Çok geçmiş olsun. Burun tıkanıklığına yattığı yada bulunduğu odaya kuru soğan dilimleyip koyarsanız iyi geliyor, burunu açıyor. Ayrıca hastalığa da iyi geliyor, virüsleri yok ettiği söyleniyor. Ben kendim etkisini gördüm. Bir de burun bantları da çok işe yarıyor. Muadili çok var ama reklamlarda olan en iyisi. Ben hamileliğim boyunca nefes almakta zorlandığım için kullandım, gerçekten rahatlatıyor.Arkadaşlar biliyorsunuz annem ağır grip atlattı, dışarı hiç çıkmadığı ve kimseyle görüşmediği için ve 2 gün yorucu temizlik yapıp üşüttüğü için koronadan şüphelenmedik, teste götürmedik. Baş ağrısı, tıkanma, burun akıntısı hepsini yaşadı. Şu an 10. gün. Şu an sadece burnu ve genzi tıkalı. Diğer şikayetlerinin hepsi geçti. 10. günde bu tıkanıklık normal midir? Kaloriferi de 10 gündür yakıyor gerçi, acaba ondan mıdır? Kötüye gitme durumu olur mı bundan sonra sizce, mantıklı düşünemiyorum çünkü çok yıprandım bu süreçte. Ama hastaneye götürmediğim İçin pişman olmak da istemiyorum. Bir de alt ve karşı komşusu da korona olmuş, balkondan mı bulaştı acaba diye düşünmüyor da değilim
Teşekkür ederim, soğanı deneyelim bu gece, inşallah faydası olurÇok geçmiş olsun. Burun tıkanıklığına yattığı yada bulunduğu odaya kuru soğan dilimleyip koyarsanız iyi geliyor, burunu açıyor. Ayrıca hastalığa da iyi geliyor, virüsleri yok ettiği söyleniyor. Ben kendim etkisini gördüm. Bir de burun bantları da çok işe yarıyor. Muadili çok var ama reklamlarda olan en iyisi. Ben hamileliğim boyunca nefes almakta zorlandığım için kullandım, gerçekten rahatlatıyor.
Sadece burunsa açılır. Evet bir tabağa bir kuru soğanı dilimleyip yatağın yakınına koyun, kapıyı da kapatın kokusu çıkmasın dışarı. Biraz kötü kokuyor ama işe yarıyor. Ben bunu uyguluyordum zaten, oğlumun doktoru da burun tıkanıklığı var deyince bunu önerdi. Ayrıca okyanus suyu da burnuna sıkıp temizleyebilir o da etkili. Ben hamilelikte bunları uyguluyordum. Yatmadan okyanus suyu ile temizleyip bant takıyordum. Hastaysam soğan koyuyordum odaya.Teşekkür ederim, soğanı deneyelim bu gece, inşallah faydası olurolmadı o bantlara bakayım yarın. Çok sağolun. Halen açılmadı burnu, buhar makinesi de aldım ama faydası olmadı. 2 hafta olmasına rağmen burnu açılmayınca korktum, nefes darlığı sayılır mı acaba diye bu arada soğanı doğrayıp yakınına koyacağım değil mi?
Bugün gitti. Tomografi çekildi. Tomografi de sorun çıkmış. Serum bağlamışlar. İlaçları yenilenmiş. eve gelmiş sonrasındaÖksürüğe dikkat edin. Bütün belirtilerin geçmesi lazım. İlaç bitse de öksürük sevam ediyorsa dr a gitmesi gerekir bence.
Çok teşekkür ederim gerçekten, soğanı arayıp söyledim, koydurdum. Olmazsa yarın eczaneden o bantlardan alacağım. Allah razı olsun, görüp yazdınızSadece burunsa açılır. Evet bir tabağa bir kuru soğanı dilimleyip yatağın yakınına koyun, kapıyı da kapatın kokusu çıkmasın dışarı. Biraz kötü kokuyor ama işe yarıyor. Ben bunu uyguluyordum zaten, oğlumun doktoru da burun tıkanıklığı var deyince bunu önerdi. Ayrıca okyanus suyu da burnuna sıkıp temizleyebilir o da etkili. Ben hamilelikte bunları uyguluyordum. Yatmadan okyanus suyu ile temizleyip bant takıyordum. Hastaysam soğan koyuyordum odaya.
