- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Disiplinli millet mi kahkaha attim su an hadi Çin i övelim tebrik edelim hepimiz.Çunkü onlar cok disiplinli bir millet. Bir yasak oldumu toplumca uyuluyor ve uyulmadiginda yasalari cok katı. Onlar daha ilk vakalarda insanlari evlerine kapadilar hatta evlerinin kapilarina demirler çakıldı virüs tasiyanlarin. askerler sokaklara indi ve yasaga uymayani vur emri verildi.devlet her haneye günluk koliler dagitti(meyve sebze et ekmek vitamin ilac su vb bütün ihtiyaclar). yani halkini eve kapadi ama ihtiyaclarinida karsiladi. cok fazla cinli arkadasim var ve şunu söyluyorlar biz virüse savaş açtık ve yendik. Bizde saglik bakani avaz avaz bağirıyor millet hala dügün dernek tatil peşinde. Ekonomi ekonomi diyorlar zaten batti. 15 gün once sok marketten 5kg yağı 40tl ye almistim bugün 52.5 tl ye aldim.
burda haklısın ama aşıya karşıydın yaptıracak mısın gelince ülkeye onu merak ettim?Disiplinli millet mi kahkaha attim su an hadi Çin i övelim tebrik edelim hepimiz.
Çin in bu virüsü yayıp sonra da aşılarını olup kurtulduğunu anlamayan var mi gercekten?Adamlar numaradan cesetler taşıdılar numaradan yolda düşüp öldüler ve tüm dünyaya bu belayı sarıp tüm ulkelerin ekonomisini saglik sistemini egitimini alt ust ettiler yeni nesilleri iyice bilgisayar bağımlısı yaptilar .
Çin kapalı bir kutu şimdi de aşıyı satıp para kazanacaklar
Canim ve canim çinli arkadaşlarım benim akıl küplerim benim !
Evet o süreçte öyle oluyor kabullenemiyor insan ama o acı olay gerçekleşince rabbim o sabrı veriyormuş. Ne ara defnedip ne ara eve geldikte o helvaları pilavları yedik bir ay geçti üstünden.. benim babam covid değildi kalp kriziydi inşallah sizinkinin kurtulma şansı vardır
Bende geçen ay kaybettim babamı yoğun bakımlarda yattım kalktım biliyorum o telefon çaldığındaki mide yanmasını bekleyişişu konuşma bile ağlatmaya yetiyor
İnşallah iyileşecek canım benim. Rabbim şifasını verecek. Ben inanıyorum. Burdan güzel haberi vereceksin inşallah.Bugün 1 ünite kan istediler doktoru durumu hala aynı kritik diyor bekliyoruz Allahım bir mucize olsun ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah
Başınız sağolsunBende geçen ay kaybettim babamı yoğun bakımlarda yattım kalktım biliyorum o telefon çaldığındaki mide yanmasını bekleyişişu konuşma bile ağlatmaya yetiyor
Ayni yasadiklarinizi annemde yasiyor suan. Bir gun iyi ikinci gun halsiz eklem agrilari oldu baya halsizlik terleme usume ve bugun 7.gun bogaz agrisi var. Korkuyorum daha da ilerlermi diye parol iciyor ama bogaza fayda etmiyor ne iyi gelir sizce ne yapayim..Covitte çok hızlı ilerliyor herşey burun tıkalı ama akıntı yok Bi gün şiddetli baş ağrısı ertesi gün bişey yok Bi anda boğaz ağrısı tamam kesin bademcik ama Bi anda o ağrıda yok olup yerini başka bir ağrıya bırakıyor
Korona olan kesin anlar ben bu işte Bi terslik var ne değişik demiştim herşey çok hızlı yer değiştiriyor
Bi an çok halsizsin sonra tam tersi Bi enerji oda geçici tabi
Gripte ilk iki gün yoğun tıkanıklık halsizlik sonrası yavaş yavaş toparlanma süreci oluyor
Teşekkür ederim sizinde başınız sağolsun. Öncesinde kabullenememe evresi çok yıpratıyor insanı ama olunca biliyorsun ki artık başka bir seçenek yok. Herşey rüya gibi sanki uyanacağımda geçecek gibi.annem ölürse defnettikten sonra beni koparamaz mezarının başından kimse derdim.
herkesten önce ben ayrıldım. eve gelince, şaka gibi ama, hayatımın en lezzetli pilavını ve helvasını yedim. üzerine de 10 saat deliksiz uyudum.
sanırım bir nevi terapi o an.
gerçekten o anın öncesi ve sonrası çok değişik oluyor.
allah sabır versin, mekanı cennet olsun.
Çok sağolunBaşınız sağolsun. Çok üzüldüm. Rabbim size sabır versin.
İnşAllah Yarabbimİnşallah iyileşecek canım benim. Rabbim şifasını verecek. Ben inanıyorum. Burdan güzel haberi vereceksin inşallah.
Evet yahu bu Black friday saçmalığı yüzünden heryer hınca hınç dolu.Peki ortalıkta virüs kol gezerken avm'lere dolusanlara ne denilmeli?
Denilecek çok şey var da ben içimden söylüyorum maalesef buradan yazamıyorum..
.............
Tek kelime ile salak..hepsi salak. Kimse kusura bakmasın; benim can sağlığımdan daha değerli olamaz ucuza alacağım hiç bir paçavra!
Nasılsa maskeliyim sorun olmaz diyip kalabalığa dalanlara, hastanede maximum seviyede korunan doktorlara dahi bulaştığını belirtmek istiyorum.
Umarım aramızdan bu alisveris furyasına, bu cahilliğe, bu akıma uyan yoktur..
O giyip deniyor çıkarıyor başkası giyiyor kuzum. Bizzat eşimden duydum.Evet yahu bu Black friday saçmalığı yüzünden heryer hınca hınç dolu.
Nasıl bir akıl tutulmasıdır bu, 100 liralık ürünü 50 liraya alacak diye insan sağlığından olmayı göze alır mı? Dehşet bir durum gerçekten. Bunlar yüzünden virüs bitmiyor. Ben negatif olduğum halde "ya test yanlışsa" diye herşeyimi erteledim evde oturuyorum millet corona corona mağaza mağaza gezip her yere elini sürüyor.
Bu insanlar aklını peynir ekmekle yemiş deyiminin karşılığı resmen.O giyip deniyor çıkarıyor başkası giyiyor kuzum. Bizzat eşimden duydum.
GalibaSiteye de virüsmü girdi bugün
Bakım çalışması yapıldı sanırım.Siteye de virüsmü girdi bugün
Bitmese de açılması lazım staj yapması önemli bölümleri okuyanlar uygulama yapmadan okul bitirecek yoksa.Arkadaşlar birşey soracağım size.
Sizce üniversiteler bahar dönemi açılır mı? Yani bu virüs şubat ayında biter mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?