Allahım şifa versin en yakın zamanda inşallah.Kizlar annem covid cigerlere inmis 2 gündür ilaç tedavisine basladi. Sanki ilaçlarla gözünü acti. ama ara ara agirlik çöküyor ve nefesi zor aliyor surup icince nefesi rahatliyor. Korkuyorum daha kötü olurmu diye nefesi duzelirmi ilacla cigerleri temizlenirmi boyle cigerlere inipte iyilesen varmi ne olur bana birsey deyin.. Cok korkuyorum bebegimi.emziriyorum sütüm azaldi resmen Allahim.insallaj iyilesir;(
Dün aradılar tansiyon ve kan değerleri düşük her an hastayı kaybedebiliriz dediler bir önceki akşam kalbi durmuş geri döndürdük demişler bugün yine aramış doktor tansiyon hala düşük yükseltmeye çalışıyoruz demişler teyzemin kaynanası da entübe edildiNiloyatospikk teyzeniz nasil oldu?
Düzelenler var korkmayın burada çok okudum düzelenKizlar annem covid cigerlere inmis 2 gündür ilaç tedavisine basladi. Sanki ilaçlarla gözünü acti. ama ara ara agirlik çöküyor ve nefesi zor aliyor surup icince nefesi rahatliyor. Korkuyorum daha kötü olurmu diye nefesi duzelirmi ilacla cigerleri temizlenirmi boyle cigerlere inipte iyilesen varmi ne olur bana birsey deyin.. Cok korkuyorum bebegimi.emziriyorum sütüm azaldi resmen Allahim.insallaj iyilesir;(
Testi özelde kendiniz mi verdiniz?herkese geçmiş olsun tekrar.
bugun karantinam bitti,yeniden test verdım beklıyorum..
1 haftadır tat ve kokum yok,gelse bir an önce :/
beslenme gerçekten çok önemli;fermente ,gıdaları, sarımsağı ,balı, zencefili, ıhlamuru eksik etmeyin sofranızdan...
evetTesti özelde kendiniz mi verdiniz?
Allahim sen yardim et yarabbimDün aradılar tansiyon ve kan değerleri düşük her an hastayı kaybedebiliriz dediler bir önceki akşam kalbi durmuş geri döndürdük demişler bugün yine aramış doktor tansiyon hala düşük yükseltmeye çalışıyoruz demişler teyzemin kaynanası da entübe edildi
Amin inşallah sağol canım içimdeki ses teyzem yaşıcak diyor neden böyle oluyorum bilmiyorumAllahim sen yardim et yarabbim
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin Allah kaç yaşındaydı acabaBugun yengemizin kardesi koronadan vefat etmis. Ben tanimiyorum kendisini. Allah rahmet eylesin
Insallah kuzum dualarim onunlaAmin inşallah sağol canım içimdeki ses teyzem yaşıcak diyor neden böyle oluyorum bilmiyorum
Tanımıyorum ben kendisini ama 60li yaslarin basi diye dusunuyorum.Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin Allah kaç yaşındaydı acaba
Sağol canım Allah razı olsun vakti saati dolan gidiyorInsallah kuzum dualarim onunla
Tanımıyorum ben kendisini ama 60li yaslarin basi diye dusunuyorum.
Sağol canım Allah razı olsun vakti saati dolan gidiyor
Ben de korkuyorum açıkçası ölmekten de korkuyorumÖyle ama öleceksem de şundan ölmek istemiyorum
Iyice psikolojimiz bozuldu, karamsarlığa sürüklendik. Sürekli felaket haberleri. Insallah Allah feraha cikarsin hepimizi.Ben de korkuyorum açıkçası ölmekten de korkuyoruminsan hayatta daha güzel şeyler yaşamak istiyor
Biraz daha iyi annem simdiDüzelenler var korkmayın burada çok okudum düzelen
Tat ve koku kaybı hastalığın ilk asamasi mi yoksa son aşamasına doğru muherkese geçmiş olsun tekrar.
bugun karantinam bitti,yeniden test verdım beklıyorum..
1 haftadır tat ve kokum yok,gelse bir an önce :/
beslenme gerçekten çok önemli;fermente ,gıdaları, sarımsağı ,balı, zencefili, ıhlamuru eksik etmeyin sofranızdan...
bazılarında başında başlıyor ama benim tahminen bulaştan hemen hemen 1 hafta sonra başladıTat ve koku kaybı hastalığın ilk asamasi mi yoksa son aşamasına doğru mu
Bende de koku ve tat kaybi war.ama 3 4 gün önce gece bi terledim.bi üşüdüm.belim.bacaklarim ve aşırı başım ağrıdi. Şimdide tat ve kökü kaybı.war. korkuyorum.hamile olduğumu daha yeni öğrendim bir debazılarında başında başlıyor ama benim tahminen bulaştan hemen hemen 1 hafta sonra başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?