bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Allahım şifa versin en yakın zamanda inşallah.

herkese geçmiş olsun tekrar.
bugun karantinam bitti,yeniden test verdım beklıyorum..
1 haftadır tat ve kokum yok,gelse bir an önce :/

beslenme gerçekten çok önemli;fermente ,gıdaları, sarımsağı ,balı, zencefili, ıhlamuru eksik etmeyin sofranızdan...

Dün aradılar tansiyon ve kan değerleri düşük her an hastayı kaybedebiliriz dediler bir önceki akşam kalbi durmuş geri döndürdük demişler bugün yine aramış doktor tansiyon hala düşük yükseltmeye çalışıyoruz demişler teyzemin kaynanası da entübe edildi

Düzelenler var korkmayın burada çok okudum düzelen

Testi özelde kendiniz mi verdiniz?

Sevgili dostlarım, iyi günler diliyorum hepinize. Bugün ağaç budama işi vardı, yoğunluktan sizlere günaydın diyemedim ama bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek, sağlıklı kalabilmek ve günün geri kalanını güzel geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, mor yer mineleri, bir kana tespih çiçeği ve bir limon yasemini ile beyaz sardunya çiçeği gönderiyorum. Kedim Gözde de sizlere iyi bir akşam üstü diler, ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyor, sevgiler

Son düzenleme:
Allahim sen yardim et yarabbim

Tat ve koku kaybı hastalığın ilk asamasi mi yoksa son aşamasına doğru mu

bazılarında başında başlıyor ama benim tahminen bulaştan hemen hemen 1 hafta sonra başladı
Bende de koku ve tat kaybi war.ama 3 4 gün önce gece bi terledim.bi üşüdüm.belim.bacaklarim ve aşırı başım ağrıdi. Şimdide tat ve kökü kaybı.war. korkuyorum.hamile olduğumu daha yeni öğrendim bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…