bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

şimdi komşumla konuştum

ailecek hasta idiler

babasının testi negatifti o başka evdeydi

14 günlük karantina sonrası onun da ağrıları olmuş vs doktora gitmiş pozitif

sen daha dayanaklıymışsın vücut direnmiş ama tam atlatamamış demişler

şimdi de annesi onunla karantinaya girmiş

her gün yeni birini duyuyoruz vallahi

Yoğun bakımlar %70 doludur doğrudur çünkü hastanelerin otoparkı yemekhanesi yoğun bakım yapılmış Bi kaç ventilatör konularak ama bakacak doktor hemşire yok. Çünkü onlarda hasta. Sadece Yatak var. Hastalananlar Allaha emanet artık.

Kizlar benim gogsum agriyor bu koronada kalp krizi riski oldugunu okudum kaygi bozuklugu da var psikolojik olabilirmi daha once de bahsettim ben de 10 gun once oksuruk basladi suan sadece koku kaybi var ve gogus agrisi yeni basladi korkuyorum

Kizlar benim gogsum agriyor bu koronada kalp krizi riski oldugunu okudum kaygi bozuklugu da var psikolojik olabilirmi daha once de bahsettim ben de 10 gun once oksuruk basladi suan sadece koku kaybi var ve gogus agrisi yeni basladi korkuyorum
Hastaneyi Arayıp gidemez misiniz. Hafife almaya gelmiyor bu illeti

Benimde iki gogusumun arasinda ara ara agri oluyor sonra geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…