Bana özelden yaz bari merak ettimkonuyu saptırmayayım
Ben vurulmayı düşünüyorum. Yani en azından kovid yakalanmazsam deneyeceğim şansımı eğer yeterli gelirse ulkemize. Çünkü herkes yakalanacak gibi geliyor bana nedense bu virüse bir gün.yakalaninca neler olabileceğinı gördüğüm için. Aşının yan etkilerinden daha az korkuyorum valla :)Aşı vurulucakmısınız ben onada güvenemiyorumki mikrobu yaydılar şimdide aşı çıkardılar nasıl güvenicez
Yazdım :)Bana özelden yaz bari merak ettim
Bende çok merak ettim bana da yazar mısınız:)Yazdım :)
Aslında kendi sayfamda paylaşıyorumBende çok merak ettim bana da yazar mısınız:)
benim dayımın oğlu da koah, doğdu doğalı ciğerleri ile sorunu var. Atlattı o, teyzeniz de iyi olacak inşallahAy inşallah bu yazdığın ne çok umut oldu Gülcüminşallah teyzemde tansiyon şeker Koah da var 52 yaşında umarım atlatır çok ağır geçiriyor dua ediyoruz bir de bugün yoğun bakımlar dolu ne kadar bekletildi dikkatli olmaya çalışacağız çok tehlikeli bir hastalık annemle bile görüşmüyorum onda da tansiyon şeker astım bronşit var ona da geçecek diye ödüm kopuyor
Çok teşekkür ederim. Bugün abimin izolasyonunun 9. günü. İlaçları bitti. Genel durumu iyi ancak iştahsız, halsiz ve konuşunca öksürük tutuyor. O kadar. Bundan sonra daha kötü olmaz değil mi?Eşim alerjik astım ve sadece bir gün ateş oldu kalktı adam. Aynen sizin gibi korkuyorduk biz. Annesi babası kronik hastalığı olmasına rağmen 10 güne yakın normal serviste yatarak oksijen takviyesi alarak ve devletim sunduğu o ilaçları kullanarak atlattılar. Yaşları 70 üstünde. Çok farklı bu virüs çevremde çok kişi geçirdi epey deneyim sahibi oldum duyduklarımla, kendimde geçirdiğim için tabi. Kronik hastalık bir risk elbette ama atlatanlar çok. Umarım bir an evvel iyileşir abiniz
İnşAllah bunları duyunca azcık içim rahatlıyor sağolunbenim dayımın oğlu da koah, doğdu doğalı ciğerleri ile sorunu var. Atlattı o, teyzeniz de iyi olacak inşallah
Teşekkür ederim kibar davranışın içinYazdım :)
O çini Allah bildiği gibi yapsınCin de sars cikmis. Of
Bnm babam da koah 1 ay önce pozitif çıktık, ondan tek bir semptom yoktu sağlıklı olan ben 20 gün ağır bi şekilde geçirdim ve hala daha zorlanıyorum.. demem o ki kimin nasıl atlatacağı belli olmuyor canınızı sıkmayınİnşAllah bunları duyunca azcık içim rahatlıyor sağolunsize de çok geçmiş olsun
Hayır ama öksrk için tekrar gitmesi gerek bnm de öyleydi ikinci ilaçlarla 3 gün sonra sadece öksrkten kurtuldum, halszlik 23. Günümde geçti sonra normal yeme içme durumum geldi hepsi kademe kademeÇok teşekkür ederim. Bugün abimin izolasyonunun 9. günü. İlaçları bitti. Genel durumu iyi ancak iştahsız, halsiz ve konuşunca öksürük tutuyor. O kadar. Bundan sonra daha kötü olmaz değil mi?
Geçmiş olsun Allah şifalar versinBnm babam da koah 1 ay önce pozitif çıktık, ondan tek bir semptom yoktu sağlıklı olan ben 20 gün ağır bi şekilde geçirdim ve hala daha zorlanıyorum.. demem o ki kimin nasıl atlatacağı belli olmuyor canınızı sıkmayın
Çok sağ ol cnmGeçmiş olsun Allah şifalar versin
İlaç öyle yapıyor ama ateşi düşmüyorsa sıkıntı,ambulans gelmiyor maalesef biz de hiç ulaşamadıkKayınbirader 40 yaşında. Hiçbir hastalığı yok. Hastalığının 7. Günü, ilaca başladığının ikinci günü. Bulantısı var, ateşi var, öksürüğü var. Çok halsiz, hiçbir şey yiyemiyor. İki kez ambulansı aradık. Belki bir serum bağlasar rahatlayacak ama gelmiyorlar. İyice kötü olup, ölüm döşeğinde gelseler ne fayda. Var mı bir çare
İkinci ilaçlar dediğiniz aynı ilaç mı. O ilaçta epey yan etki yaptı çünkü. Kendisi şeker ve tansiyon hastası bu aradaHayır ama öksrk için tekrar gitmesi gerek bnm de öyleydi ikinci ilaçlarla 3 gün sonra sadece öksrkten kurtuldum, halszlik 23. Günümde geçti sonra normal yeme içme durumum geldi hepsi kademe kademe
Hayır kordexa mıydı neydi bi tanesi diğeri coraspindi 3 gün kullandım öksürük krizlerim bittiİkinci ilaçlar dediğiniz aynı ilaç mı. O ilaçta epey yan etki yaptı çünkü. Kendisi şeker ve tansiyon hastası bu arada
Yok almazlar kolay kolay. Ilaclarin bit.esi i beklerler. O sabah akşam 8 tane içilen ilaçtan kullandı .mi. bir onlar iyi geliyor yan etkilerine ragmenKayınbirader 40 yaşında. Hiçbir hastalığı yok. Hastalığının 7. Günü, ilaca başladığının ikinci günü. Bulantısı var, ateşi var, öksürüğü var. Çok halsiz, hiçbir şey yiyemiyor. İki kez ambulansı aradık. Belki bir serum bağlasar rahatlayacak ama gelmiyorlar. İyice kötü olup, ölüm döşeğinde gelseler ne fayda. Var mı bir çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?