çok geçmiş olsun. inşallah hepiniz atlatcaksınız. Rabbim şifa versin.10 gundur biz de gorusmedikama 10 gun once mecburi bir gorusme oldu.
Olmaz inşallah.Arkadaşlar bugün marekete gidip alınacakları alıverip geleyim diyorum. zaten okula gitmek için çıkmak zorundayım. çıkmışken dışarı işlerimi halledeyim diyorum. ama marketden falan sıkıntı bulaş olur mu sizce? bir türlü gidemedim. online verdim ama bazı ürünleri getirmediler. gidip alayım bari dedim.
teşekkür edrimOlmaz inşallah.
Ben hiç bir yere değmeden alıp çıkıyorum.
Rica ederim.teşekkür edrim
Bende alıyorum.Maske el yıkama va eksik değil tabikiArkadaşlar bugün marekete gidip alınacakları alıverip geleyim diyorum. zaten okula gitmek için çıkmak zorundayım. çıkmışken dışarı işlerimi halledeyim diyorum. ama marketden falan sıkıntı bulaş olur mu sizce? bir türlü gidemedim. online verdim ama bazı ürünleri getirmediler. gidip alayım bari dedim.
O halde ikiside ucretsiz olup bu karar kisiye kalmali. Yasam hakki en temel haksa böyle bir durumda sonu belirsiz bir olayda kisiye kalmali tercih.Asi hakkında konuşulmuş, twitterde alman asisi içinde bir cok sey yaziyor virologlar. Mehmet ceyhan çin aşısını olabilirim diye demiş okumuştum. Bir kısım uzman alman aşısının mRna aşısı olduğunu bunun dna yi bozabilecegini yazmış. Alman aşısı süper çin aşısı kötü diyeceğimiz bir noktada degiliz malasef
onlar hat safhada zaten. gidiyordum uzun süredir ama işte yeniden korku sardı. son zamanlarda çok arttığı için.Bende alıyorum.Maske el yıkama va eksik değil tabiki
Pandemi başladığından beri online almak yerine marketten gidip kendim alıyorum, son birkaç aydır pazara da gitmeye başladım ama pazar market gibi insanların çok olduğu yerlere çift maskeyle gidiyorum, mesafeyi koruyup ellerimi de asla yüzüme sürmüyorum, çok şükür belki de bu yöntem sayesinde şimdiye kadar korona olmadım, siz de korkmayınArkadaşlar bugün marekete gidip alınacakları alıverip geleyim diyorum. zaten okula gitmek için çıkmak zorundayım. çıkmışken dışarı işlerimi halledeyim diyorum. ama marketden falan sıkıntı bulaş olur mu sizce? bir türlü gidemedim. online verdim ama bazı ürünleri getirmediler. gidip alayım bari dedim.
Dikkatli bir şekilde , gerekli önlemleri alarak gidip işler halledilip dönülebilir. Artık ne yazık ki hayatımızın bir parçası bu hastalık. Tedbirimizi alalım, bişey olmaz inşallahArkadaşlar bugün marekete gidip alınacakları alıverip geleyim diyorum. zaten okula gitmek için çıkmak zorundayım. çıkmışken dışarı işlerimi halledeyim diyorum. ama marketden falan sıkıntı bulaş olur mu sizce? bir türlü gidemedim. online verdim ama bazı ürünleri getirmediler. gidip alayım bari dedim.
teşekkür ederim. aslında son rakamlar açıklanana kadar market pazar gider olmuştum yazdan beri ihtiyaçlar için. ama işte son rakamlardan sonra tedirgin oldum. teşekkürler desteğiniz için.Pandemi başladığından beri online almak yerine marketten gidip kendim alıyorum, son birkaç aydır pazara da gitmeye başladım ama pazar market gibi insanların çok olduğu yerlere çift maskeyle gidiyorum, mesafeyi koruyup ellerimi de asla yüzüme sürmüyorum, çok şükür belki de bu yöntem sayesinde şimdiye kadar korona olmadım, siz de korkmayın
Baksalar iyi olurArkadaşlar, eşimin ateşli 6. Günü, filolasyon ekibine ulaşamıyoruz. Zaten karantinadayız. Testi pozitif çıktı zaten, ilacı da bitti dün.. be yapalım, özele kendimiz gitsek bakarlar mı? Bi kan tahlili filan gerekiyordur belki.. fikri olan var mı?
3-4 aydır markete,manava,kasaba gidiyırum ben..alışveriş arabasını dezenfektanlıyorum tuttuğum yerini...kasa sonrası da dezenfektan sürüp hızlıca alıp çıkıyorum.sürekli online olmuyo gitmek gerekiyo,eksik bitmiyo..dikkat edin bişi olmaz..annem pandemi hastanesine gitmek zorunda kaldı bikaç kez..içerde beklmeden,çift maske,dezenfektanla çok dikkat ederek şükür bişey olmadan işlerini hallettiArkadaşlar bugün marekete gidip alınacakları alıverip geleyim diyorum. zaten okula gitmek için çıkmak zorundayım. çıkmışken dışarı işlerimi halledeyim diyorum. ama marketden falan sıkıntı bulaş olur mu sizce? bir türlü gidemedim. online verdim ama bazı ürünleri getirmediler. gidip alayım bari dedim.
Allah belasını versin zaten bu aşamada bile çoluk çocuk sokağa dökülüp gezenlerin. Bizim sokakta 3 5 aile var hem de çok çocuklu, evde elinde telefon facebookta takılan vasıfsız kezbanlar sabahtan akşama kadar sokağa salıyorlar doğurduklarını. Yasağı kim takar, kim uğraşacak, bakacak, eğitecek çocuğunu; sal dışarı, at başından, oraya buraya saldırsın mikrop yaysın. Maskeleri bile yok. Kapımdan kovuyorum dalga geçer gibi ben eve girince yine kapıya diziliyorlar, apartmanımda bile oturmuyorlar.Bence dışarıda işi olmayan hiç kimse çıkmamalı. Polis mahalle mahalle, sokak sokak dolanıp dışarıda gezenlere görünmeli. Durdurup “nereye gidiyorsun” diye sormalı, gözüm üstünde hissi vermeli. İşe mi gideceksin, alışveriş mi yapacaksın, doktora mı gidiyorsun. İnsanlar ceza yeme korkusuyla bir an önce eve dönmeli. Başka çaresi yok. Apartman veya site içi çaya, kahveye gidenleri nasıl durdurmalı bilemiyorum artık.
Geçmiş olsunArkadaşlar, eşimin ateşli 6. Günü, filolasyon ekibine ulaşamıyoruz. Zaten karantinadayız. Testi pozitif çıktı zaten, ilacı da bitti dün.. be yapalım, özele kendimiz gitsek bakarlar mı? Bi kan tahlili filan gerekiyordur belki.. fikri olan var mı?
Yarın sabah gideceğiz. Çarşambadan beri pozitif, perşembeden beri de ateşliGeçmiş olsun
Ne zamandır pozitif eşiniz
Bu dönemde filyasyon ekibine ulaşmanız çok zor kendi aracınız varsa özele gidin pandemi bölümleri ayrı oluyor zaten
Belki enfeksiyon vardır kan tahlili ile anlaşılır
Eşiminde bir türlü geçmemişti ihmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?