ah ah ben de çok kişi ile görüşmüyorum diye dalga geçildim kötü oldum. virüs yetmezmiş gibi bir de bunun psikolojisi ile uğraşıyoruz. bir senin mi annen var diyen bile olduSen nediyosun ben kardeşimle kötü oldum dedim gelme ben bunun vebalini alamam kızın işyerinde 8 kişi çıktı bizden sana bi bulaşsa kurtulma şansın çok az diye kötü oldum kafayı yemiş oldum hatta kahveye çağıran arkadaş dolu bazen bende diyorum benmi çok abartıyorum
çok geçmiş olsun canım ya. bizim tanıdığımız yoğun bakıma girdi çıktı. oksijen düşükse alıyorlar. düzelince servise geri alırlar. Rabbim tez zamanda şifa versin.Çok soruyorum ama dayınızın oğlu yoğun bakıma girip çıktı mı yoksa evde mi atlattı teyzem yoğun bakıma alındı oksijen kritik seviyedeymiş
Sağol canım inşallah ya evet oksijen miktarı düşükmüş kritik seviyedeymiş inşallah düzelir sanki oradan çıkmıcak gibi korku var. Amin tüm hastalara Rabbim şifa versin içimi rahatlattın çok sağolçok geçmiş olsun canım ya. bizim tanıdığımız yoğun bakıma girdi çıktı. oksijen düşükse alıyorlar. düzelince servise geri alırlar. Rabbim tez zamanda şifa versin.
Ben de hiç takip etmiyorum artık çünkü gerçekler yansıtılmıyor. Çevremizde görüyoruz zaten, hastaneler doldu, gerçekler gizlenmez ki.Takip etmiyorum ben bin bin mi artıyor artık yavaştan alıştıralım diyorlardır
Günaydın, hayır aynı ilaç değil kordexa ve coaspirn di isimlerini yanlış hatırlamyrsamİkinci ilaçlar dediğiniz aynı ilaç mı. O ilaçta epey yan etki yaptı çünkü. Kendisi şeker ve tansiyon hastası bu arada
Hayır evde atlattı sadece ilk gün yüksek bir ateşle, sonrası kırgınlık gibiydi.Çok soruyorum ama dayınızın oğlu yoğun bakıma girip çıktı mı yoksa evde mi atlattı teyzem yoğun bakıma alındı oksijen kritik seviyedeymiş
Gerçekten pesss böyle insanlaraah ah ben de çok kişi ile görüşmüyorum diye dalga geçildim kötü oldum. virüs yetmezmiş gibi bir de bunun psikolojisi ile uğraşıyoruz. bir senin mi annen var diyen bile oldu. sen de dikkat et durum ciddi dediğimde de safiye ye benziyormuşum virüs bittiğin de yapa yalnız kalırmışım. o zaman anlarmışım psikoloji de önemliymiş falan filan. napayım anneme bir şey olacağına benim psikoloji gitsin yapcak bir şey yok .
Ateşiniz yok. Ben de geçen hafta anlattığınız şekildeydim. Önce iki kızım burun akıntısı yaşadı sonra eşimde de başladı. İş yerinde pozitif sayısı çoğalınca o da test yaptırdı. Negatif çıktı derken bende de aynı durum başladı. Ben test yaptırmadım. İş yeri hekimi normal bir soğukalgınlığı olabileceğini söylemiş.Kızlar kovid pozitif olup şiddetli burun akması yaşayan varmı
3 gundur çok şiddetli burun akintisi sürekli hapşırık ateş 36.7 en fazla bunun dışında bir şikayetim yok test yaptırıp yatırmamakta kararsizim GRIP MI YOKSA KOVID MI
Kızlar kovid pozitif olup şiddetli burun akması yaşayan varmı
3 gundur çok şiddetli burun akintisi sürekli hapşırık ateş 36.7 en fazla bunun dışında bir şikayetim yok test yaptırıp yatırmamakta kararsizim GRIP MI YOKSA KOVID MI
Toplum bilinci oluşmamış insanlarla arkadaş olmaktansa yalnız kalmayı yeğleyin.ah ah ben de çok kişi ile görüşmüyorum diye dalga geçildim kötü oldum. virüs yetmezmiş gibi bir de bunun psikolojisi ile uğraşıyoruz. bir senin mi annen var diyen bile oldu. sen de dikkat et durum ciddi dediğimde de safiye ye benziyormuşum virüs bittiğin de yapa yalnız kalırmışım. o zaman anlarmışım psikoloji de önemliymiş falan filan. napayım anneme bir şey olacağına benim psikoloji gitsin yapcak bir şey yok .
Ateş yoksa normal grip diyor drlar. Hapşırma da olmuyor. BEnim ateş normalde o kadarKızlar kovid pozitif olup şiddetli burun akması yaşayan varmı
Ahretlik en üstteki foto en iyi 20 foto alanında seçildi..Toplum bilinci oluşmamış insanlarla arkadaş olmaktansa yalnız kalmayı yeğleyin.
Pandemi bireysel bir sorun değil globaldir ve pandemiyle mücadele eden tüm ülkelerde covid mi var o da ne deyip alınan tedbirleri yok sayan insanlar yüzünden şu an dünya genelinde covid vaka sayısı 60 milyona yakın, ölenler ise 1 milyonu aşkın.
Bu yalnızca annemiz, evladımız, eşimiz, sevdiklerimiz meselesi değil, siz anneniz veya ben virüs taşıyor ama belirti göstermiyor olabiliriz, belki bizler süper bulaştırıcı dedikleri gruptanız, belki görüştüğümüz birine bulaştıracak ve ölümüne sebep olacağız.
Onu da geçtim, sağlık çalışanları aylardır evlerine, eşlerine, çocuklarına, anne babalarına hasretler.
Sebep? Bizim vurduymazlıklarımız yüzünden vakalar arttı, o insanlar 72 saat aralıksız çalışıyor, üstelik bizim yüzümüzden ölüyorlar.
Uluslararası Af Örgütünün 2020 Eylül ayının başında yayımladığı rapora göre Dünya genelinde en az 7000 sağlıkçının öldüğü, Türkiye'deyse Eylül ayına kadar vefat eden sağlıkçı sayısının 100 civarı olduğu söyleniyor.
Hiç evlerine gitmeden çalışsınlar, ölümle burun buruna olsunlar, bizim saldırılarımıza göğüs gersinler ama biz keyfimizden alışkanlıklarımızdan hiç ödün vermeyelim, gezelim tozalım, partilerde coşalım ama mucize olsun pandemiden kurtulalım, valla ne güzel bir kafa var bazılarında.
Şu sağlıkçıları gördükçe benim içim cız ediyor.
Eki Görüntüle 2726676
Eki Görüntüle 2726677
Eki Görüntüle 2726678
Çok geçmiş olsun size de. Allah acil şifalar versin inşallah.Aynen benim teyzem de içtikten sonra daha kötü oldu içmeden evvel öksürüğü varken çamaşırını falan asmış içtikten sonra istifra ishal öksürük halsizlik ateş hepsini yaşadı içmese ciğerlerine inerse diye korkutuyorlar mecbur içiliyor içse yan etkileri çok
kovitte hapşırma yok diye biliyorum benKızlar kovid pozitif olup şiddetli burun akması yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?