bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yok ilaclari kullanmadi midemde ulser var mideme iyi gelmez diyor. bugun 8.gun tat ve koku kaybi yasiyor ve istahsiz korkutuyor surec beni bi yerde halsizlikten dusup bayilacak diye korkuyorum.

teşekkür ederim canım. O çiçeği ben de seviyorum ama adını bilmiyorum. Ben ekmedim, önceki ev sahibi ekmiş onu. Sanırım kasımpatı ailesinden olsa gerek. Belki aramızda bilen varsa yazsın, biz de öğrenelim ismini.

Babama sordum papatya familyasından gazania dedi

Eklentiler

• IMG-20201129-WA0001.webp
    70,8 KB · Görüntüleme: 46
Ne bazı kadınların toplanması biter, ne bazı insanların sorumsuzca şehirlerarası yolculuk yapıp gittikleri yere virüs taşımaları biter, olan kendini sorumlu hissedip her türlü önleme uyanlara olur.
Küçük yerleşim yerimizde oturan yerli halkta virüs yoktu ama özellikle İstanbul gibi büyükşehirlerden korona var deyip buralara kaçanlar yüzünden koronadan ölümlerimiz artıyor.

Okuyorlarsa eğer 2 çift lafım var, İstanbul'dan virüsle gelen aile, geldiğinizde keşke hemen evde tadilat işine girişmek yerine, önce kendinizi karantinaya alsaydınız, tek geçim kaynağı evlere tamirata gitmek olan 68 yaşındaki bir adamın ölümüne neden oldunuz, umarım içiniz rahattır

İçim acıdı allah rahmet eylesin

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun...

Amin, artık birileri şu sorumsuz insanları durdursun, ülkenin dört bir yanında vakaların ve ölümlerin artmasının sebebidir bu sorumsuzlar.
Nasıl durdurulabilir bu insanlar. Yasak var ama hala dışarda insanlar var. Karşı apartmana oturmaya gidenler var. Otobüse binmeden önce maskesini indirip eline öksüren o da yetmez eline sümküren ş.ler var. Bu insanlarla nasıl başedilir bilemiyorum. 90 yaşındaki anneannesine hastalık bulaşmasın diye sadece kapısına kadar giden ama 60’lı yaşlarda ikisi de kronik hasta olan amca ve yengesinin evine giren insanlar var. 1 sene kapatsınlar her yeri bu insancıklar yüzünden bu hastalık bitmez.

Kızlar bir haftadır acaip yorgunlugum vardı, cumartesi sabahı deli gibi bir sırt , göğüs ağrısıyla uyandım nefes alamadım resmen içime birşey oturmuş nefes borumu kapatmıştı, geçer diye bekledim geçmedi iki gün oldu artık dayanamadım bugün özele test verdim. Devlet Hastanesi'nde çok sıra olur virüs yoksa bile kapatsın dedi eşim. ilgilenen olursa 250 TL özel hastanelerde test. Sonucu yarın çıkacak sonucum. Burnum tikali, boğazım sis, eklem-bel-omuz-gogus ağrım felaket inşallah birşey çıkmaz

ne zaman verdiniz? eşimin 2 saat sonra çıkmıştı. yine de kontrol edin isterseniz arada bir. inşallah bir şey yoktur, ama belirtileriniz o yönde gerçi soğuk algınlığı da böyle hepsi birbirine karıştı valla

Tez zamanda atlatırsınız inş.

Nasıl bir oyunmuş ki?
Az önce maske takmayan bir gruba neyse ki maskenin oyun olduğunu bilenler de var çok şükür diğerlerine de Allah feraset versin yazmış biri hiç cevap yazmadım teyzem oyun olduğu için yoğun bakımda tövbe tövbe böyleler yüzünden bitmez bu virüs bunlar aşı çıkınca vurunmaz da

Maskemizi takıyoruz,oynaya oynaya gidip geliyoruz biyerlere.Çokda eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…