- 23 Ocak 2016
- 35.412
- 51.252
- 598
Sonunda gerçek rakamları açıklamaya başladılarSoktayim.
Ben bu rakamlarinda doğru olduğuna inanmıyorumSonunda gerçek rakamları açıklamaya başladılar
Şok olacak bişey yokki.Verilen rakamlara zaten kimse inanmıyordu kiSoktayim.
İnanmiyordum bende.Şok olacak bişey yokki.Verilen rakamlara zaten kimse inanmıyordu ki
Annenize çok geçmiş olsun, annenizle aynı belirtileri gösterdiğim için test yaptırdım ben negatif çıktı, umarım onun da öyledir, ama benim de anneniz gibi bir haftadır burun tıkanıklığım geçmedi.İlk defa bir griptw böyle oldum. Arkadaşın söylediğini ben de deneyeyim en iyisi.Teşekkür ederim, soğanı deneyelim bu gece, inşallah faydası olurolmadı o bantlara bakayım yarın. Çok sağolun. Halen açılmadı burnu, buhar makinesi de aldım ama faydası olmadı. 2 hafta olmasına rağmen burnu açılmayınca korktum, nefes darlığı sayılır mı acaba diye bu arada soğanı doğrayıp yakınına koyacağım değil mi?
İnşallah doğrudur testinizAnnenize çok geçmiş olsun, annenizle aynı belirtileri gösterdiğim için test yaptırdım ben negatif çıktı, umarım onun da öyledir, ama benim de anneniz gibi bir haftadır burun tıkanıklığım geçmedi.İlk defa bir griptw böyle oldum. Arkadaşın söylediğini ben de deneyeyim en iyisi.
antikor testini nerede yaptırdınız acaba?Merhabalar,
Salgının başından beri maksimum dikkat eden biri olarak geçen ay burada şikayetlerimi yazmış ve geçiriyor olduğuma emin olduğumu söylemiştim. Test yaptırmamıştım ama 23 gün de evden dışarı adımımı atmadım, izole oldum kendimi sıkı bir bakıma soktum.
Bu hafta antikor testi yaptırdım bir özel hastanede ve sonuç beklediğim gibi pozitif çıktı. Ankette yerimi almış oldum.
Allah tüm hastalara şifa versin. Başta soğukalgınlığı gibi dursa da bir yerden sonra kendinizde bir terslik olduğunu hissediyorsunuz. Hafif, sadece vitamin desteğiyle geçiren ve günlerce üşüttük herhalde diyen biri olarak diyorum bunu. Inşallah olan herkes benim kadar hafif geçirir.
Zaten inanılmıyorduki verilen rakamlara..Soktayim.
Ben bu rakamlarinda doğru olduğuna inanmıyorum
her sabah nezle ile uyaniyorum bende, oglene kadar filan sueuyor sonra geciyor. kovit oldugumu dusunmeyi biraktim cunku aylardir boyleyim. hic test yaptirmadim ama esim isyerinde antikor testi yaptiriyor hep negatif cikti. anne babamla gorusuyorum onlarda da bir sorun yok. alerjik olduguna inandim yani iyice.Pozitif olan arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var süreçte ağrı veya şikayetleriniz giderek artan şekildemiydi yoksa an an şiddetli sonra iyi sonra tekrar şiddetli mi ? Ben alerjik hastayım sabah kaltığımda şikayetlerim çok fazla oldupundan eyvahh covid oldum diyorum gün içinde süperim çok enerjik akşam yine fenalaşıyorum ama bi süredir böyleyim ve şikayetimin arttığı saatlerde gün gün belirtiler artıyo bugün göğüs ağrısı eklendi meselaevdende çıkmıyorum ama ben kızım işe gidiyo o çok iyi şükürler olsun nedersiniz benim durumuma şimdiden teşekkür ederim şifa dilerim herkese
Bendede öyle ama şiddetlenince insan bi tereddüte giriyo ooff çok zor valla bian önce bitse gitse artık şu virüs lanether sabah nezle ile uyaniyorum bende, oglene kadar filan sueuyor sonra geciyor. kovit oldugumu dusunmeyi biraktim cunku aylardir boyleyim. hic test yaptirmadim ama esim isyerinde antikor testi yaptiriyor hep negatif cikti. anne babamla gorusuyorum onlarda da bir sorun yok. alerjik olduguna inandim yani iyice.
Özel bir hastanede.antikor testini nerede yaptırdınız acaba?
Bendede öyle ama şiddetlenince insan bi tereddüte giriyo ooff çok zor valla bian önce bitse gitse artık şu virüs lanet
Bendede nefes darlığı ağız burun kupkuru kemik ağrıları bende bugün çok endişe ediyorum koronamıyım diyeParanoyak olduk iyice. Ben mesela 1.5 2 aydir öksürüyorum. Her ilkbahar ve sonbaharda olan bir durum bu bende. Mart ayında korona ilk ciktiginda da boyleydim.
Fakat 2 gundur korona miyim diye kendimi yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?