bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Allah'ım acil şifalar versin inşallah.

Covid testimiz ailece pozitif.Çok korkuyorum.Oanik atağım var.Nefes alamamaktan çok korkuyorum.
Nolur sakin olun morel çok önemli, geçen haftalarda ailemden çoğu pozitifti, limonlu su içtiler, bol bol dinlendiler beslenmelerine dikkat ettiler. Farklı semptom yaşadılar ama ortak bunları yaptılar, verilen ilaçları kullandılar. Kötüyü düşünmeyin lütfen elinizde değil tahmin edebiliyorum ama iyi olucaz diyin.

Göğsümde yumru var bu da kırı kuru öksürtüyor.Bazen balgam atıyorum .Gıcık tutar gibi oluyor.Nefes alıyorum ama bu yumru beni tedirgin ediyor.

Göğsümde yumru var bu da kırı kuru öksürtüyor.Bazen balgam atıyorum .Gıcık tutar gibi oluyor.Nefes alıyorum ama bu yumru beni tedirgin ediyor.
Sanırım bu normal bizimkilerde de vardı , ilaçlara başlamadiz daha sanırım. Tedirgin olmayın, eviniz ve hava müsaitse temiz hava almaya çalışın, annem de öksürükten nefes alamadığını sanıyordu bahçe çik diyorduk temiz hava alsın diye.
Atlatacaksiniz, zamana ihtiyacınız var. Bir de kendinizde ne hissediyorsanız aile hekiminine anlatın.

Çok sağolun.Rahatladım sayenizde.

Çok uzun zamandır yazmamıştım buraya , maalesef benim de testim pozitif çıktı . Okuldan ya öğrencilerden ya da velinin birinden kaptığımı düşünüyorum . Süreç nasıl işliyor bilgilendirecek olan varsa sevinirim ..

Kizlar sanirim bende covit oldum biz kaynanamlara gitmistik mecbur gidiyoruz cunku felc kayinvalidem orda kaldik 15 gun sonra eve geldim asagi komsum hasta gibiydi beni gorunce kapiya cikti onunla konustuktan sonra bende geniz akintisi balgamli oksuruk basladi bu arada kis temizligine baslamistim su belim kiriliyordu buna ragmen 2 gun boyunca gce 11 e kadar temizlik yaptim oksuruk devam etti bugun 10. Gun oksurmuyorum arada bi gogsum agriyor koku yok tat var suan camasir suyu hatta sarimsagin bile kokusunu almiyorum sizce ne zaman duzelir bu durum cunku sıķıldım

Kızlar 18 gündür grip geçmedi korana dan şüpheleniyorum artık bu hastalik kaç gün sürüyor bilen var mı 15 gün grip oldum zaman lar oldu ama bu kadar uzun hatırlamıyorum evde bir tek ben hastayım çok ilginç değil mi

Yarın sabah gideceğiz. Çarşambadan beri pozitif, perşembeden beri de ateşli
Rabbim şifa versin. Pek çok tanıdık grip gibi atlattı. İçinizi ferah tutun.

Covid testimiz ailece pozitif.Çok korkuyorum.Oanik atağım var.Nefes alamamaktan çok korkuyorum.
Rabbim şifa versin. Stres bağışıklığın baş düşmanı. Sakin kalmaya çalışın. Papatya, melisa çayı içebilirsiniz yatışmak için. Biraz olsun ferahlatır. Bir sürü tanıdığım grip gibi atlattı. Eminim siz de öyle atlatcaksınız.

Test yaptırdınız mı? Koku tat biraz geç gelebilir diyorlar. Atlatmadım ama çevremde olanlar öyle diyor. Rabbim şifa versin.

Koku kaybi iyilesme surecindr oluyor demis arkadasima hemsire.
Sadece koku kaybi yasayip test yaptirmisti arkadasim.
O ilaclari kullandi ve koku kaybi 6 7 gun sonra duzelmis.
Ilac kullanmadan gelirmi acaba baska rahatsizlik olsa kullanirim da o agir ilaclara bulasasim yok evet benm oksurugum falan gecti koku gitti

Allahım hepinize ve tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.

Allahım hepinize ve tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.
Amin ben acaba diye diye 10 gun gecirdim onda kuru oksuruk oluyor geniz akintisi balgam olmuyor diye dusundum tabi esimden falan uzak durdum bu arada onunla oglumda bise yok cok sukur sonra koku kaybi yasayinca korona oldum diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…