- 23 Ocak 2016
- 35.408
- 51.251
- 598
Camilerde doğru dürüst insan yok zaten geçen hafta Bursa'da merkezde ve büyük bir cami olan Ulu Cami'ye girdim ben daha önce o camiyi o şekilde hiç görmemiştim kimseler yoktu.Bitmese de açılması lazım staj yapması önemli bölümleri okuyanlar uygulama yapmadan okul bitirecek yoksa.
Ya Camiler neden hala açık okullar kapalıyken evde namaz kılınamıyor mu çok mecburi ise sadece cumaları açık olsun
Sen benden iyisin 2 haftadır hiç çıkmıyorum dışarı çocuklarla, eşimde izine ayrıldı heryerden hasta haberi gelince.Camilerde doğru dürüst insan yok zaten geçen hafta Bursa'da merkezde ve büyük bir cami olan Ulu Cami'ye girdim ben daha önce o camiyi o şekilde hiç görmemiştim kimseler yoktu.
Onu bu akşam ben de gördüm haberlerde hatta bi tanesini görmüş uyaracakmış niye dışarıdasın diye topuklara vura vura kaçtı diyor. Ben de o gün çıktım dışarı ama kimseye yaklaşmadan eve döndüm işlerim vardı ondan sonra da bir daha yakınımdaki market dışında bi yere gitmedim.Sen benden iyisin 2 haftadır hiç çıkmıyorum dışarı çocuklarla, eşimde izine ayrıldı heryerden hasta haberi gelince.
Cami olayını haberde muhtar pozitiflilerin gidip bulaştırdığını söyledi Bi de şiir yazmış "camiye gidersen alırdın sevap şimdi gidersen alırsın binlerce vebal" gibi bişey di.
Bugün kızımı hava almaya çıkardım. Yürüyüş alanı yanında da park var. Kadınlar birbirlerini kahveye davet ediyordu. Bitmez bu virüs. Kara cumalar, kahveler, kısır partileri... Bitmez.
Markete gitmeden üç kere düşünüyorum acaba gerçekten şart mı diye. Ve saati de önemli. Yoğun saatlerde gitmem. Ama millet bir tuhaf.Valla haftaya cuma doktor kontrolüm var kara kara düsünüyorum .hiç gidesim yok. Millet korkmuyor
Markete gitmeden üç kere düşünüyorum acaba gerçekten şart mı diye. Ve saati de önemli. Yoğun saatlerde gitmem. Ama millet bir tuhaf.
teyzen nasıl Niloya?Onu bu akşam ben de gördüm haberlerde hatta bi tanesini görmüş uyaracakmış niye dışarıdasın diye topuklara vura vura kaçtı diyor. Ben de o gün çıktım dışarı ama kimseye yaklaşmadan eve döndüm işlerim vardı ondan sonra da bir daha yakınımdaki market dışında bi yere gitmedim.
Teyzem durumu hala aynı bekliyoruz dün 1 ünite kan istediler sağol canım ilgin için dualarımız kabul olur oradan sağlıkla çıkar inşallahteyzen nasıl Niloya?
Anladığım kadarıyla kullanıcı adını 11 Aralıktan sonra mı değiştirebilirsin diyor olabilir unuttuğum İngilizce ile bu kadarEki Görüntüle 2729744
Kızlar yazıyı çevirebilirmisiniz teşekkürler
Çok geçmiş olsun inşallah böyle atlatırAyni yasadiklarinizi annemde yasiyor suan. Bir gun iyi ikinci gun halsiz eklem agrilari oldu baya halsizlik terleme usume ve bugun 7.gun bogaz agrisi var. Korkuyorum daha da ilerlermi diye parol iciyor ama bogaza fayda etmiyor ne iyi gelir sizce ne yapayim..
Teşekkür ederim çok çabuk sıkılıyorum nickten degiştirmek istiyorum
Rica ederim ama değiştirmek şuan yoktu demek ki geri gelecek o tarihten sonra ya da yeni üyelere mi gelecek ki anlayamadımTeşekkür ederim çok çabuk sıkılıyorum nickten degiştirmek istiyorum
gecmis olsunKızlar 15 gündür grip im hep böyle uzun sürüyor ama şüpheleniyorum da kovid olabilir mi hapşırma kovid te olmaz diyorlar ama kardeşim de grip 3 gündür annem de bişet yok hastaneye de gidemiyorum koranaysam kaç gün de iyi olurum c vitamini içiyorum limon falan annem dün hastaneye gitti başka bir rahatsızlık için ama çok kalabalık mış sıra gelmemiş maddi imkan da yok özele gitmek için
Artık kedileri yazıyı görmeden ismini biliyorum bu Tarçın dedim yazıya baktım bilmişimGünaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, bir turuncu mine çiçeği, kasımpatigillerden bir çiçek, mor begonvil çiçekleri ile kırmızı sardunya çiçekleri gönderiyorum. Kedim tarçın da sizlere iyi pazarlar diliyor, sevgiler
Eki Görüntüle 2729850 Eki Görüntüle 2729851 Eki Görüntüle 2729852 Eki Görüntüle 2729853 Eki Görüntüle 2729854 Eki Görüntüle 2729855
Geçmiş olsun inşallah negatiftir haberlerde gösterdi Ordu şehrinde de kantin ve otopark yoğun bakıma dönüştürülüyormuşgecmis olsun
2 gun once esim devlet hastanesinde test yaptirdi. hastanenin bahcesindeki kantini kovit poliklinigi yapmislar, form doldurup suruntu verdim geldim 5 dk mi almado toplamda dedi.
her hastane bu sekilde degildir tabiki ama, en azindan bulundugunuz sehirdeki hastaneleri bir kontrol edin belki test verebileceginiz yerler vardir
kovit surekli belirtilerini degistiriyor her turlu belirti var burun akintisi hapsirik dahil.oyledir ya da degildie demeyin yani...
esim negatif cikti, zaten yorgunluktanmis anlasilan ki o aksam guzelce uyuyup dinlenince sabah hicbiseyi yoktu, o gunden beri de tekrar basi bile agrimadi.Geçmiş olsun inşallah negatiftir haberlerde gösterdi Ordu şehrinde de kantin ve otopark yoğun bakıma dönüştürülüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?