Şu an mide bulantım ve baş ağrım var. Uyuyamadım ben de endişelendim. Baş ağrısı sabahtan veri var ama bulantım yeni başladı. Dilimin altına iğne batmasını ben yaşadım, hatta buraya da yazdım. Sonra baktım regl dönemi yaklaşırken yaşıyorum ben o dilimdeki sızıları, sanırım d vitaminim falan düşüyor. Ama şu an regl e uzağım ve baş, midem bu şekilde inşallah sabaha geçer diyorum.merhaba herkese
dun aksam mide bulantim ve bas agrim vardi migren benzeri gece uyurken nefes darligi yasadim,burnum tikandi astim hastasiyim fis fisi sıkınca rahatladim ama bugunde suren bir nefes acligim var
dilimin altinda igne batiriyorlarmis gibi ince bir sizi oluyor bazen
bogazimda bir kuruluk var
ateş yok hafif oksuruk var ama astim oldugum icin yaz kis olan oksurugumden pek farki yok
yinede covit ihtimali geliyor aklima boyle belirtiler yasayanlar oldumu acaba
Niloya çok geçmiş olsun yaşı geç inşallah atlatırBursada kalmamış teyzeme yoğun bakımda yer aradılar teyzem ilk gittiğinde acilde yattı kuzenim gitmiş görmüş koridorlara bile yatak koymuşlar
Kayınbiraderleriniz geleli 8 gün olmuş. Eşiniz o gün kaptıysa hastalığın sonlarını yaşıyor demektir. Korkmayın, şimdiye kadar kötü olurdu olsaydı. Bir de aynı evde bazen kimseye bulaşmıyor, bazen de bir kişiye bulaşıyor, belki kv ve kp nize bulaşmamıştır, onlar test oldu mu? Abiniz kayınbiraderiniz, eşiniz üst üste gelmiş, kaygınızı anlıyorum, bir anda etrafınız dolmuş, ama biraz olumsuz yönden değil de, 10 güne hepsi iyileşecek gibi bakmaya çalışın. Anladığım kadarıyla yaklaşık 10 gün olmuş, bu saatten sonra kötüleşeceklerini sanmıyorum. Siz de stresten ishal olmuş olabilirsiniz, benim de bağırsaklarıma vurur stres. Bir kaç gün daha sayın sabırla, günler geçtikçe aileniz de iyileşecek inşallahNereden başlasam. Bugün eşimin test sonucu pozitif geldi. Ben resmen şok geçirdim. Çünkü Mart'tan beri home ofis çalışıyor. Kanser tedavisi gören babası için kendini ve bizi tam anlamıyla bir sosyal izolasyona sokmuştu. Dün gece ben iyi değilim belim göğsüm ağrıyor dedi. Bende PC başında oturuyorsun ondan dedim. Bu arada kardeşi kovid'i ağır geçiriyor ve hastaneye yattı. Kardeşinin hastane işlerini ayarlarken, babasını Kovidden koruma derdindeyken strese girdiğini ve çok yorulduğunu düşünmüştüm. Birde babasının tedavisini de o takip ediyordu. Gittikleri hastanede de kapma durumunun olmadığını, gittiği bölümde kimsenin olmadığını, böyle olduğu halde çok dikkat ettiğini söylüyordu hep. Market olabilir veya bize sekiz gün önce kayinbiraderden geldiler. O gün kayinbirederin semptomlarının başladığı gün. Ama öyle olsa kp ve kv'nin hasta olmaları gerekmez mi. Kayınvalide bir ara hafif bir soğuk algınlığı yaşadı gibi ama o kadar. İkisi de iyi. Ama moraller sıfır. Şu saatte kayınpederin oflayip puflanma seslerini duyuyorum. Bende iki gündür başlayan rahatsız edici boyutta olmayan bir ishal durumu var. Beni de uyku tutmuyor. Kayınpederin durumu ne olacak, kaynaninda kronik rahatsızlıkları var. ya eşimde ağırlaşırsa, ben çocuklarıma bakamayacak hale gelirsem, kayınbirader iyileşecek mi. Abimde Kovid. Birden çok kronik hastalığı var. İzolasyonu bitti ama tam atlatamadı. Birde onu düşünüyorum. Yani kafada deli sorular. Bu saat oldu. Uyku girmiyor gözüme
Çok teşekkür ederimKayınbiraderleriniz geleli 8 gün olmuş. Eşiniz o gün kaptıysa hastalığın sonlarını yaşıyor demektir. Korkmayın, şimdiye kadar kötü olurdu olsaydı. Bir de aynı evde bazen kimseye bulaşmıyor, bazen de bir kişiye bulaşıyor, belki kv ve kp nize bulaşmamıştır, onlar test oldu mu? Abiniz kayınbiraderiniz, eşiniz üst üste gelmiş, kaygınızı anlıyorum, bir anda etrafınız dolmuş, ama biraz olumsuz yönden değil de, 10 güne hepsi iyileşecek gibi bakmaya çalışın. Anladığım kadarıyla yaklaşık 10 gün olmuş, bu saatten sonra kötüleşeceklerini sanmıyorum. Siz de stresten ishal olmuş olabilirsiniz, benim de bağırsaklarıma vurur stres. Bir kaç gün daha sayın sabırla, günler geçtikçe aileniz de iyileşecek inşallah
ben aksam bal zencefil limon yapip ictim duzeldi şikayetlerim soguk almışım sanirimŞu an mide bulantım ve baş ağrım var. Uyuyamadım ben de endişelendim. Baş ağrısı sabahtan veri var ama bulantım yeni başladı. Dilimin altına iğne batmasını ben yaşadım, hatta buraya da yazdım. Sonra baktım regl dönemi yaklaşırken yaşıyorum ben o dilimdeki sızıları, sanırım d vitaminim falan düşüyor. Ama şu an regl e uzağım ve baş, midem bu şekilde inşallah sabaha geçer diyorum.
