bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bursa'da benim çevremde de çok vaka var dışarı çıkmaya korkuyoruz nolacak böyle

Eklentiler

• Screenshot_20201125_203306_com.instagram.android.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 84
Annenize çok geçmiş olsun, annenizle aynı belirtileri gösterdiğim için test yaptırdım ben negatif çıktı, umarım onun da öyledir, ama benim de anneniz gibi bir haftadır burun tıkanıklığım geçmedi.İlk defa bir griptw böyle oldum. Arkadaşın söylediğini ben de deneyeyim en iyisi.

İnşallah doğrudur testiniz siz de deneyin inşallah faydası olur. Evden çıkmadığı için test yaptırmadık ama çöpü koyarken vs görevliyle mi konuştular diye aklıma geliyor sürekli. Her şeyden korkar olduk. Çok sevindim testinize

Ben de ekim ayında Covid pozitiftim. Müthiş bir sırt ve eklem ağrısıyla kendini gösterdi. O kadar halsizdim ki, sürünerek yataktan çıkıyordum; bende genel belirtiler arasında yaygın olanlardan ateş, öksürük olmadı. Sonra tat ve koku tamamen gitti, test yaptırınca pozitif olduğumu öğrendim. Koku hiç yoktu garip, çamaşır sererken yumuşatıcı kokusunu algılayamıyorum kokmuyordu sanki, yemek yerdim ama tadı yoktu. İştah da gitti. Grip gibi değildi açıkcası.

Akrabalarımdan çok ağır geçirenler, hatta vefat haberleri aldık. Biz bir şekilde atlatanlardan olduk ama süreç uzun sürdü. Herkese geçmiş olsun, kayıpları olanların başı sağ olsun; dikkat edin.

Merhabalar,
Salgının başından beri maksimum dikkat eden biri olarak geçen ay burada şikayetlerimi yazmış ve geçiriyor olduğuma emin olduğumu söylemiştim. Test yaptırmamıştım ama 23 gün de evden dışarı adımımı atmadım, izole oldum kendimi sıkı bir bakıma soktum.
Bu hafta antikor testi yaptırdım bir özel hastanede ve sonuç beklediğim gibi pozitif çıktı. Ankette yerimi almış oldum.
Allah tüm hastalara şifa versin. Başta soğukalgınlığı gibi dursa da bir yerden sonra kendinizde bir terslik olduğunu hissediyorsunuz. Hafif, sadece vitamin desteğiyle geçiren ve günlerce üşüttük herhalde diyen biri olarak diyorum bunu. Inşallah olan herkes benim kadar hafif geçirir.

antikor testini nerede yaptırdınız acaba?

Pozitif olan arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var süreçte ağrı veya şikayetleriniz giderek artan şekildemiydi yoksa an an şiddetli sonra iyi sonra tekrar şiddetli mi ? Ben alerjik hastayım sabah kaltığımda şikayetlerim çok fazla oldupundan eyvahh covid oldum diyorum gün içinde süperim çok enerjik akşam yine fenalaşıyorum ama bi süredir böyleyim ve şikayetimin arttığı saatlerde gün gün belirtiler artıyo bugün göğüs ağrısı eklendi mesela evdende çıkmıyorum ama ben kızım işe gidiyo o çok iyi şükürler olsun nedersiniz benim durumuma şimdiden teşekkür ederim şifa dilerim herkese

her sabah nezle ile uyaniyorum bende, oglene kadar filan sueuyor sonra geciyor. kovit oldugumu dusunmeyi biraktim cunku aylardir boyleyim. hic test yaptirmadim ama esim isyerinde antikor testi yaptiriyor hep negatif cikti. anne babamla gorusuyorum onlarda da bir sorun yok. alerjik olduguna inandim yani iyice.

Bendede öyle ama şiddetlenince insan bi tereddüte giriyo ooff çok zor valla bian önce bitse gitse artık şu virüs lanet

Dayimin eşi oldu, astim hastasi evde ataltti ama çok ağır geçti 10 güne yakin atesi vardi 40.5, kendini iyi hissetse hemen birdrn kötülesti, nefesinde daralma vardi ama Oksijen sevyesi 96 civarıydı. Şuanda ateşte bitti nerdeyse 3 hafta oldu ateş-i 4 gündür yok 3 gündür kendini daha iyi hissediyor, kirginliklari var.
Inşallah olmadan geçiririz bu süreci aşıyla kontrol altina alinir.

Bendede öyle ama şiddetlenince insan bi tereddüte giriyo ooff çok zor valla bian önce bitse gitse artık şu virüs lanet

Paranoyak olduk iyice. Ben mesela 1.5 2 aydir öksürüyorum. Her ilkbahar ve sonbaharda olan bir durum bu bende. Mart ayında korona ilk ciktiginda da boyleydim.
Fakat 2 gundur korona miyim diye kendimi yedim.

Paranoyak olduk iyice. Ben mesela 1.5 2 aydir öksürüyorum. Her ilkbahar ve sonbaharda olan bir durum bu bende. Mart ayında korona ilk ciktiginda da boyleydim.
Fakat 2 gundur korona miyim diye kendimi yedim.
Bendede nefes darlığı ağız burun kupkuru kemik ağrıları bende bugün çok endişe ediyorum koronamıyım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…