bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Disiplinli millet mi kahkaha attim su an hadi Çin i övelim tebrik edelim hepimiz.
Çin in bu virüsü yayıp sonra da aşılarını olup kurtulduğunu anlamayan var mi gercekten?Adamlar numaradan cesetler taşıdılar numaradan yolda düşüp öldüler ve tüm dünyaya bu belayı sarıp tüm ulkelerin ekonomisini saglik sistemini egitimini alt ust ettiler yeni nesilleri iyice bilgisayar bağımlısı yaptilar .
Çin kapalı bir kutu şimdi de aşıyı satıp para kazanacaklar
Canim ve canim çinli arkadaşlarım benim akıl küplerim benim !

burda haklısın ama aşıya karşıydın yaptıracak mısın gelince ülkeye onu merak ettim?

annem ölürse defnettikten sonra beni koparamaz mezarının başından kimse derdim.
herkesten önce ben ayrıldım. eve gelince, şaka gibi ama, hayatımın en lezzetli pilavını ve helvasını yedim. üzerine de 10 saat deliksiz uyudum.
sanırım bir nevi terapi o an.
gerçekten o anın öncesi ve sonrası çok değişik oluyor.

allah sabır versin, mekanı cennet olsun.

Bugün 1 ünite kan istediler doktoru durumu hala aynı kritik diyor bekliyoruz Allahım bir mucize olsun ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah
İnşallah iyileşecek canım benim. Rabbim şifasını verecek. Ben inanıyorum. Burdan güzel haberi vereceksin inşallah.

Ayni yasadiklarinizi annemde yasiyor suan. Bir gun iyi ikinci gun halsiz eklem agrilari oldu baya halsizlik terleme usume ve bugun 7.gun bogaz agrisi var. Korkuyorum daha da ilerlermi diye parol iciyor ama bogaza fayda etmiyor ne iyi gelir sizce ne yapayim..

Teşekkür ederim sizinde başınız sağolsun. Öncesinde kabullenememe evresi çok yıpratıyor insanı ama olunca biliyorsun ki artık başka bir seçenek yok. Herşey rüya gibi sanki uyanacağımda geçecek gibi.

Günaydın sevgili dostlarım, dün gece sabah 4'lere kadar alışveriş yıkamaktan uyuyakalıp sabah güneşin doğuşunu kaçırdım maalesef ama bugün de tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim ve morallerimizi yüksek tutabilmek, sağlıklı kalabilmek ve iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sizlere daha önce görüntülediğim bir gün doğumunu, pembe güller, bir Japon gülü, denizde beyaz bir yelkenli ve bahçe kedimiz Helva'yı gönderiyorum, sevgilerimle

Peki ortalıkta virüs kol gezerken avm'lere dolusanlara ne denilmeli?
Denilecek çok şey var da ben içimden söylüyorum maalesef buradan yazamıyorum..

.............

Tek kelime ile salak..hepsi salak. Kimse kusura bakmasın; benim can sağlığımdan daha değerli olamaz ucuza alacağım hiç bir paçavra!
Nasılsa maskeliyim sorun olmaz diyip kalabalığa dalanlara, hastanede maximum seviyede korunan doktorlara dahi bulaştığını belirtmek istiyorum.
Umarım aramızdan bu alisveris furyasına, bu cahilliğe, bu akıma uyan yoktur..

Evet yahu bu Black friday saçmalığı yüzünden heryer hınca hınç dolu.
Nasıl bir akıl tutulmasıdır bu, 100 liralık ürünü 50 liraya alacak diye insan sağlığından olmayı göze alır mı? Dehşet bir durum gerçekten. Bunlar yüzünden virüs bitmiyor. Ben negatif olduğum halde "ya test yanlışsa" diye herşeyimi erteledim evde oturuyorum millet corona corona mağaza mağaza gezip her yere elini sürüyor.

O giyip deniyor çıkarıyor başkası giyiyor kuzum. Bizzat eşimden duydum.

Arkadaşlar birşey soracağım size.
Sizce üniversiteler bahar dönemi açılır mı? Yani bu virüs şubat ayında biter mi?

Arkadaşlar birşey soracağım size.
Sizce üniversiteler bahar dönemi açılır mı? Yani bu virüs şubat ayında biter mi?
Bitmese de açılması lazım staj yapması önemli bölümleri okuyanlar uygulama yapmadan okul bitirecek yoksa.
Ya Camiler neden hala açık okullar kapalıyken evde namaz kılınamıyor mu çok mecburi ise sadece cumaları açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…