Bu kadar ahali oyun yüzünden öldü değilmi?Ben anlamadım ne oyunu korona oyunmuş tuhaf tuhaf şeyler yazanlar var aşı çıksa da bunlar vurdurmaz nolacak bakalım
evet maalesef inan çok. valla ne diyeyim. akıl fikir versin Allah. nasıl oldu teyzen canım?Maske oyun diyenler var sosyal medyada Allahım Yarabbim biter mi bu virüs bitmez
Bu gözdeyi kaçıracam bir gün varya ne kadar tatlı sevimli kedi öyleGünaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, dün akşamki haleli dolunayı, yan yana açmış birer yer minesi ve sardunya çiçeği, alaca renkli yer mineleri ve beyaz sardunya çiçekleri gönderiyorum. Kedim Gözde de saklandığı yerden sizlere günaydın diyor, sevgilerEki Görüntüle 2730359 Eki Görüntüle 2730360 Eki Görüntüle 2730361 Eki Görüntüle 2730362 Eki Görüntüle 2730363 Eki Görüntüle 2730365
Aynı durumu uyutuluyor bekliyoruzevet maalesef inan çok. valla ne diyeyim. akıl fikir versin Allah. nasıl oldu teyzen canım?
Okullar kapatılmadı mıKabine toplantısı olacak bugün bakalım neler çıkacak ilave tedbir olarak. Sırf bugün 4 öğrencinin ailesinin daha covid olduğunu öğrendik. Devam durumları da sıkıntıya girmeye başladı çocukların. Bir an önce kapatılması lazım. Daha fazla öğretmen ve öğrenci enfekte olmadan 2 hafta tam kapanma baya önünü alır gibi..
Rehabilitasyon merkezleri olarak devam ediyoruz üstelik maskesiz çocuklarla üstelik en fazla 50 cm mesafeden üstelik öğrencilerimin çoğu kronik hasta. Ödüm kopuyor biri virüs kapacak diye.. ama tek dertleri patronlar daha çok kazansın. Bi öğrenci ölürse bi öğretmen ölürse yenisi muhakkak gelir onlara göre bi durum yok..Okullar kapatılmadı mı
Özel okul mu?Rehabilitasyon merkezleri olarak devam ediyoruz üstelik maskesiz çocuklarla üstelik en fazla 50 cm mesafeden üstelik öğrencilerimin çoğu kronik hasta. Ödüm kopuyor biri virüs kapacak diye.. ama tek dertleri patronlar daha çok kazansın. Bi öğrenci ölürse bi öğretmen ölürse yenisi muhakkak gelir onlara göre bi durum yok..
Allah yardımcınız olsun doğru kimileri para peşindeRehabilitasyon merkezleri olarak devam ediyoruz üstelik maskesiz çocuklarla üstelik en fazla 50 cm mesafeden üstelik öğrencilerimin çoğu kronik hasta. Ödüm kopuyor biri virüs kapacak diye.. ama tek dertleri patronlar daha çok kazansın. Bi öğrenci ölürse bi öğretmen ölürse yenisi muhakkak gelir onlara göre bi durum yok..
Gene yetersiz kış ayındayız zten çoğu kişi akşam evinde oluyor bence 14gunluk tam kapanma olmalıydı olması gereken buydu kontrol altına alınabilmesi için ctesi pazar tam kapanma bir nebze belki vakaları azaltır tabi doğru sayıları görürsek iki haftaya anlarızYeni yasakları gördünüz mü müthiş
İşte ben de o yüzden diyorum yine yetersiz diye haftasonu kısıtlaması bi nebze olsun belki azaltır sayıların doğru olmadığı aşikar gerçek rakamları verseler bakalım millet bu kadar gezebiliyor mu diyeceğim ama bir kesim de koronaya inanmıyor ne desek boşGene yetersiz kış ayındayız zten çoğu kişi akşam evinde oluyor bence 14gunluk tam kapanma olmalıydı olması gereken buydu kontrol altına alınabilmesi için ctesi pazar tam kapanma bir nebze belki vakaları azaltır tabi doğru sayıları görürsek iki haftaya anlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?