar var görüşmek istemiyorum yakın mesafede bulunmak istemiyorum diyorum şaka gibi çağırıyorlar ben mi fazla önemsiyorum anneme bile gitmiyorum geçen gittim mesafeli maskemle azcık gördüm geldim çocuklar da taşıyor mümkün olduğu kadar önlemlerimizi almaya çalışacağız olursa da artık Allahtan

Sen nediyosun ben kardeşimle kötü oldum dedim gelme ben bunun vebalini alamam kızın işyerinde 8 kişi çıktı bizden sana bi bulaşsa kurtulma şansın çok az diye kötü oldum kafayı yemiş oldum hatta kahveye çağıran arkadaş dolu bazen bende diyorum benmi çok abartıyorum

Beni de az önce boza yemeye çağırdılar dedim eşlik edemicem kusura bakmayın ben anneme gitmiyorum dalga geçilecek bir durum yok ağır atlatanları görüyoruz

Beni de az önce boza yemeye çağırdılar dedim eşlik edemicem kusura bakmayın ben anneme gitmiyorum dalga geçilecek bir durum yok ağır atlatanları görüyoruz
Yani millet çatır çatır geziyo ben balkona çıkmaya tırsıyom üst kat korona offf bi bitse artıkkkkk bunalıma girdik artık

Yasaklar tam anlamıyla gelse zaten büyük oranda fayda edicekde devletde maske mesafe temizlik anca kim uyuyosa sanki ne denetim var ne ceza
Geçen burda büyük spor stadyumu var oraya yürüyüşe gittim öğrenciler o kadar çok ki ne mesafe sanki hiç korona yok gibi kalabalık şaşırdım kaldım

Ayyy Allah şifalar versin hepsine hayat eve sığar bakıyorum kıpkırmızı heryer felaket Allah o çinlileri kahretsin
Çin havaaalınında ki güvenlik görevlisinde sars virüsü görülmüş. Oradaki 14 bin çinliyi karantinaya almak istemişler hepsi kaçmış. Nedir bunlardan çektiğimiz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…