Yeğenimde de oldu tat ve koku kaybı,grip,hapşırık.Korkudan teste gitmedi.Varsada yoksa da atlattı baya.Yeni yeni kokusu geliyor geriBende de koku ve tat kaybi war.ama 3 4 gün önce gece bi terledim.bi üşüdüm.belim.bacaklarim ve aşırı başım ağrıdi. Şimdide tat ve kökü kaybı.war. korkuyorum.hamile olduğumu daha yeni öğrendim bir de
Onda da olmusmuydu halsizlik bel baş ağrısı daha sonra mi koku ve tat duyusu gitti. Nasıl geçirdi pekiYeğenimde de oldu tat ve koku kaybı,grip,hapşırık.Korkudan teste gitmedi.Varsada yoksa da atlattı baya.Yeni yeni kokusu geliyor geri
Benim kuzenimin de pozitif çıktıktan 6 gün sonra gitti koku ve tat, yaklaşık 12 gün oldu sanırım hala koku alamıyorum dedi bugunbazılarında başında başlıyor ama benim tahminen bulaştan hemen hemen 1 hafta sonra başladı
Koku ve tat kaybından önce eklem ağrıları baş ağrıları terleme.usume vs. Gibi belirtileri olmuş muyduBenim kuzenimin de pozitif çıktıktan 6 gün sonra gitti koku ve tat, yaklaşık 12 gün oldu sanırım hala koku alamıyorum dedi bugun
o bir terlemek bi üşümek ateşten büyük ihtimalle bacak ve baş ağrısı da korona belirtisiBende de koku ve tat kaybi war.ama 3 4 gün önce gece bi terledim.bi üşüdüm.belim.bacaklarim ve aşırı başım ağrıdi. Şimdide tat ve kökü kaybı.war. korkuyorum.hamile olduğumu daha yeni öğrendim bir de
O kadar net bilmiyorum o sırada ailemde baya pozitif çıkınca bir panik havası vardı. Ama bu kuzenim hala sırt ağrım geçmedi dedi bugün.Koku ve tat kaybından önce eklem ağrıları baş ağrıları terleme.usume vs. Gibi belirtileri olmuş muydu
Yaptrdim sonuç bekliyorum. Bu terlemek üşümek ağrılar pazar gecesi oldu geçti. Smdi kökü ve tat kaybi war. Acaba bidaha baslicak mi ağrılar diye korkuyorumo bir terlemek bi üşümek ateşten büyük ihtimalle bacak ve baş ağrısı da korona belirtisi
bence test yaptırın
Siz bence bir test yaptırın, hem içiniz rahat eder eğer pozitifseniz tedavi süreci başlar. Bu arada beslenmenize dikkat edin. Bol bol dinlenin yanlış gormediysem yeni hamilesiniz.Koku ve tat kaybından önce eklem ağrıları baş ağrıları terleme.usume vs. Gibi belirtileri olmuş muydu
Evet test yaptrdim sonuç bekliyorum. Ama korkuyorum çok.Siz bence bir test yaptırın, hem içiniz rahat eder eğer pozitifseniz tedavi süreci başlar. Bu arada beslenmenize dikkat edin. Bol bol dinlenin yanlış gormediysem yeni hamilesiniz.
muhtemelen pozitifsiniz, hamile olduğunuz için ilaçları içemeyeceksiniz.Yaptrdim sonuç bekliyorum. Bu terlemek üşümek ağrılar pazar gecesi oldu geçti. Smdi kökü ve tat kaybi war. Acaba bidaha baslicak mi ağrılar diye korkuyorum
Nolur rahatlayın, korkunuzu çok iyi anlıyorum, ben de test sonucumu öğrenene kadar çok korkmuştum, panik olmuştum. Ama sakın kalmak önemliymiş. Kuzenimin eşi pozitif olduğunu öğrenince panik atağı arttı kendini çok yiprattti.Evet test yaptrdim sonuç bekliyorum. Ama korkuyorum çok.
Inanın hamile olmasam ilaclarlageciririm diye düşünüyorum ama şimdi nasıl geccek ki. Of ofNolur rahatlayın, korkunuzu çok iyi anlıyorum, ben de test sonucumu öğrenene kadar çok korkmuştum, panik olmuştum. Ama sakın kalmak önemliymiş. Kuzenimin eşi pozitif olduğunu öğrenince panik atağı arttı kendini çok yiprattti.
