çok geçmiş olsun.Ben de pozitif olduğumu öğrendim..
Sırt ağrısı var en rahatsız eden, birkaç gündür bel ve bacak ağrısı vardı onlar geçti.. inşallah kolay atlatırız..
Bende oldu.. 3-4 .günler hapşırık tıksrık burun tıknakılığı yaşadım ben..kovitte hapşırma yok diye biliyorum ben
ben covid geçirdim.. bende burun tıkanıklığı ve hapşırık maalesef olduBildigim kadarıyla covidte hapşırık olmuyor. Burun akintisi ise cok seyrek bir belirti. Soguk qlginligi olabilir sizin.
Bende de dunden beri hapşırık ve burun tıkanıklığı var. Ama burun tıkanıklığı da covidte olmuyormus. Soguk aldım yuksek ihtimal.
Cok gecmis olsun. Bunyeye gore degisiyor sanirim.ben covid geçirdim.. bende burun tıkanıklığı ve hapşırık maalesef oldu
Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 31 yaşındayım. Biz küçükken grip olurduk hem de öyle bir gripti ki ateşlerimiz 38 39 a çıkardı ishal ve mide bulantısı, baş ağrısı eşliğinde günlerce yatakta yatar. Mahallede ki iğneci teyzelerden iğne yer dururduk. Sıtmalanırdık mesela. O zamanlar yaşadığımız belirtileri insanlar şimdi bir tekini bile kendilerinde görse panik olup covid şüphesine düşüyorlar.yani benim anlamadığım o zamanlar öksürmekten gözlerimiz dışarı çıkardı evde herkese bulaşırdıı bir kere. Ama atlatır iyileşirdik yılda 2 kez mutlaka yaşardık bunu. Geçenler de bir arkadaşımla konuştum annesi kalp krizinden ölmüş raporunda covid den öldüğü geçmiş mesela.ben doğrudur bu illa böyle demiyorum ancak çok enteresan şeyler duyuyoruz ve ister istemez artık inandırıcılığını yitirmeye başladı ben de bu olay. 2 gün önce alt komşum kocası hastahanede çalışıyor ve tesadüf eseri test yaptırıyor testi pozitif çıkıyor hiçbir belirti yok. Birinci ağızdan duyuyorum bunlsrı görüyorum hep. Bu virüs ilk çıktığında wuhanda yerlerde kan kusarak ölen insanlar görüyorduk. O görüntüler yalan mıydı? Neden o görüntüleri başka ülkelerde görmedik mesela?o görüntüler göz korkutmak için yayınlanan uydurma görüntüler miydi? Çin de şu an da virüs vakasının olmaması kimsenin maske kullanmaması normal mi bütün dünya maske takarken. Ülkemizde yaşayan bir sürü suriyeli ve göçmen var bir tane bile virüsten ölen göçmen yok hepsi Türk çok tuhaf.Bu benim de aklıma geliyor ama herkesteki belirti grip gibi değil ki kimisi ateş ishal baş ağrısı gibi şikayetler de yaşıyor ama aynı evde olup geçmemesi gerçekten çok ilginç virüsün artık kime isterse ona bulaştığını düşünmeye başlar oldum. Ama teyzemlerin aile üyelerinin hepsine bulaştı
Bu benim de aklıma geliyor ama herkesteki belirti grip gibi değil ki kimisi ateş ishal baş ağrısı gibi şikayetler de yaşıyor ama aynı evde olup geçmemesi gerçekten çok ilginç virüsün artık kime isterse ona bulaştığını düşünmeye başlar oldum. Ama teyzemlerin aile üyelerinin hepsine bulaştı
Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 31 yaşındayım. Biz küçükken grip olurduk hem de öyle bir gripti ki ateşlerimiz 38 39 a çıkardı ishal ve mide bulantısı, baş ağrısı eşliğinde günlerce yatakta yatar. Mahallede ki iğneci teyzelerden iğne yer dururduk. Sıtmalanırdık mesela. O zamanlar yaşadığımız belirtileri insanlar şimdi bir tekini bile kendilerinde görse panik olup covid şüphesine düşüyorlar.yani benim anlamadığım o zamanlar öksürmekten gözlerimiz dışarı çıkardı evde herkese bulaşırdıı bir kere. Ama atlatır iyileşirdik yılda 2 kez mutlaka yaşardık bunu. Geçenler de bir arkadaşımla konuştum annesi kalp krizinden ölmüş raporunda covid den öldüğü geçmiş mesela.ben doğrudur bu illa böyle demiyorum ancak çok enteresan şeyler duyuyoruz ve ister istemez artık inandırıcılığını yitirmeye başladı ben de bu olay. 2 gün önce alt komşum kocası hastahanede çalışıyor ve tesadüf eseri test yaptırıyor testi pozitif çıkıyor hiçbir belirti yok. Birinci ağızdan duyuyorum bunlsrı görüyorum hep. Bu virüs ilk çıktığında wuhanda yerlerde kan kusarak ölen insanlar görüyorduk. O görüntüler yalan mıydı? Neden o görüntüleri başka ülkelerde görmedik mesela?o görüntüler göz korkutmak için yayınlanan uydurma görüntüler miydi? Çin de şu an da virüs vakasının olmaması kimsenin maske kullanmaması normal mi bütün dünya maske takarken. Ülkemizde yaşayan bir sürü suriyeli ve göçmen var bir tane bile virüsten ölen göçmen yok hepsi Türk çok tuhaf.
