bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çok geçmiş olsun. Burun tıkanıklığına yattığı yada bulunduğu odaya kuru soğan dilimleyip koyarsanız iyi geliyor, burunu açıyor. Ayrıca hastalığa da iyi geliyor, virüsleri yok ettiği söyleniyor. Ben kendim etkisini gördüm. Bir de burun bantları da çok işe yarıyor. Muadili çok var ama reklamlarda olan en iyisi. Ben hamileliğim boyunca nefes almakta zorlandığım için kullandım, gerçekten rahatlatıyor.

Teşekkür ederim, soğanı deneyelim bu gece, inşallah faydası olur olmadı o bantlara bakayım yarın. Çok sağolun. Halen açılmadı burnu, buhar makinesi de aldım ama faydası olmadı. 2 hafta olmasına rağmen burnu açılmayınca korktum, nefes darlığı sayılır mı acaba diye bu arada soğanı doğrayıp yakınına koyacağım değil mi?

Sadece burunsa açılır. Evet bir tabağa bir kuru soğanı dilimleyip yatağın yakınına koyun, kapıyı da kapatın kokusu çıkmasın dışarı. Biraz kötü kokuyor ama işe yarıyor. Ben bunu uyguluyordum zaten, oğlumun doktoru da burun tıkanıklığı var deyince bunu önerdi. Ayrıca okyanus suyu da burnuna sıkıp temizleyebilir o da etkili. Ben hamilelikte bunları uyguluyordum. Yatmadan okyanus suyu ile temizleyip bant takıyordum. Hastaysam soğan koyuyordum odaya.

Öksürüğe dikkat edin. Bütün belirtilerin geçmesi lazım. İlaç bitse de öksürük sevam ediyorsa dr a gitmesi gerekir bence.
Bugün gitti. Tomografi çekildi. Tomografi de sorun çıkmış. Serum bağlamışlar. İlaçları yenilenmiş. eve gelmiş sonrasında

Çok teşekkür ederim gerçekten, soğanı arayıp söyledim, koydurdum. Olmazsa yarın eczaneden o bantlardan alacağım. Allah razı olsun, görüp yazdınız

Şu an mide bulantım ve baş ağrım var. Uyuyamadım ben de endişelendim. Baş ağrısı sabahtan veri var ama bulantım yeni başladı. Dilimin altına iğne batmasını ben yaşadım, hatta buraya da yazdım. Sonra baktım regl dönemi yaklaşırken yaşıyorum ben o dilimdeki sızıları, sanırım d vitaminim falan düşüyor. Ama şu an regl e uzağım ve baş, midem bu şekilde inşallah sabaha geçer diyorum.

Nereden başlasam. Bugün eşimin test sonucu pozitif geldi. Ben resmen şok geçirdim. Çünkü Mart'tan beri home ofis çalışıyor. Kanser tedavisi gören babası için kendini ve bizi tam anlamıyla bir sosyal izolasyona sokmuştu. Dün gece ben iyi değilim belim göğsüm ağrıyor dedi. Bende PC başında oturuyorsun ondan dedim. Bu arada kardeşi kovid'i ağır geçiriyor ve hastaneye yattı. Kardeşinin hastane işlerini ayarlarken, babasını Kovidden koruma derdindeyken strese girdiğini ve çok yorulduğunu düşünmüştüm. Birde babasının tedavisini de o takip ediyordu. Gittikleri hastanede de kapma durumunun olmadığını, gittiği bölümde kimsenin olmadığını, böyle olduğu halde çok dikkat ettiğini söylüyordu hep. Market olabilir veya bize sekiz gün önce kayinbiraderden geldiler. O gün kayinbirederin semptomlarının başladığı gün. Ama öyle olsa kp ve kv'nin hasta olmaları gerekmez mi. Kayınvalide bir ara hafif bir soğuk algınlığı yaşadı gibi ama o kadar. İkisi de iyi. Ama moraller sıfır. Şu saatte kayınpederin oflayip puflanma seslerini duyuyorum. Bende iki gündür başlayan rahatsız edici boyutta olmayan bir ishal durumu var. Beni de uyku tutmuyor. Kayınpederin durumu ne olacak, kaynaninda kronik rahatsızlıkları var. ya eşimde ağırlaşırsa, ben çocuklarıma bakamayacak hale gelirsem, kayınbirader iyileşecek mi. Abimde Kovid. Birden çok kronik hastalığı var. İzolasyonu bitti ama tam atlatamadı. Birde onu düşünüyorum. Yani kafada deli sorular. Bu saat oldu. Uyku girmiyor gözüme

