Bencede katiliyorum aksam kiş ayi zaten herkes evinde umarim etkili olur ne diyelimGene yetersiz kış ayındayız zten çoğu kişi akşam evinde oluyor bence 14gunluk tam kapanma olmalıydı olması gereken buydu kontrol altına alınabilmesi için ctesi pazar tam kapanma bir nebze belki vakaları azaltır tabi doğru sayıları görürsek iki haftaya anlarız
Başınız sağolsun benim de teyzem durumu kritik yoğun bakımdaBugün dedemi kaybettim...Hala rüya gibi geliyor. Covid geçirip öksürüpü ve ağırları devam edenler ihmal etmesin hemen doktora gitsinler. Dedem covidle birlikte kalp krizi geçirdiözellikle yüksek tansiyon ve kronik kalp hastaları dikkat etsin kan sulandırıcı kullanmaları gerekiyor ilaçlar kanda pıhtı yapbilir babam da 7.gününde bugün öksürük devam ediyor tansiyon hastası bu hafta ilk işimiz hastane olucak kalbi ve ciğerleri için kontrole gidicek. Nolur dikkat edin geçirdikten sonra da kontrollerinizi ihmal etmeyin
İnş toparlar niloyam.Cuma günü dışarı çıkmamakda yarar var.Kimbilir millet ne kadar markete,avm ye dolacak hafta sonu yasak diyeBaşınız sağolsun benim de teyzem durumu kritik yoğun bakımdadoktor tedaviye cevap vermiyor diyor
Off offf. Allah herkese şifa versin hep dua ediyorumBaşınız sağolsun benim de teyzem durumu kritik yoğun bakımdadoktor tedaviye cevap vermiyor diyor
Pandemi'nin ilk haftalarında her yer kapansın diye düşünüyordum, insan karşısındakini de kendi gibi bilir ya, sanıyordum ki yasaklamalar olursa herkes riayet eder ama sorun kısıtlamalar olması, kısıtlamaların geniş kapsamlı olup olmaması değil, sorun insanoğlunda.Nasıl durdurulabilir bu insanlar. Yasak var ama hala dışarda insanlar var. Karşı apartmana oturmaya gidenler var. Otobüse binmeden önce maskesini indirip eline öksüren o da yetmez eline sümküren ş.ler var. Bu insanlarla nasıl başedilir bilemiyorum. 90 yaşındaki anneannesine hastalık bulaşmasın diye sadece kapısına kadar giden ama 60’lı yaşlarda ikisi de kronik hasta olan amca ve yengesinin evine giren insanlar var. 1 sene kapatsınlar her yeri bu insancıklar yüzünden bu hastalık bitmez.
Başınız sağ olsunBugün dedemi kaybettim...Hala rüya gibi geliyor. Covid geçirip öksürüpü ve ağırları devam edenler ihmal etmesin hemen doktora gitsinler. Dedem covidle birlikte kalp krizi geçirdiözellikle yüksek tansiyon ve kronik kalp hastaları dikkat etsin kan sulandırıcı kullanmaları gerekiyor ilaçlar kanda pıhtı yapbilir babam da 7.gününde bugün öksürük devam ediyor tansiyon hastası bu hafta ilk işimiz hastane olucak kalbi ve ciğerleri için kontrole gidicek. Nolur dikkat edin geçirdikten sonra da kontrollerinizi ihmal etmeyin
Yok abla bi yere çıkmıyorum hep evdeyiz bi pazar günü eşimle çocuğu çıkarıyoruz o da insanlardan uzak yerlerde oluyor Allah korusun hepimiziİnş toparlar niloyam.Cuma günü dışarı çıkmamakda yarar var.Kimbilir millet ne kadar markete,avm ye dolacak hafta sonu yasak diye
Allah'ım acil şifalar versin inşallah.Biz de pozitifiz.
Kvdem ve kprim 65 yasindalar.
anneanne dedemiz 90 yasindalar.
Benim 13 aylik bebegim 51 yasinda tansiyon seker hastasi annem var.
Ekim annelerinden biliyorum seni .. çok geçmiş olsun! Biz de pozitifiz ama anneler ile temasımız olmadı? Size hepinize acil şifalar diliyorum..Biz de pozitifiz.
Geçmiş olsun. Herkese mi bulaştı yazdığınız.Biz de pozitifiz.
Evet.Geçmiş olsun. Herkese mi bulaştı yazdığınız.
Ekim annelerinden biliyorum seni .. çok geçmiş olsun! Biz de pozitifiz ama anneler ile temasımız olmadı? Size hepinize acil şifalar diliyorum..
Başınız sağolsunBugün dedemi kaybettim...Hala rüya gibi geliyor. Covid geçirip öksürüpü ve ağırları devam edenler ihmal etmesin hemen doktora gitsinler. Dedem covidle birlikte kalp krizi geçirdiözellikle yüksek tansiyon ve kronik kalp hastaları dikkat etsin kan sulandırıcı kullanmaları gerekiyor ilaçlar kanda pıhtı yapbilir babam da 7.gününde bugün öksürük devam ediyor tansiyon hastası bu hafta ilk işimiz hastane olucak kalbi ve ciğerleri için kontrole gidicek. Nolur dikkat edin geçirdikten sonra da kontrollerinizi ihmal etmeyin
Geçmiş olsunEkim annelerinden biliyorum seni .. çok geçmiş olsun! Biz de pozitifiz ama anneler ile temasımız olmadı? Size hepinize acil şifalar diliyorum..
Size katmerli geçmiş olsun.İnş kolay atlatırsınız siz ve ailenizBiz de pozitifiz.
çok geçmiş olsun, umarım sorunsuz bir şekilde en kısa zamanda atlatırsınızBiz de pozitifiz.
Moralinizi yüksek tutmaya çalışın, bu hastalıkta moral çok önemli bence..Eşim ve ben de pozitif çıktık. Eşimin ateşi 3 gündür çok yüksek. Bu ateş olayı kaç gün sürer acaba? Ben hamile olduğum hastaneye getirdiler bizi ayrı odalardayız ama sabah hemşire eşimin ateşinin yine 39 dereceye yükseldiğini söyledi çok tedirginim
Eşim ve ben de pozitif çıktık. Eşimin ateşi 3 gündür çok yüksek. Bu ateş olayı kaç gün sürer acaba? Ben hamile olduğum hastaneye getirdiler bizi ayrı odalardayız ama sabah hemşire eşimin ateşinin yine 39 dereceye yükseldiğini söyledi çok tedirginim
Allahım acil şifalar versin hepinize inşallah.Moralinizi yüksek tutmaya çalışın, bu hastalıkta moral çok önemli bence..
benim eşimin ateşli 6. Günü, ateş bitmiyor
Onun dışında iyiyiz, evde atlatıyoruz..
Acil şifalar size..
Yengemin nerdeyse 10 gün ateşi cikti, 40.5 gibiydi hastanedeymişsiniz müdahele için daha iyi olurEşim ve ben de pozitif çıktık. Eşimin ateşi 3 gündür çok yüksek. Bu ateş olayı kaç gün sürer acaba? Ben hamile olduğum hastaneye getirdiler bizi ayrı odalardayız ama sabah hemşire eşimin ateşinin yine 39 dereceye yükseldiğini söyledi çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?