Bu kadarını bilemicem ama ortada bir virüsün olduğu belli sapasağlam insan 1 haftada ölüyor çevremde kaç tane duyduk Covid in yalan uydurma olduğuna inanmıyorum ben dünyada şuan milyonlar ölüyor bundan dolayı Türkiyede kullanılan ilaçlar iyi mi yapıyor yoksa daha mı kötü yapıyor bu sorgulanacak oldu artık ama ortada bir gerçek var tamam öksürük ishal grip belirtilerine pozitif çıkıyor olabilir testlerin yanılma payının yüksek olduğunu uzmanlar da söylüyor ya ciğerlere inen bir sürü insan var yaşım da 31 bu aradaYaşınız kaç bilmiyorum ama ben 31 yaşındayım. Biz küçükken grip olurduk hem de öyle bir gripti ki ateşlerimiz 38 39 a çıkardı ishal ve mide bulantısı, baş ağrısı eşliğinde günlerce yatakta yatar. Mahallede ki iğneci teyzelerden iğne yer dururduk. Sıtmalanırdık mesela. O zamanlar yaşadığımız belirtileri insanlar şimdi bir tekini bile kendilerinde görse panik olup covid şüphesine düşüyorlar.yani benim anlamadığım o zamanlar öksürmekten gözlerimiz dışarı çıkardı evde herkese bulaşırdıı bir kere. Ama atlatır iyileşirdik yılda 2 kez mutlaka yaşardık bunu. Geçenler de bir arkadaşımla konuştum annesi kalp krizinden ölmüş raporunda covid den öldüğü geçmiş mesela.ben doğrudur bu illa böyle demiyorum ancak çok enteresan şeyler duyuyoruz ve ister istemez artık inandırıcılığını yitirmeye başladı ben de bu olay. 2 gün önce alt komşum kocası hastahanede çalışıyor ve tesadüf eseri test yaptırıyor testi pozitif çıkıyor hiçbir belirti yok. Birinci ağızdan duyuyorum bunlsrı görüyorum hep. Bu virüs ilk çıktığında wuhanda yerlerde kan kusarak ölen insanlar görüyorduk. O görüntüler yalan mıydı? Neden o görüntüleri başka ülkelerde görmedik mesela?o görüntüler göz korkutmak için yayınlanan uydurma görüntüler miydi? Çin de şu an da virüs vakasının olmaması kimsenin maske kullanmaması normal mi bütün dünya maske takarken. Ülkemizde yaşayan bir sürü suriyeli ve göçmen var bir tane bile virüsten ölen göçmen yok hepsi Türk çok tuhaf.
Cok gecmis olsun. Bunyeye gore degisiyor sanirim.
Benim cevremde olanlardan gorduklerim burun tikanikligi olmadığı halde koku alamadilar. Hapsirik degil oksuruk vardi.
Siz agir mi gecirdiniz? Baska hangi belirtiler oldu?
Öksürüğe dikkat edin. Bütün belirtilerin geçmesi lazım. İlaç bitse de öksürük sevam ediyorsa dr a gitmesi gerekir bence.Çok teşekkür ederim. Bugün abimin izolasyonunun 9. günü. İlaçları bitti. Genel durumu iyi ancak iştahsız, halsiz ve konuşunca öksürük tutuyor. O kadar. Bundan sonra daha kötü olmaz değil mi?
