- 23 Ocak 2016
- 35.411
- 51.252
- 598
Amin sağol Gülcümcanım çok da genç teyzeniz, Allah güç kuvvet versin, umarım sağlığına kavuşur, duacıyız.
Sağolasın canımgeçmiş olsun niloya
Allah şifalar versinTeyzem bugün entübe edildidualarınızı bekleriz duadan başka elimizden birşey gelmiyor doktor herşeye hazırlıklı olun demiş
Bu kesim cocuk asilarina karsi olan ile ayni kesimdir..Sanki çok büyük bir kaosa gidiyoruz. Bir gurup covid pozitif insan ilaç almayı red ediyor.
Karşı komsum 67 yasında, kızı hergün kapıda yalvarıyor baba lütfen iç, içeri gircem bak zorla ıcırıcem diye aglıyorSanki çok büyük bir kaosa gidiyoruz. Bir gurup covid pozitif insan ilaç almayı red ediyor.
Walla ben de doktoruma bişey olcak diye korkuyorum, ya da şimdi olsun hemen atlatsın 1 bucuk aya kadarCoronaya da hakim olmuş demek. Ay azıcık gülelim ağlanacak halimize kafayı yicez yoksa.
O korkuyu anlıyorum.Çünkü ilaç yan etkilerinden bende korkarım.Aşağı tükür sakal,yukarı tükür bıyıkKarşı komsum 67 yasında, kızı hergün kapıda yalvarıyor baba lütfen iç, içeri gircem bak zorla ıcırıcem diye aglıyorilacın yan etkilerinden korkuyormuş, o korku daha ağır basıyor.
Çok ağır atlatıyor maalesef, daha mı iyi yapıyor bılmıyorum ama, cok üzüldüm kızına, hergun kapıda aglıyorO korkuyu anlıyorum.Çünkü ilaç yan etkilerinden bende korkarım.Aşağı tükür sakal,yukarı tükür bıyık
Bizim bi tanıdığımız Amerikada okuyor pozitif ama ilaç vermemişler hangisi iyi anlayamadım İlkbal Gürpınar yoğun bakımdan çıktı eve gelen ekibe ilaç kullanmayacağını söylemiş evde propolis tarzı vitaminler almış ama kısa sürede fenalaşmış benim teyzem de ilaçları içtikçe mi daha kötü oldu yoksa virüsten mi kısa sürede ağırlaştı bilmiyoruz bu virüs şuan bilinmezlik içinde tedavisi de aynı şekildeYurtdışın da yaşayan bazı üyeler , ilaç tedavisi uygulanmadigini söyledi , evde covid geçirenler için
Şimdi biz mi ilaç kullanarak yanlış yapıyoruz, yoksa ilaç tedavisi uygulamayan ülkeler mi yanlış ?
Ben anaflaktik şoka girdim bi ilacın yan etkisinden bayılma esnasında sert çarptığım için kafamı geçici körlük yaşadım ilaç fobisi çok şiddetli kaldı bende kötü bişi Allah korusunO korkuyu anlıyorum.Çünkü ilaç yan etkilerinden bende korkarım.Aşağı tükür sakal,yukarı tükür bıyık
İyi dinlersen ikbal gürpınarı vitamin propolis derken iyi olmaya başlamış ama bi yakını bişey önermiş eczaneden alınıp suya damlatılan adını vermiyo onu içtikten sonra sabahı hastanelik olmuş özellikle diyoki sağdan soldan şunu iç bunu iç derlerse yapmayın ben yaptım iyiye giderken beter oldum diyo ben tüm konuşmasını çok dikkatle dinledim çok üzüldüm ağladım hattaBizim bi tanıdığımız Amerikada okuyor pozitif ama ilaç vermemişler hangisi iyi anlayamadım İlkbal Gürpınar yoğun bakımdan çıktı eve gelen ekibe ilaç kullanmayacağını söylemiş evde propolis tarzı vitaminler almış ama kısa sürede fenalaşmış benim teyzem de ilaçları içtikçe mi daha kötü oldu yoksa virüsten mi kısa sürede ağırlaştı bilmiyoruz bu virüs şuan bilinmezlik içinde tedavisi de aynı şekilde
Frizer ı neden almıyoruz anlamadım ki, paralı getirsin, gücümüzün yettiğince bağış yaparız, herkesi aşılatır bu millet gerekirse. Yüzde 94,5 başarıyla ve güvenilir firma olan Frizer dururken yüzde 70 başarılı Çin aşısı geliyor. Çin ya ötesi var mı?Aşı Çinden ise şayet ben de bi düşünürüm Çinden alınan ilaçların yan etkilerini duyuyoruz
Siz halen izole misiniz merak ettim, markete vs çıkıyor musunuz?Bizim ilçede adliyeyi kapattılar, adliyede herkes korona olmuş
izoleyiz. Markete çıkmıyoruz, sanal market kullanıyoruz, diğer ihtiyaçlarımızı da internetteki alışveriş sitelerinden alıyoruz.Siz halen izole misiniz merak ettim, markete vs çıkıyor musunuz?
Virüs dışarı da market te dahil olabilir tabi şuan aşırı bulaşma var komşular hep pozitif d vitamini ni tablet kullandım mide bulantısı yapmadıArkadaşlar markete gitmenin riski var mı sizce? Merak ediyorum görüşleri, dışarıyla tek bağlantımız market, en ufak belirtide keşke gitmeseydik diye dövünüyorum, abartıyor muyum acaba
Bir de d3 k2 vitamini kullandığımdan beri midem bulanıyor akşamları, başına gelen var mı? Dil altına 3 damla damlatıyorum.
Biz markete gitmiyoruz, market kalabalıksa riskli olabilir, ama kalabalık değilse ve gerekli hijyen önlemlerini alırsanız risk düşük olur.Arkadaşlar markete gitmenin riski var mı sizce? Merak ediyorum görüşleri, dışarıyla tek bağlantımız market, en ufak belirtide keşke gitmeseydik diye dövünüyorum, abartıyor muyum acaba
Bir de d3 k2 vitamini kullandığımdan beri midem bulanıyor akşamları, başına gelen var mı? Dil altına 3 damla damlatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?