Allah şifa versinTeyzem bugün entübe edildidualarınızı bekleriz duadan başka elimizden birşey gelmiyor doktor herşeye hazırlıklı olun demiş
Yok ağustosta nişan yaptık öyle kaldı.. onu da iyi ki yapmışız şimdiye kalsa o da olmazdıNaptın @Icagla yaptınmı düğünü
Çünkü ilaçlar kalp krizini tetikliyor deniliyor. Durumun iyiyse ilaç kullanma diyorlar. İnsanlar neye inanacağını şaşırdıSanki çok büyük bir kaosa gidiyoruz. Bir gurup covid pozitif insan ilaç almayı red ediyor.
Allahım yardımcımız olsun aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyıkÇünkü ilaçlar kalp krizini tetikliyor deniliyor. Durumun iyiyse ilaç kullanma diyorlar. İnsanlar neye inanacağını şaşırdı
Bunun birde aşı olmayı reddenleri çıkacak.Ha Ben olmak istiyormuyum o da meçhulSanki çok büyük bir kaosa gidiyoruz. Bir gurup covid pozitif insan ilaç almayı red ediyor.
Aşı Çinden ise şayet ben de bi düşünürüm Çinden alınan ilaçların yan etkilerini duyuyoruzBunun birde aşı olmayı reddenleri çıkacak.Ha Ben olmak istiyormuyum o da meçhul
Coronaya da hakim olmuş demekBi arkadaşımın bugün boşanma davası vardı sonuçlanacaktı temyiz kararı geldi diye seviniyordu hakim karantinadaymış mahkeme ertelenmiş
Evet arkadaşım o heriften kurtulacak diye seviniyordu bu ay soyadıma kavuşacağım diyordu bugün bana msj attı hakim karantinada ertelendi mahkeme diye 2 senedir temyiz sonucu bekliyorduCoronaya da hakim olmuş demek. Ay azıcık gülelim ağlanacak halimize kafayı yicez yoksa.
Çin aşısına gönüllülerden aşırı talep varmış, hala güveniyolar insanlarAşı Çinden ise şayet ben de bi düşünürüm Çinden alınan ilaçların yan etkilerini duyuyoruz
Çin malı aşı olumlu etki ederse neden vurunmayalım şuan Türkiyede denenen Çinin aşıları mı acabaÇin aşısına gönüllülerden aşırı talep varmış, hala güveniyolar insanlar
Evet Almanya nın aşısı gelmemiş daha.Çin malı aşı olumlu etki ederse neden vurunmayalım şuan Türkiyede denenen Çinin aşıları mı acaba
Bakan 50 milyon aşı yolda dedi sözleşme mi ne imzalanmışEvet Almanya nın aşısı gelmemiş daha.
Hepsi Çin aşısımı acaba. Antikoru olanlara vurulmuyor ülkenin 50 milyonu geçirdi demekki kalan 50 m getiriyorlar.Bakan 50 milyon aşı yolda dedi sözleşme mi ne imzalanmış
Bilmem ki bakan 50 milyon aşı yolda dedi ama Çin midir neresidir bilmiyorum sanki Çin duydum gibi geldi yanlışım varsa düzeltsinlerHepsi Çin aşısımı acaba. Antikoru olanlara vurulmuyor ülkenin 50 milyonu geçirdi demekki kalan 50 m getiriyorlar.
canım çok da genç teyzeniz, Allah güç kuvvet versin, umarım sağlığına kavuşur, duacıyız.İyiye döndü dediler şekeri yükselmiş bi ara bilmiyoruz ki bugün kuzenimi aramış doktor herşeye hazırlıklı olun entübe edildi demiş duadan başka bişey gelmiyor elimizdenentübeden çıkanlar var bir umut içimizde inşallah çıkar
Bizim ilçede adliyeyi kapattılar, adliyede herkes korona olmuşBi arkadaşımın bugün boşanma davası vardı sonuçlanacaktı temyiz kararı geldi diye seviniyordu hakim karantinadaymış mahkeme ertelenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?