bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Allah şifa versin bende bundan korkuyorum alerjim astıma çevirmiş normalde bile ara ara nefes darlığı çekiyorum bide covid gelirse yandım Allah korusun ben çıkmıyorum evden ama çalışan var mecbur ,inşAllah kurtuluruz bu illetden

Geçmiş olsun yengenize

bu ara allerji mevsimi. bende de allerjik astım var bu ara hep öksürüyorum. ilaçlarımı alcam bugünden itibaren. sizin de varsa aksatmayın. arkadaşım kardeşi doktor allerji ilaçlarınızı içinki ciğerleriniz sağlam olsun demiş. tabi varsa. ben hem ilkbahar hem sonbaharda kullanıyordum. bu yıl ilk defa iyi hissettiğimden almadım ama geri başlayacağım. her gün korkuyorum öksürünce. bir yere çıkmadığımdan allerjidir diyorum. bana doktorum her gün 1 su bardağına içme suyunu kaynattıktan sonra 1 çay kaşığı tepeleme değil ama tuz yarım çay kaşığı karbonat atıp gargara ve burnumu yıkamamı söyler. siz de deneyebilirsiniz bir yan etkisi de yok. çok iyi geliyor bana.

Tünaydın sevgili dostlarım, tün hastalarımıza acil şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek sağlıklı kalabilmek ve iyi bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, mor alacalı bir yer minesi, bir Japon gülü, kırmızı bir sardunya çiçeği ve pembe bir gül ile kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Teşekkür ederim çok ilaçlarım var hap ve fıs fıs almak istemedim ama şart olucak belli sizede Allah şifa versin bende düzenli olarak karbonat ,tuz ve sirkeyle yapıyorum benim doktorum söylemişti çok iyi geliyo ama nefes darlığı var ara ara beni en çok rahatsız eden onada fıs fıs şart

nefes darlığınız varsa ihmal etmeeyin ilaçlarınızı. ilerlemesin. Rabbim şifa versin.

Slm kızlar dün hastaneye gittim. Kadin dogum bölümüne.yan odadaki doktor kovit olmuş 14 gün evde kalip işbaşı yapmis. Diger doktorlara anlatiyordu;simdiye kadar yasadiginiz grip sogukalginligi vs hepsini unutun bu baska birsey diye. Alt kata indim kan alan kız bende kovittim bugün işbaşı yaptim dedi. Eeee negatifmisin dedim sonrasinda test yapilmadi dedi halada öksürüyordu. Insallah banada bulasmamistir
Ya en azindan saglik personeline bari karantina sonrasi test yapilmasi lazim degilmi ? . Aksama kadar bir sürü hamile ,yaşlı ,çocuktan kan aliyorlar. yani hastane sonucta zaten hastalar gitmiyormu ?. Artik anladimki yasak falan gelmeyecek saldılar iyice kalan sağlar bizimdir misali.

Aslında sağlık çalışanlarına sık test yapılıyor diye duymuştum ben yapılmıyormuş demek ki özel mi devlet mi gittiğiniz yer

Ben geçirdim eşim de astım hastası o da geçirdi 2 gun once bitti karantinamiz bizde tad ve koku kaybi disinda bi belirti gorulmedi cok sukur bir de ilk gunler bel agrisi oldu bende ama hic hasta gibi olmadim. Gecirenler de boyle hafif gecirir insallah. Ustelik 2 yasinda oglum var onda hic bir belirti olmadi cok korktum ona bir sey olacak diye Allaha sukur atlattik. Temas kurdugumuz insan pozitif cikmasa biz de test olmayip bu sekilde devam ederdik rutine. Hasta olanlarin bilincli olmasi lazim bize bulastiran kisi yanimiza geldiginde oksuruk hapsirik almis basini gitmis hasta misin diye sordugumda soguk aldim nezle oldum diyip gecistirdi durumu agirlasip test yaptirinca pozitif cikti. Ben bu surecte 1 senedir ufacik bir hapsirik soguk alginliginda ne olur ne olmaz diye kimseyle bir araya gelmedim. Bir sey olur hastalik bulastiririm diye risk almadim. Normalde alerjik bir bunyem var bir de. Ama insanlar bencil kendileri haric karsilarindaki insani dusunmuyorlar. Agir da gecirebilirdik cocuguma gecip agir seyredebilirdi. Hic sikinti yasamamama ragmen yine de sinir oldum dusuncesizligine. Dikkatli olun.

Aslında sağlık çalışanlarına sık test yapılıyor diye duymuştum ben yapılmıyormuş demek ki özel mi devlet mi gittiğiniz yer

Özel hastane canım. Test falan yok salmıslar tamamen. Pazartesi gittigimde 1 doktor karantinadan gelmisti carsamba günü gittigimde diger doktor ve benim doktorun asistani hasta dendi. Benim doktorumda cift maskeliydi yüzü kaşık kadar kalmış sapsariydi . Kan alan kızda tonton öksürüyordu. Gecen marttan beri sadece hastane ve markete gittim. Marketede ayda bir gidiyorum ama hastane işi çok kötü oldu.

Hastaligi aldiktan 1 hafta sonra vucut antikor uretiyormus ve bulastiricilik bitiyormus bize aile hekimimiz soyledi karantinadan sonra test yapmamiz lazim mi diye sormustuk o da gerek yok dedi. Yani semptomlar devam etse de belli bi zaman sonra vurus bulasmiyor belki sistem buna goredir.

Teyzen nasıl oldu canım daha iyidir inşallah.
Sağlık çalışanlarına karantina 7 gün 14 gün bile vermiyorlar Allah hepsine kolaylık versin. Burda pek yoktu şimdi hasta ölüm haberlerini çok duyuyoruz birden coştu.

Dogru olabilir ama yinede saglik personeline tekrar test yapilmali bence. hem onlarin icide rahat eder. Ufacicik bir test sonucta.

Teyzem bugün entübe edildi dualarınızı bekleriz duadan başka elimizden birşey gelmiyor doktor herşeye hazırlıklı olun demiş

23 yaşında kuzenim pozitif. Eklem ağrısından nefes alamıyor, sürekli ağlamaklı felaket bi halde
85-86 yaşlarında arkadaşımın dedesi evde grip gibi geçiyormuş hastalığı. Hastanede yatırmamışlar bile

bu aya kadar yakın çevremde kimseye bulaşmamıştı, ama artık olmayan kalmadı nerdeyse

Geçen iyi demiştin yine iyi olacak inşallah Allah yardımcısı olsun şifa versin inşallah bütün hastalarımıza
İyiye döndü dediler şekeri yükselmiş bi ara bilmiyoruz ki bugün kuzenimi aramış doktor herşeye hazırlıklı olun entübe edildi demiş duadan başka bişey gelmiyor elimizden entübeden çıkanlar var bir umut içimizde inşallah çıkar

Naptın @Icagla yaptınmı düğünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…