Siz atlattinizmi aynen benimde oyleBenimde iki gogusumun arasinda ara ara agri oluyor sonra geciyor
Hayir belirtiler baslayali 1 hafta oldu test yapali 2 gun.atlatacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum ama cok korkuyorum.yasim genc kronik rahatsizligim yok yinede gogus agrisindan korkuyorum.Siz atlattinizmi aynen benimde oyle
Bilmediginiz seyleri icmeyin ne etki yaratacak bilemezsiniz.bosverin ilaci derin nefes alin cama cıkin bana iyi geldiGidemem arabamiz yok bebeaspirini bulsam ondan icecem
Benim 10 gun oldu bulasicilik gecti muhtamelen suan koku yok ve gogus agrisi varHayir belirtiler baslayali 1 hafta oldu test yapali 2 gun.atlatacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum ama cok korkuyorum.yasim genc kronik rahatsizligim yok yinede gogus agrisindan korkuyorum.
Bulamadim zaten kimsede yokmus bende sizin gibi hava alayim biraz.bu arada ben 27 yasindayim siz kac yasindasinizBilmediginiz seyleri icmeyin ne etki yaratacak bilemezsiniz.bosverin ilaci derin nefes alin cama cıkin bana iyi geldi
10 gun gectiyse gogus agrisi degildir belki psikolojikte olabilir.mesela siz soylediginizden beri benim daha artti sankiBenim 10 gun oldu bulasicilik gecti muhtamelen suan koku yok ve gogus agrisi var
Keske soylemeseydim simdi bise okudum en iyisi size soylemim korkmayin :)10 gun gectiyse gogus agrisi degildir belki psikolojikte olabilir.mesela siz soylediginizden beri benim daha artti sanki
Bunu duymaya okadar ihtiyacim varki annem 46 yasinda diyaber hastasi ilac tedavisine.cigerelere inince basladik nefes alirken ara ara zorlaniuor ama ilaclarla gozlerini acti resmen. sizce nefesi de duzelirmi varmi boyle atlatanTabi ki var. Hastaneye yatırmadıklarına göre de kötü değil. Oksijen sıkıntısı olsa yatırırlardı. Geçmiş olsun
Rabbim sifasini versin insallahKizlar annem covid cigerlere inmis 2 gündür ilaç tedavisine basladi. Sanki ilaçlarla gözünü acti. ama ara ara agirlik çöküyor ve nefesi zor aliyor surup icince nefesi rahatliyor. Korkuyorum daha kötü olurmu diye nefesi duzelirmi ilacla cigerleri temizlenirmi boyle cigerlere inipte iyilesen varmi ne olur bana birsey deyin.. Cok korkuyorum bebegimi.emziriyorum sütüm azaldi resmen Allahim.insallaj iyilesir;(
Çok geçmiş olsun. Atlatır Allah ın izniyle annenizde inşallah. Günlük 3, 4 litre ılık su içsin içerden temizlesin vücudunu. Bu zamanda iştah olmayınca su da zor içilir ama zorlicak artık.. Sizde kendinize dikkat edin bebişide yerime koklayınBunu duymaya okadar ihtiyacim varki annem 46 yasinda diyaber hastasi ilac tedavisine.cigerelere inince basladik nefes alirken ara ara zorlaniuor ama ilaclarla gozlerini acti resmen. sizce nefesi de duzelirmi varmi boyle atlatan
Koklarim yerinize Allah razi olsun. Su ile atilirmi su icebiliyor ama gida alamiyor istahi olmuyor hic meyve veriyorum nar portakal yiyor sadece. onlari yiyebiliyor.Çok geçmiş olsun. Atlatır Allah ın izniyle annenizde inşallah. Günlük 3, 4 litre ılık su içsin içerden temizlesin vücudunu. Bu zamanda iştah olmayınca su da zor içilir ama zorlicak artık.. Sizde kendinize dikkat edin bebişide yerime koklayın
Su balgam söktürür o şekilde atılır diğer ilaçlarını da kullanıyorsunuzdur. D vitamini c çinko falan önerdimi Dr.Koklarim yerinize Allah razi olsun. Su ile atilirmi su icebiliyor ama gida alamiyor istahi olmuyor hic meyve veriyorum nar portakal yiyor sadece. onlari yiyebiliyor.
Hadi inşallah, rabbim tez zamanda bu illetten kurtulmayı nasip eylesinbilim kurulu aşı toplantisi açiklaması bu yönde
inşallah güzel sonuçlar alınır sorunsuz geçerHadi inşallah, rabbim tez zamanda bu illetten kurtulmayı nasip eylesin
Negatif çıktım sanırım agır grip bide bagışıklık düşük teşekkür ederiminşallah değildir.
Halam hem diyabet hem tansiyon hastası 60 yaşında atlattıBunu duymaya okadar ihtiyacim varki annem 46 yasinda diyaber hastasi ilac tedavisine.cigerelere inince basladik nefes alirken ara ara zorlaniuor ama ilaclarla gozlerini acti resmen. sizce nefesi de duzelirmi varmi boyle atlatan
Rabbim bizede nasip eder insallah biz tedaviye gec basladik biraz cigerlere sicrayinca cok korkuyoruzHalam hem diyabet hem tansiyon hastası 60 yaşında atlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?