bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
ah ah ben de çok kişi ile görüşmüyorum diye dalga geçildim kötü oldum. virüs yetmezmiş gibi bir de bunun psikolojisi ile uğraşıyoruz. bir senin mi annen var diyen bile oldu. sen de dikkat et durum ciddi dediğimde de safiye ye benziyormuşum virüs bittiğin de yapa yalnız kalırmışım. o zaman anlarmışım psikoloji de önemliymiş falan filan. napayım anneme bir şey olacağına benim psikoloji gitsin yapcak bir şey yok.

Çok soruyorum ama dayınızın oğlu yoğun bakıma girip çıktı mı yoksa evde mi atlattı teyzem yoğun bakıma alındı oksijen kritik seviyedeymiş
çok geçmiş olsun canım ya. bizim tanıdığımız yoğun bakıma girdi çıktı. oksijen düşükse alıyorlar. düzelince servise geri alırlar. Rabbim tez zamanda şifa versin.

çok geçmiş olsun canım ya. bizim tanıdığımız yoğun bakıma girdi çıktı. oksijen düşükse alıyorlar. düzelince servise geri alırlar. Rabbim tez zamanda şifa versin.
Sağol canım inşallah ya evet oksijen miktarı düşükmüş kritik seviyedeymiş inşallah düzelir sanki oradan çıkmıcak gibi korku var. Amin tüm hastalara Rabbim şifa versin içimi rahatlattın çok sağol

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, çiçek açan bir sardunya çiçeği, mor begonvil çiçekleri, mavi yasemin çiçekleri ve yazdan kalma hanımeli çiçekleri gönderiyorum. Kedim Gözde de sizlere iyi haftalar diliyor. Sevgiler

İkinci ilaçlar dediğiniz aynı ilaç mı. O ilaçta epey yan etki yaptı çünkü. Kendisi şeker ve tansiyon hastası bu arada
Günaydın, hayır aynı ilaç değil kordexa ve coaspirn di isimlerini yanlış hatırlamyrsam

Çok soruyorum ama dayınızın oğlu yoğun bakıma girip çıktı mı yoksa evde mi atlattı teyzem yoğun bakıma alındı oksijen kritik seviyedeymiş
Hayır evde atlattı sadece ilk gün yüksek bir ateşle, sonrası kırgınlık gibiydi.
Moralinizi yüksek tutun, Sanırım ikbal gürpınardı 40 küsür gün yoğun bakımda kaldıktan sonra çıktı, simdi iyi durumda, Rabbim şifa versin inşallah

Gerçekten pesss böyle insanlara

Ben de hiç takip etmiyorum artık çünkü gerçekler yansıtılmıyor. Çevremizde görüyoruz zaten, hastaneler doldu, gerçekler gizlenmez ki.

İstanbul'da bulaşıcı hastalık kaynaklı vefatların 186 olduğunu söyledi.​

İmamoğlu söylemiş

Kızlar kovid pozitif olup şiddetli burun akması yaşayan varmı
3 gundur çok şiddetli burun akintisi sürekli hapşırık ateş 36.7 en fazla bunun dışında bir şikayetim yok test yaptırıp yatırmamakta kararsizim GRIP MI YOKSA KOVID MI

Ateşiniz yok. Ben de geçen hafta anlattığınız şekildeydim. Önce iki kızım burun akıntısı yaşadı sonra eşimde de başladı. İş yerinde pozitif sayısı çoğalınca o da test yaptırdı. Negatif çıktı derken bende de aynı durum başladı. Ben test yaptırmadım. İş yeri hekimi normal bir soğukalgınlığı olabileceğini söylemiş.

Bildigim kadarıyla covidte hapşırık olmuyor. Burun akintisi ise cok seyrek bir belirti. Soguk qlginligi olabilir sizin.
Bende de dunden beri hapşırık ve burun tıkanıklığı var. Ama burun tıkanıklığı da covidte olmuyormus. Soguk aldım yuksek ihtimal.

Toplum bilinci oluşmamış insanlarla arkadaş olmaktansa yalnız kalmayı yeğleyin.
Pandemi bireysel bir sorun değil globaldir ve pandemiyle mücadele eden tüm ülkelerde covid mi var o da ne deyip alınan tedbirleri yok sayan insanlar yüzünden şu an dünya genelinde covid vaka sayısı 60 milyona yakın, ölenler ise 1 milyonu aşkın.

Bu yalnızca annemiz, evladımız, eşimiz, sevdiklerimiz meselesi değil, siz anneniz veya ben virüs taşıyor ama belirti göstermiyor olabiliriz, belki bizler süper bulaştırıcı dedikleri gruptanız, belki görüştüğümüz birine bulaştıracak ve ölümüne sebep olacağız.

Onu da geçtim, sağlık çalışanları aylardır evlerine, eşlerine, çocuklarına, anne babalarına hasretler.
Sebep? Bizim vurduymazlıklarımız yüzünden vakalar arttı, o insanlar 72 saat aralıksız çalışıyor, üstelik bizim yüzümüzden ölüyorlar.

Uluslararası Af Örgütünün 2020 Eylül ayının başında yayımladığı rapora göre Dünya genelinde en az 7000 sağlıkçının öldüğü, Türkiye'deyse Eylül ayına kadar vefat eden sağlıkçı sayısının 100 civarı olduğu söyleniyor.

Hiç evlerine gitmeden çalışsınlar, ölümle burun buruna olsunlar, bizim saldırılarımıza göğüs gersinler ama biz keyfimizden alışkanlıklarımızdan hiç ödün vermeyelim, gezelim tozalım, partilerde coşalım ama mucize olsun pandemiden kurtulalım, valla ne güzel bir kafa var bazılarında.

Şu sağlıkçıları gördükçe benim içim cız ediyor.

Ateş yoksa normal grip diyor drlar. Hapşırma da olmuyor. BEnim ateş normalde o kadar

Ahretlik en üstteki foto en iyi 20 foto alanında seçildi..

Çok geçmiş olsun size de. Allah acil şifalar versin inşallah.
Kayınbiraderin gece ateşi düşmüş. Sonrasında çok terlemiş. Şimdi dün geceye göre biraz daha iyi çok şükür

kovitte hapşırma yok diye biliyorum ben

Bıktım özellikle şu süreçte insanlarımızın cahilliğinden. Sokaklar çoluk çocuk kaynıyor, apartmanımın önünden çocuk kovuyorum evde durmuyorlar;bir de camdan birinin annesi çocuk onlar otursalar ne olur yiyecekler mi merdivenlerinizi dedi. Ben bu cehalet karşısında ne yapsam bilemiyorum. Parmak kadar çocukları bu süreçte hep sokaktaydı ne anlamı kaldı karantinanın okul tatilinin senin çocuğun yamyam gibi her yere oturarak temas edip maskesiz gezip her yere el vuracaksa? O merdivenlerden geçip korkuluklardan destek için tutunan yaşlılar var. Sabrımız sınanıyor. Korku bir taraftan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…