bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aşı vurulucakmısınız ben onada güvenemiyorumki mikrobu yaydılar şimdide aşı çıkardılar nasıl güvenicez
Ben vurulmayı düşünüyorum. Yani en azından kovid yakalanmazsam deneyeceğim şansımı eğer yeterli gelirse ulkemize. Çünkü herkes yakalanacak gibi geliyor bana nedense bu virüse bir gün.yakalaninca neler olabileceğinı gördüğüm için. Aşının yan etkilerinden daha az korkuyorum valla :)

benim dayımın oğlu da koah, doğdu doğalı ciğerleri ile sorunu var. Atlattı o, teyzeniz de iyi olacak inşallah

Çok teşekkür ederim. Bugün abimin izolasyonunun 9. günü. İlaçları bitti. Genel durumu iyi ancak iştahsız, halsiz ve konuşunca öksürük tutuyor. O kadar. Bundan sonra daha kötü olmaz değil mi?

İnşAllah bunları duyunca azcık içim rahatlıyor sağolun size de çok geçmiş olsun
Bnm babam da koah 1 ay önce pozitif çıktık, ondan tek bir semptom yoktu sağlıklı olan ben 20 gün ağır bi şekilde geçirdim ve hala daha zorlanıyorum.. demem o ki kimin nasıl atlatacağı belli olmuyor canınızı sıkmayın

Çok teşekkür ederim. Bugün abimin izolasyonunun 9. günü. İlaçları bitti. Genel durumu iyi ancak iştahsız, halsiz ve konuşunca öksürük tutuyor. O kadar. Bundan sonra daha kötü olmaz değil mi?
Hayır ama öksrk için tekrar gitmesi gerek bnm de öyleydi ikinci ilaçlarla 3 gün sonra sadece öksrkten kurtuldum, halszlik 23. Günümde geçti sonra normal yeme içme durumum geldi hepsi kademe kademe

Geçmiş olsun Allah şifalar versin

Kayınbirader 40 yaşında. Hiçbir hastalığı yok. Hastalığının 7. Günü, ilaca başladığının ikinci günü. Bulantısı var, ateşi var, öksürüğü var. Çok halsiz, hiçbir şey yiyemiyor. İki kez ambulansı aradık. Belki bir serum bağlasar rahatlayacak ama gelmiyorlar. İyice kötü olup, ölüm döşeğinde gelseler ne fayda. Var mı bir çare

İlaç öyle yapıyor ama ateşi düşmüyorsa sıkıntı,ambulans gelmiyor maalesef biz de hiç ulaşamadık

Hayır ama öksrk için tekrar gitmesi gerek bnm de öyleydi ikinci ilaçlarla 3 gün sonra sadece öksrkten kurtuldum, halszlik 23. Günümde geçti sonra normal yeme içme durumum geldi hepsi kademe kademe
İkinci ilaçlar dediğiniz aynı ilaç mı. O ilaçta epey yan etki yaptı çünkü. Kendisi şeker ve tansiyon hastası bu arada

Yok almazlar kolay kolay. Ilaclarin bit.esi i beklerler. O sabah akşam 8 tane içilen ilaçtan kullandı .mi. bir onlar iyi geliyor yan etkilerine ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…