Allah şifa versin bende bundan korkuyorum alerjim astıma çevirmiş normalde bile ara ara nefes darlığı çekiyorum bide covid gelirse yandım Allah korusun ben çıkmıyorum evden ama çalışan var mecbur ,inşAllah kurtuluruz bu illetdenDayimin eşi oldu, astim hastasi evde ataltti ama çok ağır geçti 10 güne yakin atesi vardi 40.5, kendini iyi hissetse hemen birdrn kötülesti, nefesinde daralma vardi ama Oksijen sevyesi 96 civarıydı. Şuanda ateşte bitti nerdeyse 3 hafta oldu ateş-i 4 gündür yok 3 gündür kendini daha iyi hissediyor, kirginliklari var.
Inşallah olmadan geçiririz bu süreci aşıyla kontrol altina alinir.
Geçmiş olsun yengenizeDayimin eşi oldu, astim hastasi evde ataltti ama çok ağır geçti 10 güne yakin atesi vardi 40.5, kendini iyi hissetse hemen birdrn kötülesti, nefesinde daralma vardi ama Oksijen sevyesi 96 civarıydı. Şuanda ateşte bitti nerdeyse 3 hafta oldu ateş-i 4 gündür yok 3 gündür kendini daha iyi hissediyor, kirginliklari var.
Inşallah olmadan geçiririz bu süreci aşıyla kontrol altina alinir.
bu ara allerji mevsimi. bende de allerjik astım var bu ara hep öksürüyorum. ilaçlarımı alcam bugünden itibaren. sizin de varsa aksatmayın. arkadaşım kardeşi doktor allerji ilaçlarınızı içinki ciğerleriniz sağlam olsun demiş. tabi varsa. ben hem ilkbahar hem sonbaharda kullanıyordum. bu yıl ilk defa iyi hissettiğimden almadım ama geri başlayacağım. her gün korkuyorum öksürünce. bir yere çıkmadığımdan allerjidir diyorum. bana doktorum her gün 1 su bardağına içme suyunu kaynattıktan sonra 1 çay kaşığı tepeleme değil ama tuz yarım çay kaşığı karbonat atıp gargara ve burnumu yıkamamı söyler. siz de deneyebilirsiniz bir yan etkisi de yok. çok iyi geliyor bana.Allah şifa versin bende bundan korkuyorum alerjim astıma çevirmiş normalde bile ara ara nefes darlığı çekiyorum bide covid gelirse yandım Allah korusun ben çıkmıyorum evden ama çalışan var mecbur ,inşAllah kurtuluruz bu illetden
Teşekkür ederim çok ilaçlarım var hap ve fıs fıs almak istemedim ama şart olucak belli sizede Allah şifa versin bende düzenli olarak karbonat ,tuz ve sirkeyle yapıyorum benim doktorum söylemişti çok iyi geliyo ama nefes darlığı var ara ara beni en çok rahatsız eden onada fıs fıs şartbu ara allerji mevsimi. bende de allerjik astım var bu ara hep öksürüyorum. ilaçlarımı alcam bugünden itibaren. sizin de varsa aksatmayın. arkadaşım kardeşi doktor allerji ilaçlarınızı içinki ciğerleriniz sağlam olsun demiş. tabi varsa. ben hem ilkbahar hem sonbaharda kullanıyordum. bu yıl ilk defa iyi hissettiğimden almadım ama geri başlayacağım. her gün korkuyorum öksürünce. bir yere çıkmadığımdan allerjidir diyorum. bana doktorum her gün 1 su bardağına içme suyunu kaynattıktan sonra 1 çay kaşığı tepeleme değil ama tuz yarım çay kaşığı karbonat atıp gargara ve burnumu yıkamamı söyler. siz de deneyebilirsiniz bir yan etkisi de yok. çok iyi geliyor bana.
nefes darlığınız varsa ihmal etmeeyin ilaçlarınızı. ilerlemesin. Rabbim şifa versin.Teşekkür ederim çok ilaçlarım var hap ve fıs fıs almak istemedim ama şart olucak belli sizede Allah şifa versin bende düzenli olarak karbonat ,tuz ve sirkeyle yapıyorum benim doktorum söylemişti çok iyi geliyo ama nefes darlığı var ara ara beni en çok rahatsız eden onada fıs fıs şart
Aminnn cümlemizenefes darlığınız varsa ihmal etmeeyin ilaçlarınızı. ilerlemesin. Rabbim şifa versin.
