bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tabi ki var. Hastaneye yatırmadıklarına göre de kötü değil. Oksijen sıkıntısı olsa yatırırlardı. Geçmiş olsun
Bunu duymaya okadar ihtiyacim varki annem 46 yasinda diyaber hastasi ilac tedavisine.cigerelere inince basladik nefes alirken ara ara zorlaniuor ama ilaclarla gozlerini acti resmen. sizce nefesi de duzelirmi varmi boyle atlatan

Kizlar annem covid cigerlere inmis 2 gündür ilaç tedavisine basladi. Sanki ilaçlarla gözünü acti. ama ara ara agirlik çöküyor ve nefesi zor aliyor surup icince nefesi rahatliyor. Korkuyorum daha kötü olurmu diye nefesi duzelirmi ilacla cigerleri temizlenirmi boyle cigerlere inipte iyilesen varmi ne olur bana birsey deyin.. Cok korkuyorum bebegimi.emziriyorum sütüm azaldi resmen Allahim.insallaj iyilesir;(

Rabbim sifasini versin insallah

Bunu duymaya okadar ihtiyacim varki annem 46 yasinda diyaber hastasi ilac tedavisine.cigerelere inince basladik nefes alirken ara ara zorlaniuor ama ilaclarla gozlerini acti resmen. sizce nefesi de duzelirmi varmi boyle atlatan
Çok geçmiş olsun. Atlatır Allah ın izniyle annenizde inşallah. Günlük 3, 4 litre ılık su içsin içerden temizlesin vücudunu. Bu zamanda iştah olmayınca su da zor içilir ama zorlicak artık.. Sizde kendinize dikkat edin bebişide yerime koklayın

Koklarim yerinize Allah razi olsun. Su ile atilirmi su icebiliyor ama gida alamiyor istahi olmuyor hic meyve veriyorum nar portakal yiyor sadece. onlari yiyebiliyor.

Koklarim yerinize Allah razi olsun. Su ile atilirmi su icebiliyor ama gida alamiyor istahi olmuyor hic meyve veriyorum nar portakal yiyor sadece. onlari yiyebiliyor.
Su balgam söktürür o şekilde atılır diğer ilaçlarını da kullanıyorsunuzdur. D vitamini c çinko falan önerdimi Dr.

bilim kurulu aşı toplantisi açiklaması bu yönde

Eklentiler

• IMG-20201202-WA0003.webp
    126,7 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20201202_232847_com.whatsapp.webp
    69,4 KB · Görüntüleme: 55
Halam hem diyabet hem tansiyon hastası 60 yaşında atlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…