Kayınbiraderleriniz geleli 8 gün olmuş. Eşiniz o gün kaptıysa hastalığın sonlarını yaşıyor demektir. Korkmayın, şimdiye kadar kötü olurdu olsaydı. Bir de aynı evde bazen kimseye bulaşmıyor, bazen de bir kişiye bulaşıyor, belki kv ve kp nize bulaşmamıştır, onlar test oldu mu? Abiniz kayınbiraderiniz, eşiniz üst üste gelmiş, kaygınızı anlıyorum, bir anda etrafınız dolmuş, ama biraz olumsuz yönden değil de, 10 güne hepsi iyileşecek gibi bakmaya çalışın. Anladığım kadarıyla yaklaşık 10 gün olmuş, bu saatten sonra kötüleşeceklerini sanmıyorum. Siz de stresten ishal olmuş olabilirsiniz, benim de bağırsaklarıma vurur stres. Bir kaç gün daha sayın sabırla, günler geçtikçe aileniz de iyileşecek inşallah

Çok teşekkür ederim Sizede çok geçmiş olsun.
Eşim bir aydan fazla kardeşiyle görüşmedi. Kaynanamlar sekiz gün önce oradan geldi. Kayınvalidem mi getirdi diye şüpheleniyorum ama hafif bir günlük soğuk algınlığından başka bir durumu olmadı jayıbvalidenin. Ama artık bir önemi yok. Nasıl bulastiysa bulaştı. Olan oldu. Haklısınız bugünlerde çok gerildim. Çok fazla aksilik geldi üstüste. Sabah bize de test yapılacak. Hayırlara çıkalım inşallah

ben aksam bal zencefil limon yapip ictim duzeldi şikayetlerim soguk almışım sanirim

Cok gecmis olsun canim. Ilac kullanmadin sanirim.
Insallah kimse yakalanmaz su illete ama yakalananlar da insallah hafif gecirsin
Oyle biktim ki artik su durumdan.

Eşiniz şuan hafif atlatıyor sanırım korkmayın abiniz için de kronik hasta olanlar da atlatıyor ama biraz zor atlatıyorlar sizin de üst üste gelmiş Allahım şifa versin karamsar bakmayın hemen ishal için muz patates tüketin bol bol vitamin alın vücut direnci önemli şuan çok yaşayan var aynı durumları çevrem o kadar çok yakınım korona ki hangi birini sayayım atlatırsınız inşallah korkmayın kötü düşünmeyin hemen

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek,sağlıklı kalabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, minicik, leblebi büyüklüğünde, kırmızı bir minyatür gül goncası, limon yasemini çiçekleri ile birer pembe ve fuşya renklerinde sardunya çiçekleri gönderiyorum. Havalar güzelken para çiçeğinin yanına yatarak poz veren kedim Gözde de sizlere şans ve bereket diliyor, sevgilerimle

Cok gecmis olsun canim. Ilac kullanmadin sanirim.
Insallah kimse yakalanmaz su illete ama yakalananlar da insallah hafif gecirsin
Oyle biktim ki artik su durumdan.
Teşekkür ederim.. evet gerçekten artık çok sıkıcı bir hal aldı bu durumlar..
evet ben ilaç kullanmadım.. inşallah bir an önce biter gider artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…