Teşekkür ederim sağolasın şuan iyiye döndüğüne dair bilgi aldık çok şükür Allahım herkeslere şifa versinNiloya çok geçmiş olsun yaşı geç inşallah atlatır
Çok şükür evde geçirdim..Başağrısı,eklem ağrısı pldu ilk başta.. Daha sonrasında boğaz ağrısı, tat koku kaybı ve hapşırık burun tıkanıklığı ve ishal yaşadım.. Genel olarak gripmgibi oldum.. İatirahat ettim aürekli yattım.. Bitki çayları c vitamini desteği ile çok şüküf iyileştim.. Çabuk yorulma ve hafif gıcık tarzı bir öksürüğüm var.. Onun dışında iyiyim.. Birde bir ara çarpıntım oldu.. Ama şükür geçti.
Teşekkür ederim sağolasın şuan iyiye döndüğüne dair bilgi aldık çok şükür Allahım herkeslere şifa versin
İnşAllah canım inşallah Allahım herkese şifa versin o kapılardan hayırlı haberler aldırsın RabbimCok sevindim canim. Insallah en rahat sekilde atlatir gecer gider
Eşiniz şuan hafif atlatıyor sanırım korkmayın abiniz için de kronik hasta olanlar da atlatıyor ama biraz zor atlatıyorlar sizin de üst üste gelmiş Allahım şifa versin karamsar bakmayın hemen ishal için muz patates tüketin bol bol vitamin alın vücut direnci önemli şuan çok yaşayan var aynı durumları çevrem o kadar çok yakınım korona ki hangi birini sayayım atlatırsınız inşallah korkmayın kötü düşünmeyin hemenNereden başlasam. Bugün eşimin test sonucu pozitif geldi. Ben resmen şok geçirdim. Çünkü Mart'tan beri home ofis çalışıyor. Kanser tedavisi gören babası için kendini ve bizi tam anlamıyla bir sosyal izolasyona sokmuştu. Dün gece ben iyi değilim belim göğsüm ağrıyor dedi. Bende PC başında oturuyorsun ondan dedim. Bu arada kardeşi kovid'i ağır geçiriyor ve hastaneye yattı. Kardeşinin hastane işlerini ayarlarken, babasını Kovidden koruma derdindeyken strese girdiğini ve çok yorulduğunu düşünmüştüm. Birde babasının tedavisini de o takip ediyordu. Gittikleri hastanede de kapma durumunun olmadığını, gittiği bölümde kimsenin olmadığını, böyle olduğu halde çok dikkat ettiğini söylüyordu hep. Market olabilir veya bize sekiz gün önce kayinbiraderden geldiler. O gün kayinbirederin semptomlarının başladığı gün. Ama öyle olsa kp ve kv'nin hasta olmaları gerekmez mi. Kayınvalide bir ara hafif bir soğuk algınlığı yaşadı gibi ama o kadar. İkisi de iyi. Ama moraller sıfır. Şu saatte kayınpederin oflayip puflanma seslerini duyuyorum. Bende iki gündür başlayan rahatsız edici boyutta olmayan bir ishal durumu var. Beni de uyku tutmuyor. Kayınpederin durumu ne olacak, kaynaninda kronik rahatsızlıkları var. ya eşimde ağırlaşırsa, ben çocuklarıma bakamayacak hale gelirsem, kayınbirader iyileşecek mi. Abimde Kovid. Birden çok kronik hastalığı var. İzolasyonu bitti ama tam atlatamadı. Birde onu düşünüyorum. Yani kafada deli sorular. Bu saat oldu. Uyku girmiyor gözüme
Teşekkür ederim.. evet gerçekten artık çok sıkıcı bir hal aldı bu durumlar..Cok gecmis olsun canim. Ilac kullanmadin sanirim.
Insallah kimse yakalanmaz su illete ama yakalananlar da insallah hafif gecirsin
Oyle biktim ki artik su durumdan.
Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Bantlar marketlerde de satılıyor. İnşallah biran önce atlatırsınız.Çok teşekkür ederim gerçekten, soğanı arayıp söyledim, koydurdum. Olmazsa yarın eczaneden o bantlardan alacağım. Allah razı olsun, görüp yazdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?