Aslında sağlık çalışanlarına sık test yapılıyor diye duymuştum ben yapılmıyormuş demek ki özel mi devlet mi gittiğiniz yerSlm kızlar dün hastaneye gittim. Kadin dogum bölümüne.yan odadaki doktor kovit olmuş 14 gün evde kalip işbaşı yapmis. Diger doktorlara anlatiyordu;simdiye kadar yasadiginiz grip sogukalginligi vs hepsini unutun bu baska birsey diye. Alt kata indim kan alan kız bende kovittim bugün işbaşı yaptim dedi. Eeee negatifmisin dedim sonrasinda test yapilmadi dedi halada öksürüyordu. Insallah banada bulasmamistir
Ya en azindan saglik personeline bari karantina sonrasi test yapilmasi lazim degilmi ? . Aksama kadar bir sürü hamile ,yaşlı ,çocuktan kan aliyorlar. yani hastane sonucta zaten hastalar gitmiyormu ?. Artik anladimki yasak falan gelmeyecek saldılar iyice kalan sağlar bizimdir misali.
Aslında sağlık çalışanlarına sık test yapılıyor diye duymuştum ben yapılmıyormuş demek ki özel mi devlet mi gittiğiniz yer
Slm kızlar dün hastaneye gittim. Kadin dogum bölümüne.yan odadaki doktor kovit olmuş 14 gün evde kalip işbaşı yapmis. Diger doktorlara anlatiyordu;simdiye kadar yasadiginiz grip sogukalginligi vs hepsini unutun bu baska birsey diye. Alt kata indim kan alan kız bende kovittim bugün işbaşı yaptim dedi. Eeee negatifmisin dedim sonrasinda test yapilmadi dedi halada öksürüyordu. Insallah banada bulasmamistir
Ya en azindan saglik personeline bari karantina sonrasi test yapilmasi lazim degilmi ? . Aksama kadar bir sürü hamile ,yaşlı ,çocuktan kan aliyorlar. yani hastane sonucta zaten hastalar gitmiyormu ?. Artik anladimki yasak falan gelmeyecek saldılar iyice kalan sağlar bizimdir misali.
Teyzen nasıl oldu canım daha iyidir inşallah.Aslında sağlık çalışanlarına sık test yapılıyor diye duymuştum ben yapılmıyormuş demek ki özel mi devlet mi gittiğiniz yer
Hastaligi aldiktan 1 hafta sonra vucut antikor uretiyormus ve bulastiricilik bitiyormus bize aile hekimimiz soyledi karantinadan sonra test yapmamiz lazim mi diye sormustuk o da gerek yok dedi. Yani semptomlar devam etse de belli bi zaman sonra vurus bulasmiyor belki sistem buna goredir.
Teyzem bugün entübe edildiTeyzen nasıl oldu canım daha iyidir inşallah.
Sağlık çalışanlarına karantina 7 gün 14 gün bile vermiyorlar Allah hepsine kolaylık versin. Burda pek yoktu şimdi hasta ölüm haberlerini çok duyuyoruz birden coştu.
Tez zamanda Allah şifasını versin inş:)Teyzem bugün entübe edildidualarınızı bekleriz duadan başka elimizden birşey gelmiyor doktor herşeye hazırlıklı olun demiş
Geçen iyi demiştin yine iyi olacak inşallah Allah yardımcısı olsun şifa versin inşallah bütün hastalarımızaTeyzem bugün entübe edildidualarınızı bekleriz duadan başka elimizden birşey gelmiyor doktor herşeye hazırlıklı olun demiş
İyiye döndü dediler şekeri yükselmiş bi ara bilmiyoruz ki bugün kuzenimi aramış doktor herşeye hazırlıklı olun entübe edildi demiş duadan başka bişey gelmiyor elimizdenGeçen iyi demiştin yine iyi olacak inşallah Allah yardımcısı olsun şifa versin inşallah bütün hastalarımıza
Naptın @Icagla yaptınmı düğünü23 yaşında kuzenim pozitif. Eklem ağrısından nefes alamıyor, sürekli ağlamaklı felaket bi halde
85-86 yaşlarında arkadaşımın dedesi evde grip gibi geçiyormuş hastalığı. Hastanede yatırmamışlar bile
bu aya kadar yakın çevremde kimseye bulaşmamıştı, ama artık olmayan kalmadı nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?