bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hayır ama öksrk için tekrar gitmesi gerek bnm de öyleydi ikinci ilaçlarla 3 gün sonra sadece öksrkten kurtuldum, halszlik 23. Günümde geçti sonra normal yeme içme durumum geldi hepsi kademe kademe
Pofucum geçmiş olsun.Nikinde pek şeker:)

Öncelikle çok geçmiş olsun . Umarım bir daha yaşamazsınız aynı sıkıntıları. İnsanların da anlamadıkları bu işte. Aynı evin için de bulunan eşlerden birinin pozitif olupta diğerinin negatif çıkmasını hala kimse açıklayamıyor. Hadi ayrı ayrı yatıp uyudular diyelim ya da birbirleriyle küstüler hiç sarılmadılar, tokalaşmadılar, hadi aynı masada yemekte yemediler o kadar nefret ettiler birbirlerinden. E ama hani bu trumpında dediği gibi Chinese virus havada 8 saat asılı kalıp gözlerden burundan ağızdan içeri dalıyordu? Aynı evin içinde aynı havayı soluyan çiftler aynı lavoboyu aynı banyoyu paylaşan çiftlerde nasıl oluyorda böyle bişi oluyor gerçekten anlamıyorum. İyi ki eşiniz de çıkmamış şükür tabii ama ben genel olarak size benzer vakalarda, mesela annede yok kızında var soruyorum hiç mi sarılmadın diyorum sarıldım diyor e nasıl negatif çıkıyor annen? E onlar nereden bilsin testte negatif çıkıyor çünkü. Acaba bu testler grip virüsünü de mi pozitif vaka olarak gösteriyor mesela kafam da deli deli sorular işte böyle. Tekrar geçmiş olsun efendim. Sağlıklı günleriniz olsun

Teşekkür ederim. Abime ileteceğim
Rica ederim, filyasyon ekibi bn çok öksürdüğüm için ilaçlar bitince dewam ederse öksürük hastahaneye gidin demişti ben 7. Günümdü dayanamadım krizlere ki kustum bu sebepten 4-5 defa, gittim tomografi çekildi ciğerlere temas etmişti sonra ilaçlara başladm 3 günde şıp diye kesildş, inşallah abinizde öksürükten kurtulur

Benve çıkan negatiflerin çoğu hatalı yaşadık oradan biliyorum

Sizede çok geçmiş olsun

Yoğun bakımda çok ilaç verirlerse diye aklıma geliyor teyzemin evde ilaçları bitti hastaneye yattığının ilk günü 8 ilaç vermişler yine

Size de çok geçmiş olsun hani şu verilen ilaçtan yeniden mi içtiniz siz

İçti ve içtikten sonra daha kötü oldu. Mide bulantısı, halsizlik, öksürük var. Öksürük arttı. Bu gece ateşide çıkmış.
Aynen benim teyzem de içtikten sonra daha kötü oldu içmeden evvel öksürüğü varken çamaşırını falan asmış içtikten sonra istifra ishal öksürük halsizlik ateş hepsini yaşadı içmese ciğerlerine inerse diye korkutuyorlar mecbur içiliyor içse yan etkileri çok

grip virüsünü de mi pozitif vaka olarak gösteriyor
Bu benim de aklıma geliyor ama herkesteki belirti grip gibi değil ki kimisi ateş ishal baş ağrısı gibi şikayetler de yaşıyor ama aynı evde olup geçmemesi gerçekten çok ilginç virüsün artık kime isterse ona bulaştığını düşünmeye başlar oldum. Ama teyzemlerin aile üyelerinin hepsine bulaştı

Hele bi ara ayy bizim burda sela sela ne çoktu bu ara okadar değil bende sela dinlemeyi çokk severim hatta vasiyetim var ben ölünce 3 defa okutun dedim selamı
Kız gece gece güldürdün ben de severim selayı da ölümü hatırlatıyor ya ölenlerin yakınları falan ondan dolayı etkileniyorum ananemin selasını dinlerken çok kötü olmuştum çok yanık gelmişti çok acılı dinlemiştim sela okununca hep korkuyorum ben tanıdık mı diye

Allah hep güldürsün inş canım , ben seviyorum dinlemeyi içime işliyo hele sabah sessizliğinde okunursa bide

Allah hep güldürsün inş canım , ben seviyorum dinlemeyi içime işliyo hele sabah sessizliğinde okunursa bide
Amin cümlemizi ben de ezan dinlemeyi seviyorum selayı seviyorum da işte ölüm var ya ondan dolayı hatta panikatak bile geliyor bana ben de ölücem galiba diye korku geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…