bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Camilerde doğru dürüst insan yok zaten geçen hafta Bursa'da merkezde ve büyük bir cami olan Ulu Cami'ye girdim ben daha önce o camiyi o şekilde hiç görmemiştim kimseler yoktu.

Camilerde doğru dürüst insan yok zaten geçen hafta Bursa'da merkezde ve büyük bir cami olan Ulu Cami'ye girdim ben daha önce o camiyi o şekilde hiç görmemiştim kimseler yoktu.
Sen benden iyisin 2 haftadır hiç çıkmıyorum dışarı çocuklarla, eşimde izine ayrıldı heryerden hasta haberi gelince.
Cami olayını haberde muhtar pozitiflilerin gidip bulaştırdığını söyledi Bi de şiir yazmış "camiye gidersen alırdın sevap şimdi gidersen alırsın binlerce vebal" gibi bişey di.

Onu bu akşam ben de gördüm haberlerde hatta bi tanesini görmüş uyaracakmış niye dışarıdasın diye topuklara vura vura kaçtı diyor. Ben de o gün çıktım dışarı ama kimseye yaklaşmadan eve döndüm işlerim vardı ondan sonra da bir daha yakınımdaki market dışında bi yere gitmedim.

Bugün kızımı hava almaya çıkardım. Yürüyüş alanı yanında da park var. Kadınlar birbirlerini kahveye davet ediyordu. Bitmez bu virüs. Kara cumalar, kahveler, kısır partileri... Bitmez. Kadınlardan bir tanesini de tanıyorum. Oğlu filyasyon ekibinde çalışıyor.

Bugün kızımı hava almaya çıkardım. Yürüyüş alanı yanında da park var. Kadınlar birbirlerini kahveye davet ediyordu. Bitmez bu virüs. Kara cumalar, kahveler, kısır partileri... Bitmez.

Valla haftaya cuma doktor kontrolüm var kara kara düsünüyorum .hiç gidesim yok. Millet korkmuyor

Markete gitmeden üç kere düşünüyorum acaba gerçekten şart mı diye. Ve saati de önemli. Yoğun saatlerde gitmem. Ama millet bir tuhaf.

Bende toptan marketten kurugida vs toptan aldim internetten. 15 günde bir yogun olmayan saatlerde sebze meyve aliyorum

teyzen nasıl Niloya?

Kızlar yazıyı çevirebilirmisiniz teşekkürler

Eki Görüntüle 2729744
Kızlar yazıyı çevirebilirmisiniz teşekkürler
Anladığım kadarıyla kullanıcı adını 11 Aralıktan sonra mı değiştirebilirsin diyor olabilir unuttuğum İngilizce ile bu kadar ama kullanıcı adı değiştirilmiyor şuan ama o tarihten sonra mı değiştirilebilecek acaba G gul2016 onun İngilizcesi iyi

Çok geçmiş olsun inşallah böyle atlatır
Benimde eşim çok etkilendi bu hastalıktan öksürüğünü kesmesi için her sabah bir çay kaşığı zerdeçal içine bir tatlı kaşığı bal ile macun kıvamına getirip yedirdim
Maalesef yine de hastaneye yatmak zorunda kaldı enzimleri crp değeri ve pıhtılaşma vardı bunlar evde tedavi edilemediği için bir hafta hastanede yattı
Eşimin şekeri de var bu arada zatürre olmasına rağmen solunumda sıkıntı yaşamadı satürasyonu en düşük 93 oldu
İnşallah anneniz kısa sürede atlatır gerçekten çok değişik anı anını asla tutmayan tuhaf bir durum yaşıyor insan
Bu arada ilaçları kullandı mı anneniz

Teşekkür ederim çok çabuk sıkılıyorum nickten degiştirmek istiyorum

Kızlar 15 gündür grip im hep böyle uzun sürüyor ama şüpheleniyorum da kovid olabilir mi hapşırma kovid te olmaz diyorlar ama kardeşim de grip 3 gündür annem de bişet yok hastaneye de gidemiyorum koranaysam kaç gün de iyi olurum c vitamini içiyorum limon falan annem dün hastaneye gitti başka bir rahatsızlık için ama çok kalabalık mış sıra gelmemiş maddi imkan da yok özele gitmek için

Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, bir turuncu mine çiçeği, kasımpatigillerden bir çiçek, mor begonvil çiçekleri ile kırmızı sardunya çiçekleri gönderiyorum. Kedim tarçın da sizlere iyi pazarlar diliyor, sevgiler

gecmis olsun

2 gun once esim devlet hastanesinde test yaptirdi. hastanenin bahcesindeki kantini kovit poliklinigi yapmislar, form doldurup suruntu verdim geldim 5 dk mi almado toplamda dedi.

her hastane bu sekilde degildir tabiki ama, en azindan bulundugunuz sehirdeki hastaneleri bir kontrol edin belki test verebileceginiz yerler vardir

kovit surekli belirtilerini degistiriyor her turlu belirti var burun akintisi hapsirik dahil.oyledir ya da degildie demeyin yani...

Artık kedileri yazıyı görmeden ismini biliyorum bu Tarçın dedim yazıya baktım bilmişimiyi günler canım şu beyaz ortası sarı çiçek çok güzelmiş ya adı nedir onun inanılmaz güzel çiçek resimleri atıyorsun canım

Geçmiş olsun inşallah negatiftir haberlerde gösterdi Ordu şehrinde de kantin ve otopark yoğun bakıma dönüştürülüyormuş

Geçmiş olsun inşallah negatiftir haberlerde gösterdi Ordu şehrinde de kantin ve otopark yoğun bakıma dönüştürülüyormuş
esim negatif cikti, zaten yorgunluktanmis anlasilan ki o aksam guzelce uyuyup dinlenince sabah hicbiseyi yoktu, o gunden beri de tekrar basi bile agrimadi.

evet gordum haberi, yogunluk cok fazla bir cok ilde,kapi komsumuz karsi komsumuz herkes pozitif, asilama baslamadan da kontrol altina alinacagini sanmiyorum. asilar ne kadar guvenilir tartisilir, ama yayilimi ve yogunlugu onleyecegi kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…