- 5 Mayıs 2013
- 33.897
- 41.524
- 798
Vallahi market haric disari da çıkmıyorum canim. Onu da online'a kaydiriyorum yavastan. Ama iste rsim ise gidip geliyor. Her sabah selayi duyunca, haritayi kipkirmizi gorunce fenaliklar basiyor beni.Aman derinim ayağını sıkı bas
Suana kadar Cin'den baska da kurtulan yok ama. Dusundurucu yani.çok üzüldüm. of bitse artık şu kabus. çin nasıl kurtuldu aşısız.
aynen valla. ispanyol gribi 2 yıl sürmüş birmiş kendiliğinden. belki bu da gider kendiliğinden diyorum.Suana kadar Cin'den baska da kurtulan yok ama. Dusundurucu yani.
Ben çıkıyorum ama tenha diye bime gidiyorumVallahi market haric disari da çıkmıyorum canim. Onu da online'a kaydiriyorum yavastan. Ama iste rsim ise gidip geliyor. Her sabah selayi duyunca, haritayi kipkirmizi gorunce fenaliklar basiyor beni.
aynen valla. ispanyol gribi 2 yıl sürmüş birmiş kendiliğinden. belki bu da gider kendiliğinden diyorum.
Ben çıkıyorum ama tenha diye bime gidiyorum
Nabzi etkiliyor mu? Ben hic okumadim da oyle bir belirti.Korana olanlar 1 dakikada nabzınız kac atıyor bakar mısınız ?
Nefes darlığı olanların nabzi da yükseliyormus bir doktor söyledi bize de ondan merak ettim.Nabzi etkiliyor mu? Ben hic okumadim da oyle bir belirti.
Sagolun test yaptırdım sonucu bekliyorum hastane boştu şansabelki gripsinizdir. tam mevsimi. Rabbim şifa versin.
Burada ilkokul arkadaşımın babası evde öldü koronadan 112 cevap vermiyormuş hastaneler doldu diyorlarmış teyzemin kaynanası da şuan yoğun bakım bekliyor kaynatası da zatürre olmuş o da hastaneye götürüldü Allahım korusun hala neden doğru dürüst önlemler alınmıyor 2 gün yasak neye yetecek hergün sela veriliyor burada ambulans sesleribakan hastaneler %70 dolu diyor gidenler yalan mı söylüyor kuzenim teyzem gidip görmüş her yer doluymuş
inşallah değildir.Sagolun test yaptırdım sonucu bekliyorum hastane boştu şansa
Yoğun bakımlar %70 doludur doğrudur çünkü hastanelerin otoparkı yemekhanesi yoğun bakım yapılmış Bi kaç ventilatör konularak ama bakacak doktor hemşire yok. Çünkü onlarda hasta. Sadece Yatak var. Hastalananlar Allaha emanet artık.Burada ilkokul arkadaşımın babası evde öldü koronadan 112 cevap vermiyormuş hastaneler doldu diyorlarmış teyzemin kaynanası da şuan yoğun bakım bekliyor kaynatası da zatürre olmuş o da hastaneye götürüldü Allahım korusun hala neden doğru dürüst önlemler alınmıyor 2 gün yasak neye yetecek hergün sela veriliyor burada ambulans sesleribakan hastaneler %70 dolu diyor gidenler yalan mı söylüyor kuzenim teyzem gidip görmüş her yer doluymuş
Dakikada kac olmasi lazimNefes darlığı olanların nabzi da yükseliyormus bir doktor söyledi bize de ondan merak ettim.
Hastaneyi Arayıp gidemez misiniz. Hafife almaya gelmiyor bu illetiKizlar benim gogsum agriyor bu koronada kalp krizi riski oldugunu okudum kaygi bozuklugu da var psikolojik olabilirmi daha once de bahsettim ben de 10 gun once oksuruk basladi suan sadece koku kaybi var ve gogus agrisi yeni basladi korkuyorum
Benimde iki gogusumun arasinda ara ara agri oluyor sonra geciyorKizlar benim gogsum agriyor bu koronada kalp krizi riski oldugunu okudum kaygi bozuklugu da var psikolojik olabilirmi daha once de bahsettim ben de 10 gun once oksuruk basladi suan sadece koku kaybi var ve gogus agrisi yeni basladi korkuyorum
Gidemem arabamiz yok bebeaspirini bulsam ondan icecemHastaneyi Arayıp gidemez misiniz. Hafife almaya gelmiyor bu illeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?