- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Nasıl etmesinler diye düşünüyorum artık. Ezbere herkese bu ilaç veriliyor. Bir aklı başında hekim açıklıyor mu şu yan etki covidten şu yan etki ilaçtan olur diye. Halkı bilinçlendirme kaygısı kimse gütmüyor. Yandaş hastalıkların ilaçları için bir düzenleme yapılmıyor. Örneğin diyabet hastalarının covid pozitif oldukları dönemde kan şekerlerinin yükseldiği gozlemleniyor ama bunları takip edecek ne sistem var ne de uygun şartlar. Belki diyabetli bir covid hastası şekeri yükseldiği için ağır semptomlar yaşarken bunu aldığı o sıtma ilacına bağlıyor. İlaçları kullanıp sapasağlam olan tanıdıklarım da var ilaçtan sonra ağırlaştım diyen de. İlacı erken alanlar tedavide şanslı oluyor diyen sağlık bakanının postunun altı 3 gündür pozitifim ilaç gelmedi nasıl erken alabilirim ki serzenişleriyle dolu.Sanki çok büyük bir kaosa gidiyoruz. Bir gurup covid pozitif insan ilaç almayı red ediyor.
Ben gidiyorum ama metrekare olarak büyük marketlere. Alışveriş sepetinin tutma yerine dezenfektan sıkıyorum. Çift maskeyle giderdim önceden şimdi tek maskeye düştüm başımıza geldikten sonra. Ama onun dışında antikor testi pozitif olmasına rağmen hala devam eski tedbirlere.Arkadaşlar markete gitmenin riski var mı sizce? Merak ediyorum görüşleri, dışarıyla tek bağlantımız market, en ufak belirtide keşke gitmeseydik diye dövünüyorum, abartıyor muyum acaba
Bir de d3 k2 vitamini kullandığımdan beri midem bulanıyor akşamları, başına gelen var mı? Dil altına 3 damla damlatıyorum.
Şimdilik öyle bir şey yok.Hayırlı sabahlar hanımlar şehirler arası yasak varmi çıktımı
1 milyon kadar Pfizer aşısı alınacakmış sanırım gerisi Çin. Bu durumda Alman aşısını biz yedirmezlerFrizer ı neden almıyoruz anlamadım ki, paralı getirsin, gücümüzün yettiğince bağış yaparız, herkesi aşılatır bu millet gerekirse. Yüzde 94,5 başarıyla ve güvenilir firma olan Frizer dururken yüzde 70 başarılı Çin aşısı geliyor. Çin ya ötesi var mı?
Sizde 10 kiloya 1 damla olarak mı hesaplıyorsunuz günlük?1 milyon kadar Pfizer aşısı alınacakmış sanırım gerisi Çin. Bu durumda Alman aşısını biz yedirmezler
D vitaminini ekmeğe damlatıyoruz bizde
Bana dr gecenlerde verdi. Gunluk 4 damla. Meyve suyuna damlatip iciyorum.Sizde 10 kiloya 1 damla olarak mı hesaplıyorsunuz günlük?
Benimde annem geçirdi anaflaktik şok.Ve bazı anti depresanlar çok fazla sıkıntı yaptı.O yüzden korkuyorumBen anaflaktik şoka girdim bi ilacın yan etkisinden bayılma esnasında sert çarptığım için kafamı geçici körlük yaşadım ilaç fobisi çok şiddetli kaldı bende kötü bişi Allah korusun
Ben maske ile gidiyorum.Başlangıçda korkuyorduk tabii.Şimdide dikkatli olmakda fayda var.Yanaşmıyorum kimseye.Gelince arkamı değişip,ellerimi yıkıyorum.Aldıklarımıda birkaç saat boşaltmıyorumArkadaşlar markete gitmenin riski var mı sizce? Merak ediyorum görüşleri, dışarıyla tek bağlantımız market, en ufak belirtide keşke gitmeseydik diye dövünüyorum, abartıyor muyum acaba
Bir de d3 k2 vitamini kullandığımdan beri midem bulanıyor akşamları, başına gelen var mı? Dil altına 3 damla damlatıyorum.
Bunu sağlam bir yerdenmi duydunuz.?Akşam açıklarlar gerçiArkadaslar hafta sonu karantina olacakmis. Hastanelerin doluluk oranlari arttı. Tedbirleri artiracaklar.bilginize..
Bugun erdogan yeni tedbirler alcagiz diye aciklama yapti. Hafta sonlari tam kapanma karari alinacagi konusulmus,hastanelerde doluluk orani arttigindan dolayi. Birde bugun efsane cuma adina, avm lerde uzun kuyruklar olusmus.. Tedbirler artirilacakmiş, açiklama yaparlar.Bunu sağlam bir yerdenmi duydunuz.?Akşam açıklarlar gerçi
Efsane cuma olmasa millet napacakdı bilmem.Hastalık vs dinlemiyoruzBugun erdogan yeni tedbirler alcagiz diye aciklama yapti. Hafta sonlari tam kapanma karari alinacagi konusulmus,hastanelerde doluluk orani arttigindan dolayi. Birde bugun efsane cuma adina, avm lerde uzun kuyruklar olusmus.. Tedbirler artirilacakmiş, açiklama yaparlar.
Haftasonu yasağı mı geliyormuş karantina derken?Arkadaslar hafta sonu karantina olacakmis. Hastanelerin doluluk oranlari arttı. Tedbirleri artiracaklar.bilginize..
Koyun can derdinde kasap et derdinde artık trend... reklamlarından gına geldi tamam reklam yapsın da resmen empoze bakmak istemeyeni bile baktıracaklarEfsane cuma olmasa millet napacakdı bilmem.Hastalık vs dinlemiyoruz
Canim teyzenden haber var mi?Koyun can derdinde kasap et derdinde artık trend... reklamlarından gına geldi tamam reklam yapsın da resmen empoze bakmak istemeyeni bile baktıracaklar
Hastalığı kapanlara 10 damla veriyorlar biz 5 damla kullanıyoruz. Bu vitamin daha çok tad koku kaybı gitmesin diyeymiş.Sizde 10 kiloya 1 damla olarak mı hesaplıyorsunuz günlük?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?