bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bencede katiliyorum aksam kiş ayi zaten herkes evinde umarim etkili olur ne diyelim

Başınız sağolsun benim de teyzem durumu kritik yoğun bakımda doktor tedaviye cevap vermiyor diyor

Pandemi'nin ilk haftalarında her yer kapansın diye düşünüyordum, insan karşısındakini de kendi gibi bilir ya, sanıyordum ki yasaklamalar olursa herkes riayet eder ama sorun kısıtlamalar olması, kısıtlamaların geniş kapsamlı olup olmaması değil, sorun insanoğlunda.

Başka ülkelerde de aynı manzaralar yaşanıyordur ama beni benim ülkem ilgilendiriyor çünkü burada yaşıyorum, hasta olursak buranın sorumsuz insanları yüzünden hasta olacağız, o yüzden kusura bakılmasın çok fena eleştireceğim sorumsuzları.

Ben olsam (çalışan kesim vs zorunlu dışarıda olması gerekenler ve yetkili birimlerden izne tabii dışarı çıkması gerekenler dışında) partiymiş, doğum günüymüş, kutlamaymış, komşu gezmesiymiş vs gibi keyfi etkinliklerde bulunan herkesi önce para cezasına çarptırır sonra onları boş olan yurtlara, konuk evlerine kapatır en az 15 gün dışarı çıkmalarına izin vermem, hepsinin ismi cismi elimde olur, tekrarı halinde kapatma cezasını 1 aya çıkarırım.

Öyle ya da böyle bir şekilde tüm dünyayı etkisi altına alan bir pandemi var ve sırf kendi zevkinden, sosyal hayatından geri kalmamak adına kısıtlamalara uymayanlar yüzünden bugün ölen insan sayımız 188'i buldu, ki daha Kasım ayını yeni bitiriyoruz, yurdun genelinde havalar çok da soğumadı üstelik, Aralık, Ocak, Şubat ayı kış hastalıklarının en yoğun görüldüğü aylar, kış aylarında vaka sayıları artarsa, ki uzmanlarında korkusu bu yönde, bu sorumsuzların hala elini kolunu sallaya sallaya gezmelerine izin verilmemeli, sosyal statüsü ne olursa olsun, valla bazen tvde görüyorum cemiyet hayatının önde gelen isimleri denilen kişiler sergilerde, toplantılarda, bu virüs bir sıradan vatandaşa mı vurdu piyango gibi?

Kimse kendi canını düşünmüyorsa dahi toplumun genelini düşünmek zorunda, toplum sağlığı söz konusuysa hiç acımam evlerine bile kilitlerim.

Pandemi var umursamıyorlar, memleketin her yerinde depremler oluyor umursamıyorlar, insanlar ölüyor umursamıyorlar, o zaman ben de onları umursamam valla bana kalsa hepsini topluca bir yere koyarım çıkamazlar.

Yalnızca biz mi? Sağlık çalışanlarının günahı ne? Geçen gün baktım kıdemli bir hemşirenin dahi aldığı maaş 5000 lira, diğerleri 3000 lira alıyormuş, bu insancıklar aylardır hastanelerdeler, ne izin, ne eve gitme hiçbir hakları yok, 70 küsür saat kesintisiz çalışıyorlar, her yerlerinden su akıyor, koruyucu kıyafetlerin üzerinde maskeler, siperlikler, ellerde saatlerce kalan eldivenler, gelin görün ki dışarıda fellik fellik gezip korona olanlara bakmama gibi bir seçenekleri de yok.

Ben ki kısıtlamalar yasaklamalardan en az etkilenenlerden biriyim, ben bile isyan ediyorsam düşünün gerisini.

Başınız sağ olsun

Ölenlerin hepsine Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim, hasta olanlara da acil şifalar diliyorum.

Biz de pozitifiz.

Kvdem ve kprim 65 yasindalar.

anneanne dedemiz 90 yasindalar.

Benim 13 aylik bebegim 51 yasinda tansiyon seker hastasi annem var.
Ekim annelerinden biliyorum seni .. çok geçmiş olsun! Biz de pozitifiz ama anneler ile temasımız olmadı? Size hepinize acil şifalar diliyorum..

Başınız sağolsun
Ekim annelerinden biliyorum seni .. çok geçmiş olsun! Biz de pozitifiz ama anneler ile temasımız olmadı? Size hepinize acil şifalar diliyorum..
Geçmiş olsun
Biz de pozitifiz.

Kvdem ve kprim 65 yasindalar.

anneanne dedemiz 90 yasindalar.

Benim 13 aylik bebegim 51 yasinda tansiyon seker hastasi annem var.
Size katmerli geçmiş olsun.İnş kolay atlatırsınız siz ve aileniz

Son düzenleme:
Moralinizi yüksek tutmaya çalışın, bu hastalıkta moral çok önemli bence..
benim eşimin ateşli 6. Günü, ateş bitmiyor
Onun dışında iyiyiz, evde atlatıyoruz..
Acil şifalar size..

Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, denizde iki balıkçı teknesi, bir limon yasemin çiçeği, nazlı bir beyaz sardunya çiçeği ve nanelerin arasından açmış fuşya rengi bir yer minesi ile yaseminlerin arasından kedim Gözde'yi gönderiyorum, sevgilerimle

Moralinizi yüksek tutmaya çalışın, bu hastalıkta moral çok önemli bence..
benim eşimin ateşli 6. Günü, ateş bitmiyor
Onun dışında iyiyiz, evde atlatıyoruz..
Acil şifalar size..
Allahım acil şifalar versin hepinize inşallah.

Yengemin nerdeyse 10 gün ateşi cikti, 40.5 gibiydi hastanedeymişsiniz müdahele için daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…