bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tip 2 diyabet sınırdayım yani bazı doktorlara göre evet tip 2 kilo verince de bu teşhis iptal ediliyor.

Her ne ise karaciğer enzim değerlerim uçtu diye bu tedavide kullanılan ilacın yan etkileri de göz önünde bulundurarak beni hastaneye yatırdılar ve gözetim altındaydım.

Ben şanslı bir hastaydım yani...

Eşimde aynı sizin durumunuzu yaşadı enzimler uçmuştu

Aminn evet çok zor tlf çalsa hepimiz korkarak açıyoruz annemi aradığım zaman o da telaşla açıyor duadan başka hiçbir şey gelmiyor elimizden
Bende geçen ay kaybettim babamı yoğun bakımlarda yattım kalktım biliyorum o telefon çaldığındaki mide yanmasını bekleyişi şu konuşma bile ağlatmaya yetiyor

Bende geçen ay kaybettim babamı yoğun bakımlarda yattım kalktım biliyorum o telefon çaldığındaki mide yanmasını bekleyişi şu konuşma bile ağlatmaya yetiyor
Başınız sağolsun Allahım yerinde dinlendirsin size de sabır versin kolay değildir tahmin edebiliyorum kuzenlerim ağlıyorlar onlara da çok üzülüyoruz elimizden bişey gelmiyor ne para geçiyor ne pul 1 hatim okuduk süreler okundu kuzenim sürekli okuyor istifra ediyor zayıfladı Allahım yardımcıları olsun

Allah şifa versin inş gerçekten artık bitse gitse şu lanet virüs

Evet o süreçte öyle oluyor kabullenemiyor insan ama o acı olay gerçekleşince rabbim o sabrı veriyormuş. Ne ara defnedip ne ara eve geldikte o helvaları pilavları yedik bir ay geçti üstünden.. benim babam covid değildi kalp kriziydi inşallah sizinkinin kurtulma şansı vardır

Doktor kritik dese de insanın içinde bi umut oluyor çıkmadık candan ümit kesilmezmiş derler ya Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…