- 5 Mayıs 2013
- 33.897
- 41.524
- 798
Gelir hastalik gecince.Ilac kullanmadan gelirmi acaba baska rahatsizlik olsa kullanirim da o agir ilaclara bulasasim yok evet benm oksurugum falan gecti koku gitti
Ben bol suyla devam edim bence ilaclarla ilgili hic iyi seyler duymuyoruz.Allahtan hafif atlattim cok sukur ilk iki gun bogulur gibi oksurur halde is tuttum bide kemiklerim kiriliyordu is tutuyorum ondan diye dusundum o ilk gun atesimi olctum 37 ustuydu onda suphelendim sonraki olctugumde 36 cikti ustume hic almadim hastaligi sadece bol bol su ictim.tabi yanlis yonlendirmim ben boyle gevirmis olabilirim ama baskasinda agir olabilir mutlaka doktora gidin.Gelir hastalik gecince.
Koku kaybinin gelmesinin ilacla baglantisi var mi bilmiyorum ama ben de covidten cok o ilaclardan korkuyorum. Allah muhafaza.
Alerjik nezlede olabilir. Bu süreçte d vitamini aldınız mı?Ilac kullanmadan gelirmi acaba baska rahatsizlik olsa kullanirim da o agir ilaclara bulasasim yok evet benm oksurugum falan gecti koku gitti
Yok almadim gerci folik asit kullaniyorum gebe kalmayi dusundugum icin onda d vitamini var.bide andiz pekmezi iciyorumAlerjik nezlede olabilir. Bu süreçte d vitamini aldınız mı?
Ben hiç ilaç kullanmadan geçirdim, sizin gibi koku tat kaybında emin olmuştum çünkü. Kimseye ilaç kullanma diyemem ama zaten bu ilaç covid ilacı değil sadece antiviral olduğu için iyi gelebiliyor.Ilac kullanmadan gelirmi acaba baska rahatsizlik olsa kullanirim da o agir ilaclara bulasasim yok evet benm oksurugum falan gecti koku gitti
Sizce korona mi gecirdim oksuruk geniz akintisi oldu sonra oksuruk gecti koku gitti burnumda hafif bi yanma var sankiBen hiç ilaç kullanmadan geçirdim, sizin gibi koku tat kaybında emin olmuştum çünkü. Kimseye ilaç kullanma diyemem ama zaten bu ilaç covid ilacı değil sadece antiviral olduğu için iyi gelebiliyor.
Bence evet. Ateş, vücut ağrıları ve halsizlik oldu mu?Sizce korona mi gecirdim oksuruk geniz akintisi oldu sonra oksuruk gecti koku gitti burnumda hafif bi yanma var sanki
Ates ilk gun olctum 37 ustuydu 1 saat sonra 36 ya dustu vucut agrisida soyle oldu kis temizligimi yapiyordum ondan da olabilir ama suan camasir suyu sarimsak sogan hic bir seyin kokusunu alamiyorum.yorgani yikamaya vermistik esim yumusatici kullanmislar diyor ben hic hissetmiyorum kokusunuBence evet. Ateş, vücut ağrıları ve halsizlik oldu mu?
Bence kesinlikle olmuşsunuz ve ayakta geçiriyorsunuz geçmiş olsun. İzole olmalısınız siz ve eşiniz. Ben evde olduğumuz için test yaptırmadım ama işe gitme durumu varsa hemen test yaptırın.Ates ilk gun olctum 37 ustuydu 1 saat sonra 36 ya dustu vucut agrisida soyle oldu kis temizligimi yapiyordum ondan da olabilir ama suan camasir suyu sarimsak sogan hic bir seyin kokusunu alamiyorum.yorgani yikamaya vermistik esim yumusatici kullanmislar diyor ben hic hissetmiyorum kokusunu
Esimde ise gitmiyor onda bise yok simdilikBence kesinlikle olmuşsunuz ve ayakta geçiriyorsunuz geçmiş olsun. İzole olmalısınız siz ve eşiniz. Ben evde olduğumuz için test yaptırmadım ama işe gitme durumu varsa hemen test yaptırın.
Asemptomatik de geçiriyor olabilir tabi.Esimde ise gitmiyor onda bise yok simdilik
Bilmiyorum bir haftadir calismiyor bu hafta da calismayacakAsemptomatik de geçiriyor olabilir tabi.
Burada ilkokul arkadaşımın babası evde öldü koronadan 112 cevap vermiyormuş hastaneler doldu diyorlarmış teyzemin kaynanası da şuan yoğun bakım bekliyor kaynatası da zatürre olmuş o da hastaneye götürüldü Allahım korusun hala neden doğru dürüst önlemler alınmıyor 2 gün yasak neye yetecek hergün sela veriliyor burada ambulans sesleribakan hastaneler %70 dolu diyor gidenler yalan mı söylüyor kuzenim teyzem gidip görmüş her yer doluymuş
Geçmiş olsunKizlar sanirim bende covit oldum biz kaynanamlara gitmistik mecbur gidiyoruz cunku felc kayinvalidem orda kaldik 15 gun sonra eve geldim asagi komsum hasta gibiydi beni gorunce kapiya cikti onunla konustuktan sonra bende geniz akintisi balgamli oksuruk basladi bu arada kis temizligine baslamistim su belim kiriliyordu buna ragmen 2 gun boyunca gce 11 e kadar temizlik yaptim oksuruk devam etti bugun 10. Gun oksurmuyorum arada bi gogsum agriyor koku yok tat var suan camasir suyu hatta sarimsagin bile kokusunu almiyorum sizce ne zaman duzelir bu durum cunku sıķıldım
Aman derinim ayağını sıkı basOff off
Burada da her sabah sela okunuyor. Anksiyete hastasi oldum bu surecte
çok üzüldümBurada ilkokul arkadaşımın babası evde öldü koronadan 112 cevap vermiyormuş hastaneler doldu diyorlarmış teyzemin kaynanası da şuan yoğun bakım bekliyor kaynatası da zatürre olmuş o da hastaneye götürüldü Allahım korusun hala neden doğru dürüst önlemler alınmıyor 2 gün yasak neye yetecek hergün sela veriliyor burada ambulans sesleribakan hastaneler %70 dolu diyor gidenler yalan mı söylüyor kuzenim teyzem gidip görmüş her yer doluymuş
Çin sıkı davrandı.Çıkmasınlar diye insanları evde kapıları lehimlemişlerçok üzüldüm. of bitse artık şu kabus. çin nasıl kurtuldu aşısız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?