Umarım pozitif değilsinizdir yada çok iyi atlatirsiniz.
Vitamin desteği alın, pozitifseniz aile hekiminiz sizi sürekli kontrol edecek telefonla o da yönlendirir sizi, Drnuz da , bol bol dinlenin, hava müsait oldukça evi iyi havalandırın, balkona çıkıp temiz hava alın, beslenmeyi ihmal etmeyin.Inanın hamile olmasam ilaclarlageciririm diye düşünüyorum ama şimdi nasıl geccek ki. Of of
sakin olun lütfen, ben hastalığımı çok geç öğrendim. kendimi iyi hissettiğim için de ilaçları içmedim. (filyasyon ekibi ile görüşmenin sonucunda kendilerinin de öyle söylemesi üzerine içmedim, lütfen kimse kendi başına içmemezlik yapmasın)Inanın hamile olmasam ilaclarlageciririm diye düşünüyorum ama şimdi nasıl geccek ki. Of of
Ilaclarla gözlerini mi açtı benim babam da ilaclarla ölüyordu resmen sersemledi.Aile hekimini aradi iç de diyemem içme de diyemem demis senin kararın durumuna göre karar ver.Herkesteki virüs farklı sanki kişiye özel lanet olası.Bunu duymaya okadar ihtiyacim varki annem 46 yasinda diyaber hastasi ilac tedavisine.cigerelere inince basladik nefes alirken ara ara zorlaniuor ama ilaclarla gozlerini acti resmen. sizce nefesi de duzelirmi varmi boyle atlatan
Tabi atarsanız çok sevinirimsakin olun lütfen, ben hastalığımı çok geç öğrendim. kendimi iyi hissettiğim için de ilaçları içmedim. (filyasyon ekibi ile görüşmenin sonucunda kendilerinin de öyle söylemesi üzerine içmedim, lütfen kimse kendi başına içmemezlik yapmasın)
ben bol bol takviye yaptım koku ve tat kaybı biraz sırt ağrısı dışında şikayetim olmadı
ben ne zaman kendimi kötü hissediyorum desem daha kötü oldum halsiz hissettim, psikolojik olarak insan çok etkileniyor lütfen sakin olun
dilerseniz size yaptıklarımı da atarım.
belki de hasta değilsinizdir panik yapmayın
Geçmiş olsun.Tv izlemek de belirtileri artırıyor gibi .sakin olun lütfen, ben hastalığımı çok geç öğrendim. kendimi iyi hissettiğim için de ilaçları içmedim. (filyasyon ekibi ile görüşmenin sonucunda kendilerinin de öyle söylemesi üzerine içmedim, lütfen kimse kendi başına içmemezlik yapmasın)
ben bol bol takviye yaptım koku ve tat kaybı biraz sırt ağrısı dışında şikayetim olmadı
ben ne zaman kendimi kötü hissediyorum desem daha kötü oldum halsiz hissettim, psikolojik olarak insan çok etkileniyor lütfen sakin olun
dilerseniz size yaptıklarımı da atarım.
belki de hasta değilsinizdir panik yapmayın
Kuzeninizin eşi simdi nasil?Nolur rahatlayın, korkunuzu çok iyi anlıyorum, ben de test sonucumu öğrenene kadar çok korkmuştum, panik olmuştum. Ama sakın kalmak önemliymiş. Kuzenimin eşi pozitif olduğunu öğrenince panik atağı arttı kendini çok yiprattti.
Umarım pozitif değilsinizdir yada çok iyi atlatirsiniz.
ayva, portakal kabuğu, limon, elmaTabi atarsanız çok sevinirim
Yarın sonuç belli olcak ama şimdiden belli gibi . Koku ve tat kaybi olmasa belirttim hiç yok gibi bisey
Baş ağrısı oldu.Eklem ağrısı oldu.Ama dönem dönem günlerce başı ağrırdı zaten.Birde grip gibi anlattıOnda da olmusmuydu halsizlik bel baş ağrısı daha sonra mi koku ve tat duyusu gitti. Nasıl geçirdi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?