- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Günlük mü 5 damla?Hastalığı kapanlara 10 damla veriyorlar biz 5 damla kullanıyoruz. Bu vitamin daha çok tad koku kaybı gitmesin diyeymiş.
Evet canımGünlük mü 5 damla?
Tip 2 diyabet sınırdayım yani bazı doktorlara göre evet tip 2 kilo verince de bu teşhis iptal ediliyor.Nasıl etmesinler diye düşünüyorum artık. Ezbere herkese bu ilaç veriliyor. Bir aklı başında hekim açıklıyor mu şu yan etki covidten şu yan etki ilaçtan olur diye. Halkı bilinçlendirme kaygısı kimse gütmüyor. Yandaş hastalıkların ilaçları için bir düzenleme yapılmıyor. Örneğin diyabet hastalarının covid pozitif oldukları dönemde kan şekerlerinin yükseldiği gozlemleniyor ama bunları takip edecek ne sistem var ne de uygun şartlar. Belki diyabetli bir covid hastası şekeri yükseldiği için ağır semptomlar yaşarken bunu aldığı o sıtma ilacına bağlıyor. İlaçları kullanıp sapasağlam olan tanıdıklarım da var ilaçtan sonra ağırlaştım diyen de. İlacı erken alanlar tedavide şanslı oluyor diyen sağlık bakanının postunun altı 3 gündür pozitifim ilaç gelmedi nasıl erken alabilirim ki serzenişleriyle dolu.
Yeni kısıt yok.Mynette yazmışİçişleri Bakanlığı, hafta sonu kısıtlamasının 28 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’den 29 Kasım Pazar günü saat 10.00’a kadar ve 29 Kasım Pazar günü saat 20.00’den 30 Kasım Pazartesi 05.00 saatine kadar uygulanacağını açıkladı.
Eşimde aynı sizin durumunuzu yaşadı enzimler uçmuştuTip 2 diyabet sınırdayım yani bazı doktorlara göre evet tip 2 kilo verince de bu teşhis iptal ediliyor.
Her ne ise karaciğer enzim değerlerim uçtu diye bu tedavide kullanılan ilacın yan etkileri de göz önünde bulundurarak beni hastaneye yatırdılar ve gözetim altındaydım.
Ben şanslı bir hastaydım yani...
Bugün kan istediler 1 ünite durum hala aynı doktoru kritik diyor bekliyoruzCanim teyzenden haber var mi?
Bugün 1 ünite kan istediler doktoru durumu hala aynı kritik diyor bekliyoruz Allahım bir mucize olsun ettiğimiz dualar kabul olsun inşallahNiloyatospikk teyzen nasıl oldu canım?
Hay Allah saatlerle neden oynadılar ki sağolsunlar güzel kısıtlama olmuşYeni kısıt yok.Mynette yazmış
Allah şifa versin inşallah bekleyiş çok zorBugün 1 ünite kan istediler doktoru durumu hala aynı kritik diyor bekliyoruz Allahım bir mucize olsun ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah
Aminn evet çok zor tlf çalsa hepimiz korkarak açıyoruz annemi aradığım zaman o da telaşla açıyor duadan başka hiçbir şey gelmiyor elimizdenAllah şifa versin inşallah bekleyiş çok zor
Bende geçen ay kaybettim babamı yoğun bakımlarda yattım kalktım biliyorum o telefon çaldığındaki mide yanmasını bekleyişiAminn evet çok zor tlf çalsa hepimiz korkarak açıyoruz annemi aradığım zaman o da telaşla açıyor duadan başka hiçbir şey gelmiyor elimizden
Başınız sağolsun Allahım yerinde dinlendirsin size de sabır versin kolay değildir tahmin edebiliyorum kuzenlerim ağlıyorlar onlara da çok üzülüyoruz elimizden bişey gelmiyor ne para geçiyor ne pul 1 hatim okuduk süreler okundu kuzenim sürekli okuyor istifra ediyor zayıfladı Allahım yardımcıları olsunBende geçen ay kaybettim babamı yoğun bakımlarda yattım kalktım biliyorum o telefon çaldığındaki mide yanmasını bekleyişişu konuşma bile ağlatmaya yetiyor
Allah şifa versin inş gerçekten artık bitse gitse şu lanet virüsBaşınız sağolsun Allahım yerinde dinlendirsin size de sabır versin kolay değildir tahmin edebiliyorum kuzenlerim ağlıyorlar onlara da çok üzülüyoruz elimizden bişey gelmiyor ne para geçiyor ne pul 1 hatim okuduk süreler okundu kuzenim sürekli okuyor istifra ediyor zayıfladı Allahım yardımcıları olsun
Mekanı cennet olsun başınız sağolsunBende geçen ay kaybettim babamı yoğun bakımlarda yattım kalktım biliyorum o telefon çaldığındaki mide yanmasını bekleyişişu konuşma bile ağlatmaya yetiyor
Amin inşallah gider ailemizle bile görüşemez oldukAllah şifa versin inş gerçekten artık bitse gitse şu lanet virüs
Ben kötü haber almakdan korkuyorum artıkAmin inşallah gider ailemizle bile görüşemez olduk
Evet o süreçte öyle oluyor kabullenemiyor insan ama o acı olay gerçekleşince rabbim o sabrı veriyormuş. Ne ara defnedip ne ara eve geldikte o helvaları pilavları yedik bir ay geçti üstünden.. benim babam covid değildi kalp kriziydi inşallah sizinkinin kurtulma şansı vardırBaşınız sağolsun Allahım yerinde dinlendirsin size de sabır versin kolay değildir tahmin edebiliyorum kuzenlerim ağlıyorlar onlara da çok üzülüyoruz elimizden bişey gelmiyor ne para geçiyor ne pul 1 hatim okuduk süreler okundu kuzenim sürekli okuyor istifra ediyor zayıfladı Allahım yardımcıları olsun
Teşekkür ederim Allah razı olsunMekanı cennet olsun başınız sağolsun
Doktor kritik dese de insanın içinde bi umut oluyor çıkmadık candan ümit kesilmezmiş derler ya Rabbim herkesin yardımcısı olsunEvet o süreçte öyle oluyor kabullenemiyor insan ama o acı olay gerçekleşince rabbim o sabrı veriyormuş. Ne ara defnedip ne ara eve geldikte o helvaları pilavları yedik bir ay geçti üstünden.. benim babam covid değildi kalp kriziydi inşallah sizinkinin kurtulma şansı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?