bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yeğenimde de oldu tat ve koku kaybı,grip,hapşırık.Korkudan teste gitmedi.Varsada yoksa da atlattı baya.Yeni yeni kokusu geliyor geri

Yeğenimde de oldu tat ve koku kaybı,grip,hapşırık.Korkudan teste gitmedi.Varsada yoksa da atlattı baya.Yeni yeni kokusu geliyor geri
Onda da olmusmuydu halsizlik bel baş ağrısı daha sonra mi koku ve tat duyusu gitti. Nasıl geçirdi peki

o bir terlemek bi üşümek ateşten büyük ihtimalle bacak ve baş ağrısı da korona belirtisi
bence test yaptırın

Koku ve tat kaybından önce eklem ağrıları baş ağrıları terleme.usume vs. Gibi belirtileri olmuş muydu
O kadar net bilmiyorum o sırada ailemde baya pozitif çıkınca bir panik havası vardı. Ama bu kuzenim hala sırt ağrım geçmedi dedi bugün.
Pozitif olan annem (şeker hastası,76 yaşında sadece 1 gece ateşlendi baya), ablam ve yegenimde koku tat kaybı olmadı ama eklem, kaburgalarimiz( bu kısmı tam anlayamadım altları dediler) ağrıyor demişlerdi ama onlarda kalmadı bu agrilar. Üşüme ve terleme yaşayan başka kuzenim vardı onun da eklem ağrıları vardı onun tat ve koku 4 yada 5 gün sonra geri geldi ağrılarının da kalmadığını söyledi.
Sanırım herkeste farklı oluyor .

Koku ve tat kaybından önce eklem ağrıları baş ağrıları terleme.usume vs. Gibi belirtileri olmuş muydu
Siz bence bir test yaptırın, hem içiniz rahat eder eğer pozitifseniz tedavi süreci başlar. Bu arada beslenmenize dikkat edin. Bol bol dinlenin yanlış gormediysem yeni hamilesiniz.

Yaptrdim sonuç bekliyorum. Bu terlemek üşümek ağrılar pazar gecesi oldu geçti. Smdi kökü ve tat kaybi war. Acaba bidaha baslicak mi ağrılar diye korkuyorum
muhtemelen pozitifsiniz, hamile olduğunuz için ilaçları içemeyeceksiniz.
beslenmenize çok dikkat edin, takviye yapın
geçmiş olsun

Evet test yaptrdim sonuç bekliyorum. Ama korkuyorum çok.
Nolur rahatlayın, korkunuzu çok iyi anlıyorum, ben de test sonucumu öğrenene kadar çok korkmuştum, panik olmuştum. Ama sakın kalmak önemliymiş. Kuzenimin eşi pozitif olduğunu öğrenince panik atağı arttı kendini çok yiprattti.
Umarım pozitif değilsinizdir yada çok iyi atlatirsiniz.

Inanın hamile olmasam ilaclarlageciririm diye düşünüyorum ama şimdi nasıl geccek ki. Of of

Inanın hamile olmasam ilaclarlageciririm diye düşünüyorum ama şimdi nasıl geccek ki. Of of
Vitamin desteği alın, pozitifseniz aile hekiminiz sizi sürekli kontrol edecek telefonla o da yönlendirir sizi, Drnuz da , bol bol dinlenin, hava müsait oldukça evi iyi havalandırın, balkona çıkıp temiz hava alın, beslenmeyi ihmal etmeyin.

sakin olun lütfen, ben hastalığımı çok geç öğrendim. kendimi iyi hissettiğim için de ilaçları içmedim. (filyasyon ekibi ile görüşmenin sonucunda kendilerinin de öyle söylemesi üzerine içmedim, lütfen kimse kendi başına içmemezlik yapmasın)

ben bol bol takviye yaptım koku ve tat kaybı biraz sırt ağrısı dışında şikayetim olmadı
ben ne zaman kendimi kötü hissediyorum desem daha kötü oldum halsiz hissettim, psikolojik olarak insan çok etkileniyor lütfen sakin olun
dilerseniz size yaptıklarımı da atarım.

belki de hasta değilsinizdir panik yapmayın

Bunu duymaya okadar ihtiyacim varki annem 46 yasinda diyaber hastasi ilac tedavisine.cigerelere inince basladik nefes alirken ara ara zorlaniuor ama ilaclarla gozlerini acti resmen. sizce nefesi de duzelirmi varmi boyle atlatan
Ilaclarla gözlerini mi açtı benim babam da ilaclarla ölüyordu resmen sersemledi.Aile hekimini aradi iç de diyemem içme de diyemem demis senin kararın durumuna göre karar ver.Herkesteki virüs farklı sanki kişiye özel lanet olası.

Tabi atarsanız çok sevinirim
Yarın sonuç belli olcak ama şimdiden belli gibi . Koku ve tat kaybi olmasa belirttim hiç yok gibi bisey

Geçmiş olsun.Tv izlemek de belirtileri artırıyor gibi .
Bir de kimse grip degil mi yani sanki normal gripler de bu ara coronayla karıştırıldı.

Kuzeninizin eşi simdi nasil?

Tabi atarsanız çok sevinirim
Yarın sonuç belli olcak ama şimdiden belli gibi . Koku ve tat kaybi olmasa belirttim hiç yok gibi bisey
ayva, portakal kabuğu, limon, elma
bunları 10 dk kadar kaynatıp süzdüm
süzdükten sonra ıhlamur çubuk tarçın ve toz zencefil ile demledim içine bal karıştırıp içtim.

her sabah aç karnına 1 kaşık bal ve zencefil yedim.

sarımsağı ezerek (suyu çıkacak) ev yapımı yoğurt yedim her gün bir kase.

kemik suyuna bol sarımsaklı sirkeli çorbalar içtim

her aksam meyve tükettim
kekik çayı ve ebegümeci çayı içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…