Anlamamanız çok normal bilim insanları bile anlamazken. Yeni bir virüsten bahsediyoruz. Bunun yapısını, bulaşabilirliğini, her kişiyi nasıl farklı etkileyebildiğini anlayabilmek için ciddi zaman gerek. Zamanında porfiriya hastalığı yüzünden tanımadan tanımlama derdine düşen insanlar vampir efsanelerini ortaya çıkardığı gibi buda öyle olmasa bari. Biri çıkıp uzaylı indi dünya dışı bir virüs geldi derse kovid için hiç şaşırmicam.Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım bir daha yaşamazsınız aynı sıkıntıları. İnsanların da anlamadıkları bu işte. Aynı evin için de bulunan eşlerden birinin pozitif olupta diğerinin negatif çıkmasını hala kimse açıklayamıyor. Hadi ayrı ayrı yatıp uyudular diyelim ya da birbirleriyle küstüler hiç sarılmadılar, tokalaşmadılar, hadi aynı masada yemekte yemediler o kadar nefret ettiler birbirlerinden. E ama hani bu trumpında dediği gibi Chinese virus havada 8 saat asılı kalıp gözlerden burundan ağızdan içeri dalıyordu? Aynı evin içinde aynı havayı soluyan çiftler aynı lavoboyu aynı banyoyu paylaşan çiftlerde nasıl oluyorda böyle bişi oluyor gerçekten anlamıyorum. İyi ki eşiniz de çıkmamış şükür tabii ama ben genel olarak size benzer vakalarda, mesela annede yok kızında var soruyorum hiç mi sarılmadın diyorum sarıldım diyor e nasıl negatif çıkıyor annen? E onlar nereden bilsin testte negatif çıkıyor çünkü. Acaba bu testler grip virüsünü de mi pozitif vaka olarak gösteriyor mesela kafam da deli deli sorular işte böyle. Tekrar geçmiş olsun efendim. Sağlıklı günleriniz olsun
Negatif çıktı testim çok şükür burnum akmiyo hapşırık falanda yok ağrım falan olmamıştı zaten hafif boğazımda bi kuruluk var sadece insallah test doğrudur
Evet abla çok şükür bugün durumu daha iyiye dönmüş ama şekeri yükselmiş inşallah tehlikeli boyuta gelmez bugün biraz daha sevinçliyiz sağol ablacım düşündüğün için
Yanılabildiğini söylüyorlar.Bu belirtilerle doğrudur muhtemel ama:).Gözünüz aydın:)Negatif çıktı testim çok şükür burnum akmiyo hapşırık falanda yok ağrım falan olmamıştı zaten hafif boğazımda bi kuruluk var sadece insallah test doğrudur
Siz orada kaptınız virüsü babanız gelmedi ama babanıza da evde sizden mi bulaştı doğru mu anladım. Bu zamanda doğumgünü yapmak gerçekten şaşılacak şey teyzenizdeki de iyi cesaretAhh ahh koronavirus mahvetti bizi. Her gece ağlayıp dua ediyorum gitsin bu evden artık diye. Babamın atlatmasını bekliyorum korkuyla. Geçen hafta cumartesi günü teyzem çocuklarına doğum günü yaptı. Babam o gün eniştemle tartıştı hatta bu zamanda sirasi mi diye. Biz gelmiyoruz da demiş. Annemi ikna edemedik gitmiyoruz anne dedim küstü. Küserse kussun napim artık dedim bu sefer anneannem aramaya başladı devamlı yok gelin ayıp olur olmaz böyle gelin gelin gelin of gittik biz de. Sürekli ya olursak ya olursak korkusuylaydım tüm akşam. Babam işteydi o gelmedi. Böyle işte bizim hatamızla yakalansın virüse oradakilerin çoğu da hasta. Bir daha asla evden dışarı adımımı atmam ya ders oldu bana da babam da bir an önce atlatsın şu illeti tek dileğim. Her gece düşünüyorum ah keşke zamanı geri alabilsem
Korona belirtilerine benzemiyor gibi duruyor ama testte negatif çıkmışNegatif çıktı testim çok şükür burnum akmiyo hapşırık falanda yok ağrım falan olmamıştı zaten hafif boğazımda bi kuruluk var sadece insallah test doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?